Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 23-01-2010, 09:47   #1

Moi znajomi, wyświetlenie listy spotkań

Witam. Mam kilku przyjaciół którzy zarejestrowali się na bwinie dzięki mnie, oczywiście otrzymałem bonus ale pytanie brzmi: czy mogę jakoś ich znaleźć? Tzn żeby mi ich gdzieś pokazało abym np widział jaki kupon postawił czy nie ma takiej możliwości nawet u przyjaciela? Gdzieś coś takiego czytałem stąd moje pytanie ale znaleźć tego nie mogę a szukałem wszędzie. Pisze jeszcze ra że gdzię wyczytałem ż ejest taka możliwość więc prosiłbym nie pisać że wziąłem to z kosmosu
a drugie pytanie: wcześniej grałem kilka lat na exsite ale rpzeniosłem się na Bwin i jestem zadowolony bardzo lecz brakuje mi jednej ważnej dla mnie funkcji, otóż wyświetlenie listy zdarzeń (może być konkretna dziedzina sportu) ale na cały dzień. Filtr czasu według mnie nie działa bo jak daje wyświetlić bez ograniczeń lub np 24h to wywala mi tylko tylko te same spotkania czyli kilkanaście i tyle.
Dzięki z góry za odp i życze wysokich wygranych
wojtirz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2010, 00:19   #2
vde

Reputacja: 17
Kupony znajomych można śledzić tylko jak masz kogoś dodanego własnie do znajomych w czacie w livebets...
vde jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin > Moi znajomi, wyświetlenie listy spotkań

Odpowiedz