![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 22.07.2011 Skąd: Łódź
Reputacja: 10 | Nie otrzymany jeszcze bonus, pisać do nich ?
Jakąś godzinę temu minęły 24h od założenia konta w Bwin i wpłacenia 450 zł, a ja jeszcze nie dostałem 200 zł bonusu. Pisać do nich czy czekać jeszcze ? PS. Rejestrowałem się z tego linka tutaj na forum. |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Z jakiego linku się rejestrowałeś? Bwin obecnie nie oferuje bonusu dla nowych graczy. Jesteśmy w trakcie załatwiania bonusu dla naszych userów. Może coś się z tego urodzi. Niebawem więcej info.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #3 | |
Reputacja: 10 |
Jak to ? ;/ Specjalnie się rejestrowałem i zacząłem tam grać, żeby bonus dostać ; / http://www.forum.bukmacherskie.com/f...nas-55711.html Cytat:
| |
| | |
| | #4 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Wraz z wejściem w życie ustawy hazardowej na terenie RP, firma Bwin postanowiła wycofać ofertę bonusową dla Polaków.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #5 |
Tylko szkoda, że takto temat nie został usunięty i wciąż zachęca ;/ No cóż, napiszę do nich, może jakiś bonusik mi zaoferują. Tak czy inaczej w przysłowiową d. nie jestem, bo od wczoraj ugrałem u nich 250 zł |
| | |
| | #6 | |
W sobotę napisałem maila do Bwin, dzisiaj dostałem odpowiedź Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Tego jeszcze nie było... prawdziwa czarna seria... real film | andrewxxx | Systemy i Strategie | 1 | 11-04-2010 16:55 |
| 25 Euro do kasyna ! Tego jeszcze nie było ;D | MAzaq | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 118 | 17-11-2008 12:55 |
| Usain Bolt fenomen czy cos o czym jeszcze nie wiemy ? | daxx | Sport | 12 | 19-09-2008 15:25 |
| Jeszcze nie pelnoletni | Kesio | Gamebookers | 3 | 25-03-2007 19:23 |