Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 27-07-2011, 14:46   #1

Obecnie nie możesz wnieść o wypłatę

Obecnie nie możesz wnieść o wypłatę przez Money Bookers, ponieważ jeszcze nigdy nie korzystałeś z tego serwisu, aby dokonać wpłatę. taki mam komunikat jesli chce pierwszy raz wyplacic kase
uploadowalem sie wyslalme dokomunty skany dowodu i wyslali dzis meila ze jest ok indytyfikacja przebiegla pomyslnie
teraz chce wyplacic i mam taki komunikat ???co jest grane?
mam konto w monebookers ale o wali mi taki komunikat co musze zrobic pomozcie?pozdrawiam łukasz
szczotkov30 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-07-2011, 14:47   #2
Ted
ModTeam

Reputacja: 950
musisz wpierw zrobic depozyt z MB zeby moc wyplacac poprzez MB

Strefa Zamknięta -> wyślij do mnie PW by uzyskać więcej informacji.

Ted jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-07-2011, 16:25   #3

dowiedzialem sie zeby wyplacic pierwsze trzeba wplacic ta sama droga

zalozylem konto w Moneybookers i wplacam przez Bwin i zatrzymalem sie na takim formularzu co dalej bo nie moge dalej????

CHOOSE A PAYMENT METHOD

Pay from my balance (your current account balance: PLN 60.00)
Pay Via Internetowy Przelew Bankowy
mBank (mTransfer)
Płacę z Inteligo
PKO BP (PKO Inteligo)
Bank Zachodni WBK (Przelew24)
PeKaO S.A.
Pay NOW via other supported banks
i
Use a new credit/debit card

zawsze wplacalem przez bank bph alior i nie bylo problemu ale wyplacic pieniadze juz ta metoda sie juz nie da wiec proboje Moneybookers
jesli macie jakie spomusly pomozcie
pozdrawiam
szczotkov30 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-07-2011, 16:59   #4
Moderator

Reputacja: 1142
Cytat:
Napisał szczotkov30 ->

dowiedzialem sie zeby wyplacic pierwsze trzeba wplacic ta sama droga

To sukces biorąc pod uwagę to co napisał Ted

Widzę, że kasę na MB już wpłaciłeś - "Pay from my balance (your current account balance: PLN 60.00)"

Wystarczy więc zaznaczyć tą opcję (wcześniej musisz zlecić wpłatę 0 złotych w poziomu wpłat Bwin) i kliknąć potwierdź.

Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj
Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij:

Cytat:
Nie powiedziałbym, że byłem najlepszym managerem w historii. Ale byłem w czołowej jedynce

kukla jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin > Obecnie nie możesz wnieść o wypłatę

Odpowiedz