![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 07.09.2009 Skąd: USTROŃ
| Obecnie nie możesz wnieść o wypłatę
Obecnie nie możesz wnieść o wypłatę przez Money Bookers, ponieważ jeszcze nigdy nie korzystałeś z tego serwisu, aby dokonać wpłatę. taki mam komunikat jesli chce pierwszy raz wyplacic kase uploadowalem sie wyslalme dokomunty skany dowodu i wyslali dzis meila ze jest ok indytyfikacja przebiegla pomyslnie teraz chce wyplacic i mam taki komunikat ???co jest grane? mam konto w monebookers ale o wali mi taki komunikat co musze zrobic pomozcie?pozdrawiam łukasz |
| | |
| | #2 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
| | #3 |
| Dołączył: 07.09.2009 Skąd: USTROŃ
| dowiedzialem sie zeby wyplacic pierwsze trzeba wplacic ta sama droga zalozylem konto w Moneybookers i wplacam przez Bwin i zatrzymalem sie na takim formularzu co dalej bo nie moge dalej???? CHOOSE A PAYMENT METHOD
zawsze wplacalem przez bank bph alior i nie bylo problemu ale wyplacic pieniadze juz ta metoda sie juz nie da wiec proboje Moneybookers jesli macie jakie spomusly pomozcie pozdrawiam |
| | |
| | #4 | ||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 | Cytat:
To sukces biorąc pod uwagę to co napisał Ted Widzę, że kasę na MB już wpłaciłeś - "Pay from my balance (your current account balance: PLN 60.00)" Wystarczy więc zaznaczyć tą opcję (wcześniej musisz zlecić wpłatę 0 złotych w poziomu wpłat Bwin) i kliknąć potwierdź.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Czego obecnie słuchasz ? | Qozi | Film, Muzyka & TV | 3592 | Dzisiaj 22:35 |
| "Prawo określa czy możesz, ale nade wszystko możesz robić pieniądze" | sportluk | Kupony ze Statystykami | 235 | Dzisiaj 15:20 |
| gdzie obecnie podwajaja depozyt ?? | azazaz | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 33 | 01-08-2011 22:19 |
| tutaj za darmo co tydzień możesz wygrać kase do buków nie pisząc żadnych postów | muttley | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 0 | 06-04-2008 14:18 |
| Możesz coś Doradzić ?? | Lukash | Kupony | 39 | 15-06-2007 14:57 |