![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #61 |
| Dołączył: 02.05.2011
Reputacja: 7 |
Zbyt poważny bukmacher aby oszukiwał na takie małe kwoty. Jak dla mnie te "oszustwa" to po prostu ich przypadkowe błędy i tyle.
__________________ Ostatnio edytowane przez Spindoktor ; 07-05-2011 o 14:10 |
| | |
| | #62 |
| Dołączył: 13.02.2010 Skąd: wroclaw
|
Jak dla mnie to trochę za dużo tych "przypadkowych błędów"...
|
| | |
| | #63 |
| Dołączył: 27.07.2011 Skąd: Warszawa
|
Witam, Napiszę o swoim problemie, bo wydaje mi się, że to potwierdza fakt iż Bwin jest serwisem delikatnie mówiąc nie uczciwym. Mam u nich konto od ponad pół roku. 15.07 zleciłem wypłatę 980 zł 16.07 654 zł ponieważ są to dni piątek i sobota liczyłem że pieniądze będę miał w poniedziałek (bo zawsze tak było, dopóki wypłacałem sumy sporo niższe). W poniedziałek kasy niema, we wtorek też więc napisałem 1-szego maila co z moją kasą, o to odpowiedź która przyszła do mnie po 3h : "Szanowny Panie Smulewicz, Dziękujemy za e-mail. Uprzejmie informujemy, iż polecenie wypłat z dnia 15-16.07.2011 w wysokości 980 PLN i 654,95 PLN jest w trakcie realizacji. Jak tylko wypłata zostanie zrealizowana, otrzyma Pan potwierdzenie z Działu Finansowego. Wszystkie polecenia wypłat są przesyłane do instytucji finansowych w dni robocze. Czas oczekiwania na przelew zależy od wybranej przez Pana metody. Z reguły od momentu potwierdzenia realizacji wypłaty przelew bankowy zajmuje od 2-5 dni roboczych. Prosimy mieć na uwadze, że czas realizacji wypłaty może się nieznacznie wydłużyć. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań. Z poważaniem Team z Bwin b'inside White Members Bwin wspiera ideę Responsible gaming" Myśle sobie ok, poczekam, nie wytrzymałem długo bo pieniądze były mi potrzebne na wyjazd na wakacje. W czwartek wieczorem nie miałem więc napisałem kolejnego maila i tego samego dnia otrzymałem odpowiedź: "Szanowny Panie S..., Dziękujemy za e-mail. Ponownie informujemy, iż polecenia wypłat z dni 15-16.07.2011 na kwoty 980,00 PLN i 654,95 PLN są w trakcie realizacji. Jak tylko wypłaty zostaną zealizowane, otrzyma Pan potwierdzenie z Działu Finansowego. Wszystkie polecenia wypłat są przesyłane do instytucji finansowych w dni robocze. Czas oczekiwania na przelew zależy od wybranej przez Pana metody. Z reguły od momentu potwierdzenia realizacji wypłaty przelew bankowy zajmuje od 2-5 dni roboczych. Z dodatkowych informacji wynika, iż ze względów technicznych księgowanie wypłat może sie nieznacznie wydłużyć, za co przepraszamy. Przepraszamy za wynikłe niedogodności, chcemy zauważyć, pracujemy nad rozwiązaniem powstałego problemu. Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań. Z poważaniem ble ble" W następny dzień czyli piątek de facto 5 dzień roboczy nie otrzymałem kasy - rozczarowanie totalne ale się uspokoiłem i pomyślałem że w poniedziałek 25.07 na pewno dostanę kasę. Lecz nie dostałem heh więc kolejny mail z zapytaniem co z moimi pieniędzmi odpowiedzi brak. Wczoraj czyli wtorek 26.07 pieniedzy brak wiec mail do nich i odpowiedzi również brak ! Dzisiaj środa 27 czyli 8 dzień roboczy i NIC !!! A więc czytając wasze posty zamierzam skorzystać z ECOGRA z tym że na ich stronie pisze aby poczekać 2 tyg i wtedy się zgłosić - więc czekam do piątku 29.07. Będę informował na bierząco co i jak. Jedno jest pewne Bwin to banda oszustów !!! |
| | |
| | #64 | |
| Dołączył: 28.12.2009 Skąd: krakow
| Cytat:
| |
| | |
| | #65 | |
| Dołączył: 27.07.2011 Skąd: Warszawa
| racja Cytat:
Wybaczcie ale przez Bwin nie pojechałem na wakacje plus przeczytałem tutaj kilka postów i myślałem że chcą mnie zrobić w konia. A jednak nie, wypłaty są z tym że trwało to 9 dni roboczych !!!! Mogliby w zamian dać jakiegoś bonusa chociaż .... Pozdrawiam i jeszcze raz sorki za zamieszanie | |
| | |
| | #67 |
| Dołączył: 14.07.2010 Skąd: wlkp
|
Mam dokldnie to samo pytanie co kolega powyzej? O co kaman?
|
| | |
| | #68 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Może była pomyłka w kursach? Sprawdźcie jak to wyglądało w innych bukach
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #69 |
| Dołączył: 30.01.2009
|
po napisaniu do nich zaklad zostal skorygowany i dostalem wygrana kase. Wiec Shawn o ile jeszcze tego nie zrobiles to pisz do nich.
|
| | |
| | #70 |
| Dołączył: 01.08.2011
|
Mecz zużlowy Tarnów - Wrocław został przerwany po 11 biegach, czyli według zasad szczególnych dla żużla wniesiony zakład powinien byc anulowany tymczasem nie jest..... Czy ktoś ma podobny problem?? |
| | |
| | #71 |
| Dołączył: 20.01.2012
|
Osobiście gram u naziemnych, ale ciekawi mnie czy komuś grającemu w necie zdarzyły się w ostatnich miesiącach problemy z wypłatą wygranej? Z tego co wyczytałem - to nie, bo gdyby były problemy - to zaraz ludzie by napisali.
|
| | |
| | #72 |
| Dołączył: 30.01.2007
Reputacja: 1 |
Mi się przed momentem to zdarzyło! Zakład live który postawiłem wszedł.. postawiłem w kombi razem z innym typem i nie został "obsłużony" pomimo tego że wszedł! Rosja U21 - Łotwa U 21... kurde nie zaakceptowali mi wygranej i nie mam za co teraz postawić.. |
| | |
| | #73 |
| Dołączył: 08.08.2011 Skąd: Warszawa
Reputacja: 25 |
Przy próbie logowania dzisiaj w Bwin pojawił się komunikat, że moje konto zostało zablokowane. Żadnego emaila, wyjaśnienia, nic - po prostu blokada konta. Nie oszukiwałem buka, nie logowałem innej osoby na tym samym ip ani nic z tych rzeczy. Faktem jest, że sporo u nich zarobiłem, i zleciłem kilka dni temu kilkutysięczną wypłatę. Podobna kwota została mi zresztą na ich koncie... Czy ktoś miał podobną sytuację? Wiem o tym, że buk zakłada limit w pewnym momencie - było to i moim udziałem, ale wydawało mi się ( z tego co tu czytałem ), że na blokadę to trzeba sobie jakimiś przekrętami zasłużyć. A ja nic takiego nie zrobiłem. Miał ktoś podobną sytuację? Proszę o odpowiedzi od osób, które miały podobną sytuację w Bwin. Dzięki.
|
| | |
| | #74 |
Moja sprawa ciągnie się już ponad tydzień. Konto zablokowane, kasy nie oddali. Sytuacja wygląda podobnie jak w opisanych już przypadkach. Bwin początkowo odpisywał na maile, ale bardzo nieprecyzyjnie, prosząc o wyrozumiałość, tłumacząc że weryfikacja danych, że analiza operacji itd. itp. wszystko w dodatku dla zapewnienia bezpieczeństwa... A teraz to już mnie olewają i przestali nawet odpisywać. Na ecogra.org piszą, żeby zwracać się do nich, gdy nie uda się załatwić sprawy standardową drogą przez minimum 2 tygodnie. Tak więc jeszcze chwilę muszę poczekać i w przyszłym tygodniu zwrócę się do nich o mediację. Wygląda jednak na to, że jak się wygrywa, to jest to standardowe zachowanie Bwin. Zdaję sobie sprawę, że już wiele osób przede mną o tym pisało, ale może takich przestróg nigdy dość - w każdym razie - niech wszyscy u nich grający biorą pod uwagę ryzyko takiego scenariusza |
| | |
| | #75 |
Pogrzebałem w sieci anglojęzycznej i wygląda na to, że przywłaszczanie salda graczy to w ostatnim czasie wręcz specjalność Bwin. Ku przestrodze - sprawa dosłownie sprzed paru tygodni, po której jeden z portali zajmująch się tą tematyką zdegradował ocenę Bwin do D-: wpiszcie w google: "belosers Bwin player theft" Ależ bagno... |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| przelew na BWIN przez mBANK | jedrek881201 | Bwin | 2 | 16-10-2008 14:42 |
| Oszukany Przez Bwin | ostry_83 | Bwin | 3 | 19-03-2008 16:25 |
| przez internet.. | .:PAULO:. | Dział dla Początkujących | 4 | 30-10-2007 19:50 |
| [challenge bwin] Homer1982 vs Iwonka 15-21.10.2007 [challene bwin] | Homer1982 | Challenge Bwin | 31 | 21-10-2007 17:21 |
| Gry na www.bwin.com ---->games.bwin.com | coen | Off Topic | 0 | 01-10-2006 14:54 |