![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 21.08.2006
| Promocja w bwin
Dostalem dzisiaj takiego emaila gdzie daja 60 zl bonusu. Szanowny .... Dodatkowa kasa i dodatkowa szansa! Bwin podwoi Twoją następną wpłatę - i przeleje na Twoje konto z zakładami aż do 60 PLN. I to przez cały tydzień. Załap się na ten bonus! To takie proste: Zaloguj się swoją nazwą użytkownika Pipper87. Wpłać co najmnej 40 PLN na konto z zakładami. My podwoimy Twoją wpłatę - aż do 60 PLN. Nie zwlekaj! Taka okazja może się już nie powtórzyć! I mam takie pytanie czy juz ktos z tego bonusu skorzystal?? i jakie sa warunki obrotu?? |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 01.03.2006
Reputacja: 150 |
mi dali 20zł przy wpłacie 40zł Już wpłaciłem i bonus dostałem. Pobawię się na lajfie podczas AO. Bo jak by nie patrzeć to to mają najlepsze |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 06.02.2007
|
czy mozna ta promocje laczyc z inna ? za programem partnerskim ?
|
| | |
| | #4 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Promocje w BAW nie można łączyć z innymi promocjami bukmachera.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #6 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Tak, firma Baw nie ma obecnie promocji dla nowych użytkowników. Aktualne promocje dla nowych graczy znajdziesz w dziale "Promocje i bonusy bukmacherskie" na naszym forum Pozdrawiam
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 08.04.2007
Reputacja: 26 |
od czasu do czasu daja wpac teraz a my dodamy do twojej wplaty i tu roznie ja mam dzis 20 zl |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Promocja w Bwin - Zgarnij 100zł bonusu! | Marcin-Odra | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 208 | 08-04-2011 10:19 |
| Nowa promocja Bwin (do 100zł ...) | bociek | Bwin | 28 | 21-02-2007 11:21 |