Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 28-11-2006, 17:14   #1

statystyki a raczej ich brak

witam nie moglem znalezc tego tematu a wiec pisze, zawsze gdy wybieralem spotkanie na Bwin moglem sobie bezproblemowo wcisnac jeden malutki kwadracik kolo zakladu i juz pojawialy mi sie przed oczami statystyki danych druzyn, bez potrzeby szwędania sie po internecie by sprawdzic jak stoi w tabeli dana druzyna z kim grala z kim wygrala czy przegrala oraz jak przedstawia sie jej wykres "wzlotow i upadkow" lecz osttanio zauwazylem ze nie ma tego magicznego i cudnego guziczka ulatawiajacego moje obcowanie z bukmacherka, i w zwiazku z tym mam pytanie czy to ze mna jest cos nei tak czy innym to tez poznikało uzwyalem zawsze opery lub IE i dzialalo a teraz ... hmmm dziwne

PS. wiem ze istnieje na dole po lewej link statystyki ale nie ma tam tego samego
mik-o jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-11-2006, 20:08   #2
Forum VIP

rzczywiscie nie ma :/ szkoda bo dobre byly te staty. Bwin nazmienial cos widze wiec nic nie zrobisz raczej ale mozna poczekac jak duzo ludzi sie sprzeciwi to moze przywrcą napisz do supportu moze
Wiślak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-2006, 23:55   #3

hehe za to dzisiaj zauwazylem ze znowu istnieja wspaniale statystyki ... dziwne doprawdy
mik-o jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin > statystyki a raczej ich brak

Odpowiedz