![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 10.07.2011 Skąd: łódzkie
Reputacja: 7 | System Goliath - bwim - jak to z nim jest ?
Cześć, siedzę w zakładach bukmacherskich dopiero parę dni i nadal nie czaję wielu rzeczy. Do tej pory obstawiałem zakłady pojedyncze, ale teraz postanowiłem przetestować te całe systemy, i zauważyłem system goliath - obstawiłem 8 meczy, średnie kursy tych meczy wahają się od 1,05 do 1,80, ale w sumie same pewniaki to i w miejsce stawka za zakład wpisałem 10 zł i co widzę - " ewentualna wygrana 6422.09 zł " .. gdzie tu jest ukryty haczyk ? W dodatku z tego co wyczytałem wystarczy, że trafię 2 mecze .. wiem, wiem,że im mniej trafię typów, tym mniejsza będzie wygrana, ale co jeśli trafię te wszystkie typy - rzeczywiście zgarnę te 6 tyś zł ? Przecież to niewiarygodne, gdzie tu bwim ma jakikolwiek zysk ? Trafiło wam się kiedyś wygrać taką dużą sumę ? I jak już jesteśmy przy tym goliacie, to skoro piszą że wygram jak trafię minimum 2 zakłady, to jak bym trafił te dwa typy to dostanę grosze, ale zwrócą mi to co postawiłem tak ? Z góry dzięki za odpowiedzi. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 01.11.2008 Skąd: Suwałki
Reputacja: 8 |
Trochę nie na temat, ale jeśli "siedzisz dopiero parę dni", to się przyda: W sporcie nie ma pewniaków! Zapamiętaj to i będzie dobrze
__________________ Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? |
| | |
| | #3 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Polecam temat Rozpiski Systemów - 2 z 5, 3 z 5, 4 z 6, trixie, patent... itd Generalnie systemy nie dają pewnych wygranych tylko ułatwiają grę przy niektórych strategiach. Temat ten był już jednak poruszany na forum wielokrotnie. Lektura TEGO powinna Ci wystarczyć
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| system jak system wazne by na plus | Kris6891 | Systemy Bukmacherskie | 5 | 11-11-2010 09:20 |
| Jak to jest z MB?? | adr_S | Bet-at-home | 2 | 31-08-2007 13:04 |
| Jeśli dany temat jest nieaktualny, proszę pod nim napisać | bodi | K/S/Z | 3 | 29-08-2007 13:06 |
| jak to jest... | masza23 | Bwin | 3 | 01-01-2007 17:38 |
| gra systemami na B&W - goliath | harry89 | Systemy Bukmacherskie | 9 | 26-07-2006 20:15 |