![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Tutorial "uploudowania" dokumentów do bwinu
W innym temacie kolega miał problem jak uploudować dokumenty do bwina. Więc dla niego zrobiłem screeny, które mu pomogą. A przy okazji założę temat. Może się przydać niektórym. Klikamy po kolei jak napisałem KROK #1 , KROK #2 itd. Nie mam zdolności plastycznych ani graficznych W KROKU #4 wybieramy skan dowodu z pliku zapisanym w komputerze. W komentarzu można wpisać swoje imię i nazwisko oraz login z bwina. Bwin obecnie nie życzy sobie wysyłania skanów dowodu mailem. Tylko poprzez upload ze strony. Powodzenia
__________________ Ostatnio edytowane przez Vader ; 25-04-2008 o 13:08 |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 23.08.2006 Skąd: Jastrzębie-Zdrój
|
Dzięki Vader, wielki plus dla Ciebie |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 11.08.2007 Skąd: Gdańsk
|
A od kiedy jest taka możliwość uploadowania dokumentów ??? Mam kont od ładnych paru lat i czegoś takiego nie widziałem |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 10.01.2007
Reputacja: 19 |
Wszystko ładnie, ale... zrobiłem kiedyś ten upload i mimo to kasa nie doszła, musiałem dokumenty wysyłać mailem.
|
| | |
| | #5 |
Reputacja: 785 | @BoSskii od kilku miesięcy istnieje taka opcja. Teraz support życzy sobie aby wysyłać skany tylko za pomocą strony. @ghs różnie bywa... Nie wiem kiedy to robiłeś. Być może na początku jak to wprowadzili i mieli z tym problemy techniczne. Najgorsze jest to, że jeśli ktoś pierwszy raz wypłaca i nie bardzo jest w temacie to support mu w tym nie pomoże. Zlecając wypłatę jak nie wysyłało się skanów to Bwin nawet nie jest łaskaw napisać o tym do klienta, że trzeba podesłać skany. Tak było w przypadku ciufassa. Zlecił wypłatę i nawet nie dostał maila że musi podesłać skany. Bwin ma bardzo dużo klientów i niestety odbija się to obecnie na ich obsłudze... Pozdr. Vader
__________________ |
| | |
| | #6 |
|
Czyli jak wysłałem im skan dowodu w czwartek i też wypłaciłem kasę to kiedy mogę się jej spodziewać na moim koncie?
|
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 29.01.2008 Skąd: Kielce
|
jak zweryfikuja ci maila, mi kasa tak szla tydzien
|
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 08.01.2007
Reputacja: 17 |
porazka ten buk strzecie sie go jak ognia ja wlasnie zaolodowalem swoje dokumenty ale zapomnialem odpowiedzi na pytanie osobiste i im napisalem zeby mi przypoimnieli podajac wszytko swoje dane zobaczmymy po ile dniach odpiszą
|
| | |
| | #9 |
| Ban Dołączył: 13.05.2007
|
Po to jest pytanie osobiste żebyś tylko ty widział jakie jest hasło |
| | |
| | #10 |
Reputacja: 785 |
Odpowiedz na pytanie osobiste przysyłają. Więc nie ma problemu. Problem jest w tym, że support działa strasznie wolno. Odopwiedzi, wypłaty itp. Dla przykładu dziś robiłem wypłatę z Pinnacle. Zleciłem ok. 9;50. Kasa na MB 10;22
__________________ |
| | |
| | #11 |
|
Jeszcze takie pytanie jak wcześniej pisałem wypłaciłem w czwartek 120 zł, i wczoraj wypłaciłem kolejne 120 zł, to ta kasa przyjdzie w jeden dzień razem, czy osobno ?
|
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 01.04.2008 Skąd: Gliwice
| nice
No, fajnie. Ja im jutro albo dzisiaj zuploaduję i spokój... Ale ja niedługo wracam do Bet-at-home, bo tu to... |
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 01.02.2008 Skąd: Jadowniki/k.Brzeska
|
Ja mam pytanie do jakiegoś bardziej obtrzaskanego w tych tematach goscia Z tego co tam widze to jest miejsce na jeden plik, podobno trzeba wyslac skany dwoch stron dowodu... Nalezy to skleic w jednym pliku? czy wysylac dwa razy? |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 18.06.2008 Skąd: Rybnik
|
Wysyłasz 2 razy, lub dokładnie sklejasz w paincie w 1 plik, ale to troche za dużo zachodu Aha, i winrarem nie da się spakować, bo oni tylko jpegi i gify przyjmują |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 23.11.2008 Skąd: Puławy
|
Witam, myslę, że tu mi poradzicie Jeśli nie jest się np. osobą pełnoletnią, a chce założyć się konto w Bet-at-home 'KONIECZENIE' na siebie, to czy można podać swoją prawdziwą datę urodzenia nawet jeśli nie ma się tych 18nastu lat ?? Jeśli uda się grać na takowym koncie to zapewne nie można podejmować kasy przed 18nastką ?? Proszę doradźcie ... |
| | |
| | #16 | ||
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 | Cytat:
Nie wiem jak jest w Bah bo nigdy nie zakładałem tam konta przed 18tką, ale wydaje mi się być to niemożliwe gdyż to jest hazard a żeby uprawiać hazard trzeba mieć +18. Zresztą popatrz na znaczek w lewym dolnym rogu na stronie Bah ![]() I jeszcze taki cytat ze strony Bah Cytat:
Ostatnio edytowane przez radek_p123 ; 23-11-2008 o 13:13 | ||
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 23.11.2008 Skąd: Puławy
| hmmm
niektórzy mówią, że coś zakładali na tatę, mamę ... ? |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Nie ma takiej opcji, zapewne chcesz aby Ci dopisali szybciej depozyt.
|
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Polska
|
...Jeśli dokonała Pani wpłaty w gotówce prosimy o przesłanie kopii przelewu bankowego. Kopię może Pan zeskanować lub wysłać w formie cyfrowej przy pomocy następującego linku: https://www.bwin.com/account.aspx?vi...subview=Upload Prosimy zwrócić uwagę na wymiar zeskanowanej kopii skan nie może przekraczać wielkości 5 megabajtów i powinien zostać przesłany w formie pliku.jpg. Kopię dowodu wpłaty może Pani też przesłać faksem pod numer: 0043 1 585 60 44 18 wraz z dopisaniem nazwy użytkownika. Jak tylko otrzymamy brakujące dane, zajmiemy się rozpatrzeniem Pana sprawy.... część wiadomości od Bwin! czekam na kasę ;p |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Betfair "wygra" bądź "nie wygra" | trzybe | Betfair | 2 | 21-09-2010 13:58 |
| "Pieniądze To Nie Wszystko, Ale Życie Bez Pieniędzy To Ch.." | tomiangelo | Kupony | 5 | 30-09-2009 16:46 |
| Typy by AceKarol "STS", "Toto-Mix", Bet | acekarol | Kupony ze Statystykami | 73 | 25-02-2009 14:43 |
| T^Y^P^Y prosto z -Lublina- ==|"'"'"'"czar3k00"'"'"'"|== | czar3k00 | Kupony ze Statystykami | 21 | 01-02-2009 01:08 |
| Typy < ""Pippera"" > | pipper | Kupony ze Statystykami | 2 | 13-09-2007 23:05 |