![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 31.01.2007
| Usunięty zakład bez podania powodu.
Obstawiłem w meczu Aston Villa - Sunderland w strefie 'Który zawodnik strzeli pierwszą bramkę w meczu? (reg. czas)', że bramkę strzeli 'zawodnik spoza listy'. I tak się stało. Bramkę ustrzelił Campbell F. w 22' ![]() zadowolony spoglądam na swój zakład i spotyka mnie niemiłe zaskoczenie. A sytuacja wygląda następująco: ![]() I tu pytanie do bardziej doświadczonych typerów: Jakim prawem Bwin wycofał mój zakład? Oczywiście rozumiem, że kosmiczny kurs wynika prawdopodobnie z czyjegoś błędu, ale to nie jest mój błąd. Więc czy to pozwala bukowi 'okraść' mnie z wygranej? Pozdrawiam |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 03.04.2009 Skąd: Bytom
Reputacja: 81 |
Bukmacher popełnił błąd podając tak duży kurs ... w regulaminie gdzies maja napewno napisane odpowiednia notke do danej sytuacji
|
| | |
| | #3 |
|
No właśnie.. Jak dla mnie powinni to przeliczyć wg prawidłowego kursu i wypłacić wygraną. Co za idiotyczna polityka. Żeby nie zakładać nowego tematu napisze to tu. Kolejne wydarzenie z dzisiejszego dnia. Byłem pewien, że rozumiem ów zakład w 100%, ale teraz już nie mam tej pewności, a przedstawia się on tak: ![]() Tu wklejam wynik: ![]() W zakładzie jest napisane jasno i po polsku, że 'zakład wygrany, gdy wytypowany wynik będzie w połowie lub na koniec spotkania'. Pierwszą połowę wygrało Twente, więc o co chodzi? |
| | |
| | #4 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
nie grałem nigdy tego typów zakładów ale wydaje mnie się że Ci wszedł typ, najlepiej zapytaj supportu na live chacie albo emailem
| | #5 | |
| Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zablokowane konto Moneybookers - Skrill | loozer21 | Moneybookers - Skrill | 135 | 25-03-2012 23:25 |
| Zakład usunięty | Mefist0 | Bwin | 2 | 28-08-2010 08:11 |
| Tobet - Zakład bez ryzyka (Premiership) | Krzysiek-lodz | Tobet | 19 | 23-12-2009 11:11 |
| Betsson Zakład Bez Ryzyka | andr_w | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 6 | 06-03-2009 14:55 |
| Sportingbet - zakład bez ryzyka [do 150 zł] | nikifor | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 73 | 29-09-2008 22:15 |