Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 28-05-2009, 12:17   #1

Reputacja: 8
Wypłata i problem

Witam!

Wypłaciłem sobie kasę na swoje konto bankowe bez uploadu dokumentów i kasa zniknęła z konta na Bwin, ale nie pojawiła się na koncie bankowym jeszcze. Czy w ogóle jest możliwe, że Bwin wypłaci mi te pieniądze bez uploadu dowodu osobistego? Przy wypłacie nie dostałem żadnego ostrzeżenia typu: wypłata niemożliwa, najpierw musisz uploadowac dowód. Tylko nie piszcie, ze mi te pieniądze przepadły...
Danni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-05-2009, 13:11   #2

Reputacja: 3
Cytat:
Napisał Danni ->

Witam!

Wypłaciłem sobie kasę na swoje konto bankowe bez uploadu dokumentów i kasa zniknęła z konta na Bwin, ale nie pojawiła się na koncie bankowym jeszcze. Czy w ogóle jest możliwe, że Bwin wypłaci mi te pieniądze bez uploadu dowodu osobistego? Przy wypłacie nie dostałem żadnego ostrzeżenia typu: wypłata niemożliwa, najpierw musisz uploadowac dowód. Tylko nie piszcie, ze mi te pieniądze przepadły...
Niemożliwe, żeby wypłacił i niemożliwe, żeby przepadły. Zrób upload dokumentu korzystając ze strony Bwin oraz skontaktuj się z supportem, niech Ci od razu cofną wypłatę.
Ester jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin > Wypłata i problem

Odpowiedz