![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 11.09.2009 Skąd: Sosnowiec
Reputacja: 6 | Wypłata na konto... dłuży mi się?
Witam. 13 lipca zleciłem wypłatę środków z Bwin na konto bankowe mbank. Mamy 21 lipiec i wciąż ani widu ani słuchy o moich PLNach... Do supportu pisałem wczoraj i też odpowiedzi brak. Co mogę jeszcze zrobić? Pozostaje tylko czekać? Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Wcześniej już raz wypłacałem z Bwin na mbank i kwota była 2 dni od wypłaty na koncie... |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 27.09.2010
Reputacja: 14 |
Jest to dopiero 6 dni roboczych, wiec nie ma paniki jak nie dojdzie do 14 dni roboczych zacznij sie martwic. Moim zdaniem na dniach ci powinno przyjść (oczywiscie jak dobrze wszystko wypleniłeś przy wypłacie
|
| | |
| | #3 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Dokładnie tak jak pisze kalsat. Opóźnienia się zdarzają. Ostatnio Bwin narzekał na problemy a taki Betclick przysyłał pieniądze po dwóch tygodniach. Wypłaty na konto bankowe często są narażone na takie opóźnienia - musisz się z tym pogodzić.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 17.12.2009 Skąd: dolny slask
Reputacja: 1 |
Moze jakies problemy maja bo mi odcieli opcje wyplaty na konto a na mail cisza. Oczywiscie wplacic mozna haha |
| | |
| | #5 | |
Reputacja: 6 | Cytat:
| |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 22.11.2009 Skąd: Czeladź
Reputacja: 98 |
u mnie podobna sytuacja, zleciłem 10 lipca i cisza. 14 lipca po wysłaniu maila dostałem odpowiedz: "Pragniemy Cię poinformować, że ze względów technicznych Twoje zlecenie wypłaty zostało anulowane. Kwota wypłaty została zwrócona na Twoje konto. Wszystkie informacje znajdziesz na swoim koncie w zakładce "Operacje na koncie". Prosimy o ponowne zlecenie wypłaty. Przepraszamy za niedogodności i pozostajemy do Twojej dyspozycji w przypadku dodatkowych pytań." tego samego dnia(14.07) zleciłem wypłatę i do dziś(22.07) cisza.
__________________ "Kocham Zagłębie z niebem powleczonym ciężkimi chmurami, brzemiennym od pyłów, dymów i sadzy." |
| | |
| | #7 | |
| Dołączył: 21.07.2011
| Cytat:
| |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 06.02.2007
Reputacja: 22 |
A nie możesz bezpośrednio z Moneybookers na konto, fakt że stracisz całe 7,12zł za przelew co przy tak małej kwocie jest bardzo dużą stratą finansową |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 23.07.2011 Skąd: Wrocław
|
Witam wszystkich na forum. Postanowiłem się zarejestrować, bo również mam problem z wypłatą na konto. 2 tygodnie temu zleciłem wypłatę 300 zł, została cofnięta do bwina - zleciłem drugi raz . Ciągle jest "w fazie realizacji". W międzyczasie ugrałem 250 zł, których również nie mogę wysłać, bo opcja przelewu jest nieaktywna. Support z rozbrajającą szczerością przyznał, że sam nie wie kiedy naprawi usterkę. Ten bukmacher w moich oczach zaczyna być niepoważny. Mam nadzieję, że wynagrodzi zwłokę jakimś ciekawym bonusem dla oczekujących. PS. Z Betclicka przy wypłacie na kartę, którą składałem depozyt mam pieniądze najpóźniej w 48 godzin (nawet w sobotę) |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 15.10.2007 Skąd: poland
| WIDZE ŻE JESTEM NAJLEPIEJ POINFORMOWANY
ZNAM BUKA OD WIELU WIELU LAT !!. PRZLEWY BYŁY NA DRUGI DZIEŃ CZASAMI ZAJMOWAŁO IM TO 2 dni teraz tak jest że zajmuje 2 dni . JEDNAKŻE od 10 mają problemy techniczne jestem z nimi w stałym kontakcje telefonicznym. problem jest na tyle poważny że zlecają wypłaty manualnie a nie przez automat. Dział techniczny informował mnie że wypłaty zostały już niektóre zlecone. Dzisiaj tj sobota 23-lipca sie z nimi konsultowałem i udzielili mi odpowiedzi że dział techniczny zamierza naprawić problem w tym tygodniu. przelewy z 12 i 15 stego zostały wykonane niewiem czy wszystkie 14 narazie stoji. tak czy inaczej trzeba czekać wydaje mi się że do środy kasa do was trafi. tak czy inaczej dział techniczny pracuje cały czas nad problemem a finansowy nie zleca przelewów w weekend więc nie ma na co czekać. JEŚLI KTOŚ Z WAS DOSTANIE JUŻ PRZELEW TO NAPISZCIE NA FORUM KIEDY DOSTALIŚCIE MAILA Z DZIAŁU FINANSOWEGO ŻE ZLECILI PRZELEW I KIEDY DO ZLECILIŚCIE TO BĘDZIEMY WIEDZIEĆ JESZCZE WIĘCEJ. |
| | |
| | #16 |
Reputacja: 6 |
No dzisiaj dostałem dwa maile od Bwin... rozpisali się jakby zaległa wypłatę dostali czekać... waint... ждать...
__________________ Miłość, marzenia, uczucia i myśli Jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt. By żyć, by być i istnieć dla szczęścia teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach... __________________ |
| | |
| | #17 |
Reputacja: 6 |
DOSTAŁEM ... Zlecenie wypłaty 13/07/2011 Na moim koncie: 26/07/2011 WSZYSTKO DOBRZE SIĘ SKOŃCZYŁO.. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
__________________ Miłość, marzenia, uczucia i myśli Jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt. By żyć, by być i istnieć dla szczęścia teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach... __________________ |
| | |
| | #18 | |
| Dołączył: 21.07.2011
| Cytat:
| |
| | |
| | #19 | |
| Dołączył: 23.07.2009
Reputacja: 18 | Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wypłata na konto | Meksykanin | Moneybookers - Skrill | 10 | 06-05-2010 21:11 |
| jak się ma wypłata większej sumy pieniędzy? | Sparta | Kącik Ogólnobukmacherski | 2 | 25-07-2009 16:53 |
| Wypłata na konto | Pokerzysta | Unibet | 2 | 02-01-2009 16:37 |
| Przeciągająca się wypłata dużej sumy | esend | Bwin | 4 | 02-09-2008 22:48 |
| Wypłata na konto | banani_futbol | Dział dla Początkujących | 8 | 27-07-2008 12:57 |