![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 27.05.2011
| Zamkniecie konta Bwin.PROSZE O POMOC!!!
Witam! Mam maly problem z Bwin... otoz to, pewnego dnia zarejestrowalem sie na tej stronie, Podalem zla date urodzenia z tego co pamietam tylko rok. Tak zebym byl osoba pelnoletnia i teraz po paru latach nie uzywania konta chce je usunac i odzyskac wszystkie pieniadze ktore mam na koncie Bwin... i teraz zaczynaja sie schody...Nie wyslalem im zadnego skanu ,zdjecia mojego dowodu osobistego i mi kasy raczej nie zwroca... Ale zamykajac konto na Bwin to chyba raczej bez tego skanu mi zwroca na konto cala kase???? Prosze o jak najszybsza pomoc... Bo mam doła przez to wszystko;// Najlepiej prosilbym o kontakt na gg 5933666,pozdrawiam!
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 25.10.2006
|
Przegraj z kumplem kase na na pokerze stracisz troche na tym ale jesli on poleci Ciebie to dostaniesz jeszcze 40zl wiec duzej straty nie bedzie. Pozdrawiam
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 02.09.2009
Reputacja: 37 |
Tylko nie gadaj z nim na czacie, traktuj jako osobę obcą bo inaczej zablokują wam obu konta |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Problem z bwinem (zamkniecie konta) | zezzorz | Bwin | 4 | 13-01-2011 14:26 |
| zamkniecie konta a ponowne otwarcie w tym samym buku? | czarodz1ej | Kącik Ogólnobukmacherski | 4 | 14-06-2010 18:32 |
| Neteller - zamkniecie konta po utowrzeniu :s | Wiślak | Neteller | 5 | 13-01-2007 23:32 |
| Prosze o komentarz i pomoc prosze :) | bomba89 | Kupony | 1 | 15-06-2006 22:11 |