Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet-at-home

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 27-11-2011, 12:34   #1

Bah pozew do sądu

Tutaj opisywalem wczesniej swoj problem pod tytulem "BET AT HOME OSZUSCI" i wczoraj wybralem sie do Lublina i rozmawialem z odpowiednimi osobami zajmujacymi sie bukmacherka i doradzili mi ze moge podac pozew do sadu na serwis Bah i ze sprawa moze byc wygrana po mojej stronie poniewaz mam do tego prawo walczyc o swoje i ze takie bledy nie powinny byc tolerowane jakie popelnil Bah robiac ze mnie ofiare losu skoro zwyciezylem 93 tys to powinni wyplacic mi te pieniadze a ze nie nastapila jakas weryfikacja wynikow po kilku dniach i anulowali moja wygrana bo okazalo sie ze popelnili blad w jednym meczu. a wy co o tym myslicie warto jest walczyc o swoje?
zabul255 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-11-2011, 12:43   #2
rpg

Reputacja: 56
Nie warto.
Miałem kilka linijek, co myślę o całej sprawie i Twojej głupocie, ale użyłem backspace i niech zostaną tylko dwa pierwsze wyrazy

rpg jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-12-2011, 13:38   #3

Reputacja: 6
Pamiętajcie, że granie w gry hazardowe przez internet w Polsce jest sprzeczne z prawem.

cytat z Bwin: "Strony serwisu w języku polskim są skierowane wyłącznie do osób, które chcą skorzystać z naszych usług w języku polskim poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej"
teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach...

stare 07-12-2011, 14:04   #4
Moderator

Reputacja: 705
Ciekawe kto Ci takich porad udzielił?? żeby do sądu iść. Nie masz konkretnych dowodów, nie wiesz co stawiałeś nawet w tym kuponie....
Jak już pisałem w innym temacie, buki się mylą w takich kwestiach, ale potem to weryfikują

W sumie, to nie rozumiem Twojego toku rozumowania, iść do sądu? Walczyć z międzynarodowym serwisem z którego korzystanie w naszym kraju, nie jest do końca legalne...Tym bardziej, że nie masz dowodów.

Chylę czoła i trzymam kciuki, bo jeśli pójdziesz z tym do sądu, to będzie swego rodzaju precedens w naszym kraju
pirelli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet-at-home > Bah pozew do sądu

Odpowiedz