![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 15.11.2011 Skąd: Krasne
| Bah pozew do sądu
Tutaj opisywalem wczesniej swoj problem pod tytulem "BET AT HOME OSZUSCI" i wczoraj wybralem sie do Lublina i rozmawialem z odpowiednimi osobami zajmujacymi sie bukmacherka i doradzili mi ze moge podac pozew do sadu na serwis Bah i ze sprawa moze byc wygrana po mojej stronie poniewaz mam do tego prawo walczyc o swoje i ze takie bledy nie powinny byc tolerowane jakie popelnil Bah robiac ze mnie ofiare losu skoro zwyciezylem 93 tys to powinni wyplacic mi te pieniadze a ze nie nastapila jakas weryfikacja wynikow po kilku dniach i anulowali moja wygrana bo okazalo sie ze popelnili blad w jednym meczu. a wy co o tym myslicie warto jest walczyc o swoje?
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 02.04.2007 Skąd: Rzeszów
Reputacja: 56 |
Nie warto. Miałem kilka linijek, co myślę o całej sprawie i Twojej głupocie, ale użyłem backspace i niech zostaną tylko dwa pierwsze wyrazy |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 11.09.2009 Skąd: Sosnowiec
Reputacja: 6 |
Pamiętajcie, że granie w gry hazardowe przez internet w Polsce jest sprzeczne z prawem. cytat z Bwin: "Strony serwisu w języku polskim są skierowane wyłącznie do osób, które chcą skorzystać z naszych usług w języku polskim poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej"
__________________ Miłość, marzenia, uczucia i myśli Jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt. By żyć, by być i istnieć dla szczęścia teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach... __________________ |
| | |
| | #4 |
| Moderator Dołączył: 07.02.2010 Skąd: Kraków/Arbroath
Reputacja: 705 |
Ciekawe kto Ci takich porad udzielił?? żeby do sądu iść. Nie masz konkretnych dowodów, nie wiesz co stawiałeś nawet w tym kuponie.... Jak już pisałem w innym temacie, buki się mylą w takich kwestiach, ale potem to weryfikują W sumie, to nie rozumiem Twojego toku rozumowania, iść do sądu? Walczyć z międzynarodowym serwisem z którego korzystanie w naszym kraju, nie jest do końca legalne...Tym bardziej, że nie masz dowodów. Chylę czoła i trzymam kciuki, bo jeśli pójdziesz z tym do sądu, to będzie swego rodzaju precedens w naszym kraju |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Sprawa do sądu? | Mirana | Bet-at-home | 16 | 26-10-2009 22:02 |
| [ZAMIENIĘ] 3 bony bah z peb.pl na bony bah innej kampanii | Srodus | K/S/Z | 0 | 14-10-2007 20:44 |
| MB a BAH | Dym0r | Bet-at-home | 2 | 21-02-2007 18:09 |
| under/over w BAH.... | maximos | Bet-at-home | 4 | 26-06-2006 10:29 |