Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet-at-home

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 09-01-2012, 16:55   #341

Reputacja: 1
A może polecicie mi coś innego niż Bah. Zależy mi na szybkich wypłatach i zeby byla mozliwosc przelewu bankowego(nie jakiegos Monneybooker).
damianres jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-01-2012, 17:01   #342

Reputacja: 207
Cytat:
Napisał damianres ->

A może polecicie mi coś innego niż Bah. Zależy mi na szybkich wypłatach i zeby byla mozliwosc przelewu bankowego(nie jakiegos Monneybooker).
http://www.forum.bukmacherskie.com/f...owy-41313.html

Taste of America (NBA,NHL,NCAA) dodatni Yield
zakladowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-2012, 17:19   #343

Reputacja: 514
dla Bet-at-home, dziś dostałem 20 zł urodzinowe.
AKA SHAKAL jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-2012, 17:23   #344

Reputacja: 310
Cytat:
Napisał AKA SHAKAL ->

dla Bet-at-home, dziś dostałem 20 zł urodzinowe.
o proszę, ja we wrześniu ubiegłego roku dostałem od nich 10 zł. Miło ze strony Bah'u

Rafi_Widzew jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-02-2012, 15:38   #345

Reputacja: 8
Ludzie, mam do Was pytanie, czemu napalacie się na te bonusy w Bet-at- home? One są kompletnie BEZWARTOŚCIOWE. Dam wam przykład. Wg serwisu oddsportal.com średnia marża Bah wynosi 10,26%, a np. Pinnacle(czołówka) 2,43%.

Przyjmuję przykładowe założenie, że gracz typuje tak, że gdyby marża wynosiła 0%(nie byłoby jej), to wyszedłby na "zero". Więc tak:

1. Wpłacamy 1500zł do Bah, otrzymujemy 750 bonusu, więc mamy 2250zł i musimy dokonać obrotu na 6750zł. Przy założeniu które przyjąłem powyżej wygląda to mniej więcej tak

Strata z marży 6750*10,26&=692,55

2. Gramy za 6750zł w Pinnacle z marżą 2,43%, więc

tracimy 6750*2,43%=164zł

Podsumowanie, na obrocie kwotą 6750zł, w porównaniu z Pinnacle w Bahu stracimy 528,55zł więcej!!

Więc z pięknie wyglądającego 750zł za darmo, po obrocie zostałoby nam tylko jakieś 50 parę złotych "bonusu". I pytam czy jest sens? Biorąc pod uwagę, że w Pinnacle wyszlibyśmy 164zł gorzej, lecz tam mamy do czynienia z następującymi plusami:
buk topowy, nie słyszałem, żeby kogokolwiek okradł, albo robił jakiekolwiek problemy, w przeciwieństwie do Bah
wypłaty w 15 min na MB
O wiele bogatsza oferta

Sami zdecydujcie co Wam się opłaca.
lukas155 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-02-2012, 06:00   #346

Reputacja: 12
ci ktorzy wplacaja po 1500 to raczej nie sa idiotami i jak masz na pinku 1,9 to nie graja w bahu po 1,7 byleby zrobic obrot, Bah czesto zasypia na kursach wiec mozesz cos znalezc na kursie podobnym do pinka a zreszta sporo osob robi surebety w takich sytuacjach i przy wtopie na bahu wybieraja kase na innym buku

proste? proste, tylko ze laicy mierza innych swoja miara glupoty
stare 13-02-2012, 21:33   #347
sbl

Bah od zawsze kojarzył mi się z ubogą ofertą. Ale żeby nie było zakładu DNB ? Dla mnie to szok, gdyż nie jest to żadna wyszukana opcja na dany mecz, a raczej coś standardowego w zakładach na piłkę nożną. Ciekaw jestem czy pomógłby jakiś mail do nich w tej sprawie...
sbl jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-02-2012, 21:40   #348
Moderator

Reputacja: 1142
Nic nowego.
Nie ma i nigdy nie było azjanów, nie ma też dnb.
Mail na pewno nic pomoże więc nawet się nie trudź

Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj
Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij:

Cytat:
Nie powiedziałbym, że byłem najlepszym managerem w historii. Ale byłem w czołowej jedynce

kukla jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-02-2012, 22:25   #349

Reputacja: 61
Cytat:
Ale żeby nie było zakładu DNB ? Dla mnie to szok, gdyż nie jest to żadna wyszukana opcja na dany mecz, a raczej coś standardowego w zakładach na piłkę nożną. Ciekaw jestem czy pomógłby jakiś mail do nich w tej sprawie...
Zawsze można sobie policzyć stawkę na remis by odzyskać wkład. Po rozwiązaniu równania z jedną niewiadomą masz DNB, i w Bah i innym buku. Inna bajka marża i wielce prawdopodobne podejrzenie później o balance betting. Bonus - sronus, angażowanie swoich pieniędzy w takich firmach to amatorka, nawet gdy przegapią wartość kursu. Cyrki ze zdjęciami dokumentów przy twarzy itp.
stare 14-02-2012, 20:30   #350

Reputacja: 8
Musze powiedziec,ze bardzo poprawili sie jezeli chodzi o wyplaty, zwlaszcza Moneybookers Czekalem jakies 30 minut od zlecenia wyplaty. Druga sprawa to trzeba takze przyznac, ze duzemu polepszeniu ulegly zaklady live. Szkoda tylko, że dalej w ofercie nie ma takich handicappow jak np. mozemy zobaczyc na live. Ale moze niedlugo to sie juz zmieni, bo jak widac sie rozwijają. Szkoda tylko, ze maja taka marze...
_Danonek_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-03-2012, 11:06   #351

Reputacja: 240
No i muszę to tutaj napisać. Bah oszukuje klientów.

Zagrałem u nich mecz Burundi-Zimbabwe 29 lutego. Mecz miał rozpocząć się o 15:30, ale rozpoczął się godzinę wcześniej. Bah najpierw anulował mi ten zakład twierdząc, że mecz już się rozpoczął, by następnie zmienić na zakład przegrany (zapewne przekalkulowali, że to będzie im się bardziej opłacać). Kontakt mailowy z Bah bardzo słaby - LUDZIE TAM PRACUJĄCY NIE POTRAFIĄ CHYBA CZYTAĆ PO POLSKU - gdyż na zadane pytania odpowiadają wymijająco. Wymiana maili ciągnie się już od kilku dni, a oni nadal nie dali mi źródła skąd mają informację o której ten mecz się rozpoczął (skoro wiedzą to dlaczego nie powiedzą). Ja wysłałem im link do oficjalnej strony CAF Online - ale dla nich jest to NIEWIARYGODNE źródło. Godzina meczu na livesporcie - 13.00; livescorehunter 14:30 (a więc taka jak na oficjalnej stronie). Ktoś zapewne napisze - po co grałem skoro mecz się już rozpoczął - A skąd ja to mogłem wiedzieć skoro wcześniej wszędzie podawano 15:30? W kilku bukach ten mecz mi anulowano - więc dlaczego Bah robi inaczej? Czyżby im się to opłacało?
stare 05-03-2012, 07:36   #352

Reputacja: 73
dostałem dziś 20 zł na urodziny
stare 05-03-2012, 12:11   #353

No i muszę to tutaj napisać. Bah oszukuje klientów.

Jawek ma rację-to oszuści
Wczoraj obstawiłem mecz Widzew Łódź-Śląsk Wrocław na zwycięstwo Wrocławian.Mecz zakończył się wynikiem 2-2,ale bramka wyrównująca dla Widzewa padła w 94 minucie meczu.
Zgodnie z zasadami zawierania zakładów pkt.10;
W przypadku zakładów w piłce nożnej miarodajny jest wynik po 90 minutach gry (regularny czas gry)
W odpowiedzi otrzymałem wiadomość następującej treści;
W przypadku zakładów w piłce nożnej miarodajny jest wynik po 90 minutach gry.Dodane przez arbitra kilka minut jest wliczane jest do regularnego czasu gry.Spotkanie Widzew Łódż - Ślask Wrocław zakończyło sięwynikiem 2:2
Co można z tym fantem zrobić?
pink jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-03-2012, 12:23   #354
Moderator

Reputacja: 648
Napisz skarge na sedziego http://www.pzpn.pl/index.php/Federacja/Sedziowie

Jest szansa ,ze powtorza mecz .Padnie wynik jaki typowales i otrzymasz gotowke

Szukaj - niesamowicie ułatwia życie

Jesli chcesz podziekowac nie spamuj tylko kliknij
Mark jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-03-2012, 12:59   #355

Cytat:
Napisał pink ->

Jawek ma rację-to oszuści
Wczoraj obstawiłem mecz Widzew Łódź-Śląsk Wrocław na zwycięstwo Wrocławian.Mecz zakończył się wynikiem 2-2,ale bramka wyrównująca dla Widzewa padła w 94 minucie meczu.
Zgodnie z zasadami zawierania zakładów pkt.10;
W przypadku zakładów w piłce nożnej miarodajny jest wynik po 90 minutach gry (regularny czas gry)
W odpowiedzi otrzymałem wiadomość następującej treści;
W przypadku zakładów w piłce nożnej miarodajny jest wynik po 90 minutach gry.Dodane przez arbitra kilka minut jest wliczane jest do regularnego czasu gry.Spotkanie Widzew Łódż - Ślask Wrocław zakończyło sięwynikiem 2:2
Co można z tym fantem zrobić?
moim zdaniem pogrążasz się takim zapytaniem i w tym wypadku Bah nikogo nie oszukuje...

stare 05-04-2012, 13:00   #356

Reputacja: 4
Bah cenie za jedno - wyplaty na konto bankowe, kasa jest czasem nawet tego samego dnia. Jezeli mialem jakis 'cynk' o meczu, jakis dobry typ a potrzebowalem kase na koncie bankowym zaraz po meczu to wlasnie u nich gralem, wplacalem kase, po rozliczeniu kuponu wyplacalem. Do tego jest to super bukmacher Support tez solidny, kiedy nie moglem skorzystac z jakiegos bonusu to proponowali inny od siebie. Nie jest wymagana weryfikacja (przynajmniej ja mam u nich konto kilka dobrych lat i nigdy nie prosili o przeslanie dokumentow).

To sa plusy

A minusy?
Slabiutkie kursy, czasem wrecz smieszne, bardzo dziwny live, ktory czasami przez caly mecz jest zawieszony... Male opcje na handicapy. Dosyc uboga oferta na tenis (nie ma czasami waznych Challengerow o ITFach nie wspominajac). Rozny czas rozliczania kuponow, czasem po minucie a czasem na drugi dzien.

Ogolnie buk raczej dla poczatkujacych, bo od kiedy przesiadlem sie na inna firme z wiekszymi kursami to jestem na regularnym plusie (marza jednak robi roznice).
WygracDzisChce jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-04-2012, 14:38   #357

Cytat:
Napisał WygracDzisChce ->

Bah cenie za jedno - wyplaty na konto bankowe, kasa jest czasem nawet tego samego dnia. Jezeli mialem jakis 'cynk' o meczu, jakis dobry typ a potrzebowalem kase na koncie bankowym zaraz po meczu to wlasnie u nich gralem, wplacalem kase, po rozliczeniu kuponu wyplacalem. Do tego jest to super bukmacher Support tez solidny, kiedy nie moglem skorzystac z jakiegos bonusu to proponowali inny od siebie. Nie jest wymagana weryfikacja (przynajmniej ja mam u nich konto kilka dobrych lat i nigdy nie prosili o przeslanie dokumentow).

To sa plusy

A minusy?
Slabiutkie kursy, czasem wrecz smieszne, bardzo dziwny live, ktory czasami przez caly mecz jest zawieszony... Male opcje na handicapy. Dosyc uboga oferta na tenis (nie ma czasami waznych Challengerow o ITFach nie wspominajac). Rozny czas rozliczania kuponow, czasem po minucie a czasem na drugi dzien.

Ogolnie buk raczej dla poczatkujacych, bo od kiedy przesiadlem sie na inna firme z wiekszymi kursami to jestem na regularnym plusie (marza jednak robi roznice).
idealna puenta. Sam jestem tego przykładem. Bah dobry dla ogrania się, a potem trzeba zmykać na innego buka.

stare 07-04-2012, 16:32   #358

Na początek ok

Mój pierwszy bukmacher. Niestety sparzyłem się na nich. Brak możliwości prostego ustalenia limitów, rzadkie promocje, niepowalająca oferta kursów.To na pewno na . Na szybkie wpłaty i wypłaty, support i skomplikowane zasady niektórych spotkań. Czasami zaglądam na Bah, ale zdecydowanie wolę inne buki.
MJay90 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-04-2012, 13:14   #359

Również bukmacher w którym zaczynałem grać niestety teraz oferta nie powala na kolana i kursy też takie sobie Na + można uznać support i system wpłat i wypłat, bardzo szybko wszystko się odbywało
Angelon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-04-2012, 13:27   #360

czy Bah ma żużel w swojej ofercie?
aras86 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet-at-home > Bet-at-Home - opinie

Odpowiedz