Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet-at-home

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 28-09-2009, 21:52   #1

czy nie zabiora mi bonusa??!!

Ostatnio pojawil sie na bahu kuszacy bonus. Mam zamiar wplacic 2 stowy i grac ale....

mam zamiar to szybko obrocic i dobrym sposobem bylo by granie dwoch kuponow na ten sam mecz z tym ze na jednym gram 1 lub 2(to zalezy oczywiscie kto gra:P) a drugi kupon(tez singiel) na remis.

Czy to nie jest lamanie regulaminu??
menzax jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29-09-2009, 00:14   #2
Moderator

Reputacja: 1142
Cytat:
Napisał menzax ->

Ostatnio pojawil sie na bahu kuszacy bonus. Mam zamiar wplacic 2 stowy i grac ale....

mam zamiar to szybko obrocic i dobrym sposobem bylo by granie dwoch kuponow na ten sam mecz z tym ze na jednym gram 1 lub 2(to zalezy oczywiscie kto gra:P) a drugi kupon(tez singiel) na remis.

Czy to nie jest lamanie regulaminu??

Nigdzie w regulaminie konkursu nie jest to zabronione... powiem więcej: myślę, że sporo osób znajdziesz, które grają np. 1 i X oddzielnie jako single zamiast 1x.
Jak Bah do tego podejdzie? Ciężko powiedzieć... to taka wielka promocja, że za te 2 tygodnie może się okazać, że bardoz wiele "sposobów gry" im nie pasuje i zaczną blokować wypłaty.
Co do samego sposóbu:
pamiętaj, że obydwa typy muszą mieć kurs >2 więc albo ryzykujesz, że obydwa nie wejdą (bo przecież na bahu ciężko znaleźć dobry kurs na faworyta ) albo wybierasz spotkanie z kursem <2 na czyjeś zwycięstwo lub remis i dorzucasz do tego inny typ robiąc dubla lbu tripla.

Sposób a obrót ciekawy, jednak ryzykowny. Jeśli sięnei spodoba obsłudze to będzie podwójnie stratny - najpierw za pierwszy oróbt, który mogłeś robić na kursach innego buka a potem za ewentualny drugi - obrot "karny"

Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj
Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij:

Cytat:
Nie powiedziałbym, że byłem najlepszym managerem w historii. Ale byłem w czołowej jedynce

kukla jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29-09-2009, 17:47   #3

dzieki serdeczne...bardzo mi pomogles

wiec napisze jak mam zamiar postapic moze sie komus przyda

bede sie staral grac rozsadnie abys cos tam zaplusikowac,w kazdym razie aby nie stracic pewnie beda to glownie single i triple w stawce 20-30 moze momentami do 50 zl czyli od 5% do 12% budzetu. No i po jakichs 2-3 miechach ugram caly ten obrot...

Przeciez sam bonus w sobie jest juz czystym zyskiem
menzax jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet-at-home > czy nie zabiora mi bonusa??!!

Odpowiedz