![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.11.2008 Skąd: Pomorze
| Nowe konto na BAH.
Witam serdecznie. Chcę rozpocząć swą przygodę z obstawianiem w internecie na Bah. Mam pytania dotyczące konta. 1. Czy po podaniu adresu będą mi przysyłane jakieś niepotrzebne listy z jakimiś ich informacjami i innymi bzdetami, czy po co im ten adres? 2. Druga sprawa... W jakim banku najlepiej założyć sobie konto? Bo mówiono mi, że w różnych bankach różne opłaty za przelew są itp. Czy na mój adres z tego banku, który polecicie będą dochodzić jakieś listy? Bo w domu jestem raz na jakiś czas i trochę nie ogarniam Z góry dziękuję za okazaną pomoc i rady. Pozdrawiam. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 18.06.2006 Skąd: Łowicz
Reputacja: 4 |
Witam. 1. Musisz podać adres mało tego prędzej czy później Bah poprosi Cię o skan dowodu osobistego a podając swoje dane chcą Cię uwierzytelnić i uchronić się przed zakładaniem przez jedną osobe wielu kont. W swoich opcjach na koncie mozna zaznaczyc że nie chcec ulotek reklamowych, choć i tak nie powinne żadne dochodzić. Ewentualnie list weryfikacyjny, później nic. Nie wiem czy teraz jest ten list czy nie. 2. Polecam Mbank zero opłat za cokolwiek jedynie za wybnieranie kasy z bankomatu nie oznaczonego logo Mbanku i którego nie ma na liście która jest na ich stronie. Z banku będziesz raczej dostawał co miesiąć list z operacjami na Twoim koncie. |
| | |
| | #3 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
AD 1. czasami przychodzą listy z zachętą do ponownego grania , np. 100 % Bonus itp.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Nowe konto(a) | coldsex | Kącik Ogólnobukmacherski | 7 | 16-06-2010 09:30 |
| Nowe konto | Rambo131 | Bet365 | 1 | 28-11-2009 06:19 |
| Chcę założyć nowe konto.. | CZARNY_79 | Administracja | 1 | 15-01-2009 10:59 |
| Nowe konto | Sc0rp0w | Bet-at-home | 1 | 18-04-2008 21:37 |
| Nowe konto, nowe typy :) Zapraszam do komentowania. | grucha15 | Kupony ze Statystykami | 36 | 06-10-2007 09:51 |