![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 26.07.2011
| Ogromy problem
Witam. Mam trochę głupi problem. Ponieważ jedna z osób trzecich zna mój nr konta gracza, szantażuje mnie że jeśli czegoś tam nie zrobię to wpisze 3 razy błędnie hasło. Co mam zrobić - czy jest jakakolwiek szansa żeby zmienić nr konta gracza, albo jakieś inne drogi wyjśćia. Wiem że nie powinno się zdradzać takich danych - ale cóz, mądrym się jest po sprawie. Czy można usunąć konto i założyć od nowa na te same dane? Pomocy |
| | |
| | #2 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Jeśli nawet wpisze - i tak możesz odblokować konto - wystarczy kontakt z supportem BAHa. Generalnie polecam pisać w tej sprawie do samego buka. Wątpię jednak w zmianę numeru... Musisz liczyć na to, że szantażyście się znudzi. Zakładając że to jakiś dzieciak możesz "przyśpieszyć ten proces" przytaczając mu konsekwencje szantażu z kodeksu karnego. Pewnie się wystraszy i będzie wypatrywał przez okna policji
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 03.01.2010 Skąd: Siedlce
Reputacja: 207 |
moje konto gracza/moj profil/zmien PIN pozdro
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Nie chodzi o to, że zna jego pin tylko numer gracza To dobra przestroga dla wszystkich użytkowników aby nie zdradzać nikomu podejrzanemu nie tylko swojego hasła ale i loginów czy numerów użytkownika.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Problem | matryks20 | Unibet | 8 | 12-02-2011 00:01 |
| Problem z MB | lukas2804 | Off Topic | 8 | 18-04-2009 09:54 |
| Problem z PP | rymek | Bet-at-home | 0 | 15-02-2009 16:19 |
| problem | kosa248 | Bet-at-home | 5 | 08-01-2009 21:04 |
| Problem. | Nesepi | Expekt | 1 | 06-05-2008 11:44 |