Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet-at-home

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 18-10-2006, 19:26   #1

Poker w BAH

Niedawno na stronce Bah-u pojawiła się opcja gry w pokera. Jesli dobrze rozumiem gra się tu z innymi użutkownikami, a nie jak w kasynie z komputerem. Chciałbym się spytać osób które już probowały swoich sił o Wasze opienie na ten temat. Czy można coś na tym zarobić? Jeśli nawet z tego zysku nie ma dużego to można byłoby się kiedyś umówić i zagrać kilka partyjek w kręgu forumowiczów. Pozdrawiam
carabus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-10-2006, 19:01   #2

Nikt nic nie mówi więc stwierdziłem, że na własnej skórze sprawdzę jak się gra. No i skończyło się na 30 zł do przodu Rada dla tych co chcą spróbować własnych sił: należy grać z głową, bo inaczej można szybko dużo stracić.
carabus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15-02-2007, 17:41   #3

Reputacja: 18
carabus, planuje zagrac w pokera na Bah

mozemy sie jakos ustawic jak chcesz
waldu2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-02-2007, 01:34   #4
Forum VIP

Reputacja: 198
Przez pierwszy tydzień gry w pokera na Betathome udało mi się ugrać około 250 zł zaczynajac od 30 zl. Mialem bardzo duzo szczescia, wchodzily mi takie handy kilka razy z rzedu ze az sam sie dziwilem. Jednak po pewnym czasie nastapila gehenna gdzie poprostu nic nie wychodzilo. Przegrywałem i przegrywałem. Skończylo sie na okolo 80 zlotych na plus. Postanowilem od tego czasu nie grac, a wczoraj znow spedzilem wieczór przy stole pokerowym Betathome i znow sie oplacilo bo 70 zl do przodu.

Jesli bedziecie zaczynac przygode z pokerem na tej stronie to zwracajcie uwage na to z kim gracie. Musicie patrzec czy czlowiek z ktorym jestescie na stole gra na kilku stolach, jesli tak to raczej odpuscie sobie gre z tym przeciwnikiem.

Nie wiem dlaczego ale bardzo dobrze gralo mi sie z Hiszpanami i Rosjanami. Jacyś tacy strasznie porywczy byli i czesto udawalo mi sie ich wpuszczac w maliny. Najgorzej gra sie chyba z Węgrami i Finami. To naprawde bardzo dobrzy zawodnicy.

A tak podsumowujac to Poker jest bardzo ciezkim kawalkiem chleba, tak jak napisal kolega powyzej. Trzeba mieć zimną głowe i po przegranej duzej kwocie przy jednym rozdaniu nie rzucac sie zeby szybko ta kase odegrac, bo wtedy macie zagwarantowane ze stracicie podwojnie.

Powodzenia przy pokerowych stolikach, mam nadzieje na szybkie spotkanie z kolegami z forum przy okazji gry w pokera w Betathome.

A moj nick w tym pokerromie to : jwp5. Proponuje, zeby kazdy kto tam gra podal swoj nick, razem bedzie razniej " kroić " leszczy
spinache jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet-at-home > Poker w BAH

Odpowiedz