![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 15.06.2006 Skąd: Gdynia
| Poker w BAH
Niedawno na stronce Bah-u pojawiła się opcja gry w pokera. Jesli dobrze rozumiem gra się tu z innymi użutkownikami, a nie jak w kasynie z komputerem. Chciałbym się spytać osób które już probowały swoich sił o Wasze opienie na ten temat. Czy można coś na tym zarobić? Jeśli nawet z tego zysku nie ma dużego to można byłoby się kiedyś umówić i zagrać kilka partyjek w kręgu forumowiczów. Pozdrawiam
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 15.06.2006 Skąd: Gdynia
|
Nikt nic nie mówi więc stwierdziłem, że na własnej skórze sprawdzę jak się gra. No i skończyło się na 30 zł do przodu |
| | |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 19.12.2005 Skąd: Lublin
Reputacja: 198 |
Przez pierwszy tydzień gry w pokera na Betathome udało mi się ugrać około 250 zł zaczynajac od 30 zl. Mialem bardzo duzo szczescia, wchodzily mi takie handy kilka razy z rzedu ze az sam sie dziwilem. Jednak po pewnym czasie nastapila gehenna gdzie poprostu nic nie wychodzilo. Przegrywałem i przegrywałem. Skończylo sie na okolo 80 zlotych na plus. Postanowilem od tego czasu nie grac, a wczoraj znow spedzilem wieczór przy stole pokerowym Betathome i znow sie oplacilo bo 70 zl do przodu. Jesli bedziecie zaczynac przygode z pokerem na tej stronie to zwracajcie uwage na to z kim gracie. Musicie patrzec czy czlowiek z ktorym jestescie na stole gra na kilku stolach, jesli tak to raczej odpuscie sobie gre z tym przeciwnikiem. Nie wiem dlaczego ale bardzo dobrze gralo mi sie z Hiszpanami i Rosjanami. Jacyś tacy strasznie porywczy byli i czesto udawalo mi sie ich wpuszczac w maliny. Najgorzej gra sie chyba z Węgrami i Finami. To naprawde bardzo dobrzy zawodnicy. A tak podsumowujac to Poker jest bardzo ciezkim kawalkiem chleba, tak jak napisal kolega powyzej. Trzeba mieć zimną głowe i po przegranej duzej kwocie przy jednym rozdaniu nie rzucac sie zeby szybko ta kase odegrac, bo wtedy macie zagwarantowane ze stracicie podwojnie. Powodzenia przy pokerowych stolikach, mam nadzieje na szybkie spotkanie z kolegami z forum przy okazji gry w pokera w Betathome. A moj nick w tym pokerromie to : jwp5. Proponuje, zeby kazdy kto tam gra podal swoj nick, razem bedzie razniej " kroić " leszczy |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| *********** no deposit poker bonuses - Unibet/Pacific poker/PKR poker/Absolute Poker | Andreoid | Promocje Pokerowe | 3 | 14-01-2009 11:28 |
| Poker w BAH | Ziqo | Boss Media | 8 | 23-10-2008 18:10 |
| [ZAMIENIĘ] 3 bony bah z peb.pl na bony bah innej kampanii | Srodus | K/S/Z | 0 | 14-10-2007 20:44 |