Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet-at-home

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 13-08-2011, 15:46   #1

Transmisje live

Witam, czy istanieje jakiś sposób ominięcia blokady kraju do oglądania transmisji live? Chciałem dzisiaj Bundesligę niemiecką obejrzeć, ale jest napisane że w moim kraju nie można oglądać. Czy proxy wystarczy by to obejść, jak tak to z jakich krajów próbowałem z Kanady, UK, USA, Hiszpanii i chyba Niemiec, ale nie dało rady coś ;/ Macie jakieś sposoby?
asseq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-08-2011, 18:48   #2
Moderator

Reputacja: 1142
Polecam jednak dziesiątki stron nakierowanych na pokazywanie spotkań.
Nie wiem czy da się to ominać w BAHu (raczej jest to uzależniony od tego jaki się poda kraj przy rejestracji) ale zabawy z tym za dużo w stosunku do efektów

Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj
Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij:

Cytat:
Nie powiedziałbym, że byłem najlepszym managerem w historii. Ale byłem w czołowej jedynce

kukla jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-08-2011, 19:25   #3

Reputacja: 207
roznie, ja gdy korzystam z neostrady nie moge ogladac, a gdy z vectry to ogladam wszystko bez problemu

Taste of America (NBA,NHL,NCAA) dodatni Yield
zakladowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-08-2011, 21:17   #4

Reputacja: 2
To zależy też od tego, co chcesz oglądać. Niektóre są blokowane, niektóre nie. Dzisiaj nawet Wisły Kraków nie mogłem oglądać, bo wyskoczyła mi ta blokada. Ale jest też dużo meczy, które da się pooglądać, np. tenis oraz mniej znane ligi, np. brazylijska. Blokada obejmuje zapewne oba czynniki - musisz być na niemieckim IP oraz na niemieckim koncie. Tak jak kukla, polecam Ci poszukać jakiejś innej strony do oglądania meczy.
gonliSs jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet-at-home > Transmisje live

Odpowiedz