![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 15.06.2006
| Właściciel konta bankowego
Witam to moj pierwszy post. Mam takie pytanie odnoścnie Bah. Mam konto zalożone przez mojego ojca. Jestem pełnomocnikiem więc tak między bogiem a prawdą mogę wpłacać i wypłacać i inne cuda robić na koncie. I czy będzie jakiś problem z wypłatą wygranych z Bah na to konto? W sumie ich powinno to mało obchodzić na jakie konto kto sobie kase wysyła. |
| | |
| | #2 | |
| Dołączył: 14.04.2006
| Re: Właściciel konta bankowego Cytat:
jezeli konto jest zalozone na nazwisko twojego ojca a Ty masz konto w Bah na siebie to przy wyplacie prawdopodobnie beda od Ciebie wymagali skan dowodu... zgadzam sie ze powinno ich to nie obchodzic na kogo konto wyplacam kase, ale oni robia to dla bezpieczenstwa.... pozdro | |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 15.06.2006
|
czyli pokazując im dowód, mają wtedy pewność że to ja chcę wypłacić kase a nie jakiś Hiaker. W sumie to to ma sens, ale jakoś mi sie nie widzi wysyłanie im danych o sobie. Miałbym takie pytanie do osob ktore juz wysyłały skany dowodu: Czy wszystko poszło ok? Przecież tam jest numer dowodu, adres i inne duperele. |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 01.02.2006 Skąd: Katowice
|
raczej chodzi im chyba o to czy jestes pełnoletni |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata do Neteller z konta bankowego | zamiet | Neteller | 4 | 17-07-2010 10:55 |
| Wpłata z innego konta bankowego | Maniutek | Unibet | 9 | 19-01-2010 14:48 |
| Rejestracja bez konta bankowego | AgentTomek | Betway | 0 | 23-12-2009 16:33 |
| Nazwisko zarejestrowanej osoby, a właściciel konta?? | defox | Dział dla Początkujących | 1 | 23-12-2006 23:14 |
| Przelew z konta bankowego do Moneybookers | Bula_Bomst | Moneybookers - Skrill | 1 | 19-08-2006 18:25 |