![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 07.12.2010
Reputacja: 4 | Wypłata bet at home (pomoc)
Witam, mam pytanie i problem. Chciałem wypłacić pewną kwotę w Bah'u, ale próbuję i się nie udaję: Wypłaty w trakcie opracowania 0 PLN Odbiorca Nazwa banku BIC (SWIFT-Code) IBAN Forma IBAN jest niepoprawna. Kwota PLN Informacje dodatkowe (nie obowiązkowe) Wpisuję wszystko chyba poprawnie ale niestety nie działa? Kiedy wypełniam w pełni tą tabelę to piszę mi, że "Forma IBAN jest niepoprawna." - tam wpisałem numer konta swojego (tak wyczytałem na internecie). Pierwsze spróbowałem wypłacić przez mooneybookers ale nie wiem jak, ktoś pomoże? Chciałem z mooneybookers wypłacić co inteligo (powinno to zająć tak szybko jak wpłata, tak?) Dziękuje za pomoc! |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 03.01.2010 Skąd: Siedlce
Reputacja: 207 |
IBAN to 26 cyfrowy nr konta + PL na poczatku. Dodales te PL ? a co do MB/ wyplata/ wpisujesz adres email jaki masz zarejestrowany w MB, uzupelniasz kwote i poszlo.
__________________ Ostatnio edytowane przez zakladowa ; 30-06-2011 o 10:38 |
| | |
| | #3 |
Reputacja: 4 |
No tak, ale muszę podać numer konta, gdzie będzie wtedy ta możliwość? Daję wypłać pieniądze i mam coś takiego: ![]() O dzięki, nie dodałem PL, ale mam pytanie, ile może iść z Bah"a na konto inteligo wypłata? Zlecona dziś przed 12, będzie na jutro ? Chociaż i tak wolę MB bo szybciej to idzie i pewniej. DZIĘKI! |
| | |
| | #4 |
masz juz zweryfikowane konto MB? klikasz dodaj konto, wypelniasz dane, a nastepnie wpisujesz kwote i dalej z baha na konto 2-3 dni robocze, przy dobrym wietrze moze byc jutro, ale nie nastawiaj sie za bardzo.
__________________ |
| | |
| | #5 |
Ostatnie pytanie i już nie męcze NRB (Numer Rozliczeniowy Banku) to mój numer konta, tak? (próbuję nr konta ale nie idzie, zbyt długi) |
| | |
| | #6 |
__________________ |
| | |
| | #7 |
Dzięki wielkie! Wszystko zrobione. Czekam już od 12 na wypłatę przez mooneybookers, wrrr.
|
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 02.01.2008
| wyplata :(
mam pytanie gdyż troszke zaczynam sie obawiać czy pieniądze faktycznie dojdą |
| | |
| | #9 | ||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 | Cytat:
Będziesz wszędzie zadawał to pytanie? Człowieku! Zdarza się, że bukmacherzy wysyłają kasę po tygodniu albo i dziesięciu dniach... roboczych U Ciebie mija dopiero 3 dzień roboczy. Czekaj cierpliwie. Kasa nie zginie
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| | |
| | #10 |
|
wybacz ale 200 zloty to dla mnie sporo kasy, dla Ciebie to mogą być grosze... wiec nie dziw sie ze sie troszke denerwuje... thx za odpowiedz...
|
| | |
| | #12 | |
Reputacja: 1142 |
Część buków rzeczywiście pobiera opłaty za więcej niż 1 wypłatę w jakimś okresie. Bah raczej do nich nie należy. Na pewno na MB można wypłacać do woli... jak jest z wypłatami na konto musisz sprawdzić w zakładce wypłat. Jeśli nie bedzie tam żadnej informacji o prowizjach tzn. że można korzystać nich do woli.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #13 |
|
to jeszcze raz ja :> mam pytanie jak wygląda sytuacja w której zleci sie wypłate i bedzie transakcja w trakcie realizacji a jeszcze nieodejmie tej sumy z konta bo to nastepuje też po jakims czasie i gdy np przegra sie te pieniądze i na koncie będzie 0 zl to co wtedy sie dzieje ? konto bedzie obciazone ujemna sumą czy nic sie nie dzieje ? z gory dzieki za odpowiedz |
| | |
| | #14 | |
Reputacja: 1142 |
Nic to złe słowo Skoro jeszcze nie odjęło pieniędzy tzn. że był do Twojej dyspozycji - jeśli je przegrałeś w jakiejś części to wypłata zostanie anulowana i będziesz ją musiał zlecić jeszcze raz. Jeśli przegrasz całość to... już nie będzie co zlecać.
| |
| | |
| | #16 |
|
no jak wplacisz 10 zł no to przynajmniej raz zagraj już :> ale owszem jak wpłacisz 10 zł a potym pomyślisz ze to zły pomysł spokojnie możesz sobie ją wypłacic Ostatnio edytowane przez borzib3 ; 20-08-2011 o 18:23 |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 06.01.2008
Reputacja: 223 |
a nie jest czasem tak, że jak się wpłaca do buka to trzeba to przynajmniej raz obrócić, po kursie 1,01< ? tak mi się wydaje, ale mogę się mylić...
__________________ Szanuj żetony!! |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 30.10.2007
Reputacja: 40 |
napisze wam cos i juz wiecej tutaj nie zagladam. Po co wplacac kase do Bah? To jest jeden z gorszych bukmacherow na rynku. Wplaccie sobie np do Bet365 czy juz lepiej do Bwin jak lubicie tego typu buki ale do Bah? Mam konta w ponad 20 bukach i jeszcze w Bah nie mam bo on sobie czeka gdzie tam na szarym koncu. |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wypłata z bet-at-home . | swoorek | Dział dla Początkujących | 6 | 17-07-2011 17:10 |
| Wypłata z Bet-at-home | Kucy_K | Bet-at-home | 16 | 03-01-2011 14:20 |
| bet at home wypłata | przemoevil | Bet-at-home | 6 | 22-02-2010 22:26 |
| wypłata bet-at-home | Ojcon | Bet-at-home | 3 | 20-07-2009 19:43 |
| wypłata w bet at home | Majkl | Dział dla Początkujących | 1 | 25-01-2008 00:12 |