![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 05.01.2009
| Wypłata dużej kwoty ?
Sorry, że męczę was moimi pytaniami (kto pyta nie błądzi). Lukłem tu taki temat chyba nie prawdziwy, że koleś wygrał dużą, kwotę i mu pismo z banku przyszło skąd to ma. Nie wiem czy to prawdziwe ale czy faktycznie jak np. wygra się z 5000 zł i wypłaci to czy bank nie będzie miał sapów ? Skąd to jest ? W Polsce jest zabroniony hazard przez neta ale tak co miech jakby przychodziło po 3000 zł z Malty np. ? Mogli by się przysapać czy nie ? A jak tak to czym się tłumaczyć ?
|
| |
| | #2 |
| Ban Dołączył: 17.08.2009 Skąd: Białystok
|
dobrze,że ktoś w końcu poruszył temat bo sam jestem ciekawy jak to się ma w Polsce .
|
| |
| | #3 |
| Dołączył: 09.06.2008 Skąd: z piekła
Reputacja: 13 |
było o tym już pisane na forum kilka razy i jest naprawdę ciężko jest poszukać ? Oraz istnieją na ten temat artykuły prasowe w necie trzeba tylko czytać... Każdy by chciał żeby podano mu jak na talerzu , widać że leni nie brakuje... |
| |
| | #4 |
|
Nie chodzi mi czy wypłata jest na czas, tylko czy jak na moim koncie nagle pojawi się z 10 000 zł to czy to nie będzie podejrzane ? Widocznie słabo szukam ale ktoś kto jest dłużej na forum, mógłby pomóc nowemu userowi niekoniecznie podawać na tacy. W necie piszą, że w Polsce hazard zabroniony no a co na to banki które otrzymują wygraną przez obstawiających kasę ?
|
| |
| | #5 |
| Dołączył: 15.07.2010 Skąd: Lublin
|
Przyłączam się do pytania. Poza tym kogo obchodzi skąd masz wpływy pieniędzy. Moim zdaniem wypłacając każdą sumę przez zagraniczne serwisy typu Moneybookers, Netteler i inne jesteś bezpieczny bo jak najbardziej trzymanie i obracanie tam pieniędzy jest w Polsce legalne. Z tego co wiem od kwot 100 tys+ Urząd Skarbowy zaczyna się interesować lewymi transakcjami. W sprawie Banku nie musisz nic im mówić a na pewno nie możesz powiedzieć że pieniądze są z hazardu. Ostatnio edytowane przez Nonex ; 16-07-2010 o 12:11 |
| |
| | #6 |
|
Nie no 100 tys. to aż nie ale tak co miesiąc jakby wpływało do mnie po 3-5 tys. złotych to nie wiem czy by się nie prz... do tego. Myślałem jeszcze o Western Union no ale nie wiem. Chyba zacznę mieć ten problem jak będę miał wygrane te 3-5 tys. zł.
|
| |
| | #7 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wypłata większej kwoty? | riven | Betsson | 3 | 21-12-2009 12:33 |
| od 100 zł do dużej sumy | BloodSplash | Kupony | 55 | 05-12-2009 21:57 |
| Przeciągająca się wypłata dużej sumy | esend | Bwin | 4 | 02-09-2008 22:48 |
| Wypłata większej kwoty | lunula | Expekt | 2 | 06-11-2007 12:54 |
| 24.02.2007 - Sapporo (JPN) - MŚ na dużej skoczni | Wiślak | Typer Ski Jumping & Biathlon | 16 | 24-02-2007 09:29 |