![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 07.10.2009
| Dziwny problem z rozliczeniem ;/
Witam mam problem w Sportingbecie z rozliczeniem kuponu postawilem w meczu meczu hokejowym Bern - Fr.Gotteron ze bedzie +5.5 bramki , w koszyku zakladow widnialo powyzej(+5.5) 2.40 i dalem wnies zaklad , w meczu padlo 6 bramek wiec teoretycznie wygralem. Po meczu wszedlem na Sportingbet aby wyplacic pieniadze a tu lipa kupon przegrany , wchodze w historie zakladow i oto co widze ![]() i co ja mam teraz zrobic? pisalem do supportu ale odpisali ze to moja wina ze bledy sie zdarzaja w pospiechu i znaki +/- nic nie ozanaczaja i trzeba sprawdzac koszyk zakladow. ale przeciez nie mozna postawic kuponu under +5,5 , tylko under -5.5 , poza tym w koszyku zakladow niema under/over tylko ponizej/powyzej przy czym i tak w nawiasie jest okreslone ponizej(-5.5) , powyzej (+5.5) . Co zrobic w takiej sytuacji ? |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 15.03.2009 Skąd: Oświęcim
Reputacja: 7 |
Dałeś poniżej UNDER znaczy DÓŁ
__________________ MOJE TYPY SYSTEM D'ALAMBERT PEWNY ZYSK http://www.forum.bukmacherskie.com/f...-35365-10.html Siadło? Pomogłem? Podziękuj. |
| | |
| | #3 |
|
ja wiem co jest na kuponie ze w typie jest napis Under ale o to sie rozchodzi ze dalem handicap +5.5 co jest w nastepnej rubryce . Nie powinno byc tak ze nawet jezeli dalbym Under to i tak obok w rubryce bylby handicap -5.5 ? a jest widoczne ze dalem + poza tym nie ma zabardzo typow na -5.5 po tak wysokim kursie jakim jest 2.4. |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 15.03.2009 Skąd: Oświęcim
Reputacja: 7 |
wsumie fakt napisalem to na szybko wbijaj na liveczat i pisz do supportu jesli Sportingbet cos tkaiego posiada
__________________ MOJE TYPY SYSTEM D'ALAMBERT PEWNY ZYSK http://www.forum.bukmacherskie.com/f...-35365-10.html Siadło? Pomogłem? Podziękuj. |
| | |
| | #5 |
|
ten ich liveczat niedostepny caly dzien , a z supportem sie dogadac niemoge bo pisza ze znaczki +/- nic nie oznaczaja .. no to ja niewiem po co one sa .. a nie moglem zle postawic bo w koszyku zdarzen bylo na bank | powyzej (+5,5) 2.40 | i niema tam ani jednego slowa under/over , poza tym to musi byc blad systemu czy niewiem bo jak mozna obstawic kupon Under +5.5 ;/ tu screen przykladowego meczu : ![]() a wiec nijak nie idzie sie pomylic bo i jest opis (po polsku) i znaczek + lub tez - tym bardziej ze kupon nie szedl za 2 czy 5 zl tylko za 50 Euro a oni takie numery odpier ... Liveczat nie dziala , jest nie dostepny dzisiaj chyba caly dzien , ale jutro zadzwonie na infolinie , tylko niewiem czy cos wskuram .. jakies porady moze jeszcze co moge zrobic gdy to tez nie poskutkuje ? Ludzie narzekaja na Bwin ja nigdy niemialem zadnych problemow a tu pierwszy raz kupon obstawilem i odrazu takie jaja :/ |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Muszę Cię rozczarować, ale nie masz racji, musiałeś źle postawić zakład. Co do oznaczenia +2,5 to w historii zawsze jest tak pokazywane, ale liczy się "under" we wcześniejszej kolumnie. Spójrz na screen poniżej, według Twojego myślenia mój zakład powinien być przegrany, a jednak został rozliczony jako wygrany. Drugi argument to taki, że porównywarka kursów także pokazuje, że kurs 2,4 był przydzielony do typu "under" (screen) (link) |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Bet365 problem z rozliczeniem kuponu | wakabajaszi genzo | Bet365 | 0 | 25-10-2009 19:02 |
| Dziwny mail | ccooll | Bet365 | 3 | 17-03-2009 17:58 |
| dziwny komunikat | Szymon80 | Bet-at-home | 2 | 08-09-2008 14:09 |
| Dziwny przypadek | lukasz17st | Bwin | 3 | 24-11-2007 20:40 |
| Dziwny błąd... | BananeQ | Off Topic | 2 | 01-09-2007 16:27 |