![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 06.02.2010
Reputacja: 20 | Klub Gracza - odbiór nagród
Korzysta ktoś z ich Klubu Gracza? Jeśli tak - w jaki sposób odbiera się nagrody? Nie mogę znaleźć tej opcji, może jest ona otwierana na koniec miesiąca tylko?
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 06.02.2010
Reputacja: 20 |
Sam sobie odpowiem, może i Wam się to przyda Bartek: Uprzejmie informujemy, ze Zaklady Bez Ryzyka zdobyte w promocji KLub Gracza przyznawane sa na poczatku kazdego miesiaca. W przeciagu pierwszych 2-3 dni kazdego miesiaca zaklady powinny pojawic sie na koncie gracza. Informujemy rowniez , ze punkty sa aktualizowane co 24 godziny i nie sa aktualizowane w weekendy. Bartek: Sa one przyznawane automatycznie |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 27.01.2011 Skąd: RdoM
|
A możesz jeszcze wyjaśnić mi co to są te Zakłady Bez Ryzyka, na czym to polega?
|
| | |
| | #4 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Zakłady bez ryzyka przyznawane są na dwa sposoby (w zależności od bukmachera) Albo dostajesz "wirtualną kasę", którą możesz postawić na singiel (czasem także akumulator) i wtedy zazwyczaj otrzymujesz samą wygraną (bez tej wirtualnej stawki przyznanej przez bukmachera). Inny rodzaj zakładów bez ryzyka to zwroty. Grasz za swoje pieniądze a potem buk, w przypadku porażki zwraca 100% (choć czasem mniej) stawki.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 28.12.2009 Skąd: ŁÓDŹ
| Cytat:
ja stamtąd wygrywam tylko free-bety najwyższy 10 zł miałem, a nagrody rzeczowe ? nigdy ... ale podejrzewam, że wysyłają na adres korespondencji po uprzednim poinformowaniu użytkownika ... | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| odbiór bonusu | Slawgo | Bet-at-home | 3 | 19-03-2010 14:07 |
| Totomix odbiór wygranej. | wiewi0r | Toto-Mix | 2 | 13-05-2009 16:18 |
| Ostateczne wyniki - przydział nagród | Jacques | NBA All-Stars Game | 3 | 21-04-2009 11:51 |
| Ulubiony klub? | domeL | Piłka Ręczna | 1 | 07-09-2005 18:40 |