![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.02.2011 Skąd: Wrocław
Reputacja: 8 | Problem z weryfikacją\zablokowane konto
Witam,założyłem dzisiaj konto w Sportingbet,dokonałem od razu depozytu w wysokości 50zł,i chciałem zweryfikować wiek wysyłając im nr swojego dowodu osobistego,podczas tej operacji nic nie wyskakiwało,kiedy zrobiłem to trzeci raz automatycznie mnie wylogowało i wyświetlił mi się komunikat : ![]() Co mam zrobić w tej sytuacji?Wystarczy zdjęcie dowodu wykonane telefonem komórkowym?i ile trwa załatwienie takiej sprawy? |
| | |
| | #2 |
| Oczekuje na aktywację Dołączył: 21.12.2010
Reputacja: 6 |
"chciałem zweryfikować wiek wysyłając im nr swojego dowodu osobistego" a co to oni jakas baze danych wszystkich ludzi maja ze po numerze twojego dowodu sprawdza czy to ty ? xD zrob zdjecie z 2 stron i wyslij ( aby bylo wyrazne ! ) albo zeskanuj, weryfikacja nie potrwa długo |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 20.02.2011 Skąd: Wrocław
Reputacja: 8 |
Ale tam jest taka opcja że wystarczy podać tylko numer dowodu,chciałem skorzystać z tej opcji żeby nie bawić się w robienie zdjęć i skanów.
|
| | |
| | #4 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
po latach zalogowałem się i to samo mi wyskoczyło, wklepałem numer dowodu i błąd Wysłałem im na email skany dokumentu, powinno być Ok
| | #5 |
| Dołączył: 31.08.2011
|
miałem to samo, 3 razy nr dowodu wpisany i mi zamrozili konto ,kiedy wysłałem skany jeszcze tego samego dnia moje konto zostało odblokowane
|
| | |
| | #6 |
| "Gram grubo" Dołączył: 05.06.2008 Skąd: Elbląg
Reputacja: 178 |
U mnie jeszcze ciekawsza sytuacja, 3 lata temu wysyłałem im już scan dowodu i w sumie nie grałem w sportingbecie, dziś puściłem kupon i wpadło troche grosza, chce wypłacić a Tu proszą mnie o numer dowodu, no to wpisałem i błąd, sprawdzam wklepuje błąd... jeszcze raz dokładnie sprawdzam nawet wielkość liter i błąd konto zablokowane :S Posłałem im jeszcze scan dowodu, no ale tak być nie powinno :S
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zablokowane konto w Moneybookers - problem! | pawlikn | Moneybookers - Skrill | 6 | 08-09-2009 18:08 |
| Zablokowane konto | Beam | Bet-at-home | 8 | 28-05-2008 20:21 |
| Problem z weryfikacją kodu przy wypłacie | premiership | Moneybookers - Skrill | 4 | 15-05-2008 21:43 |
| Zablokowane konto.. | jarodek | Bwin | 13 | 03-10-2007 12:42 |
| Moneybookers - problem z weryfikacją karty kredytowej | mad85 | Dział dla Początkujących | 2 | 13-11-2006 22:59 |