![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Reputacja: 46 | Rejestracja w Sbet
Witam We wtorek rejestrowałem się w sbet wszystko ładnie pięknie chce sie zalogować i wyskakuje mi komunikat że nie można się zalogować na to konto, pisze wiec do obsługi klijenta mejla w sprawie rozpatrzenia tej sprawy, odtrzymuje wiadomość że w ciagu jednego dnia roboczego sprawa zostanie wyjaśniona, wczoraj mieliśmy świeto wiec rozumiem że dziś jest ten dzien w którym wszystko powinno być wyjaśnione wchodzę na skrzynke pocztową, a tam żadnej odpowiedzi ze strony sbet. Wchodzę wiec na czat sbet i Pani o imieniu Ilona mi pisze następujace wyjaśnienie: Kod: SportingBet_Ilona: Witam w obsludze klienta Sportingbet. Mam na imie Ilona. W czym moge pomoc? Moje Imie i Nazwisko :): Kiedy dostane informacje jakie mam dostarczyć dokumenty, abym mógł się zalogować na swoje konto ? SportingBet_Ilona: Obawiam sie Panie Karolu ze konto nie zostanie odblokowane nawet po wyslanu dokumentow Moje Imie i Nazwisko :): dlaczego ? SportingBet_Ilona: Taka jest decyzja dzialu finansowego Moje Imie i Nazwisko :): Przecież zarejestrowałem się poprawnie, nigdy wczesniej niemialem tu konta, nierozumiem nic z tego. SportingBet_Ilona: Bardzo mi przykro Panie Karolu taka jest decyzja dzialu Finansow SportingBet_Ilona: Decyzja ta jest ostateczna |
| | |
| | #2 |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 713 |
mają Cie zapisanego jako gracza zawodowego a Twój wujek już grał u nich ? ;-D
__________________ There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly. ![]() |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 27.12.2008
|
z nimi nie wygrasz, jak przegrywasz u nich to cię lubią, jak wygrywasz to już nie za bardzo |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Rejestracja | mateusz2343 | Dział dla Początkujących | 4 | 24-02-2010 14:33 |
| rejestracja | firen | Bet365 | 1 | 20-10-2009 20:16 |
| rejestracja | mario555 | Expekt | 7 | 14-10-2008 22:32 |
| Rejestracja | panmv | Gamebookers | 2 | 09-09-2007 00:25 |