![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #201 |
| Dołączył: 29.10.2010
|
zapomniałam dodac ze szkoda tylko ze w paradiso pomomo czestych free spinow zadko mozna cos wyrac :P
|
| | |
| | #202 |
| Dołączył: 27.04.2008 Skąd: Nowy Sącz
Reputacja: 247 |
rozliczali mi ostatnio kupon ponad 7 godzin. i nie była to żadna liga papui nowej gwinei tylko snooker i przez to nie zdążyłem sobie postawić kuponu który później okazał się wygrany. dlatego wielki
__________________ Jeżeli skorzystałeś z typu i na nim zarobiłeś - to jest mi niezmiernie miło. |
| | |
| | #203 |
| Dołączył: 01.09.2008 Skąd: Jelonki
Reputacja: 12 |
jedyny naprawde konkretny buk to Sportingbet bonus 600 zl (4 darmowe zaklady po 150) przy wplacie 2tys i to rozumiem, mimo ze nawet te 600 to marne grosze ale patrzac na inne buki to bonusy po 100 zlotych to smiec na sali, dlaczego nie oferuje sie czegos w rodzaju vip (Sportingbet to ma) obracasz po 20 tysiecy w miesiacu i masz 200-300 dolarow co miesiac, na innych bukach rzucaja nam ochlap, i nie interesuje mnie kogos zdanie ze trzeba sie cieszyc tym co jest bo to gowno prawda, dostajemy ochlap od kazdego buka z jakim sie spotykam, na 365 daja za obrot 5 tysiecy 50 zlotych mam od dawna wrazenie ze graczy z PL nie traktuje sie powaznie
|
| | |
| | #205 | |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 713 | Cytat:
taki Bet365 np daje 200F bonusu co jest bardzo smakowitym kąskiem, tylko dla osób zamieszkałych w UK.
__________________ There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly. ![]() | |
| | |
| | #206 |
zly tok myslenia baqu, tak to moze powinni nam zdjac wszystkie te bonuso-ochlapy i nie dac nic? ja uwazam ze powinno byc cos dla graczy grajacych grubo jakies cashbacki czy reload a nic takiego nie ma i o to mi w zasadzie chodzi, masz duzo kasy jezdzisz audi a8 nie masz to jezdzisz polo, masz duzo kasy dostajesz wieksze bonusy, nie masz to mniejsze lub wcale, tak sie swiat kreci nie chce sie wywyzszac ale brakuje mi oferty dla tych "bogatszych"
|
| | |
| | #207 | |
| Dołączył: 21.01.2008
| Cytat:
| |
| | |
| | #208 |
moj post o konkretnym buku byl w dziale z bonusami a zostal tutaj przeniesiony sam buk to porazka roku ale 600 z freebetow to jest cos w porownaniu z innymi o to mi chodzilo ogolem pozdr |
| | |
| | #209 |
| Dołączył: 29.06.2010
Reputacja: 209 |
Dzisiaj mnie zaskoczyli, postawiłem freebet wygrany w konkursie Fani Piłki, zakład ten został unieważniony, i napisałem do supportu o tej sytuacji, wchodzę po 3 godzinach na konto i nie dodali mi żadnego freebeta tylko jego równowartość w złotówkach. |
| | |
| | #210 |
| Dołączył: 04.03.2011
Reputacja: 9 |
mam pytanie do graczy SB. ktoś może objaśnić na czym polega ten Klub Gracza ? i który buk bardziej polecacie ? Unibet Expekt czy SB ? gram piłkę nożną( dużo u/o handicapów i dobra oferta dużo zakładów pobocznych i dużo różnych lig) siatkówkę żużel i czasami tenis snooker kolarstwo koszykówka i sporty zimowe( tu jak najwięcej H2H żeby było) |
| | |
| | #211 | |
| Dołączył: 11.01.2009 Skąd: Galicja
Reputacja: 136 | Cytat:
Z dyscyplin, które wymieniłeś, to jeśli chodzi o siatkę czy żużel to oferta jest bardzo słaba. Z siatki są praktycznie tylko zakłady 12, bo jakieś hc setowe czy under/over wystawiają od święta, co jest dla mnie niezrozumiałe. Z żużlem nie jest lepiej, bo oprócz 1X2 jest tylko hc i punktowy zakres wygranej, a więc również nędza. Co prawda zdarzyło mi się widzieć kilka razy jakiś h2h, ale były to bardzo sporadyczne przypadki. Tak więc pod względem tych dwóch dyscyplin to i Unibet i Expekt biją na głowę SB. Za to snooker mają na wysokim poziomie, podobnie jak kosz i piłkę nożną. W kolarstwo się nie bawiłem, a sporty zimowe grywałem parokrotnie i ich oferta także nie była porażająca. Ciekawa sytuacja spotkała mnie przed około miesiącem, gdy dokonałem pierwszej wpłaty, bo otrzymałem wiadomość, że nie mogę dokonać wypłaty tych środków dopóki nie zostanie zweryfikowana moja pełnoletniość. Do tego wystarczyło wysłanie skanów dowodu osobistego. Ta weryfikacja zaskoczyła mnie o tyle, że kilka miesięcy wcześniej wypłaciłem ze Sportingbetu kilkaset złotych ugranych z darmowych spinów (wcześniej nie wpłacając ani grosza) i wtedy nikt nie żądał żadnych dokumentów, a kasa po trzech dniach znalazła się na moim koncie. | |
| | |
| | #212 |
| Dołączył: 26.03.2008
|
narazie wszystko ok, szybka pomoc, rozliczenie ogolnie polecam, ale mam pytanie czy np: po rejestracji otrzymuje sie maila albo po wplacie/wyplacie, rozliczeniu, bo wlasnie nie wiem czy na moja poczte dochodza wiadomosci, czy moze tutaj jest tak ze tylko na maila przychodzi oferta/reklama? pozdr |
| | |
| | #213 |
| Dołączył: 18.08.2010 Skąd: Jastrzębie Zdrój
Reputacja: 1 |
Ja właśnie podziękowałem temu bukmacherowi za współprace. Od tygodnia już mam wprowadzone ostre limity bo ich skubałem z kasy od dłuższego czasu. Teraz to mogę obstawić max 200 pln. Szkoda że jak się przegrywa to nie robią limitów
|
| | |
| | #214 |
| Dołączył: 22.09.2011 Skąd: Łódź
Reputacja: 3 |
Jestem użytkownikiem tego buka natomiast nikomu nie polecam. Przeciętne kursy, słaba oferta. Brak takich ofert jak ćwierćfinały turnieju WTA w Pekinie co dla mnie jest kompromitacją. Oferta live również mnie nie zadowala - długo wstrzymywane zakłady. Ode mnie duży minus
|
| | |
| | #215 |
| Forum VIP Dołączył: 15.01.2006 Skąd: RB 87
Reputacja: 1308 | Dziś wpłacając do Sportingbet przez MB naliczyli mi za taki rodzaj wpłaty 5 zeta opłaty ...
__________________ 1.miejsce III edycja Hockey Cup. 1.miejsce Champions League Bet-at-home 2.miejsce I edycja Hockey Cup. 3.miejsce konkurs MLB. |
| | |
| | #216 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Miałem tak kiedyś w Betway'u Napisz do supportu. Możliwe, że przestawiła Ci się waluta (mimo, że wpłacasz złotówki na konto w złotych to system się gdzieś po drodze gubi). Nie wierzę, że zaczęli naliczać opłatę.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #217 |
| Dołączył: 09.01.2011
Reputacja: 69 |
niestety ale naliczają tylko dlaczego część ma depo od 40 bez opłat a druga część musi płacić piątaka od każdego depozytu ,nie rozumiem |
| | |
| | #218 | |
| Dołączył: 28.12.2009 Skąd: ŁÓDŹ
| Cytat:
i tak już pozostanie, pytałem się czy to jest tylko opłata chwilowo pobierana, to poinformowano mnie, że ta opłata 5 zł to jest decyzją ważną do odwołania ... " Dlaczego pobierana jest opłata od depozytów? Od lutego 2012 roku część kosztów transakcji, które dotychczas były pokrywane przez Sportingbet, będą przeniesione na klienta. " | |
| | |
| | #219 | |
| Dołączył: 17.02.2012 Skąd: Atlantyda
Reputacja: 23 | Cytat:
| |
| | |
| | #220 |
| Dołączył: 01.12.2009
|
nawet free spiny chyba zlikwidowali może koniec spb..? |
| | |
|