![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #43 |
| Dołączył: 11.05.2007
|
Najbardziej przejrzysty, najczytelniejszy bukmacher w sieci. Ilość zdarzeń też bije większość innych buk'ów. Jak dla mnie numer jeden już od długiego czasu. Kilka razy wpłacałem i wypłacałem pieniądze u tego bukmachera, nigdy nie miałem żadnych problemów w związku z tym, a kasiorka tego samego dnia już u mnie w kieszeni |
| | |
| | #44 |
| Dołączył: 27.09.2006 Skąd: Rydułtowy
|
Dość duża oferta zakładów, sprawne wpłaty i wypłaty. Ogólnie |
| | |
| | #45 |
| Dołączył: 26.09.2007
|
Fajny bukmacher, ostatnio wporwadzil nowa metode platnosci przelewy24. Jednak wyplaty moga potrwac az 6 dni ze wzgledu na to ze wyplata idzie z londynu. Wiec jasiu ma racje... |
| | |
| | #46 |
|
Nie ma co. Korzystam ze wszystkich firm bukmacherskich w sieci czyli Expekt, Betgun, Betsson, Unibet, Bwin, Bet365, Gamebookers, Bah, Sportingbet. Dlaczego tyle firm ? to proste nie kazda ma to czego trzeba... Jednak z moich obserwacji wynika że to Sportingbet jest bardzo dobra firmą i w moim rankingu zajmuje pierwsze miejsce, bez zadnego wątpienia. Co sie na to składa: Na pewno oferta, jest zdecydowanie obszerniejsza w przeciwienstwie np. do Expekt. Przeważnie do każdego meczu mamy minimum 20 opcji założenia się z firmą. kursy jak kursy, raz sa nizsze raz wyzsze. Również bardzo dobry kontakt z obsługą klinta gdzie np. Expekt obsługi klienta praktycznie nei posiada. Minusem są wypłaty metodą przelewu bankowego, ponieważ przelew nie jest realizowany bezposrendio z polskiego konta bankowego. |
| | |
| | #47 |
| Dołączył: 16.12.2006 Skąd: Polska centralna
Reputacja: 3 |
kto ostatnio wyplacal z Sportingbet przelewem bankowym? ja zlecilem wyplate wczoraj ale ze jestem czlowiekiem baaaaaardzo niecierpliwym i podejrzliwym (w przypadku gdy chodzi o kase co do oferty i np. ilosci opcji na pojedynczy mecz jest spoko ale nie zawsze, przynajmniej dla mnie mogliby to zastosowac w obstawianiu np. jakis egzotycznych lig, a maja takie jak estonska czy bosniacka ale live support maja swietny, to trzeba przyznac jedno mi sie jednak w Sportingbet nie podoba nie podoba mi sie to, ze zaklady nie sa pogrupowane w/g dni tygodnia, czesto gdy chce cos obstawic w Sportingbet na nastepny dzien, musze wczesniej zajrzec na strone sts-u lub milenium aby sprawdzic jakie w ogole sa jutro wydarzenia warte gry |
| | |
| | #48 |
|
A ja nie lubie jak sa ''pogrupowane''. biore lige hiszpansko i mam wszystko i wiem kiedy co i jak Co do twojego pytania odnosnie wyplaty. musisz uzbroic sie w cierpliwosc. na stronie Sportingbet pisze ze do 5 dni roboczych powinienes otryzymac pieniadze. Ja ze Sportingbet wyplacalem pieniadze na mbank miesiac temu i czekałem na nie poltora tygodnia. Dlaczego tak dlugo ? Poniewaz pieniadzy wyplacane sa z londynskiego banku a nei polskiego wiec jest to przelew miedzynarodowy lól Ale nei zawsze on tyle trwa, moze trwac krocej np. 3 dni. Jednak ja zmienilem metode wyplaty na Moneybookers. W niedziele wyplacielm pieniadze na Moneybookers a w poniedzialek zlecilem wyplate z Moneybookers na mbank (o godzine 8) a o godzinie 18 mialem juz kase na koncie. fakt z MB 7 zl wyplata. |
| | |
| | #49 |
| Dołączył: 30.05.2006
|
plusy jw - duza oferta, dobre kursy minusy bardzo małe w sumie, ale przeszkadzają nieco -brak wyszukiwarki zakładów (po nazwie drużyny) jak to jest w większości buków (chyba że nie zauważyłem :P ?) -brak podanego od razu kursu akumulacyjnego (trzeba wpisac np 1 zł -brak podanej na stworzonym kuponie godziny rozpoczęcia spotkania Ostatnio edytowane przez dawidm ; 05-12-2007 o 09:22 |
| | |
| | #50 |
| Dołączył: 01.11.2007 Skąd: Chełmno
|
Duża oferta i czytelność strony, minus to zakładów live jest dosyć mało i mało rozbudowane |
| | |
| | #51 |
| Dołączył: 16.12.2006 Skąd: Polska centralna
Reputacja: 3 |
mialem o nich dobre zdanie ale za dzisiejszy dzien maja wielkiego minusa, caly wczorajszy dzien budowalem sobie pewny rozpis i mialem go wlasnie postawic, ale niestety pier...y Sportingbet przez 2 godziny nie zatwierdzil mi kuponu, ktory weszedl i nie mam kasy na koncie czy w innych bukach tez trzeba tyle czekac na zatwierdzenie zakladu? |
| | |
| | #52 |
| Dołączył: 21.08.2007
|
Mam takie pytanko. Czy da się przelać kwotę na konto sportingbetu z mbanku?? z góry dzięki za odpowiedź |
| | |
| | #53 |
| Dołączył: 17.08.2007 Skąd: Łączna/Kielce
|
tak, od tego sa przelewy 24
|
| | |
| | #54 |
| Dołączył: 13.06.2007
|
Moj znajomy wygral u tego buka niezla sume pieniedzy ponad 8 tys i niestety po przelaniu tej kaski na konto bankowe zostala naliczona niezla prowizja ponad 200 zl wiec to uwazam za minus a tak ogolnie naprawde solidna firma jezeli chodzi o kontakt z klientem i zadnych sciem z wyplacaniem kasy . Ogolnie Polecam .
|
| | |
| | #55 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 50 |
co jerst grane z ich chatem bo od dobrego czasu u mnie nie idzie z nimi gadać????????????
__________________ "A kto wybrał drużyny do tego meczu"?, spytała minister sportu |
| | |
| | #56 | |
| Moderator Dołączył: 16.06.2006 Skąd: Oberschlesien
Reputacja: 260 | Cytat:
Spróbuj może nowszą wersję Javy zainstalowac, ewentualnie z innej przeglądarki spróbowac
__________________ Jeśli los rzuca ci pod nogi cytryny, zrób z nich lemoniadę ... | |
| | |
| | #57 |
| Dołączył: 03.11.2005
Reputacja: 4 |
Wszyscy chwalą, a ja ponarzekam. Nie podoba mi się słabo działająca strona, wielokrotnie nie mogłem się zalogować, żeby coś obstawić. Po zalogowaniu wyrzucało mnie samoistnie. Nie mogłem wtedy obstawić kuponów, przeglądarka nie miała w tym przypadku znaczenia. Mało czytelna informacja o zawartych zakładach. Mimo wszystko nie jest tak super przejrzysta, jak mi się wydawało. Duży plus za Przelewy24. Zastanawiam się, czy jednak nie zmienić.
|
| | |
| | #58 |
| Dołączył: 14.06.2007
| do dario: u mnie stronka śmiga super, nie mam problemów z jej działaniem. Byćmoże problem leży u Ciebie. W mojej opini ten buk jest świetny, marże z reguły są dość niskie, przynajmniej na te spotkania które mnie interesują, wygląd strony bardzo mi się podoba, łatwość obsługi kojelny plus, a przelewy24 to majstersztyk. Inne buki powinny natychmiast to wprowadzić, jeżeli oczywiście mogą. A jeśli Ty, dario, nadal będziesz niezadowolony, to może spróbuj buka bodajże Betwin, tam też jest opcja przelewy24 i design strony jest bardzo przystępny, a kursy bardzo bardzo podobne do tych ze sportingbetu. Dla mnie osobiście Sportingbet i Betway rox |
| | |
| | #59 |
| Dołączył: 21.08.2007
|
Mam od nie dawna konto. I nie narzekam. Stronka jest bardzo przejrzysta. Nie wiem czemu dario narzeka... Stronka może nie zawsze chodzi jak należy ale wiem,że przyczyną tego jest moje łącze internetowe... JAK DLA MNIE JEDEN Z NAJLEPSZYCH BUKOW INTERNETOWYCH....
|
| | |
| | #60 | |
| Dołączył: 11.05.2007
| Cytat:
| |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |