![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 26.11.2008 Skąd: Kraków
| Weryfikacja
Witam, mam pewien pytanie odnoscie weryfikacji danych w SB. Kilka dni temu zalozylem tam konto, ale stwierdzilem ze nie bede na nim gral wiec pozmienialem dane(miasto i ulice) . Wczoraj wplacilem kase(zapomnialem o tym ze dane sa zmienione) Zostalo mi chwilowo zawieszone konto w celu weryfikacji danych. wyslalem im wszystkie niezbedne domumenty i teraz czekam na odpowiedz. Jak wam sie wydaje? mam szanse na odwieszenie konta? czy w sytuacji tego typu(niezgodnosci niektorych danych)czy raczej jest to nie mozliwe? pozdrawiam |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Najważniejsze jest imię i nazwisko oraz data urodzenia, miejsce zamieszkania można zawsze zmienić, więc jak by się czepiali to możesz powiedzieć że to jest Twój nowy adres korespondencyjny a zameldowany jesteś gdzie indziej. Powinno być ok.
|
| | |
| | #3 |
|
wcisnołem im troche inny kit, mam nadzieje ze przyjmą. bo troche na tym koncie mialem. moja weryfikacja zostala wyslana do glownej siedziby do londynu:/ mozliwe ze wszystko przez to ze przez te 2dni co gralem, calkiem niezle mi szlo |
| | |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Kit nie popłaca nie wiadomo jak zostanie zweryfikowane ale daj znać o wyniku.
|
| | |
| | #5 |
|
no niby nie popłaca...ale przeciez jakos musialem sie wytlumaczyc z tego... gdybym nie mial zablokowanego konta to elegancko bym tam wszystko pozmienial tak jak trzeba i nie bylo by problemu...a tak...lipa |
| | |
| | #6 |
|
coraz bardziej zaczyna sie juz to dziwne robic...weryfikacja miala potrwac 3-4dni...dzisiaj mija 6. dzwonilem do nich, prosili jescze o troche cierpliwosci...no ale ilez mozna?;/
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| weryfikacja | skru3u | Bet365 | 11 | 13-10-2009 09:22 |
| Wpłata na mb a weryfikacja. | Dinde | Moneybookers - Skrill | 1 | 04-12-2008 18:36 |
| weryfikacja | maks | Betgun | 1 | 30-09-2008 13:00 |
| MB weryfikacja | sebastian28 | Moneybookers - Skrill | 8 | 19-04-2008 16:45 |