![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 23.04.2010 Skąd: z Polski ;D
| Wpłata na poczcie w Sportingbet
Witam . Proszę o pomoc , nie wiem jak wypełnić zaznaczone pola na druczku ... Powiedzcie proszę , co tam wpisać ? Bo kiedyś chciałem wpłacić bez ''nazwy odbiorcy c.d.'' to mi pani na poczcie powiedziała że nie może bez tego podać , ze nie da sie tak . ;/ . scren : http://img180.imageshack.us/i/druczek.png/ |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 05.04.2009 Skąd: Katowice
|
moim zdaniem to takie pierdoły to dziecko wie wpisz odbiorce do kogo wpłacasz i po sprawie
|
| | |
| | #3 |
|
akurat tu powinien znajdować się adres , tak było zawsze gdy wpłacałem pieniądze na konta bankowe , dla allegrowiczów , gdy coś kupowałem ... a na Sportingbet nie ma podanego żadnego adresu ...
|
| | |
| | #4 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Idz do banku BPH i tam zrób przelew albo innej placówki poczty. Adres w tym wypadku nie jest najważniejszy, tylko nr konta, odbiorca i tytuł przelewu.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #5 |
|
niemam placówki banku BPH w moim mieście ... a poczty są 2 . ale wątpie żeby w tej 2-giej mi przyjęła :/ . Co Wy w tym miejscu wpisujecie ? gdzie powien być adres ?
|
| | |
| | #6 |
Adres siedziby SB: 4th Floor; 45 Moorfields; London; EC2Y 9AE
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #8 |
Ale jest podany na stronie Sportingbet: http://pl.sportingbet.com/t/info/rules/rules.aspx Ja bym wpisał adres napisany w poście powyżej, adres nie ma znaczenia, przelew dojdzie tak czy siak.
| | |
| | #9 |
|
Ok |
| | |
| | #10 |
|
PS. 4th Floor; 45 Moorfields; London; EC2Y 9AE . jak to mam wpisać dokładnie ? kurcze bo nie bardzo wiem .
|
| | |
| | #11 |
Przepisz jak leci, będzie dobrze
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 17 |
Marcin-Odra podziwiam Twoją cierpliwość... Po co robić przelewy pocztą ? Są darmowe konta w banku, dużo wygodniej i wogóle... nie rozumiem takich ludzi. |
| | |
| | #13 |
|
vde , słuchaj ... wiem że jest łatwiej , ale nie jestem pełnoletni , mam 17 lat no to co ja moge ... a w internetowych banów nie bardzo lubie ...
|
| | |
| | #14 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
I myślisz, że przelew za pośrednictwem poczty, pomoże Ci ominąć weryfikację pełnoletności? Powodzenia
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #15 |
|
niee |
| | |
| | #16 |
| Support Dołączył: 26.10.2009
|
Nazwa banku: Bank Zachodni WBK S.A. (Rachunek w PLN) Numer rachunku: 94109028510000000105094524 Nazwa odbiorcy: Envoy Services Limited Adres odbiorcy: ulica: 8 Percy Street kod pocztowy: W1T 1DJ miasto: London UWAGA ! Tytuł przelewu należy wypełnić w następujący sposób: SBTPLXXXXXXX gdzie: SBT – pozostaje niezmienne PL – waluta rachunku bankowego na jakie wpłacamy XXXXXXX – 7-cyfrowy numer ID użytkownika w Sportingbet Przykład poprawnie wypełnionego tytułu przelewu: (Wpłata w PLN) SBTPL2234567 Uwaga! 2234567 to tylko przykładowy, fikcyjny numer ID, w tym miejscu należy wpisać swój własny numer ID (6 lub 7 cyfr), znajdujący się w górnej belce strony po zalogowaniu (Twoje ID). Wpłaty realizowane w urzędach pocztowych mogą trwać dłużej niż 3 dni robocze. Ostatnio edytowane przez Sportingbet_PL ; 30-04-2010 o 13:45 |
| | |
| | #17 |
| Znawca Dołączył: 14.02.2009 Skąd: Warszawa
Reputacja: 648 |
Ile idą pieniądze zlecone na poczcie przelewem na konto w Sportingbet?
|
| | |
| | #18 | |||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 | Cytat:
Wszystko możesz znaleźć na ich stornie: Cytat:
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |||
| | |
| | #19 |
| Znawca Dołączył: 14.02.2009 Skąd: Warszawa
Reputacja: 648 | Przelew z Poczty na konto w Sportingbet.
Nauczony doświadczeniem - potwierdzam pieniądze nadane na poczcie były na moim koncie u bukmachera w mniej niż 72h. |
| | |
| | #20 | |
| Dołączył: 28.12.2009 Skąd: ŁÓDŹ
| Cytat:
do 3 dni ja miałem $ na koncie, gdy wpłacam poprzez pocztę ... a poprzez agencję finansową to różnie nieraz i do 5 dni czyli prawie cały tydzień czekania ... fakt, zgadzam się, iż najlepiej z konta swojego w banku przelać $, tak czy siak zawsze mogą w każdej chwili poprosić o skan dowodu mnie jeszcze nie prosili póki co a mam w tej firmie konto ponad 2 lata | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata na poczcie do BetClic | trebuch666 | Betclic | 7 | 15-02-2010 18:14 |
| Wpłata na poczcie | drewnopulos | Unibet | 0 | 26-08-2009 20:16 |
| Wpłata na poczcie | Kuruś | Expekt | 1 | 18-01-2009 23:15 |
| Wpłata na poczcie | Phobos38 | Dział dla Początkujących | 8 | 04-01-2009 00:18 |
| Moneybookers - wpłata na poczcie | Dąb Bartek | Moneybookers - Skrill | 7 | 01-07-2008 16:12 |