![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 13.04.2009 Skąd: L-ca
Reputacja: 163 | zaginiony zakład
miał ktos kiedyś problem tego typu: gram zakład, jestem na 99,9% że go wysłałem (czyli wybrałem mecze i potwierdziłem, po czym wyswietliła sie informacja ze kupon zostal wniesiony). wchodze po jakims czasie na konto, a tam tego zakladu wogóle nie ma...kasy nie sciagnelo, w historii zero sladów. kupon wygrany, na czysto 450zł więc może nie kokosy, ale zawsze pieniądz. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 16.09.2009
|
bardzo prawdopodobne, że zakład po zawarciu został anulowany. Sam tak kiedyś miałem, jak zagrałem live spotkanie w jakimś wielkim szlemie. Był ewidentny błąd ze strony traderów. Kursy na zawodników były wystawione odwrotnie (na zawodnika, który wygrywał 2-0 i 4-2 był kurs 8.00 a na drugiego 1.05). Dlatego bardzo prawdopodobne, że buki wyłapały pomyłkę w ustalaniu kursów Twojego spotkania i zakład został anulowany. A oni w takich przypadkach o niczym nie informują.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 28.12.2009 Skąd: ŁÓDŹ
|
Ja również, wychwyciłem błąd w kursie z ich strony i niestety anulują po jakimś czasie i zwracają $, to nie jest oszustwo z mojej winy tylko działałem normalnie i skorzystałem na ich pomyłce, niestety nie raz tak miałem i nici z $ |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zakład | lebex | Unibet | 1 | 16-12-2010 16:13 |
| zakład 3-4???? | zu-mi18 | Dział dla Początkujących | 0 | 09-06-2010 21:23 |
| Zakład na dokładny wynik w tenisie - zakład unieważniony? | pokeromaniak | Betsson | 2 | 17-06-2009 22:03 |
| Zakład systemowy | wojciech23 | Dział dla Początkujących | 1 | 08-06-2008 09:28 |