Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   222zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Stacjonarni

Odpowiedz
 
Udostępnij Narzędzia wątku
stare 14-05-2009, 13:38   #1
 
Dołączył: 13.05.2009
Skąd: Białystok
Postów: 1
Jak otworzyć punkt bukmacherski?

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, w jaki sposób otworzyć legalny punkt bukmacherski Profesjonał lub STS? Od czego zacząć? Ile potrzebuj gotówki na start?
Tomasson jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-05-2009, 15:40   #2
 
Dołączył: 14.05.2009
Postów: 42
siema od bardzo duzo to nie jest tak latwe
maxikaz102 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15-05-2009, 08:23   #3
 
Avatar _TeO
 
Dołączył: 11.12.2008
Skąd: Kościerzyna
Postów: 468
Reputacja: 4
To mu odpowiedziałeś... Nie ma co

http://www.forum.bukmacherskie.com/s...ad.php?t=11815
Tutaj masz co nieco o otwieraniu punktów bukmacherskich, poszukaj dobrze na forum. Wątek poruszany kilkakrotnie.
__________________
My heart beats for You... the yellow and the blue...

Grosz do grosza, ciągłe potyczki o pengę.
_TeO jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-05-2009, 23:11   #4
 
Avatar maciekpoland
 
Dołączył: 27.01.2008
Skąd: Warszawa
Postów: 2,712
Reputacja: 315
http://www.sts.pl/wspolpraca.php
maciekpoland jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-10-2009, 00:03   #5
 
Dołączył: 10.10.2009
Postów: 10
tak kolego ale sts i Fortuna chce wynajmować tylko lokale.
Jeśli chodzi o współprace to wiem że można się starać otworzyć Betako i chyba Millenium Wejdź na stronę i poszukaj nr telefonu do firmy i porozmawiaj.
Jeśli chcesz otworzyć nowego bukmachera to radzę zajrzeć do ustawy i przeczytać wszystko bardzo dokładnie .
Pozdrawiam
ewa-sts jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-10-2009, 20:19   #6
 
Avatar panti1801
 
Dołączył: 05.07.2009
Skąd: Warszawa
Postów: 279
Reputacja: 29
możesz być ajentem u Nas w Totolotku, jeśli kogoś interesują szczegóły,to może zapytać
panti1801 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-11-2009, 17:53   #7
 
Avatar vilaresso
 
Dołączył: 01.11.2009
Skąd: Hajnówka
Postów: 18
Jeżeli chodzi o TOTOMIX to masz tu opisane co i jak :



Kod:
W związku z licznymi pytaniami kierowanymi do Spółki Totolotek S.A. w sprawie najmu przez Spółkę lokali, w celu prowadzenia punktu przyjmowania zakładów bukmacherskich Toto-Mix oraz piłkarskich zakładów wzajemnych Toto-Liga i Toto-Gol, Spółka informuje, że poszukuje lokali w:

* centrach miast 
* na rynkach 
* w pasażach 
* na deptakach 
* w halach dworców kolejowych 
* w innych miejscach, koncentrujących duży ruch konsumentów, dóbr i usług 



Charakterystyka lokalu: 
* lokal o powierzchni od 30 do 40 m2 
* usytuowany na parterze z witrynę wystawową 
* lokal z linią telefoniczną lub stałym dostępem do Internetu

Wynajmujący powinien posiadać tytuł prawny do lokalu.
W prawym menu wypełniasz formularz i czekasz...

CLICK
vilaresso jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Stacjonarni > Jak otworzyć punkt bukmacherski?

Odpowiedz


Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Progresja na Punkt w Siatkówce GolkeeperSuczi Systemy Bukmacherskie 9 10-11-2010 20:07
Punkt Otwarty czy zamkniety. Kris6891 Milenium 3 03-05-2010 13:17
Gry java na komórce. Czy da się otworzyć na komputerze? Szprej Off Topic 1 29-12-2007 21:38
Jak założyć punkt bukmacherski STS, Toto-mix, Milenium lub Betako? kubajajo Bukmacherzy Stacjonarni 4 20-10-2007 21:46
Punkt Milenium w Szamotułach giaurka Milenium 1 22-07-2006 22:14


Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:



Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.