Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 30-06-2009, 18:41   #1

Reputacja: 4
Typy Dnia - 1 Lipca 2009r. (Środa)

Tutaj podajemy typy na Środę - 1 lipca !!!

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Buk:
Analiza:
Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.
Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.
Jareks89 jest offline  
stare 30-06-2009, 18:41   #2

Reputacja: 4
Typ by snajper:

Karlovic I-Federer R
Typ: Karlovic +2.5 seta
kurs: 1.84
Unibet

Jutro w 1/8 Wimbledonu rozgrywanego na kortach trawiastych, zmierza sie miedzysobą faworyt Federer z dr. Ivo czyli Ivo Karlovic. h2h zdecydowanie przemawia za Szwajcarem, ale czy jest on w stanie wygrac ten mecz w 3 setach? Raczej nie. Wedlug mnie beda to zaciete sety a o jego wygraniu bedzie decydowac TB. Ciezko bedzie o przelamanie ktoregos z zawodnikow. Jak kazdy dobrze wie, obaj zawodnicy potrafia swietnie serwowac ale Karlovic swoimi "bombami" bedzie sprawial duze problemy Rogerowi. Obaj zawodnicy nie mieli za duzych ze swomi przeciwnikami gdzie pewnie wygrywali oddawajac max 1 seta.

Karlovic
29/06-09 R16 Karlovic, Ivo vs. Verdasco, Fernando 3:1 76 67 63 76
26/06-09 R32 Karlovic, Ivo vs. Tsonga, Jo-Wilfried 3:1 76 67 75 76
24/06-09 R64 Karlovic, Ivo vs. Darcis, Steve 3:0 75 63 6422/06-09
R128 Karlovic, Ivo vs. Lacko, Lukas 3:0 63 76 63

Federer
29/06-09 R16 Federer, Roger vs. Soderling, Robin 3:0 64 76 76
26/06-09 R32 Federer, Roger vs. Kohlschreiber, Philipp 3:1 63 62 67 61
24/06-09 R64 Federer, Roger vs. Garcia-Lopez, Guillermo 3:0 62 62 64
22/06-09 R128 Federer, Roger vs. Lu, Yen-Hsun 3:0 75 63 62

Raczej Szwajcar nie bedzie mial problemow z awansem do kolejnej rundy, ale Chorwat moze mu napusc troche krwi ugrywajac seta, a moze nawet i dwa. Mecz powinnien byc zaciety i napewno emocjonujacy a kurs @ 1.84 wydaje sie dosyc smialy do grania.

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 20:31
Jareks89 jest offline  
stare 30-06-2009, 18:44   #3

Reputacja: 18
Spotkanie: Vaasa PS - HJK Helsinki (1:0)
Typ: 1
Kurs: 1,75
Bukmacher: Bah
Analiza:

Tak więc, mamy tutaj kolejne spotkanie w Finlandia Veikkausliiga pomiędzy Vaasa PS a HJK Helsinki. Postanowiłem tutaj wytypować
Vaasa PS z handciapem 1:0 ponieważ Ta drużyna prezentuję znakomitą formę w ostatnich 6 spotkaniach bez uwagi na to czy grali z rywalem
teoretycznie mocniejszym czy też teoretycznie słabszym, Vaasa PS na te sześć meczów straciła tylko dwie bramki.

25/06-09 Veikkausliga Vaasa PS vs. JJK Jyväskylä 3:2
17/06-09 Veikkausliga Vaasa PS vs. Kuopio PS 1:0
05/06-09 Puchar Finlandii Kaik/Tepa vs. Vaasa PS 0:5
31/05-09 Veikkausliga MyPa Myllykoski vs. Vaasa PS 0:2
28/05-09 Veikkausliga FC Inter Turku vs. Vaasa PS 0:1
24/05-09 Veikkausliga Vaasa PS vs. RoPS Rovaniemi 2:0

Vaasa PS w 6 spotkaniach wygrała każdy mecz, Natomiast HJK Helsinki grając w kratkę na 6 ostatnich rywalizacji wyszli zwycięsko tylko w 3 meczach , dwa razy remisowowali i przegrali raz.Tym co skłania mnie do obstawienia tego meczu z handicapem jest pozycja ligowa obu drużyn
bo bądź co bądź HJK Helsinki to renomowany klub z 3 pozycji Ligowej tabeli a Vaasa PS 'siedzi' na dziewiątej lokacie. Polecam ten typ gdyż jest on prawie pewny
z tak rozpędzoną drużyną jak Vaasa PS.

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 19:44
czabuko jest offline  
stare 30-06-2009, 18:58   #4

Ivo Karlovic (CRO) - Roger Federer (SUI)
Typ: Nie będzie Tie-breaku w meczu
Kurs: 5,54 (liczony jako 5,00)
Bwin

Z każdym dniem zmagań tenisistów na kortach Wimbledońskich coraz bardziej ciekawi nas,kto zostanie zwyciężcą tegorocznego turnieju.Czy będzie to Federer,Murray a może kto inny?Odpowiedx na to pytanie juz niebawem.Przechodząc do meczu,to spotkaja sie między sobą dwaj dobrze sobie znani tenisiści,o czym mówi ich historia spotkań.Grali ze sobą aż 9 razy,z czego tylko jeden raz Chorwackiemu zawodnikowi udało się z meczu wyjść jako zwycięzca.Federer w każdym swoim meczu udowadnia,że to właśnie on zasługuje na miano najlepszego zawodnika turnieju i robi wszystko,by wygrać w pieknym stylu.Jego gra opiera się na przemyslanych zagraniach oraz nieoczekiwanych wejściach pod siatkę,co jest groźne dla rywala.Chorwat bardzo dalekozaszedł jak na swoje możliwości.Jest to jeden z jego życiowych sukcesów,lecz czy wytrzyma presję gry? Myslę,że nie i tu wygra doświadczenie Federera.Nie spodziewam się tu 3-setowego pojedynku,ale też wątpię w tie-breaka,poniewaz wiemy,jak Szwajcar ,,lubi" łamac zawodników.Myślę,że przy odrobinie szczęścia tym jest prawdopodobny do ,,wskoczenia".

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 20:31
Kuruś I jest offline  
stare 30-06-2009, 19:02   #5

Reputacja: 6
Spotkanie: Novak Djokovic vs Tommy Haas
Typ: 2
Kurs: 2.7
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Dziś o godzinie 14 00 odbędzie się pierwszy ćwierćfinał tegorocznego Wimbledonu. Na kort wyjdą numer 4 na świecie Serb Novak Djokovic i zajmujący 35 lokatę w rankingu ATP Niemiec Tommy Haas. Obaj panowie spotkali się dotychczas trzykrotnie. Dwa razy zwycięsko wyszedł z potyczki Serb w 2006 roku na korcie ziemnym pokonał Niemca 7:5 6:1 7:5 i i w tym roku w Indian Wells wygrał Novak 6:2 7:6 na korcie twardym. Niemiec grał też z Serbem w tym roku w Halle przed własną publicznością na korcie trawiastym gdzie pokonał Novaka Djokovica 6:3 6:7 6:1. W Wimbledonie obaj panowie spisują się znakomicie Serb stracił tylko jednego seta w czterech meczach z dobrze grającym Francuzem Julienem Benneteau. Niemiec zaś stracił aż cztery sety w czterech meczach. Jednego stracił w pojedynku z Alexandrem Peyą , zaś dwa następne z mocnym Chorwatem Marinem Cilicem. Przewaga w tym meczu Haasa powinna tkwić w jego bardzo solidnym serwisie , który jest bardzo ważny na nawierzchni trawiastej. Poza tym Tommy Haas to specjalista od tej nawierzchni i zawsze lubił na niej grać. Niemiec ostatnio złapał formę co pokazał w meczu z Rogerem Federerem w Roland Garros gdzie prowadząc już 2:0 w setach , jednak nie wytrzymał presji i przegrał mecz 2:3. Myślę , że Tommy Haas wie , że nie jest już młodzieniaszkiem i że nie będzie miał już wielu szans na dojście do finału najważniejszego turnieju dla każdego tenisisty jakim jest Wimbledon. Tommy Haas ma formę , ma umiejętności i jest już bardzo doświadczonym zawodnikiem i jak będzie miał szanse pokonać Novaka Djokovica to na pewno to zrobi. Dla mnie Niemiec przy takiej grze jest faworytem do finału z Rogerem Federerem , a żeby tam dojść musi pokonać Novaka i myślę , że to zrobi , ponieważ wie że to jego jedna z ostatnich szans w karierze na dojście do finału marzeń. Według mnie zdecydowanie Tommy Haas.

170

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 20:32
celestin11 jest offline  
stare 30-06-2009, 19:16   #6

Spotkanie: Kawasaki Frontale - Gamba Osaka
Kurs: 2,20
Buk: Bwin

Ciekawy mecz Japonskiej Ekstraklasy w jakże nudny dzień jeżeli chodzi o zakłady. Dwie drużyny z górnej części tabeli, środek sezonu i 4 punkty przewagi drużyny Kawasaki Frontale, która jest jedną z 3 najlepiej spisujących się teamów na własnym boisku ostatnie 7 spotkań bez porażki nie wiem jak wcześniejsze wyniki...
Niedawno (tydzień temu) obie drużyny spotkały się ze sobą i zwycięsko wyszła (wyjechała) ekipa Kawasaki wygrywając 3:2.
Teamy grają na podobnym poziomie, wnioskuje to po wynikach w tym i ostatnich sezonach w Japoni i Azjatyckiej lidze mistrzów, ktorą to wygrała właśnie Gamba Osaka
Myśle że drużyna z miasta Kawasaki podtrzyma piękną seriie i dalej będzie niepokonaną drużyną u siebie... ;]

ps witam wszystkich to pierwszy post w tym konkursie życze udanych typów

120

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 19:44
Wrona321 jest offline  
stare 30-06-2009, 19:21   #7

Reputacja: 11
Ivo Karlovic - Roger Federer
Typ: Over 38,5 gema
Kurs: 1,70 [Pinnacle]

Jeden z ćwierćfinałów singla mężczyzn, Ivo Karlovic zmierzy się z Rogerem Federem. Oczywiście wielkim faworytem jest Szwajcar, nie tylko do wygrania tego pojedynku, ale i całego turnieju. Jak dotychczas radzi sobie spodziewanie dobrze, chociaż zdołał już natrafić na kilka problemów, w 1. rundzie bliski wygrania seta był Lu, jednak Roger się zmobilizował i swój mecz wygrał bez straty seta, łatwiej już było z Hiszpanem Garcia-Lopezem, w 3 rundzie więcej kłopotów sprawił Niemiec Kohlschreiber, wygrał 3ego seta, jednak już w kolejnym zbytnio się nie popisał ''urywając'' tylko 1ego gema... 4 runda - Soderling, mówiło się, że odpadnie na samym początku, jednak Szwed przedarł się przez te 3 rundy, w pojedynku z Federem zagrał całkiem dobrze, miał kilka szans na wygranie chociażby jednego seta, jednak się nie udało i Szwajcar kolejny raz zszedł z kortu po trzech partiach. Karlovic to praktycznie sam serwis i jeśli będzie go utrzymywał to zawsze ma spore szanse na wygranie każdego meczu, gorzej jak podanie nie wchodzi, ale jak dotychczas w tym turnieju tego nie widzieliśmy. Wytrzymał dwie czterosetówki, a jak wiemy u niego było ciężko z regularnością, ćwierćfinał to jak dotąd najlepszy wynik Karlovica w Wielkich Szlemach. Jutro może poprawić swój wyczyn, będzie o to piekielnie trudno, Roger to klasa sama w sobie, a ten turniej ''zarezerwowany'' jest dla niego. Ja jednak stawiam na over gemowy, linia nie jest bardzo wygórowana, spodziewam się tie-breaków, bo jeśli Karlovic serwować będzie tak jak dotychczas to z wejściem typu nie powinno być najmniejszych kłopotów, przypomnę, że jak dotąd żaden z przeciwników Chorwata nie zdołał go złamać, co więcej, taką okazję miał tylko jeden z nich... Lukas Lacko w pierwszej rundzie, ani Verdasco, ani Tsonga nawet nie mieli ku temu okazji.

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 20:33
Adam2173 jest offline  
stare 30-06-2009, 19:35   #8

Spotkanie: Oakland Athletics - Detroit Tigers
Kurs: 2.05
Buk: Expekt
Analiza: Jutro o godzinie 4:05 odbędzie się mecz pomiędzy drużynami MLB. Faworytem według buków jest Detroit, lecz ja pokuszę się o opinie, że będzie to wyrównane widowisko. Będzie bowiem ono zależało od formy miotaczy obydwu drużyn. Moim zdaniem zwycięsko z tej potyczki wyjdzie Oakland, gdyż ta drużyna ma nie co lepszy miotających od gości. Kolejnym argumentem może być wczorajszy wynik, a mianowicie gospodarze wygrali(zmiażdżyli) Tygrysy 7:1 (wynik mówi sam za siebie). Mimo iż faworytami są goście, wynik i postawa Athletics skłania do zastanowienia się czy goście są w stanie wygrać, ja uważam, że nie i myślę, że to właśnie gospodarze pokażą, że to zwycięstwo nie było przypadkowe.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 02-07-2009 o 20:48
szczawiOrO jest offline  
stare 30-06-2009, 19:36   #9
Moderator

Reputacja: 917
SP Tre Fiori - UE Sant Julia
Kurs: 2,80
Bukmacher: Bwin

Jest to mecz eliminacyjny Ligi Mistrzów. Nie ukrywajmy - to są drużyny słabe, nie liczące się ani trochę w tych rozgrywkach. Gospodarz to obecny mistrz krajowy ... San Marino. W ich drużynie grają sami tubylcy. Nie mają żadnych innych piłkarzy z poza kraju. Ich liga jest traktowana jako rozrywka po pracy. Większość tych piłkarzy to amatorzy wykonujący swoje zawody (kucharze, piekarze, kelnerze itp)
UE Sant Julia to zespól z Andory. Po mistrzostwo sięgnęli w tym roku pierwszy raz od 4 lat. UE Sant Julia grała już wiele razy w LM i w pucharze UEFA - niestety bez skutecznie. Przegrywali zarówno u siebie jak i na wyjeździe.
Przykłady:

Puchar UEFA 2008 rok
Sant Julia vs. Cherno More Varna 0:5
Cherno More Varna vs. Sant Julia 4:0

Puchar Intertoto 2006 rok
Piv Lasko vs. Sant Julia 5:0
Sant Julia vs. Piv Lasko 0:3

Jak widzimy ten zespół nie walczy nawet o puchary bo wie że w tych rozgrywkach się nie liczy. Nawet jeśli by awansowali - odpadli by w kolejnym meczu.

Jutro pewnie stawiam na zespół SP Tre Fiori z San Marino. Grają u siebie, myślę że grając ze sobą mają jakieś tam zgranie a trener ma obmyśloną jakąś taktykę. Myślę że zespół z Andory nie ma nawet szans na awans. Nie wiem czemu bukmacherzy w meczu wyjazdowych upatrują ich zwycięstwo. Myślę że remis byłby i tak wielką sensacją.

Polecam

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 19:45
Ramzesa jest offline  
stare 30-06-2009, 19:41   #10
Ban

Haas - Djokovic
Typ : over 3,5 seta
Kurs : 1,61
Buk : Bet365

Spotkanie 35 w rankingu Haasa z 4 Djokovicem bedzie pierwszym pojedynkiem cwiercfinalowym w Wimbledonie.W roli faworyta w tym meczu buki wystawiaja Djokovica.Ja mysle jednak ze Haas łatwo spotkania nie odda i mysle ze zobaczymy w nim spokojnie wiecej niz 3 sety.Kto wygra to jak dla mnie ciezko wskazac ale mysle ze tak Haas jak i Djokovic przynajmniej po jednym secie wygraja.Ostatni ich pojedynek na trawie wygrał Hass.Mialo to miejsce 14 czerwca w Halle gdzie Haas zwyciezyl 2-1.

Edit by Ass: Kiepska analiza!

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 01-07-2009 o 05:17
devil13england jest offline  
stare 30-06-2009, 19:41   #11

Reputacja: 78
Spotkanie: Arizona Diamondbacks u Cincinnati Reds [godz. 1:10]
Typ: Cincinnati Reds under 3,5
Kurs: 1.926
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Pierwsze spotkanie tych drużyn w tej serii na Great American Ball Park. Drużyny Arizony i Cincinnati mają już za sobą jednąserię, w której Doamondbacks dostali sweepa na własnym stadionie. Gospodarze niestety nie grają dobrze do tej pory. Bilans 30-46 to wynik lepszy tylko od najgorszej drużyny w lidze, Nationals. Reds mająbilans 37-37, u siebie 17-17, ale grają bardzo nieprzewidywalnie. Dzisiaj jednak stawiam na gości, którzy mają serię 5 porażek i chyba najwyższy czas ją przerwać. Dodatkowym atutem Arizony na pewno będzie miotacz Dan Haren (6-5) 2.25 ERA. Bilans na pewno bardzo przeciętny, ale już kiedyś pisałem, że to wynik słabej gry jego kolegów z drużyny. Gdy on schodził z placu gry, puszczając 1 albo 2 runs, jego zmiennicy przegrywali mu mecz. Haren to najlepszy gracz National League pod względem strikeoutów, granych inningów, ERY i skuteczności uderzeń hitterów, grających przeciw niemu. W tym sezonie 108 IP, 74 H, 27 R, 104 SO. Statystyki znakomite. Od 8 spotkań nie gra mniej niż 7 inningów. Na 15 meczów tylko raz nie zagrał dobrze, 23 maja Oakland oddał 5 runs, tak dwukrotnie 3 runs, w pozostałych meczach mniej. W ostatnich 6 oddawał 1 albo 2 runs. Nie sądzę, aby zagrał dzisiaj źle, jeżeli utrzyma swój poziom to Reds 4 runs nie ugrają w tym meczu.

92

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 01-07-2009 o 05:29
grzeg232 jest offline  
stare 30-06-2009, 19:48   #12

Spotkanie: Baltimore Orioles - Boston Red Sox
Kurs: 1.80
Buk: Expekt
Analiza: Kolejny MLB event Tutaj postawie nawet dychę. Soxi wczoraj pokazali na co ich stać nie dali ugrać ani jednego punktu gospodarzą. Dzisiaj też nic nie zwiastuje aby ten mecz przegrali, gdyż wybranymi pitchers zostali J. Berken - J. Lester, miotający gości ma lepsze statystyki od miotającego z drużyny Baltimore. Po wczorajszym meczu uważam, że gospodarze nie są w stanie powalczyć z tą drużyną. Dlatego mój typ na drużynę z Bostonu, która pewnie wygra ten mecz. ;d

Edit by Ass: REGULAMIN! Podajemy tylko jeden typ dziennie!

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 01-07-2009 o 05:34
szczawiOrO jest offline  
stare 30-06-2009, 19:48   #13

Spotkanie:Vaasa PS - HJK Helsinki
Kurs:3.70
Buk:Bah

Analiza:

O godzinie 17:30 rozpoczną śie 3 mecze fińskiej VEIKKAUSLIIGI, jednym z tych spotkań jest mecz Vaasa PS - HJK Helsinki który postanowiłem obstawic i przedstawic Wam dlaczego własnie to starcie tych ekip będzie strzałem w "10"

Drużyna Vaasa PS zajmuje w tabeli 8 miejsce z 16 "oczkami" po 11 konfrontacjach w tym sezonie, jednak miejsca w tabeli na razie nie odzwierciedla potencjału tej druzyny i obecnej formy ! Vaasa w ostatnich 6 meczach zdobyła pełen komplet punktów ! 6 meczy 18 pkt i tylko 2 stracone gole przy czym strzeliła 9 bramek, jest to świetny wynik a ta ekipa z pewnością jest objawieniem i rewelacją obecnych rozgrywek w Finlandii !

Drużyna HJK Helsinki plasuje sie na na 3 lokacie ma 21 pkt i 5 pkt przewagi nad rywalami, jednak stało sie tak za sprawą dobrego startu w sezonie przy samych porazkach Vaas`y, teraz forma jest zupełnie odwrotna i to Vassa góuje na rywalami teoretycznie mocniejszymi. HJK prezentuje nie równą forme, znakomity mecz potrafią przeplatac z totalną miazgą. Taka drużyna więc nie moze utrzymac równego poziomu i nie wiadomo z jaką formą trafi na ten mecz, ze statystyk wynika ze jednak wszystko stoi z ekipą Vaasa PS i na nich nalezy zagrac w tym meczu !

ps Jest to moja pierwsza analiza ale jednak myśle ze nie ma źle, polecam ten typek bo ma naprawde dobry kurs pozdrawiam ! POWODZENIA ! będzie na

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 19:45
Bartek11 jest offline  
stare 30-06-2009, 19:57   #14

Spotkanie: Djokovic N vs Haas T
Typ: Djokovic -4 gems
Kurs: 1,893
Buk: Pinnacle

Już jutro Wimbledon wchodzi w końcową fazę jaką są ćwierćfinały. W walce o półfinał do walki staną rozstawiony z nr 4 Serb Novak Djokovic oraz Niemiec Tommy Haas. O ile miejsce w tej części turnieju Djokovicia nie jest wcale zaskoczeniem o tyle Haas jest sporą niespodzianką tegorocznego Wimbledonu. Można powiedzieć że przeżywa drugą młodość bo naprawdę gra rewelacyjnie dotychczas. Na trawie prezentuje się z bardzo dobrej strony o czym może świadczyć choćby zwycięstwo przed dwoma tygodniami w Halle gdzie w finale rozprawił się z samym Djokerem. Do tej pory na drodze oprócz Cilicia miał raczej niżej notowanych rywali z którymi radził sobie bez problemów. Prawdziwy horror czekał go w trzeciej rundzie gdzie z w/w Chorwatem stoczył pięciosetowy bój. Prowadził już 2-0 aby bronić później meczówki, lecz ostatecznie zwyciężył w decydującej partii 10-8. Obu zawodników dzieli przynajmniej jedno pokolenie tenisowe gdyż Haas już ma swoje lata i wytrzymałości, świeżości oraz kondycji się nie oszuka. W tych elementach widzę zdecydowaną przewagę Serba lecz umiejętności tenisowe również po jego stronie. Mimo młodego wieku już sporo osiągnął na kortach ale zapewne chciałby dotrzeć do finału tego prestiżowego turnieju. Trochę zdziwił mnie tak „wysoki” kurs wystawiony na Serba bo przy obecnych okolicznościach i predyspozycji Novaka nie widzę większych szans dla Tommy’ego.

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 20:33
lookash jest offline  
stare 30-06-2009, 20:08   #15

Reputacja: 2
Spotkanie: A.Murray - J.Carlos Ferrero
Typ: 3:1
Kurs: 3,7
Buk: bet-at-home

Analiza:

W jutrzejszym ćwierćfinale Wimbledonu spotka się faworyt gospodarzy Andy Murray z Hiszpanem Juan Carlosem Ferrero. Tegoroczny Wimbledon jest bardzo przewidywalny, faworyci czasem z kłopotami (jak w przypadku Murraya w meczu z Wawrinką), ale jednak wygrywają swoje mecze. Nikt nie ma raczej wątpliwości, że jutro będzie podobnie i do półfinału awansuje rozstawiony z numerem 3. Szkot. Sądzę jednak, że Ferrero, który odprawił już w tym turnieju kilku naprawdę dobrych graczy (Simon, Gonzalez, Santoro) nie podda się bez walki i urwie faworytowi seta. Już dwa razy w tym turnieju udało się to niżej notowanym niż Ferrero graczom, dlatego sądzę, że typ ma dużą szansę powodzenia.

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 20:34
leewus jest offline  
stare 30-06-2009, 20:20   #16

Spotkanie: Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays
Typ: Tampa Bay Rays
Kurs: 1,70
Buk: Bet-at-home

Dzisiaj o 1 w nocy czasu Polskiego odbedzie sie mecz miedzy Toronto Blue Jays, a Tampa Bay Rays. Buki faworyzuja tych 2 i ja sie z tym zgadzam. Trwa ich dobra passa 6 zwyciestw z rzedu i to z doskonalym bilansem 36:13, gospodarze z 6 meczow wygrali jedynie 2 i maja ujemny bilans zdobytych punktow, a jest to 24:29 , dzisiejszy mecz zakonczyl sie wynikiem 4:1 do Tampa Bay, a gospodarze poniesli 3 porazke z rzedu. Sadze, ze i tym razem nie uda im sie pokonac gosci, ktorzy sa na wznoszacej fali i nie dadza sobie wydrzec zwyciestwa.

70

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 01-07-2009 o 05:30
zabek jest offline  
stare 30-06-2009, 20:34   #17

Spotkanie: Novak Djokovic vs Tommy Haas
Kurs: 1,45
Bukmacher: PinnacleSports

Analiza:
Już dziś o godzinie 14.00 dojdzie do spotkania Novaka Djokovicie z Niemcem Tommym Haasem, który na dzień dzisiejszy plasuję się na 45 miejscu w rankingu ATP. Dotychczas spotkali się oni ze sobą 3 razy, z czego 2 razy wygrywał Serb a raz Niemiec. Mecze między tymi graczami były zazwyczaj 3-setowe, ostatnio nawet w finale turnieju na trawie wygrał Niemiec, ale to nie zmienia faktu, że Djokovic w tym meczu ma większe szanse na zwycięstwo. Djoko w tym turnieju jak dotąd stracił tylko 1 seta i tylko 48 gemów, natomiast Haas stracił 3 sety w jednym meczu Llodra kreczował, Niemiec stracił dotychczas 65 gemów a ponadto może być wyczerpany po ostatnim 5-setowym boju z Igorem Andreevem z którym wygrał to w 5 secie w tie-breaku 10-8, więc grali bardzo długo. Myślę, że jutro Niemiec nie będzie już miał tak dobrego serwu ja dotychczas i Novak spokojnie w swoim stylu wygra ten mecz i awansuje to półfinału, jeżei miałbym się zabawić w dokładny wni to albo 3-0 albo 3-1.

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 20:34
sporthq jest offline  
stare 30-06-2009, 20:47   #18

Reputacja: 5
Spotkanie: Murray Andrew - Ferrero Juan Carlos
Kurs: 5,84 (5,00)
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Moj ulubieniec Ferrero zmierzy się z jednym z glownych faworytow do zwyciestwa calego turnieju Murray'em. Andy jest gospodarzem, wiec "sciany mu beda pomagac", ale czy to wystarczy ? Obaj graja bardzo dobrze na tej nawierzchni. Ostanio spotkali sie w Londynie w polfinale lepszy okazal sie Anglik gdzie dosc gladko ogral Hiszpana 6:2 6:4. Obaj graja dobrze jak mowilem, dlatego spotykaja sie po pokonaniu 4 przeciwnikow w Wimbledonie. Ferrero stracil dotychczas 3 sety, 1 w pojedynku z Santoro i 2 z Fernando Gonzalesem. Murray tak samo 1 set z Kendrickiem i 2 z Wawrinka. Andy ostatnio gral ze Szwajcarem i wygral po 5 setach. Wd mnie Ferrero jest lepszy niz Wawrinka i ma szanse ograc Anglika wbrew temu co mowia kursy i wynik ostatniego starcia. Zaryzykuje taki typ po okazalym kursie.

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 02-07-2009 o 20:35
MajkelAngelo jest offline  
stare 30-06-2009, 20:48   #19

Spotkanie: MLB: Atlanta Braves(35-40)-Philadelphia Phillies(39-34), godz. 01.00
Typ: (-1.5 AH)Atlanta Braves
Kurs: 2.67
Buk: Pinnacle
Analiza: Gospodarze tego meczu wystawiają bardzo mocnego piczera jakim jest Derek Lowe (Sezon ERA 4.53, Carrer ERA 3.79). Ostatnio mecz mu nie wyszedł, dlatego będzie się chciał napewno zreahabilitować. Goście wystawiają Joe Blantona (Sezon ERA 5.06, Carrer ERA 4.32), który z kolei zagrał dobre spotkanie, więc jest mała szansa na powtórkę jego dobrego występu. Jeśli chodzi o formę obu drużyn,
to Altanta ma 4 wins i 6 losses, Phillies 3-7, więc lepszą formę mają gospodarze.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 01-07-2009 o 05:30
rogusz9 jest offline  
stare 30-06-2009, 20:51   #20

Spotkanie: Brasiliense - Duque de Caxias
Kurs: 1,55
Bukmacher: Expekt

Analiza:
Spotkanie ligi brazylijskiej rozegrane zostanie o godzinie 2:00 brasiliense(2 pozycja w lidze) u siebie ma 3 zwyciestwa natomiast Duque(7 pozycja w lidze) na wyjezdzie prezentuje sie slabo 1:2:1, Brasiliense swoj ostatni mecz wygral 2:0 natomiast Duque zremisowalo 0:0. Za Brasiliense przemawia również fakt iż jako gospodarze stracili tylko 1 bramka a strzelili 7 w 3 meczach.
To moja pierwsza publiczna analiza, zobaczymy co to z tego bedzie

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 01-07-2009 o 05:31
dawo1119 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 1 Lipca 2009r. (Środa)

Zamknięty Temat