![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Moderator Dołączył: 13.04.2007 Skąd: Kościerzyna
Reputacja: 451 | Deportivo - Atletico 1 @ 2.25 Expekt Deportivo gra u siebie, na pewno chca szybko zapomniec porazke 0-2 z Guimares. Bez wiekszych brakow w skladzie. Atletico bez 7 zawodnikow z czego sporo waznych - Forlan, Camacho, maxi rodriguez, Aguero, Heitinga, Parea i Simao. Jest to spotkanie towarzyskie takze moim zdaniem Deportivo ma o wiele wiekszy powod zeby wygrac to spotkanie, do tego mocne oslabienie gosci ... wyglada jak "jedynka". Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:25 |
| |
| | #42 |
| Dołączył: 06.08.2008
Reputacja: 11 | Ana Ivanovic - Melanie Oudin Typ: 2 (+4 gemy) Kurs: 1,85 Tobet Linia całkiem spora i na pewno warto zagrać po tak atrakcyjnym kursie. Ivanovic ostatnio nie gra jakoś świetnie, męczy się ze słabszymi zawodniczkami, tutaj w USA też jak na razie nie gra najlepiej, długi i wyrównany mecz z King, a później gładka porażka z będącą w formie Stosur. Oudin utalentowana zawodniczka, pnie się bardzo szybko w górę w rankingu WTA, gra coraz lepiej, a szczególnie u siebie, do turnieju musiała przechodzić przez kwale, nie miała z nimi najmniejszych kłopotów, dwa spokojnie wygrane mecze bez straty seta (z Lepchenko i z Gullickson), te dwa mecze to można powiedzieć dodatkowy handicap dla Oudin, w spotkaniu z Ivanovic gładko skóry sprzedać nie powinna i takie handi to z pewnością dobra okazja. Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:16 |
| |
| | #43 |
| Dołączył: 01.06.2009
Reputacja: 18 |
Spotkanie: Wisla Plock - Gornik Zabrze (1:0) Typ: Gornik Zabrze Kurs: 4.60 Bukmacher: Bah Analiza: W dzisiejszym typie stawiam na Górnik zabrze pomimo handicapu 1:0 dla Wisły Płock. W tym spotkaniu 1.Ligi polskiej w oczach bukmacherów faworytem jest drużyna z Płocka co według mnie jest mylnym stwierdzeniem. To spotkanie powinien Górniczy klub który to musi walczyć o powrót do ekstraklasy. Mają potężnego sponsora i dobrych zawodników. Klub z płocka nie posiada żadnych większych indywidualności a to że zagrają na stadionie im.Kazimierza Górskiego czyli w skrócie 'u siebie' nie powinno być zbyt dużą przeszkodą dla Górnika. Statystyka ostatniego czyli pierwszego spotkania tej edycji zaplecza ekstraklasy jest po stronie górnika, który wygrał swój mecz ,natomiast Wisła z Płocka zaliczyła remis. Gornik Zabrze vs. KSZO Ostrowice 3:1 Znicz Pruszkow vs. Wisla Plock 1:1 Ostatni bezpośredni mecz tych drużyn miał miejsce 10 listopada 2006 roku i było to na poziomie ekstraklasy. spotkanie wygrał górnik wynikiem 3 do 1. Podsumowując stawiam tutaj na Górnika bez najmniejszego zawahania. Nie mogą sobie pozwolić na porażkę na samym początku bo to główny kandydat do awansu,a wisła płock zdaję się być typowym etatowym pierwszoligowcem bez większych ambicji . Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:25 |
| |
| | #44 |
| Dołączył: 10.08.2009
|
Spotkanie: Wisla Plock - Gornik Zabrze Typ: 1 Kurs: 2,8 Bukmacher: Expekt Witam. Jak wszyscy wiedzą aby czy awansować czy spać z ligi trzeba być nie tylko przygotowanym sportowo ale i "organizacyjnie". Górnik Zabrze ma prezesa nie z tej bajki i dokąd ten człowiek od spec służb będzie w Górniku tak długo Górnik będzie miał przeciwko sobie całą spółdzielnię. W myśl powiedzenia "Gdy ludzi kupa i Herkules dupa". Nie przez przypadek ekstra trener nie pomógł utrzymać Zabrzan w Ekstraklasie. Więc mogą się napinać w Zabrzu ale na wyjazdach to wszyscy będą grali na 110%. Górnik nie AWANSUJE z takim zarządem - WIDZEW tak - dziś o 21:15 przekonacie się o mojej teorii. Dla zuchwałych kurs 1 Dla mniej ryzykujących 1x. Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:24 |
| |
| | #45 |
| Dołączył: 04.05.2008 Skąd: Zawada
Reputacja: 23 |
Spotkanie: Bielefeld - Rostock 10.08.2009 20:15 Typ: under 2.5 Kurs: 1.95 Bukmacher: Pinnacle Sports Analiza: Dzisaj o godzinie 20.15 tym meczem otworzy dla siebie sezon drógiej Bundesligi zespół Arminii Bielefeld. Minimalnym faworytem w tym spotkaniu jest zespół z Bielefield. Moim zdaniem po utracie Artura Wichniarka ten zespół stracil swoją największą siłe, dlatego o bramki w tym sezonie dla spadkowiczów będzie bardzo ciężko. Mój typ tzn. under 2.5 jest uzasadnieniem tego że Arminia będzie chciała wygrać mecz na inauguracje lecz będzie jej o to bardzo ciężko. Moim zdaniem ta sztuka jednak im się uda lecz w słabym stylu 1:0 Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:23 |
| |
| | #46 |
| Dołączył: 17.10.2007 Skąd: STALOWA WOLA
|
Spotkanie: Wisła Płock - Górnik Zabrze Typ: Powyżej 3.5 gola Kurs: 4.30 Bukmacher: Bet365 Analiza: Już dziś o godzinie 19.15 w Płocku odbędzie się spotkanie kończące 2 kolejkę 1 ligi. Wisła Płock podejmie Górników z Zabrza. Naprzeciw siebie staną dwie całkiem inne ekipy. Gospodarze to drużyna grająca non stop przez kilka sezonów w 1 lidze. Natomiast Górnicy to ekipa kojarzona przede wszystkim z Ekstraklasą. Minimalnym faworytem tego meczu mogą się wydawać goście. Ja jednak prędzej oscylowałbym tu wokół remisu. Większość ludzi spodziewa się tu zdecydowanie undera. A ja naprzeciw wszystkim postawię tu na over. i to over 3.5. ryzykownie ale to tylko piłka nożna i wszystko się zdarzyć moze. Górnik w 1 meczu pokazał, że błędy obrońcom tej druzyny zdarzają się. I gdy tylko ich mocniej się przycosnie to się chłopcy gubią. Pokazało to Kszo będąc w 1 fazie meczu drużyną dużo lepsza. Poźniej Górnik co prawda zdobył 3 gole i wygrał niby spokojnie 3-1. Wisła Płock w 1 meczu zremisowała na trudnym obiekcie Znicza Pruszków 1-1. Jeżeli chodzi o składy to w Górniku nie zaszły jakies poważniejsze zmiany w stosunku do poprzedniego sezonu. Co może gwarantować walkę o awans do Ekstraklasy. Ale to trzeba sobie wywalczyć. Nikt nie da im tego za darmo. Wisła Płock niby wzmocniła skład. Ale jakoś mnie te wzmocnienia nie przerażają, na tyle żeby Płocczanie mogli walczyć o coś więcej niż o środek tabeli. Wg mnie scenariusz na ten mecz to 1-1 do HT. W drugiej połowie również 2 bramki i zakończy się to wynikiem 2-2 co będzie na przekór zdecydowanie większości forumowiczów. Patrząc dodatkowo na wyniki tej kolejki to do tej pory padło dużo więcej underów. Dziś padnie over. Transmisja live oczywiście jak zawsze w TVP Sport. Początek już za kwadrans. Pzdr Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:23 |
| |
| | #47 |
| Dołączył: 01.05.2007 Skąd: wawa
Reputacja: 67 |
Spotkanie: Cean - Nantes Typ: Powyżej 3.5 gola Kurs: 4.90 Bukmacher: Betfair Analiza: Ostatni spotkanie 1 kolejki Francuski Ligue 2 spotykaja sie Caen i Nantes. Oba zespoly w poprzednim sezonie grali w Ligue 1 gdzie zajeli 18 i 19 lokata z takim samym dorobkiem punktow i pozegnali sie z Francuska elita. Spotkanie to bedzie bardzo wyrownany z wzgledu na to ze oba zespoly zaliczyli false start w tym sezonie gdyz juz odpadli z rozgrywkach pucharu ligi Cean po porazce na wyjedzie 0-2 oraz Nantes po kompromitacja u Troyes 0-4. Mysle ze dzis oba zespoly zagraja tak aby o tych spotkanie szybko zapomnic i dobrze rozpoczac nowy sezon. Minimalna przewaga bede mieli gospodarze ktore w poprzeni sezon pokonali u siebie Nantes 3-0 oraz wyeliminowali ich z pucharu Francji po remisie 2-2 oraz serii rzutow karnych. Widac wiec ze meczach tych zespolow padaja gole, wobec tego mysle ze dzis ponownie kibice zobacza bardzo ciekawy spotkanie w ktorym gospodarze beda chcieli wykorzestac slaba postawa obrona goscie w ostanim spotkanie. Goscie za tym napewno beda chcili uspokoic ich kibice i dzis latwo nie oddaza skora i powalcza o punkty na wyjezdze co zawsze motywuje i daje wieksza pewnosc siebie. Dlatego dzis wybralem ze w spotkanie Cean i Nantes kibice zobacza sporo bramke stad moj typ over 3,5 Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:22 |
| |
| | #48 |
| Dołączył: 06.07.2009 Skąd: Wlkp
|
Spotkanie: Elite League Wolverhampton Wolves - Peterborough Panthers Typ: Kenneth Bjerre over 10 points Kurs: 2.15 Bukmacher: Bet365 Analiza: Dzisiaj kolejne emocje w żużlowej Elite League. Na torze w Wolverhampton Wilki podejmują Pantery z Peterborough. Zdecydowanym faworytem spotkania są gospodarze, którzy zajmują aktualnie 2 miejsce w tabeli z 58 punktami, natomiast Peterborough plasuje się na 5 pozycji mając punktów 41. W ostatnim starciu pomiędzy obiema drużynami górą była ekipa z Peterborough, triumfując u siebie 51:45. Wilki na własnym owalu są jednak w tym sezonie nie do zatrzymania i gościom będzie niezwykle trudno wywieźć z Wolverhampton jakiekolwiek punkty. Kluczową rolę w drużynie gości odgrywa zawsze zawodnik cyklu Grand Prix Duńczyk -Kenneth Bjerre. W tym sezonie jest w naprawdę znakomitej formie (zajął ostatnio drugie miejsce w Daugavpils) i niemal w każdym meczu zdobywa "dwucyfrówki". Myślę, że podobnie będzie dzisiaj na torze w Wolverhampton. Rywali będzie miał wprawdzie ciężkich gdyż Fredrik Lindgren, Tai Woffinden czy Peter Karlsson do słabeuszy nie należą, ale uważam że "Kenio" potwierdzi dzisiaj że jest jednym z liderów drużyny i poprowadzi Pantery do jak najlepszego wyniku zdobywając ponad 10 punktów! Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:27 |
| |
| | #49 |
| Dołączył: 15.02.2009
Reputacja: 1 | Spotkanie: Darlington - Leeds United Do przerwy/Koniec Typ: Remis / Leeds Kurs: 4.50 Bukmacher: Bet365 Analiza: O godzinie 20 45 czasu Polskiego rozpocznie się mecz w pucharze Carling Cup. Miecze skrzyżują ze sobą czwartoligowy Darlington (z Pawłem Abbotem w składzie) i trzecioligowe Leeds United. Nie podlega żadnym wątpliwością że zdecydowanym faworytem tego spotkania jest drużyna z Ellan Road - Goście. Leeds już trzeci sezon zmaga się z powrotem do Championship, ale za każdym razem kończy się na barażach. Mają bardzo mocny skład i myślę, że poradzili by sobie spokojnie w Championship. Darlington jest drużyną słabą, która raczej nie myśli o awansie do League One. A więc dlaczego by nie powalczyć w pucharach ? - Myśli sobie na pewno Colin Todd, trener drużyny The Quakers. Grają u siebie co jest dużym plusem. Dlatego właśnie skusiłem się na typ X/2 (przerwa/koniec). The Peacocks mają zdecydowanie lepszy skład od drużyny Gospodarzy, ale ich pechowa gra w pucharach może nie wystarczyć na strzelenie gola już w pierwszej połowie. W tamtym sezonie odpadli już w pierwszej rundzie z piątoligowcem. Mam nadzieję, że dziś wygrają, ale dopiero w drugiej połowie. P.S : Wspaniała bramka zawodnika Leeds United Jeremaina Beckforda !!! Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:22 |
| |
| | #50 |
| Dołączył: 17.12.2008 Skąd: Google.pl
Reputacja: 50 |
Elite League 10/08 - Belle Vue - Coventry Typ: Belle Vue Kurs: 2.50 Bet365 Długo na dzisiaj czekałem aby pojawiły się kursy na te zdarzenie. Nad typem nie myślałem zbyt długo i w pojedynku Belle Vue - Coventrey stawiam na gospodarzy. Pszczółki w tabeli zajmują 3 miejsce i walczą o czwórkę, ale zadanie aby dzisiaj wygrać z ostatnią ekipą Belle będzie trudne. Coventry pojedzie dzisiaj Chris Harris jest to najpewniejszy zawodnik tego zespołu 8.35 pkt na mecz. Ale zobaczymy też inną mocną dwójkę Eddie Kennet który po kontuzji Schleina pełnił rolę drugiego zawodnika punktującego w Pszczółkach no i wracający po kontuzji właśnie Australijczyk Rory Schlein który nie wydaje mi się aby dzisiaj przywiózł gościom sporej ilości punktów bo jak wiadomo nie jest rozjechany po przerwie.W składzie mamy jeszcze Filipa Sitere, Oliviera Allen, Ben Barker i i Ricky Wells. Ale to Belle ( ostatnia pozycja w Elita League ) będzie jechało u Siebie i skład na dzisiejszy mecz mają moim zdaniem mocny. Krzysiek Kasprzak no chyba nie muszę przedstawia, dodam że jest liderem punktującym w Belle 8.00pkt na mecz. Zobaczymy ponad to innego Polaka który bardzo dobrze zaczął jeździć w Polskiej lidze po słabszym okresie czyli Tomasz Chrzanowski który zadebiutuje dzisiaj w Belle. Ponad to jest kilka innych mocnych nazwisk Patrick Hougaard, Charlie Gjedde, Morten Risager, James Wright czy Ulrich Ostergaard. Gospodarze nie wygrywają sporo jednak dzisiaj po prostu powinni, jest to ważny mecz dla Coventry i mam nadzieję że zawiodą. Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:28 |
| |
| | #51 |
| Dołączył: 24.04.2007
|
Spotkanie:Piłka nożna, 2 Bundesliga: Arminia Bielefeld - Hansa Rostock, godz.20.15. Typ: over 3.5 Kurs: 3.5 Buk: Betfair Dziś inauguracja sezonu 2.Bundesligi dla obu ekip. Dla mnie zdecydowany faworyt to gospodarze tego meczu drużyna z Bielefeld, którzy będą na pewno będą jednym z głównych kandydatów do awansu do 1.Bundesligi. Arminia to spadkowicz z 1. Bundesligi i na pewno mają apetyt na wysokie zwycięstwo w ich pierwszym meczu w 2 lidze. Przeciwnik Hansa to drużyna, która w poprzednim sezonie broniła się przed spadkiem z 2.Bundesligi ostatecznie szczęśliwie udało im się. Jednak ta drużyna grała bardzo słabo na wyjazdach tracąc bardzo dużo bramek ich bilans bramkowy to 18-36. Sądzę, że w tym meczu padnie bardzo dużo goli jak na mecze piłkarskie w Niemczech przystało i zwycięży pewnie drużyna z Bielefeld. Ważny jest także fakt, że bukmacherzy nagle zaczęli obniżać kursy na gospodarzy, a wiadomo, że walcząc z bukmacherem trudno się wygrywa można tylko odpowiednio zareagować i wykorzystać spadki kursowe, a nie grać przeciwko nim bo to na ogół bardzo źle się kończy. Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:22 |
| |
| | #52 |
| Dołączył: 07.11.2007
Reputacja: 15 |
Arminia - Rostock x/1 4.5 Bet365 Arminia powraca na swoje miejsce czyli do drugiej burdelligi. Rostock te miejsce okupuje juz od dluzszego czasu. Druzyna gosci oslabiona nie zagraja Wächter (Nicht berücksichtigt)Diego Morais (Nicht berücksichtigt)Lukimya (Nicht berücksichtigt)Rathgeb (Nicht berücksichtigt) Myntti (Nicht berücksichtigt). Jednak jest bardzo dobra wiadomosc w obozie Hansy zagra Ocipka! Gospodarze bez kontuzji. Mysle ze pierwsza polowa zajmie im wyczucie przeciwnika i zaatakuja dopiero w drugiej. Spadkowicze raczej zaczeli z hukiem, nie powinno byc inaczej tym razem.
__________________ Why cry, I'mma blaze another blunt n' get high - Freddie Gibbs "G.I. Pride" Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:21 |
| |
| | #53 |
| Dołączył: 16.01.2008 Skąd: Kraków
Reputacja: 50 |
Darlington - Leeds United handi na gosci (-1,5 gola) 2 (czyli goscie wygraja co najmniej 2 golami lub wiecej) 2,91 Bet365 z moich informacji wynika ze goscie potraktuja ten mecz powaznie i beda chcieli awansowac dalej dlatego w ataku zagraja najlepsi czyli fantastyczny Jermaine Beckford oraz rownie skuteczny Luciano Becchio; co niesie za soba na pewno wiele goli dla gosci ktorzy zagraja z zespolem ktory mysli w tym sezonie raczej tylko o utrzymaniu i na tym skupi swoja uwage a mecz pucharowy potraktuje ulgowo trener gospodarzy wystawiając sredni sklad dajac pograc mlodym .... uwazam ze roznica miedzy klubami jest baaardzo wielka (na pewno wieksza niz tylko roznica 1 ligi) co pokazuje wycena poszczegolnych zawodnikow obydwu druzyn poprzez niemiecki portal transfermarkt - cala kadra gospodarzy wyceniana jest na 13.375.000 € co daje srednia 514.423 € na zawodnika natomiast gopsodarze dzili przepasc - na pewno na papierze - cala kadra warta jest 1.875.000 € co przypada na zawodnika 93.750 € czyli reasumujac przepasc.... wiem wiem kazdy napisze ze wartosci pieniezne nie graja tak oczywiscie ale ja tylko chce przedstawic jak wiele rozni te dwa kluby walczace o rozne cele w swoich ligach.. uwazam ze jezeli tylko potwierdza sie moje informacje jako ze goscie zagraja pierwszym skladem moj typ wejdzie izzi a goscie wygraja co najmniej 2 golami chyba ze trener da opdoczac zawodnikom podstawowym (w co watpie bo to poczatek sezonu i nie ma mowy o zmeczeniu.....) Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:28 |
| |
| | #54 |
| Dołączył: 19.11.2007
Reputacja: 5 | Spotkanie: Llagostera Vives N./Martinez Sanchez M.J. - Jans K./Rosolska A. Typ: Llagostera Vives N./Martinez Sanchez M.J. wygrają 2:0 Kurs: 1.60 Bukmacher: Bet-at-home Analiza: Turniej w Cincinnati, gra podwójna. Kort twardy otwarty, pierwsza runda. Llagostera Vives N / Martinez Sanchez M J rozstawione z numerem 7, Jans K./Rosolska A. bez rozstawienia w turnieju. Argumenty: 17/07-09 Półfinały Llagostera Vives N / Martinez Sanchez M J kontra Jans K / Rosolska A 2:0 61 62 , pojedynek na nawierzchni ziemnej, Llagostera Vives N / Martinez Sanchez M J - ostatnie wyniki - Palermo Gra Podwójna, Włochy, Europa (Kort ziemny) - 18/07-09 finał, turniej wygrany na dużym luzie. - Bastad Gra Podwójna , Szwecja, Europa (Kort ziemny) - 11/07-09 finał, do finału bez żadnych przeszkód, finał przegrany z Dulko G / Pennetta F 1:2 po zaciętym pojedynku (Pennetta F w szczytowej formie) Ta para kobiecego debla niezwykle rzadko przegrywa w pierwszej rundzie, a także traci bardzo mało setów, najczęściej dochodząc bardzo wysoko w drabince turniejowej. Porażki zdażają się im z niezwykle utalentowanymi i silnymi parami pokroju: Black C / Huber L (Wimbledon, 01/07-09 Ćwierćfinał 1:2 64 36 06) czy Hantuchova D / Sugiyama A (Rzym, 08/05-09 Półfinał 0:2 46 36) Polski debel nie jest w stanie zagrozić tak silnej parze Llagostera Vives N / Martinez Sanchez M J. Jans K./Rosolska A. - ostatnie wyniki - Palermo Gra Podwójna, Włochy, Europa (Kort ziemny) 17/07-09 Półfinał Jans K / Rosolska A kontra Llagostera Vives N / Martinez Sanchez M J 0:2 16 26 pojedynek bez echa, od kwietnia to najlepszy wynik tej pary - Wimbledon Gra Podwójna, Londyn, Wielka Brytania, Europa (Trawa) 26/06-09 R32 Jans K / Rosolska A kontra Black C / Huber L 0:2 57 26 , chyba najlepszy mecz w tym turnieju. Ta para nie odnosi większych sukcesów w ostatnim okresie pojedynków turniejowych ( standardowo R16) przegrywając ze średnimi parami w stosunku 0:2 np. Koryttseva M / Voskoboeva G, Yan Z / Zheng J, Nieraz błysną, ale nie w pojedynku z tak dobrze ogranymi przeciwniczkami jakimi są Llagostera Vives N / Martinez Sanchez M J. Zwłaszcza, że ich ostatni pojedynek był bardzo klarowny jeśli chodzi o miejsce w szeregu kobiecego debla. Stawiam na pewne zwycięstwo Llagostera Vives N / Martinez Sanchez M J. (2:0) w pojedynku z Jans K./Rosolska A. Mecz dzisiaj o 22.30. EDIT Gumbi82: spotkanie rozegrane 11.08.09 - 02:25 Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:21 |
| |
| | #55 |
| Dołączył: 11.01.2009 Skąd: Galicja
Reputacja: 136 |
Spotkanie: Belle Vue Aces - Coventry Bees Typ: Krzysztof Kasprzak powyżej 11,5 punktów Kurs: 2,1 Bukmacher: Bwin Analiza: Po nieudanej i trochę pechowej przygodzie z piłką nożną wracam do speedwaya. Jak zwykle w poniedziałek brytyjska Elite League i spotkanie dwóch zespołów mających w tym sezonie całkiem odmienne cele, bo dla Asów jest to walka o utrzymanie, a Pszczoły mają nadzieję zająć miejsce premiowane udziałem w PO. Z tego meczu wybrałem zakład na ilość punktów zdobytą przez reprezentanta gospodarzy, czyli naszego Kaspera. Krzysztof w Wielkiej Brytanii jeździ bardzo dobrze, bo przede wszystkim równo. Jest zdecydowanym liderem swojej drużyny i w większości meczów przywozi wyniki dwucyfrowe. Dość powiedzieć, że w 10 ostatnich spotkaniach tylko dwa razy zszedł poniżej 10 oczek. Jednakże dzisiaj linia jest wystawiona stosunkowo wysoko i pytanie Kasprzak czy jest w stanie zdobyć co najmniej 12 pkt? Wydaje mi się, że tak, ale z pewnością nie będzie to zadanie łatwe. Jego jazda na wyspach przekonuje mnie, że ta liczba jest w jego zasięgu. Po pierwsze jedzie na torze, który świetnie zna i gdzie zazwyczaj notuje bardzo dobre występy. Po drugie w głównej mierze na jego barkach spoczywa punktowania dla Asów i jeśli on zawiedzie to raczej nie ma zawodnika, który mógłby go w tym zastąpić (a na pewno nie jest taką osobą nowo pozyskany Tomasz Chrzanowski, przynajmniej jeszcze nie teraz). Po trzecie w tym sezonie już raz w starciu z Coventry przekroczył granicę 11,5 pkt, zdobywając 22 czerwca 12 pkt. Ogólnie rzecz biorąc jest to typ ryzykowny, ale w mojej ocenie są szanse na jego powodzenie, więc mam nadzieję, że Krzysiu dziś 12-13 pkt przywiezie Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 11-08-2009 o 21:29 |
| |
| | #56 |
| Dołączył: 29.12.2008 Skąd: Gdańsk/Golub-Dobrzyń
|
Spotkanie: Darlington - Leeds Typ: 1 połwa X Kurs: 2.20 Bukmacher: Unibet Nie chcę powielać komentarzy. Moim zdaniem niedoceniacie gospodarzy. Jak już kolega wspomniał "Leeds już trzeci sezon zmaga się z powrotem do Championship, ale za każdym razem kończy się na barażach". To nie jest łatwy mecz Darlington, Leeds wygra to spotkanie ale pierwsza połowa.....cóż będzie remis. Zapewne dostanę -100 ale.......jak będzie remisik w pierwszej połówce, satysfakcja po mojej stronie Ostatnio edytowane przez TBM ; 15-08-2009 o 13:41 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 31 sierpnia 2009r. (Poniedziałek) | Assitalia | Typy Dnia | 17 | 31-08-2009 22:43 |
| Typy Dnia - 24 sierpnia 2009r. (Poniedziałek) | Verti | Typy Dnia | 36 | 24-08-2009 21:44 |
| Typy Dnia - 17 sierpnia 2009r. (Poniedziałek) | Assitalia | Typy Dnia | 45 | 17-08-2009 20:33 |
| Typy Dnia - 3 sierpnia 2009r. (Poniedziałek) | Snajper | Typy Dnia | 73 | 03-08-2009 22:39 |
| Typy Dnia - 6 sierpnia - (Poniedziałek) | TBM | Typy Dnia | 33 | 06-08-2007 21:44 |