![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | |
| Forum VIP Dołączył: 05.05.2007 Skąd: Verona
Reputacja: 273 | Typy Dnia - 12 czerwca 2009r. (Piątek) Tutaj podajemy typy na Piątek - 12 Czerwca !!! ![]() Typy podajemy według wzoru: Cytat:
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych. Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. | |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 17.05.2009
|
Spotkanie: Al-Tirsana vs. Wefaq Typ: 1 Kurs: 2,15 Buk: Bwin Analiza: Wefaq walczy o utrzymanie. Nie widzę mimo to potencjału tej drużyny dającego szanse na zwycięstwo z Al Tirsaną. Wefaq jest beniaminkiem, który nie zaimponował w tej lidze. Na ostatnie cztery mecze zespół Wefaq strzelił tylko jednego gola. Co prawda ostatni mecz to zwycięstwo, ale to chyba ich ostatnie w tym sezonie. Jeżeli liga libijska nie jest korupcjogenna to Al Tirsana powinno wygrać. Ostatnio mieli troszeczkę słabą serię. Ale myślę, że zrobią wszystko żeby w tym meczu wygrać. U siebie dawno nie przegrali (ostatni raz z liderem), często remisują na własnym boisku, no ale z takimi "patałachami" jak Wefaq powinni dać radę. Wefaq na wyjeździe jeszcze nie wygrało, odniosło 6 remisów, podarowało punkt amatorom z Al-Wehda, no i te remisy to raczej z drużynami o równie niskim potencjale (a na pewno niższym niż Tirsana). Za kurs 2,15 opłaca się obstawić. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:47 |
| |
| | #3 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2009 Skąd: Gdańsk
Reputacja: 2115 | Carolina RailHawks - Portland Timbers dw 1:0 7.50 Bet365 Mecz wicelidera tabeli z trzecią ekipą ligi. Mecz zapowiadający się dość ciekawie, bo obie drużyny są ostatnio w bardzo dobrej formie. Ekipa z Karoliny wygrała 5 ostatnich spotkań, co jest niewątpliwie niezłym wyczynem. Co do spotkań na własnym obiekcie to na 9 ostatnich meczów wygrali 7, raz zremisowali i raz przegrali z liderem czyli ekipą Charleston Battery. Dodam, że 6 z tych wygranych odnieśli różnicą tylko 1 gola. Jeżeli chodzi o Portland to też są ostatnio w formie, w ostatnich 9 spotkaniach 6-krotnie wygrywali i 3 razy remisowali. Wygrali ostatnie 4 spotkania z rzędu. A na wyjazdach radzą sobie trochę gorzej. Ostatnio 2 wygrane, wcześniej 2 remisy, a przedtem seria 5 porażek z rzędu. Jednak ostatnio zaczynają grać coraz lepiej i widać efekty. Myślę jednak, że nie wystarczy to dziś na gospodarzy i że tym samym nie wygrają pierwszy raz od 2007 roku na terenie dzisiejszych gospodarzy.
__________________ Fajna analiza ![]() Unibet World Cup Predictor - I miejsce w Polsce, II na świecie Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:23 |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 07.08.2008 Skąd: Kołobrzeg-Szczecin
Reputacja: 6 |
Rosenborg BK - Strømsgodset Typ 1 kurs kurs 1.35 buk Betsson giełda Jako pewniaczek na dzisiaj znalazłem meczyk Ligi Norweskie Lider gra z 13 w tabeli Strømsgodset.Rosenborg w tym sezonie jeszcze nie przegrał u siebie a ich rywal w pieciu rozegranych meczach na wyjezdzie zdobył jeden punkt.Polecam Edit by Ass: Fajnie, tylko, że a) kiepska analiza, b) zbyt niski kurs Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 11-06-2009 o 20:22 |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 14.01.2008 Skąd: janow lubelski
Reputacja: 3 |
Spotkanie: Orlando Magic - LA Lakers Typ: Pau Gasol więcej niż 19.5 punktu Kurs: 2.30 Bukmacher: Bwin Analiza: Przed nami czwarte starcie w finałach NBA. W rywalizacji 2-1 prowadzą Lakers, dwa kolejne mecze odbędą się jednak w Orlando. Zwycięzcę meczu numer 4 ciężko wytypować ( skłaniałbym się ku LA ), znalazłem jednak ciekawy zakład na punkty Pau Gasola. Linia 19.5 punktu porzy kursie 2.30 spokojnie do pokrycia przez Katalończyka. W dotychczasowych trzech meczach z Magic zdobywał kolejno 16, 24 i 23 punkty ( w meczu nr.1 był blow out i punkty Pau nie były koniecznością, grał nieco krócej). Obok Bryanta jest drugą najważniejszą postacią w zespole, bardzo dobrze wygląda jego współpraca z Kobe'm. Do tego dochodzi korzystny match-up na "czwórce" gdzie Gasol ma przewagę wzrostu nad Lewisem ( który odpłaca się seryjnymi trójkami). Ważne będzie to aby w foul trouble nie wpadł szybko Bynum, bo wówczas Gasol przejdzie na pozycję centra i naprzeciw Dwighta może mieć nieco trudniej. Pau jest jednak świetnie wyszkolony technicznie, ma dobry rzut z półdystansu i sądzę, że spokojnie jest w stanie zdobyć dziś 20 punktów. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:50 |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Brzeg
Reputacja: 2 |
Spotkanie: Orlando Magic - LA Lakers Typ: Więcej niż 21,5 punktów Dwighta Howarda (z dogrywką) Kurs: 1,85 Buk: Bah Analiza: o 3 w nocy w IV meczu finału NBA w Orlando zmierzą się Magic i Leakersi. Jest to bardzo ważny mecz dla Orlando ponieważ do tej pory w rywalizacji do 4-ech zwycięstw przegrywają 1:2. Jest to właściwa chwila aby drużyne z Orlando pociągnął ich niekwestionowany lider Dwight Howard, który w tym sezonie udowodnił że jest najlepszym centrem świata. W poprzedniej rundzie play-off gdy byli pod podobną ścianą Howard przeważył wynik rywalizacji z Cavs na strone Magic rzucając ok. 40 ptk w meczu. Rywalami pod koszem Howarda bedzie P. Gasol i Bynum, który prawdopodobnie bedzie krył Howarda indywidualnie, ale jedynym graczem, który potrafil by zatrzymać Howarda jest Kevin Garnett ale on znajduje sie w kadrze Bostonu. Stawiam że Howard rzuci conamniej 25 ptk, więc jestem dość spookojny że mu sie powiedzie. Warto wspomniec że zmienikiem Howarta jest Marcin Gortat, ale ostatnio nie zaprezentował się zbyt dobrze więc trener Van Gundy nie bedzie dzisiaj specjalnie za dużo stawiał na polaka. Wynik Howarda mógłby być gorszy jeśli nie bedzie sobie radził z faulami, ale narazie w tych play-offach dobrze sobie z tym radzi. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:50 |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 01.03.2009
|
Spotkanie: Serbia-Francja Typ: 2 Kurs 3,2 Buk: Bet-at-home Analiza: W 1 kolejce LIgi Światowej , czeka nas już jedno z ciekawie zapowiadających się meczy. Pewni gry w FInale Serbowie zmierza się z ambitnymi FRancuzami. Jako, że podopieczni Igora Kolakovicia awans do turnieju finałowego mają już zapewniony, więc w fazie grupowej prawdopodobnie okazję do zaprezentowania swoich umiejętności będą mieli młodzi, utalentowani, ale z wielkimi ambicjami siatkarze na czele z Marko Podrascaninem, ale także z Sasą Starovicem, Milosem Terziciem i Mihajlo Miticiem. Niestety niedojdzie do pojedynku Mariena Moreau z gwiazdą serbskiej siatkówki Ivanem Miljkoviciem, w ubiegłym roku rywalizacja atakujących elektryzowała wszystkich kibiców. W składzie drużyny z Bałkanów znajdują się także Nikola Grbić i Andrija Gerić, jednak oboje zagrają dopiero podczas turnieju finałowego. Wiadomo, iż w pierwszych meczach nie zagra również Novica Bjelica. Z kolei Francuzi, by móc ze spokojem oczekiwać awansu z grupy, potrzebują kompletu punktów, dlatego, też prawdopodobnie na parkiecie pojawiają się gracze, odgrywający kluczowe role w drużynie, czyli rozgrywający Pierre Pujol, libero Jean-François Exiga czy znany z polskich parkietów Guillaume Samica. Stephan Antiga, Loïc Le Marrec oraz Oliver Kieffer dołączą do kadry dopiero na ostatnie dwa tygodnie trwania rundy eliminacyjnej turnieju. W kadrze znajdują się także utalentowani zawodnicy młodego pokolenia między innymi Edouard Rowlandson czy Antonin Rouzier, który przebojem wdarł się do kadry w ubiegłym sezonie, sprawiając wiele trudności swoim przeciwnikom. Z graczy bardziej utytułowanych i doświadczonych zabrakło jedynie Franza Granvorki. Myślę, że to wystarczy ,aby zaryzykować tu ,,2" tym bardziej że kurs jest naprawdę dobry. Mecz rozpocznie się o godzinie 20.30 Pozdro Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:46 |
| |
| | #8 |
| Dołączył: 15.09.2008 Skąd: Tarnowo Podgórne
Reputacja: 14 |
Orlando Magic - LA Lakers typ: 2 kurs: 2.15 buk - Betgun analiza - a zatem jesteśmy przy meczu nr 4. Stan rywalizacji określa się na 2-1, przy czym jest to ostatni mecz w Orlando a potem rywalizacja będzie toczyć się na przemian w LA i w Orlando. To tak dla przypomnienia. Stricte co do meczu. Powiem tak - już w spotkaniu nr 3 było widać jak bardzo zależy Lakersom na zwycięstwie - wtedy już bez względu na wynik konfrontacji nr 4 rywalizacja przeniosłaby się do Los Angeles, a Lakersom do Mistrzostwa brakowałoby tylko jednego zwycięstwa. Końcówkę szczerze mówiąc zawalił Kobe Bryant, mając fatalną skuteczność na linii rzutów osobistych, natomiast inna drażniąca mnie kwestia dotycząca zresztą całej rywalizacji to gwizdanie na korzyść Orlando, Howard nie potrafi sobie znaleźć miejsca na parkiecie to bije Bynuma i Gasola łokciami, na dodatek im odgwizduje się faule. Myślę, że jeśli sędziowie obejrzą sobie swoje wyczyny w meczu nr 3 i wyciągną odpowiednie wnioski a Kobe nie spanikuje w końcówce możemy być świadkiem kolejnego zwycięstwa Lakers. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:46 |
| |
| | #9 |
| Dołączył: 07.06.2009 Skąd: Skarszewy
|
James Blake-Mikhail Youzhny typ:1 kurs:1.52 Buk:https://www.bwin.com/pl/tenis analiza-po bardzo nie udanym turnieju w Paryżu James Blake bardzo bedzie chciał sie zrechablitować na kortach W Londynie.Za Bleakem przemawia też ranking jest 16 rakietą na świecie a Yozhny dopiero 44.Pojedynek obu graczy bedzie bardzo ciekawy ale myśle że Blake wygra ten mecz.Obaj panowie spotkali sie dwukrotnie raz wygrał amerykanin a raz rosjanin.Myśle że Blake wygra ale mmożemy obejrzeć 3 setowy pojedynek Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:46 |
| |
| | #10 |
| Dołączył: 30.03.2009 Skąd: z boiska
Reputacja: 6 |
spotkanie: Carolina RailHawks - Portland Timbers typ: 1 kurs: 2,30 buk: Bet365 analiza: Jutro spotkanie USA pierwszej dywizji pomiedzy zajmujaca 2 miejsce Carolina RailHawks a 3 w tabeli Portland Timbers. Gospodarze zaliczyli ostatnio rewelacyjna serie 5 zwycięskich spotkań, goście również nie mają sie czego wstydzić bowiem ostatnie 4 mecze również wygrali. Mysle ze gospodarze na fali, grajac przed wlasna publicznoscia, majac mozliwosc odskoczyc od bezposredniego rywala w wyscigu o fotel lidera poradzi sobie. Dodatkowo patrząc na to co napisał Olo w swojej analizie dodaje mi pewnosci ze gospodarze dadza dzisiaj rade zdobyc komplet punktow. Uwazam ze typ Ola wejdzie a dla bardziej ostroznych polecam swoj. czysta 1 na gospodarzy Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:45 |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 11.06.2009 Skąd: España
|
Boston Red Sox – New York Yankees (Fri 12 Jun 01:10) Boston Red Sox 2.35 Expekt CC Sabathia(L) choć z niezłymi statystykami - The big lefty has been in sharp KW form on the road lately where he has issued 8 walks against 34 strikeouts in his last five away starts. Look for Sabathia to improve to 8-2 in his last ten road outings in June here tonight., to przeciwko Sox nie gra ostatnimi czasy dobrze(17H,12R - last 2). Fatty'hia złośliwie nazywany za swą tuszę z ERA 3.07, powinien mieć duże problemy z ofensywą Bostonu. Sox na pozycję miotacza wystawiają Brad Penny'ego, którego występy są bardzo przyzwoite, a przeciwko NYY wręcz znakomite(tylko 4R w ostatnich 2 pojedynkach). Poza tym, mecz u siebie, znowu szansa na sweepa. Powinni dzisiaj potwierdzić swoją dominację nad popularnymi Jankami. CC Sabathia to momentami bardzo nieprzewidywalny miotacz, potrafi w niespodziewanym momencie przegrać spotkanie, co jest kolejnym in-plus dla gospodarzy na Fenway Park. Bullpen jak najbardziej za SOX. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:45 |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 26.01.2009
Reputacja: 33 |
Orlando Magic - LA Lakers Orlando/ LAL (HT/FT) kurs 6.00 (5.00) Bet365 Game no.4 które rozgrywane dzisiaj w Orlando powinno przynieść wiele emocji. Ja wybrałem spośród całej gamy zakładów jeden z wysokim kursem który wydaje się być nawet nieźle prawdopodobny. Już od początku spotkań PO zauważyłem dziwną analogię rozgrywanych spotkań. Przez pierwszą połowę zazwyczaj gospodarze grają wyśmienicie ale w drugiej przewaga stopniowo topnieje aż w końcu mamy wymęczone zwycięstwo dogrywkę lub porażkę, ale to bardzo rzadko. Jednak handicapy + są bardzo często robione co na pewno nie zapowiada się po HT. Ostatnie spotkanie, no.3 skończyło się wynikiem 108:104 dla Orlando, gdzie HT było dla Orlando 59:54 a druga połowa dla LAL 49:50. Nie skończyło się to co prawda zwycięstwem, ale typ na włosku. Wcześnie game no.3 w SC zakończyło się wynikiem 101:96 gdzie po regularu mieliśmy wynik 88:88 i dogrywkę. HT dla LAL 40:35 a druga połowa dla Orlando 53:48 a odwrotnie wygrana Lakersów. Game no.1 to HT/FT dla LAL, ale gra wtedy była zdecydowanie jednostronna.W close game'ach jak g2 i g3 mam zamiany na połowy i dzisiaj także oczekuję takiej gry. Pierwsza połowa może być dla Orlando, bo będą trochę napędzeni zwycięstwem i poczują wiatr marząc o zwycięstwie. Jednak druga połowa i zwycięstwo powinno być po stronie przyjezdnych bo w przerwie Phill na pewno skoryguje grę, a Kobe jest tak doświadczony że wyniesie LAL na winnera. Jeziorowscy właśnie za cle obrali sobie 1 win w Orlando i jak dzisiaj tego nie zrealizują to w game no.5 przy ewentualnym stanie 2:2 będzie o wiele trudniej. Liczę właśnie close game i przebieg meczu HT/FT taki jak w podanym typie. Pozdrawiam
__________________ stay tuned. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:44 |
| |
| | #13 |
| Dołączył: 26.01.2006 Skąd: Inowrocław
|
Spotkanie: Andy Roddick (USA) - Ivo Karlovic (CRO) Typ: powyżej 23,5 gema Kurs: 1,52 Buk: Bwin Analiza: Ivo Karlovic w tym meczu wq. Bukmacherów skazany jest na pożarcie... nie uważam też żeby było inaczej ale wg. mnie Roddick nie będzie miał łatwego zadania i mecz na pewno nie wygra się sam i łatwo nie będzie. Karlovic dla niektórych napewno jest zaskoczeniem że doszedł do ćwierćfinału pokonując faworyzowanego Nicolasa Mahuta (6:3, 6:4) W Roland Garros przegrał Chorwat już w pierwszej rundzie ale miał pecha bo od razu trafił na Hewitta i stoczył z nim zacięty bój ( 7:6 7:6 6:7 4:6 3:6). Andy Roddickto tenisista znany dla osoby przeciętnie znającej się na tenisie obecnie zajmuje 6 miejsce w rankingu ATP. W ostatnich 8 turniejach nie skończył niżej jak na ćwierćfinale a turniej w Memphis wygrał. Karlovic gra momentami świetnie ale ma słabsze momenty jak np. porażkę 0:2 na turnieju w Belgradzie z Łukaszem Kubotem (którego nie uważam za jakiegoś tenisistę światowego formatu jak choćby Agnieszka Radwańska) Dotychczas obaj zawodnicy spotkali się ze sobą 4 krotnie raz tylko Karlovic wygrał a 3 razy zwyciężył Roddick nie mniej jednak ich mecze zawsze były zacięte. Legg Mason Tennis Classic Karlovic, Ivo Roddick, Andy 6:7 6:7 Masters Series Madrid, Karlovic, Ivo Roddick, Andy 3:6 7:6 7:6 Legg Mason Tennis Classic Karlovic, Ivo Roddick, Andy 7:6 5:7 4:6 Stella Artois Championship Karlovic, Ivo Roddick, Andy 6:7 6:7 Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:42 |
| |
| | #14 |
| Dołączył: 30.12.2008 Skąd: Warszawa/ALFA Radzyń Podlaski
Reputacja: 542 |
spotkanie: Carolina RailHawks - Portland Timbers typ: 2 kurs: 3,45 buk: Bwin Dzsiaj o godzinie 1 początek spotkania pomiędzy Carolina RailHawks a Portland Timbers w ramach ligi USL, tj odpowiednika drugiej po MLS. Na przeciw siebie staną 2 i 3 ekipa w lidze. Obie drużyny prezentują się bardzo dobrze, mają świetną serię wygranych spotkań: gospodarze 5, goście 4. Sądzę,że mecz wygra Portland, i nie to dlatego że jest drużyną o lepszych umiejętnościach. Poprostu znam specyfikę drugich lig i bardzo często na pochybel wszystkiemu jest odwrotnie tak jak przewiduje większość. Statystyka H2H nie jest aż tak wyraźna na korzyść gospodarzy... Owszem 2 zwycięstwa 1:0, ale i porażka Carolinie równiez sie przytrafiła (również 0:1). A więc zadanie na dzisiaj dla Portland nie jest awykonalne. Goście wiedzą o co grają, mają 2 zaległe spotkania i 5 punktów straty do lidera Charleston. Napewną są w stanie ograć dzisiaj RailHawks - drużynę porównywalnie silną. Duży kurs na Portland warty zaryzykowania Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:42 |
| |
| | #15 |
| Forum VIP Dołączył: 19.02.2007 Skąd: Rybnik
Reputacja: 157 | ... Spotkanie: Orlando Magic - Los Angeles Lakers Typ: Poniżej 200 pkt Kurs: 2.00 Bukmacher: Bet365 Analiza: To już czwarte spotkanie w finale, jak na razie Lakersi prowadzą 2:1 jednak dziś w nocy kolejne spotkanie w hali Magików, pierwsze wygrali 108:104, czy drugie również okaże się dla nich zwycięskie ? Po raz kolejny kluczem do sukcesu będzie obrona + zatrzymanie Kobiego, nie będę pisał po raz kolejny o tym bo pisałem to już ostatnio i przed ostatnio ... Dzisiaj linia na u/o ustawiona na poziomie 201 pkt. ja nawet obniżyłem ją sobie do 200 i szczerze wątpię ze zostanie ona przekroczona, ostatnio słuchałem/czytałem gdzieś wywiad o liderze Orlando D. Howardzie, jeden ze specjalistów wypowiedział się że Dwight jest w swoich zagraniach bardzo obliczalny, że nie ma jeszcze tyle zasobów kombinacji rozwiązania akcji żeby nie szło odczytać co chce zrobić, Howard stawia przede wszystkim na grę fizyczną jednak natychmiastowo odwołał się do tego sam Dwight który powiedział że on wie że jeszcze nie jest na tyle dobry i że cały czas nad sobą pracuje, kiedyś gdy nie dostawał piłek był zawiedziony i odchodziła mu chęć do gry jednak powiedział że teraz to się zmieniło i wie że musi wałczyć także pod swoimi tablicami i tutaj także pomagać kolegom z drużyny. Howard w dotychczasowych meczach aż tak nie błyszał zdobywając zalednie 12 oraz 14 ( chyba się nie myle ?;> ) punktów, myślę że po trzech grach taktycy Lakersów jeszcze bardziej rozszyfrowali gwiazdę Orlando i dzisiaj także nie poszaleje, nie zdobywając zarazem zbyt dużo pkt. O niebo lepiej radzi sobie natomiast Kobe Bryant który w każdym spotkaniu zdobywał po ponad 30 pkt. jednak z meczu na mecz zdobywał ich coraz mniej a to także znaczy że z meczu na mecz taktycy Magików rozpracowywują tego gracza i dzisiaj także powinien zdobyć ich trochę mniej może nawet zejdzie poniżej 30 ? Oby bo wykluczenie tych dwóch zawodników z gry byłoby niezwykle ważne dla typy under 200. Pewnie znów znaczną rolę odegrają Ci o których się nie spodziewamy że zdobędą aż tyle pkt. jak np. Lewis w drużynie Orlando czy Odom w drużynie Lakersów, na pewno każda drużyna chce zatrzymać tych nabardziej pkt. i myślę że się im to uda a Ci zawodnicy drugo planowi nie zdobędą aż tylu pkt. a to będzie miało znaczenie dla typu. Ostatnio usłyszałem fajne zdanie finał jest jak walka dwóch pięściarzy wagi ciężkiej czy można to zdanie odwołać do tego typu ? Myślę że tak, ponieważ będą oni chcieli przede wszystkim nie stracić pkt. a dopiero później zdobyć ... Czy pisać tutaj statystyki z meczu które są już za Nami ? Myślę że mogę napisać jednak nie mają one przecież wielkiego wpływu na dzisiejszy meczu bo każdy się od siebie różni i meczu z meczem zarówne w piłce, koszykówce jak i w każdym innym sporcie nie wolno ze sobą porównywać bo każdy jest inny Mecz nr. 1 : 100 - 75 = 175 Mecz nr. 2 : 88 - 88 ( 101 + 96 ) = 197 Mecz nr. 3 : 108 + 104 = 212 Jak będzie tym razem ? Tego dowiemy się już około godziny 6 nad ranem kiedy zakończy się 4 mecz finałowy najlepszej ligi koszykarskiej na świecie, mam nadzieję że wejdzie mój typ na under 200 oraz że zwycięży drużyna naszego rodaka M. Gortata któremu bardzo kibicuję i mam nadzieję że zagra jak najwięcej min. w tym meczu i powstrzyma ataki Lakersów pozdROWienia Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:41 |
| |
| | #16 |
| Forum VIP Dołączył: 29.07.2007
Reputacja: 248 | Spotkanie: DPMM - Geylang Typ: 1 Kurs:1.83 Bukmacher: Bet365 Analiza: Spotkanie ćwierćfinałowe pucharu ligi Singapurskiej w którym zmierzą się zespoły DPMM z Geylang. Gospodarze tego spotkania bardzo dobrze radzą sobie w tegorocznej fazie pucharowej wygrywając wszystkie 2 spotkania w swojej grupie. Patrząc na statystyki ligowe obydwu zespołów to DPMM rozegrało 6 spotkań przed własną publicznością w których to aż 6x zwyciężyli strzelając przy tym 10 bramek a stracili 4. Goście natomiast w swoich 6 wyjazdowych spotkaniach ligowy zdołali zaledwie 1x odnieść zwycięstwo 1x zremisowali a 4x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 6 bramek a stracili 11. Spotkanie to będzie okazją do podtrzymania dobrej passy gospodarzy bez porażki i tym samym awansem do pół finału tych rozgrywek. Reasumując myślę, że gospodarze są silniejszym zespołem niż goście a kurs 1.83 jaki znaleźć możemy w Bet365 na ich wygraną jest warty zaryzykowania. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:40 |
| |
| | #17 |
| Dołączył: 15.05.2009 Skąd: Poznań
|
Spotkanie: Radwanska U. - Rybarikova M. Typ: 2:0 Kurs: 2,55 Buk: Bet-at-home Analiza: Przed nami ćwierćfinałoy mecz turnieju w Londynie między Polką, młodszą z sióstr Radwańskich, Urszulą, a Słowaczką Magdaleną Rybarikovą. Mecz jakby nie patrzec ciekawy, ponieważ spotka się w nim Polka, która obecnie zajmuje 77 miejsce w rankingu i Rybarikova, która jest na 58 miejscu. Dlatego na pierwszy rzut oka, wydaje się że faworytką może być Słowaczka, jednak bukmacherzy uważaja inaczej i ja tez jestem takiego zdania. Polka świetnie prezentuje sie na kortach trawiastych, do tego pory błyskawicznie przeszła przez 3 rundy, nie tracąc nawet seta ! Podobnie Magdalena, która jednak stracieła 1 seta w starciu z Scheepers. Na mój typ, składała się głównie swietnia gra Urszuli w ostatnim czasie. Licze, że będzie ona kontunuować tą dobrą passę, i odnieśie zyciowy suksec i wygra ten turniej. Myśle, że ten mecz będzie jednoostronnym widowiskiem na korzyśc Polki oczywiście. Do tej pory, Radwańska miała o wiele groźniejsze rywalki, a mimo wszytsko pokonywała je gładko do 0 w setach. Mowa tutaj np. o Kirilenko, Cetkovska, Goersges, ta ostatnia akurat może nie jest zbyt znana. Sławaczka natomiast, aby dojść do ćwirćfinału pokonała : Zheng, Scheepers, Amanmuradova. Tak więc reasumując co napisałem, licze na dość gładkie zwycięstwo Urszuli, która będzie podbudowana ostatnim występem w deblu na kortach Roland Garros. Licze ponadto, że będzie ona kontunuowała świetną serie meczy na koratch w Londynie i ten mecz równiez zakończy na swoją korzyść, bez straty seta Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:40 |
| |
| | #18 |
| Dołączył: 01.06.2009
Reputacja: 18 |
Spotkanie: Limerick 37 FC - St. Patricks Athletic (1:0) Typ: St. Patricks Athletic Kurs: 2,70 Bukmacher: Bah Analiza: W tym spotkaniu Irlandia Cup dojdzie do potyczki klubu St. Patricks Athletic z Limerick 37 FC. Jest to spotkanie druzyny grającej w pierwszej lidze czyli St.Patricks ze słabszym Limerick 37 FC na codzień występującym w zapleczu najwyższej klasy rozgrywkowej Irlandii . Myślę że zdecydowanym zwycięzcą tego meczu okaże się St.Patricks o czym potwierdzać może dobre miejsce , piąte miejsce w lidze . Natomiast Limerick 37 FC to dotychczas szósta drużyna tabeli niższej ligi . bilans Limerick w ostatnich 6 meczach to 2 zwycięstwa ,3 remisy i 1 porażka natomiast bilans St.Patricks to 2 zwyciestwa ,2 porażki , 1 remis. Te bilanse są porównywalne ale biorąc pod uwagę to że team St.Patricks jest w mocniejszej lidze to na plus wychodzi St.Patricks . Kolejnym atutem przemawiającym za drużyną Athletic jest ostatni ligowy mecz, w którym to rozgromili lidera rozgrywek: 05/06-09 Eirecom League St. Patricks vs. Bohemian Dublin 3:1 Biorąc pod uwagę to że zawsze mocny St.Patricks jest drużyną z pierwszej ligi typuję ich na zwycięzce tego meczu dokładając handicap w postaci (1:0) drużynie Limerick 37 FC . Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:40 |
| |
| | #19 |
| Dołączył: 29.03.2009
| Spotkanie: Argentyna U20-Holandia U20 Typ: 1 Kurs: 2,05 Buk: Sportingbet Analiza: Turniej w Tulonie powoli dobiega końca. Za nami półfinały w których trzeba było grać rzuty karne, aby wyłonić finalistów, gdyż oba kończyły się wynikiem 1:1. W pierwszym półfinale szczęście uśmiechnęło się do Francji, która dzięki lepiej egzekwowanym „jedenastkom” pokonała Argentynę 4:2. W drugim lepiej karne wykorzystywali gracze Chile pokonując tym samym Holandię 6:5. W związku z tym Argentyna i Holandia spotkają się w finale pocieszenia, którego stawką będzie trzecie miejsce w turnieju. Obie ekipy grały już ze sobą w grupie eliminacyjnej. Wówczas to w meczu rozegranym 3 czerwca Argentyna rozbiła Holandię 4-0. Holandia popełniała w tamtym meczu mnóstwo błędów w obronie, co skrzętnie wykorzystywali gracze Argentyny. Do tego raziła nieskutecznością w ataku. Dlatego dziś również postanowiłem zagrać typ na Argentynę. Personalnie jest to drużyna po prostu lepsza niż popularni „Oranje”. Mają wielu piłkarzy, którzy potrafią rozstrzygnąć losy meczu na swoją korzyść i mimo iż raczej wynik w tym meczu już tak łatwo nie będzie to jednak powinni uporać się po raz kolejny z ekipa „pomarańczowych”. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:39 |
| |
| | #20 |
| Dołączył: 17.08.2008 Skąd: Oława
| Spotkanie : James Blake - Mikhail Jouzhny Typ : James Blake -2 Kurs : 1.926 Buk .: PinnacleSports Analiza : Kolejna runda na kortach Queens Club w Londynie. Spotkają się Amerykanin James Blake z Rosjaninem Mikhailem Jouzhnym. Dla mnie zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Amerykanin. James wczoraj pokonał Sam'a Queerey'a 6-4 4-6 6-3 co jest dobrym osiągnięciem patrząc na znakomitą postawę Sam'a. Dobry servis Blake, aż 84% piłek wygranych po pierwszym podaniu. Jest dobry technicznie i kończy sporo piłek. Jouzhny moim zdaniem mógł odpaść już wczoraj. Gdyby nie kontuzja Simona 3 set mógłby się różnie potoczyć. Po wygranym pierwszym secie gładko 6-1, Mikhail nagle zapomniał jak kończyć piłki. Przegrany drugi set z kretesem 6-2. W trzecim, Simon wyraźnie cierpiał. Walczył nie tylko z Rosjaninem ale i z bólem w kolanie. Poległ 6-2. W tym czym mi Mikhail zaimponował to dobra gra przy siatce. Wiele pkt wygranych z tego elementu, jednak spotkanie chociaż 3 setowe ogólnie było bardzo nudne. Jouzhny stosował wiele drop-shot'ów, w końcu przyzwyczajając do tego Simona. Zwalniał bardzo gre, rotacyjnie posyłając slice. Nie podobała mi się jego gra. Pierwszy servis też nie jest najlepszy. Dzisiaj Blake, powinien zagrać agresywnie i jeżeli podanie będzie siedzieć to po szybkim pojedynku 2-0 Blake będzie w dalszej rundzie gdzie zmierzy się z kimś z pary Karlovic-Roddick. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-06-2009 o 23:39 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 26 czerwca 2009r. (Piątek) | Assitalia | Typy Dnia | 26 | 26-06-2009 20:44 |
| Typy Dnia - 19 czerwca 2009r. (Piątek) | Assitalia | Typy Dnia | 38 | 19-06-2009 20:42 |
| Typy Dnia - 5 czerwca 2009r. (Piątek) | Assitalia | Typy Dnia | 63 | 05-06-2009 20:56 |
| Typy Dnia - 27 czerwca 2008 (piątek) | Gusto | Typy Dnia | 12 | 27-06-2008 18:15 |