![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Dołączył: 04.07.2008
|
Spotkanie: Pirin Blagoevgrad v Levski Sofia Typ: X Kurs: 3.40 Bukmacher: Sportingbet Analiza: Moim zdaniem w tym meczy bardzo trudno jest wskazac faworytra i wedlug mnie w tym meczu padnie remis 0:0 lub 1:1. Faworytem wedlug bukmacherow sa gospodarze Prin Blagoevgrad kurs na nich wynosi 2,30, natomiast na Levski Sofia kurs wynosi 2,60. Gdy spojrzymy na tabele faworytem jest Levski Sofia, ktory zajmuje 1 lokate w lidze, a gospodarze zajmuja 10 miejsce tracac do lidera az 34 pkt. Sadze, ze w tym meczu bedzie bardzo wyrownana walka i Levski Sofia nie przegra tego meczu, lecz padnie remis 0:0. Dodam, ze w ostatnich 6 spotkaniach Levski Sofia wygralo 5 meczy i 1 zremisowala i sadze, ze ich znakomita passa zwyciestwo zostanie przerwana i padnie remis 0:0 lub 1:1. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:54 |
| |
| | #42 |
| Dołączył: 29.04.2009
|
Spotkanie: Brazylia - Polska Typ: Polska (+1,5) Kurs: 4,00 Bukmacher: Bwin Analiza: O godzinie 15:00 czyli za niespełna 25 minut rozpocznie się spotkanie Brazylia - Polska. Gdyby nie fakt, że w naszej reprezentacji nie zabraknie graczy, którzy grali za Raula Lozano, czyli np M. Wlazłego to możnaby pokusić się o zwycięstwo Polaków. Ale jednak nowy trener Castellani ma zamiar poeksperymentować. W składzie jest wiele nowych twarzy i dobrze zapowiadających sie zawodników, których nowy trener chce sprawdzić. Pamiętamy jeszcze jak jeszcze niedawno Polacy na 4 mecze z Brazylią wygrali 3. Dziś będzie bardzo ciężko powtórzyć ten wynik. Brazylia również ma zmieniony skład ale główna siła napędowa (Giba) jest w kadrze. Bukmacherzy i znawcy sportu typują pewne zwycięstwo gospodarzy. Ja myślę jednak, że Polaków stać na to żeby powalczyć z Canarinhos. Zespół będzie chciał się pokazać nowemu trenerwoi z jak najlepszej strony i nie można przekreślać naszej kadry. Stawiam, że nasi siatkarze ugrają minimum 2 sety. Ciężki typ ale przynajmniej mecz będzie jeszcze bardziej emocjonujący. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:53 |
| |
| | #43 |
| Dołączył: 08.06.2005 Skąd: pow. Tomaszów Maz.
Reputacja: 79 |
2009-06-13 18:15 Piłka Nożna > Hisz. Liga ACB Spotkanie: Tau Ceramica - Barcelona Typ: Under 159.5 pkt Kurs: 1.926 Buk: Pinnacle Jest to 2mecz rywalizacji o Mistrzostwo Hiszpani. Pierwszy mecz zakończył się niespodziewanie zwycięstwem Barcy 82-80 Obie ekipy miały bardzo wysoką skuteczność z gry. Co do tego meczu warte przeczytania linki: http://www.sport1.pl/Pierwsza-wygran...-finale/a82544 http://www.sportowefakty.pl/kosz/200...ile-bohaterem/ Szczegolnie opis z SF polecam. Koniecznie! Historia: Tau Ceramica Barcelona 80:82 - Tau Ceramica Barcelona 83:79 - Euroleague - men 2008/2009 Barcelona Tau Ceramica 78:62 + Tau Ceramica Barcelona 63:84 + Tau Ceramica Barcelona 69:62 + Barcelona Tau Ceramica 85:62 + Barcelona Tau Ceramica 75:84 + Spanish basketball cup - men 2008/2009 Barcelona Tau Ceramica 77:90 - Spanish basketball league - men 2008/2009 Barcelona Tau Ceramica 70:74 + Spanish basketball league - men 2007/2008 Tau Ceramica Barcelona 76:61 + Barcelona Tau Ceramica 74:78 + Tau Ceramica Barcelona 77:81 + 9/12ostatnich meczy nie przekroczona była linia i czyżby 3raz z rzędu miał paść over 159,5pkt? Nie sądzę, by kolejny mecz był na tak wysokiej skuteczności, a co za tym powinno paść mniej punktów. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:53 |
| |
| | #44 |
| Dołączył: 14.05.2009 Skąd: z Kaczogrodu
| Spotkanie: Blake James - Roddick Andy Typ: Roddick Andy wygra 2:0 Kurs: 1,85 Bukmacher: Betway Analiza: Nie ma czasu, żeby szczegółowo przybliżać sylwetkę każdego z zawodników, wypisywać ich osiągnięcia i takie tam. Skupię się po prostu na formie jaką prezentują na tym turnieju, a także króciutki przekrój podbojów na trawie. Blake (bo jest czarnoskóry) James Wczoraj wcale nie tak łatwo (jakby wskazywał na to wynik) rozprawił się z Youzhnym, kulejący serwis, średnia postawa w dłuższych wymianach, no ale z drugiej strony wytrwałość i precyzja - to co zaprezentował nam James. Dobry mecz, ale nic szczególnego, ciężko mi pisać analizę argumentując co ma tak złego, że dostanie "łomot", więc po prostu napiszę, co takiego ma Pan po drugiej stronie siatki, a czego brakuje Blakowi: Roddick Andy Wczorajszy mecz to mistrzostwo świata - fakt! był nieznacznym faworytem, fakt! spodziewaliśmy się niezliczonej ilości asów, fakt! liczyliśmy na fenomenalną postawę.... ale nikt się nie spodziewał, że będzie to wszystko w podwojonej ilości. Wynik niby nie wcale taki "kosmiczny" 7:6, 7:6 - ale ja wcale nie hołduję zasadzie -> "wynik idzie w świat". Bo mecz widziałem, bo kibicowałem, bo cały Kaczogród świadkiem jak Roddick niszczył rywala. Atomowy serwis, niesamowita efektowność i efektywność przy dłuższych wymianach (notabene te dłuższe, to więcej niż 2 przebicia), piorunująca szybkość i potężne uderzenia - nie nie to nie jest reklama nowej Toyoty, to zwięzły opis formy Roddicka! Nie daję najmniejszych szans Blakowi, który w tenisowym rzemiośle - na dzień dzisiejszy - odstaje od Roddicka. Nie posiada żadnego atutu, który mógłby przechylić szalę zwycięstwa na jego stronę! Gdyby była możliwość, to obstawiłbym, że Blakowi nie uda się ani razu przełamać Roddicka. Whooopy-pooopy kwaku kwak, miejmy nadzieję, że destruktor Roddick, wywiąże się ze swojego zadania edit snajper: KRECZ ZWROT!!! Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:52 |
| |
| | #45 |
| Dołączył: 30.04.2009 Skąd: z daleka
|
Spotkanie: Holandia(+1,5) - USA typ: USA handicap kurs: 2.20 Betgun Dziś o godzinie 17:00 rozpocznie się spotkanie w lidze światowej pomiędzy Holandią oraz ubiegłorocznymi triumfatorami tego turnieju Amerykanami. Dziwi mnie tak wysoki kurs na graczy ze Stanów Zjednoczonych bo Holendrzy nie są uznawani za wybitnych siatkarzy natomiast USA zostało uznane drużyną ubiegłego roku i na pewno więcej osiągneli w ostatnich latach niż przeciwnicy. Niewątpliwie wszystkie atuty przemawiają za Amerykanami. Jeżeli znajda tylko pomysł na grę to powinni gładko poradzić sobie z gospodarzami. Dla USA drużyna z kraju tulipanów można powiedzieć jest pryszczem ponieważ pokonywali oni już o wiele bardziej znane marki w siatkówce jak Brazylia, Seria czy Rosja. Za Holendrami przemawia tylko jeden plus - własna hala ale jeżeli brak umiejętności to własny teren im nic nie pomoże. Myślę że Amerykanie rozparwią sie z gospodarzami w 3 setach i nie będzie to długi pojedynek. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 01:04 |
| |
| | #46 |
| Dołączył: 19.05.2008 Skąd: <<Rybnik>>
Reputacja: 22 |
Spotkanie: Honefoss - Ham-Kam (Norwegia Adeccoligaen) Typ: 1 Kurs: 2.68 Buk: Betfair Analiza: Dziś dochodzi do spotkania zespołu, który w zeszłym sezonie o mało co nie wywalczył baraży o norweską ekstraklasę (dzisiejszy gospodarz), ze spadkowiczem z najwyższej klasy rozgrywkowej (gość). Ham Kam Tippeligaen opuściło z hukiem notując jedynie 5 zwycięstw w 26 spotkaniach. Jak widać na zapleczu ekstraklasy jeszcze nie udało im się pozbierać. 8 miejsce i 4 zwycięstwa w 10 meczach nie powalają na kolana. Ham Kam to typowy zespół własnego boiska. Na wyjazdach niestety nie mają żadnych atutów. Na ostatnich 25 spotkań wyjazdowych potrafili wygrać jedynie 5 razy ze słabymi przeciwnikami, a większość spotkań kończyła się porażką. Gospodarze natomiast pewnie nadal myślą o awansie. W tej chwili mają 1 mecz zaległy, ale jeśli go wygrają, to będą mieli jedynie 3 punkty straty do lidera. Zespół Honefoss dość dobrze radzi sobie u siebie. W 10 ostatnich meczach zanotował jedynie 2 porażki, ale nie z byle kim, bo z liderem tabeli oraz z zespołem z czwartego miejsca. Wydaje się, że gospodarz tego meczu jest nie tylko zespołem lepszym ale i mając po swojej stronie atut własnego boiska, powinien sobie poradzić z zespołem, który na wyjazdach jest słaby i nie bez przyczyny spadł z ligi, do której gospodarz ma spore szanse się dostać. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:48 |
| |
| | #47 |
| Dołączył: 28.03.2008 Skąd: internet
Reputacja: 43 | Spotkanie: Botafogo - Santos Typ: 2 DNB Kurs: 2.08 Bukmacher: Betsson Analiza: Gospodarze od 5 kolejek nie mogą zaznać smaku zwycięstwa, a na własnym stadionie jeszcze dłużej. Tylko 3 gole w dotychczasowych spotkaniach nie rokują dobrze przed tym z Santosem. Do tego bardzo słaba linia obrony. Gdy dodam, że w zespole gospodarzy nie zagra najlepszy strzelec drużyny, można nawet powiedzieć jej lider - Reinaldo to Botafogo może mieć problemy ze zdobywaniem bramek w następnych meczach. Santos wręcz przeciwnie zagra w mocnym składzie. W ataku zarówno Pereira jak i Madson. Przyjezdni w tym sezonie nie przegrali, ani jednego spotkania, gospodarze taką samą statystyką mogą się 'pochwalić' jeżeli chodzi o wygrane mecze - 0. Brak atutów za Botafogo, brak Reinaldo. Wygrana Santos jest bardzo prawdopodobna, ich trener nie narzeka na urazy swoich zawodników i najprawdopodobniej wystawi bardzo mocny skład.
__________________ ''Jezusa Chrystusa też nie wszyscy lubili. Gdy o tym pomyślę, od razu jest mi lepiej'' black list: Tomas Berdych, Gael Monfils, Marin Cilic, Antonio Veic, Andy Murray, Jurgen Melzer, Nikolay Davydenko, Igor Andreev, Denis Istomin. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:48 |
| |
| | #48 |
| Dołączył: 11.02.2008
Reputacja: 13 |
Spotkanie: Waterford United - Carrigaline Typ: 1/-1/ Kurs: 1.55 bukmacher: Sportingbet Analiza: Mech pucharu Irlandii - Waterford to 4 drużyna irlandzkiej dywizji 1.Ma tylko 3 punkty straty do lidera i wydaje się że będzie się liczyła w walce o awans do Premier Ligi. O gościach ciężko mi cokolwiek znaleść.Wydaje się że w spotkaniu z Waterford nie będzie miała żadnych szans.Potwierdzają to inne mecze drużyn pierwszo i drugo ligowych, z zespołami pokroju gości. W piątek było 5 takich meczy i w 4 faworyci wygrywali minimum 2 bramkami ,w jednym tylko jedną bramką ale to najpewniej dlatego że Bray od 23 minuty grał w 10tke. Mysle że dziś będziemy świadkiem jednostronnego pojedynku i gospodarze, którzy mają aspiracje by grac w najwyższej klasie rozgrywkowej spokojnie poradzą sobie z przeciwnikiem. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:47 |
| |
| | #49 |
| Forum VIP Dołączył: 19.02.2007 Skąd: Rybnik
Reputacja: 157 | ... Spotkanie: Botafogo - Santos Typ: Remis Kurs: 3.42 Bukmacher: Pinnacle Analiza: Dzisiaj strasznie króciutko bo mam zawalony cały dzień, od rana sprzątam bo wieczorem rodzinka na urodzinki się wbija pozdROWienia Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:46 |
| |
| | #50 |
| Dołączył: 09.11.2008 Skąd: Siewierz
| Spotkanie: Rosenborg BK - Strömsgodset Typ: 1 ( -1,5gola) Kurs: 1,95 Bukmacher: Bet365 Data: Jutro 20:00 Na następny typ wybrałem spotkanie z norweskiej Tippeligaen. Rosenborg to aktualny leader z przewagą 5 punktów nad drugim Molde, przewaga ta została wypracowana po zaledwie 12 spotkaniach. Jego przeciwnik zajmuje aktualnie 13 pozycje z przewagą dwóch punktów nad ostatnim miejscem i jeden nad przedostatnim. Trzecie od końca Bodo Glimt które będzie grało w barażach ma tyle samo punktów co Stromsgodset, jednak ma bilans bramkowy 11:21. Goście punkty zdobywają głównie w domu, gdzie zdobyli 11 z 12 punktów, w spotkaniach domowych mają bilans 3-2-2 z bilansem bramkowym 10:9. Na wyjeździe zdobyli tylko jedną bramke tracąc przy tym sześć. W ostatnim spotkaniach Stromsgodset radzą sobie średnio, wygrali z Brann 2:1(d), przegrali z Valerengą 1:0(w), i przegrali z Baerum w spotkaniu pucharowym 3:1. Rosenborg w ostatnich spotkaniach gra rewelacyjnie. Wygrali 4:0(w) z Bodo Glimt, z Levanger(w) 5:0 i z Viking(d) 1:0. W spotkaniach domowych mają bilans 3-3-0. Moim zdaniem wygrają to spotkanie różnicą minimum dwóch bramek. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:46 |
| |
| | #51 |
| Dołączył: 10.06.2006 Skąd: Iwonicz
|
Spotkanie: Arsenal S. - Lanus Typ: X Kurs: 3.60 Bukmacher Bet365 Analiza: Dzisiaj późnym wieczorem, o godzinie 23.15 rozpocznie się spotkanie pomiędzy drużynami Arsenal de Sarandí i Club Atlético Lanús w ramach rozgrywek argentyńskiej pierwszej ligi. Na pierwszy rzut oka wynik tego meczu wydaje się łatwy do przewidzenia; goście to pierwsza drużyna ligi, zaś gospodarze zajmują ostatnie miejsce w tabeli. Jednak moim zdaniem liderzy nie będą mieli dziś łatwej przeprawy. Piłkarze Arsenalu de Sarandí potrafią grać przeciw Lanus, co udowodnili chociażby przed rokiem wygrywając na wyjeździe aż 6:2. Piłkarze z przedmieść Beunos Aires wygrali 3 ostatnie mecze, jednak jak wiadomo każda passa się kiedyś kończy. W ostatnich 5 spotkaniach między tymi zespołami, dwa razy padały remisy. Choć dziś zdecydowanym faworytem jest zespół Lanus, uważam, że mecz także zakończy się podziałem punktów. Typuję wynik 1:1. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:44 |
| |
| | #52 |
| Dołączył: 14.01.2008 Skąd: janow lubelski
Reputacja: 3 |
Spotkanie: Emil Sajfutdinov - Tomasz Gollob Typ: 2 Kurs: 2.20 Bukmacher: Bwin Analiza: Przed nami czwarte w tym sezonie zawody z cyklu Grand Prix na żużlu. Tym razem żużlowcy zawitają do Kopenhagi, gdzie na torze Parken powalczą o kolejne punkty do klasyfikacji mistrzostw. W "generalce" z 52 punktami prowadzi Crump, 46 ma Sajfutdinov, Gollob jest szósty z liczbą 31 punktów. Jak widać Tomek jeśli chce liczyć się w walce o medale mistrzostw świata nie może dziś ponieść kolejnych strat. Jak sam podkreślał lubi tor w Kopenhadze ( mimo iż jest to tor jednodniowy, na których zazwyczj miewał problemy), o czym świadczy ubiegłoroczne zwycięstwo Golloba w GP Danii. Z kolei Emil jest debiutantem w cyklu i jego największą rewelacją. Wygrał zarówno w Pradze, jak i w Goteborgu, nieco słabiej pojechał w Lesznie. Jest bardzo szybki, jeździ bez kompleksów, jednak w debiutanckim sezonie muszą przydarzyć się mu słabsze chwile. Liczę dziś na dobrą jazdę Golloba, myślę, że okaże się dziś lepszy od Sajfutdinova. Po kursie 2.20 na pewno warto spróbować. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:44 |
| |
| | #53 |
| Dołączył: 26.01.2009
Reputacja: 33 |
Grand Prix Dani 2009 Wygra: Nicki Pedersen 5,00 Bet365 Nicki jest rodowitym Duńczykiem i tak się fajnie składa, że domowe tory zna bardzo dobrze. Myślę, że stawiany faworyt czyli Crump nie da rady wygrać z Duńczykiem. Trzeci faworyt, Emil Sajfutdinov jest bardzo perspektywicznym zawodnikiem, ale brak mu doświadczenia. Jego pewność siebie powinna Go zgubić. Nicki jest bardzo doświadczony i umie jeździć z każdej pozycji. Emil lubi szaleć na torze, to może Go wyeliminować w walce o zwycięstwo. Janson Crump obecnie jest liderem. Chcę zdobyć mistrza w tym roku i bardzo dobrze mu to idzie, jednak Nicki mimo, że trochę traci na pewno się nie podda tym bardziej że jedzie u siebie. Podsumowując, doświadczenie Nickiego, chęć walki, a najważniejsze obeznanie na torze pozwolą mu walczyć o laury w tym Grand Prix. Analiza pisana na szybko bo GP zaczyna się za chwilę. Nicki do boju!
__________________ stay tuned. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 15-06-2009 o 00:42 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 27 czerwca 2009r. (Sobota) | MajkelAngelo | Typy Dnia | 27 | 27-06-2009 21:50 |
| Typy Dnia - 20 czerwca 2009r. (Sobota) | Assitalia | Typy Dnia | 42 | 20-06-2009 20:08 |
| Typy Dnia - 6 czerwca 2009r. (Sobota) | Assitalia | Typy Dnia | 69 | 06-06-2009 18:48 |
| Typy Dnia - 7 czerwca 2008r. (Sobota) | Sutek | Typy Dnia | 43 | 07-06-2008 20:23 |
| Typy Dnia - 24 czerwca 2006 (sobota) | skunmen | Typy Dnia | 13 | 24-06-2006 16:19 |