![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 27.12.2007
Reputacja: 102 |
Rosja - Polska Typ: 1 Kurs: 2.20 Betsafe Dzisiaj po dniu przerwy rozpoczyna się druga faza mistrzostw Europy kobiet w koszykówce do lat 20. Turniej odbywa się w Polsce a konkretnie w mojej pieknej Gdyni na dwóch obiektach: nowej Hali Sportowo - Widowiskowej przy ul.Kazimierza Górskiego 8 oraz hali GOSiR przy ul.Olimpijska 5/9. Rosjanki oczywiście przed turniejem były zaliczane do grona faworytek jednak już na turnieju doznały jednej sromotnej porażki z Francuzkami 40:70 i ich pozycja została mocno zachwiana. Oprócz tej porażki zanotowały 2 bardzo wyraźne zwycięstwa: 81:43 ze Szwecją i 96:63 z Białorusią. Polki w tym turnieju miały być w czwórce, zaczęły turniej nieźle od 2 zwycięstw: 73:70 z Litwą i 76:59 z Czechami. Potem jednak Łotyszki pokazały naszym koszykarkom miejsce w szeregu wygrywając 86:69. Polki do tej pory nieźle sobie radziły pod tablicami, dzięki dobrym warunkom fizycznym, jednak dzisiaj trafiają na rywalki, które mają te warunki jeszcze lepsze. Polki niestety prezentują styl gry, który mówiąc krótko leży Rosjankom i dzisiaj na parkiecie znajdzie to na pewno potwierdzenie. Niestety na obwodzie nie mamy takiej siły która mogła by Rosjankom zrobić krzywdę. Kurs wystawiony przez Betsafe jest bardzo zachęcający i wzięty przez nich z kosmosu moim skromnym zdaniem. Chyba się przejdę dzisiaj na halę zobaczyć to widowisko, w końcu siano niezłe zainwestowałem Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:44 |
| |
| | #22 |
| Dołączył: 10.03.2009 Skąd: ...z przed komputera.
|
Spotkanie: Peer S. vs Schiavone F. Typ: 2:1 w setach Kurs: 5 Bukmacher: Expekt Analiza: Pierwsza runda turnieju tenisowego kobiet na kortach ziemnych w Pradze. Peer S. (zawodniczka reprezentująca Izrael,63 w rankingu WTA) kontra Schiavone F.(Włochy,28 w WTA). Moim zdaniem Peer ostatnim turniejem w Budapeszcie pokazała że wraca do wysokiej formy. Dobry return, dobra gra z głębi kortu, agresywna gra z małą ilością niewymuszonych błędów). Schiavone jakoś po powrocie rozgrywek pań na korty ziemne nie może się odnaleźć. Bardzo słaby występ w Bastad jest tego potwierdzeniem. Mimo wszystko z racji rankingu i nazwiska jest stawiana w tym pojedynku jako faworytka. Pomimo że Schiavone to klasowa zawodniczka która zawsze walczy do końca, liczę tutaj jednak na małą niespodziankę i wygraną Peer. Zapowiada się bardzo zacięty pojedynek, gdyż żadna zawodniczka na pewno nie odpuści. Dodam jeszcze że zawodniczki zagrały ze sobą jak do tej pory dwa razy. Historia jednoznacznie w tym wypadku jest na korzyść Peer która prowadzi 2:0. Myślę, że spotkanie będzie zacięte i skończy się po 3-setowej walce zwycięstwem zawodniczki rodem z Izraela.
__________________ >>>>>Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna.<<<<< Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:36 |
| |
| | #23 |
| Dołączył: 25.06.2006 Skąd: Przylądek Canaveral
Reputacja: 78 |
Spotkanie: Australia - Poland +4.5 Typ: 2 Kurs: 1.9 Bukmacher: Expekt Analiza: Drugi półfinał DPŚ w żuzlu. W Peterborough pojada Anglicy, Australijczycy, Polacy i Słowency. Wygrać mogą tylko albo Australijczycy albo Polacy. Angielski żużej jest w totalnej rozsypce, w składzie jedyne znane nazwisko z jakimiś sukcesami na koncie to Harris, poza tym Kennett, King, Bridger, Woffinden. Słoweńcy nie mają poza Zagarem nikogo na poziomie. Australia poza niesamowitym Crumpem też nie mają kim straszyć, Sullivan czy Adams to znane nazwiska z sukcesami na koncie, ale ich czas już mija. A Polacy to przecież mistrzowie DPŚ z 2005 i 2007 roku. Jest jednak kilka ale, czy Polacy będą chcieli wygrać w Anglii skoro baraże będą na torze w Lesznie, na którym potem będzie też finał. Może lepiej pojechać baraż, by dobrze poznać tor, pokazać się polskim kibicom, no i dać zarobić organizatorom? Co by nie było to handicap 4,5 pkt. na naszych obstawiam po dobrym kursie. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:36 |
| |
| | #24 |
| Moderator Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Oława
Reputacja: 375 |
Spotkanie: Tromsø IL - Vålerenga IF Typ: X Kurs: 3,48 Bukmacher: Pinnacle Sports Analiza: Ostatnie spotkanie 18 kolejki Tippeligaen już dzisiaj o godzinie 19:00. Na Alfheim Stadion Tromsø zagra z Vålerenga. Ciężko wskazać zdecydowanego faworyta tego meczu tak więc myślę, że obie drużyny podzielą się dziś punktami. Gospodarze spisują się bardzo przeciętnie na własnym obiekcie, dwa zwycięstwa, cztery remisy i dwie porażki, wszystko składa się na to, iż Tromsø IL zajmuje niską pozycję w tabeli ligi norweskiej, mają zaledwie jeden punkt przewagi nad strefą spadkową, po dzisiejszym meczu powinni mieć już dwa. Valerenga na wyjazdach radzi sobie całkiem ładnie, ale ostatnio prezentują nieco słabszą formę. Przyjezdni nie zremisowali już od siedmiu ligowych spotkań, czas najwyższy przypomnieć sobie jak to jest. Myślę, że Valerenga znajdująca się ostatnimi czasy w gorszej dyspozycji nie będą w stanie pokonać walczącego o utrzymanie Tromsø. Zdecydowanie stawiam na remis w tym spotkaniu. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:36 |
| |
| | #25 |
| Dołączył: 25.08.2008 Skąd: Grajewo
Reputacja: 28 |
Spotkanie: AIK - IFK Göteborg / 19:00 Typ: X2 Kurs: 1,55 Bukmacher: Bwin na dzisiejszą analizę wybrałam spotkanie szwedzkiej Allsvenskan pomiędzy zespołami AIK oraz IFK Göteborg. mecz zostanie rozegrany o 19:00 na arenie Råsunda. teraz garść statystyk, na początek ostatnie spotkania obu ekip: 13 kolejka Halmstads BK - IFK Göteborg 0 - 0 Örebro - AIK 1 - 1 12 kolejka AIK - Hammarby 1 - 0 IFK Göteborg - IF Brommapojkarna 4 - 0 11 kolejka IFK Göteborg - Malmö FF 2 - 0 Gefle IF FF - AIK 1 - 0 jeśli chodzi o ligową tabelę, to zespół dzisiejszych gości plasuje się na pierwszej pozycji z dorobkiem 28 punktów. natomiast gospodarze to piąta siła w lidze. oba zespoły dzieli zaledwie 5 oczek, jednak dzisiaj ta liczba może ulec zmianie. na meczach AIK'u zawsze jest bardzo dużo ludzi (mają największą średnią kibiców w lidze). ale czy ta publiczność niesie im same sukcesy na własnym stadionie? niekoniecznie. mają bilans 3-1-2 u siebie. natomiast goście na wyjazdach radzą sobie średnio, bilans to 2-1-3. nie znalazłam informacji o poważniejszych absencjach personalnych na ten mecz. typuję na gości z podpórką głównie dlatego, że wykazują się ostatnio dosyć wysoką formą w meczach z czołowymi zespołami ligi. myślę, że bardzo prawdopodobny w tym meczu jest podział punków, ale jak będzie zobaczymy. X2 wydaje mi się być najodpowiedniejszym typem na to spotkanie. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:37 |
| |
| | #26 |
| Dołączył: 22.06.2009 Skąd: Zabrze
|
Spotkanie: Olympiakos Pireus - FC Zwolle (Handicap 0:1) Typ: Olympiakos Piraeus Kurs: 2,05 Bukmacher: Bet-at-home Analiza: Dziś o godzinie 19.00 odbędzie się kolejny mecz sparingowy mistrza Grecji z drużyną FC Zwolle która obecnie występuje w holenderskiej Eerste Divisie. Ostatni mecz sparingowy FC Zwolle rozegrało kilka dni temu przegrywając z czołową drużyną Eredivisie - Twente Enschede. Twente wygrało tamto spotkanie 2:0. Olympiakos pokonał ostatnio Heerneveen 1:0 co sugeruje, że piłkarze z Pireusu są w dobrej dyspozycji. Dziś na polskiej stronie Olympiakosu przeczytałem, że w drużynie zagra nowy nabytek Olof Melberg - szwedzki obrońca. Być może zagra kupiony niedawno Enzo Maresca choć to jest mało prawdopodobne. Przeglądając ostatnie ustawienie meczowe mistrzów Grecji widać, że nie odpuszczają sobie meczów towarzyskich i dziś również wybiegną na boisko w najsilniejszej formacji. Myślę, że Olympiakos jest drużyną zdecydowanie lepszą i dziś powinien poradzić sobie z przeciętnym FC Zwolle wygrywając różnicą co najmniej dwóch bramek. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:37 |
| |
| | #27 |
| Dołączył: 13.04.2009
|
Spotkanie: Orgryte -Gefle IF Typ: 2 Kurs:2.50 Bukmacher: Expekt Analiza: W dzisiejszym pojedynku zmierzy się 6-ta drużyna tabeli (Gefle IF) i ligowa "czerwona latarnia" czyli Orgryte. Orgryte w 13 kolejkach ligowych zdobyło 2 pkt. Przegrali wszystkie mecze wyjazdowe a u siebie zremisowali jedynie z 14-tym w tabeli Djugardens i 11-tą Brommapojkarną. Gefle jeszcze niedawno znajdowało się w samej czołówce, ale w ostatnich 2 kolejkach zdobyli ledwie 1 pkt. Wydaję się, że nie ma lepszej możliwości na przełamanie chwilowej niemocy niż spotkanie z ostatnią drużyną w tabeli, która spisuje się tak tragicznie jak Orgryte. Tym bardziej, że drużyny znajdujące się bezpośrednio przed Gefle w ligowej tabeli - wygrały już swoje spotkania w tej kolejce (Helsinborgs i Kalmar). Również dlatego piłkarze Gefle nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:38 |
| |
| | #28 |
| Dołączył: 17.12.2008 Skąd: Google.pl
Reputacja: 50 | 2009-07-13 20:00, Drużynowy Puchar Świata, Świat Speedway World Cup - 2. półfinał Typ: Polska WIN Kurs: 2.45 Bwin Bardzo zdziwiły Mnie kursy na Polaków których trener Cieślak zapowiedział że zrobią wszystko żeby przejść już po półfinale do finału. Wcześniej mieli troszkę odpuścić i liczyć w barażach jednak Szwecja i Dania w nich pojedzie więc będzie trudno. Rywal myślę dzisiaj główny to Australia która pojedzie w składzie: 1. Ryan Sullivan 2. Davey Watt 3. Leigh Adams 4. Jason Crump 5. Chris Holder Mogą oni być spokojni o Crumpa który jest w wybornej formie, jednak Watt jeszcze nie taki doświadczony może miec kłopoty ze zdobywaniem punktów. Adams jest na pewno wielką gwiazdą i na niego mogą liczyć jednak moim zdaniem się przejadą, Adams nie jest w formie na takich turniejach, w GP zaledwie 11 pozycja co dla niego jest wielką porażką, ostatnio 3pkt w GP nie wydaje mi się żeby dzisiaj bardzo punktował. Sullivan od kąd odpadł z GP nie pokazuje się z dobrej strony dlatego dziwi Mnie wystawienie go no ale kto inny. Holder to po Crumpie chyba moim zdaniem najpewniejszy zawodnik na dzisiaj jednak czy młody Chris może pomóc aż tak bardzo? Chyba nie. Polska w składzie : 1. Tomasz Gollob 2. Krzysztof Kasprzak 3. Piotr Protasiewicz 4. Adrian Miedziński 5. Jarosław Hampel Tomasz Gollob zawsze Polaków nie zawodzi, może po raz kolejny sięgnąć po DMŚ i na pewno będzie robił wszystko na torze. Kasprzak dobrze zna tory w Anglii bo tam jeździ i może być dzisiaj mocnym punktem. Piotrek P. jest na tyle doświadczony że moim zdaniem może nie w dużym stopniu ale przyczyni się do zwycięstwa Polaków. Hampel w GP tylko 1 start i 9 pkt więc dobrze, w lidze Polskiej mocny punkt dlatego jest mocną stroną. I Adrian młodzik, ale bardzo utalentowany, jeździe z Holderem w Unibaxie i to może być bardzo ważny argument który pomoże dzisiaj zatrzymać Chrisa. Polska ! Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:39 |
| |
| | #29 |
| Dołączył: 01.11.2007 Skąd: Tychy
Reputacja: 167 |
Spotkanie: Norrköping - Falkenbergs Typ: Uda się obydwu drużynom strzelić gola? TAK Kurs: 1,65 Buk: Bwin Analiza: Na dziś wybrałem spotkanie w 2-giej lidze Szweckiej pomiędzy Norrköping a Falkenbergs . Mój typ na bramki . Po analizie w statystykach tych zespołów zauważyłem że drużyna gospodarzy pomimo odległego miejsca które zajmuje obecnie w tabeli bo 14 to w porównaniu z drużyną gości jeżeli chodzi o zdobycz bramkową wcale jej nie ustępuje . PORÓWNANIE : Norrköping - na 13 meczy rozegranych stosunek bramek 17-22 Falkenbergs - na 13 meczy rozegranych stosunek bramek 17-16 Czyli jak widać w bramkach strzelonych na równo . Drugą analizą było na ostatnie 10 rozegranych spotkań : Norrköping - stosunek bramek 14-15 Falkenbergs - stosunek bramek 13-8 Czyli znowu bramkowo mniej więcej równo . Trzecia analiza a mianowicie gospodarze u siebie : 16. Norrköping 6 0 4 2 8 : 11 4 pkt. Goście na wyjazdach : 2. Falkenbergs 6 5 0 1 11 : 6 15 pkt. No to tu duży plus w kierunku gości ! I ostatnia analiza spotkania między sobą na terenie gospodarzy : Norrköping : Falkenbergs 3:0 Norrköping : Falkenbergs 2:0 Norrköping : Falkenbergs 2:1 Norrköping : Falkenbergs 0:0 Norrköping : Falkenbergs 2:0 Jak widać z tej analizy to prawie we wszystkich spotkaniach gospodarze strzelili gola . I na koniec podsumowanie gospodarze podbudowani ostatnim zwycięstwem na wyjeżdzie z dużo lepiej notowanym 7. Jönköpings myślę że powalczą tutaj kto wie czy nie o zwycięstwo no a dyspozycja gości szczególnie na wyjazdach napawa optymizmem jeżeli chodzi o bramki w tym spotkaniu ! Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:39 |
| |
| | #30 |
| Dołączył: 29.06.2009
Reputacja: 5 |
Spotkanie: Pavlyuchenkova A. - Brianti A. Typ: DW 2:1 Kurs: 3,40 Buk: www.bet-at-home.pl Analiza: Na dzisiaj wybrałem pojedynek miedzy Rosjanką: Pavlyuchenkovą Anastasią a Włoszką Brianti Albertą. Rosjanka jest na 33 miejscu a Włoszka 104. Obie panie jak do tej pory nie miały przyjemności gry ze sobą dlatego też wynik tego pojedynku może nie być całkiem jednostronny i łatwy do przewidzenia. Myślę że Alberta Brianti jest w stanie urwać jednego seta Włoszce ale nie więcej. Rosjanka jest w dość dobrej formie o czym świadczą jej ostatnie mecze np pojedynek z Craybas, Jill wygrany 2:1. Z lepszymi zawodniczkami już nie było tak dobrze. Tak więc biorąc pod uwagę formę obu pań stawiam na 3 setowy pojedynek w którym lepsza okaże się Rosjanka. edit snajper: ZWROT Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:40 |
| |
| | #31 |
| Dołączył: 04.03.2007
|
Spotkanie: Shakhtar Donetsk (n) - Benfica Typ: over 2.5 Kurs: 2,01 Buk: Pinnacle Shakhtar strzelać potrafi, zarówno w lidze jak i meczach sparingowych. Ostatnie mecze sparingowe: 3:0, 1:2, 3:1. Benfica w lidze też potrafi zaszaleć, jak choćby pod koniec zeszłego sezonu gdzie mieli serię 6 over'ów z rzędu. Jak doliczymy do tego 2:2 w ostatnim meczu sparingowym to seria się jeszcze przedłuża. Wiadomo że każda się kiedyś kończy ale myślę że nie dzisiaj. Nie w meczu sparingowym gdzie każdy chce się pokazać i wszyscy grają na luzie, bez presji wyniku. Spodziewam się ciekawego widowiska i przynajmniej trzech bramek, tak jak to było w kilku ostatnich meczach każdej z tych drużyn. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:41 |
| |
| | #32 |
| Dołączył: 02.06.2007
Reputacja: 8 | IFK Norrköping - Falkenbergs FF 2/2 5,00 Bwin: analiza:Już za chwilę o godzinie 19 odbędzie siekolejny mecz w szweckiej lidze .Spotkają sie Norkoping którzy na własnym boisku podejmowac beda Falkenbergs.Bukmacherzy w roli faworytów stawiają gospodarzy którzy zajmuja 14 pozycje z dorobkiem 12 punktów natomiast drużyna skazywana na porazke jest na 4 miejscu z dorobkiem 24 punktów i walczy o awans do ekstraklasy.Wdług mnie dzis wygrają ostatnie ich wyniki swiadcza ze drużyna jest w formie na 6 meczy 3 zwyciestwa.Sądze ze moze byc niespodzianka i falkenbergs wygra.Mecze między tymi zespołami nie są korzystne dla drużynyna którą stawiam ale czas zeby sei przełamac.05/07-09 Superettan Falkenbergs FF vs. Mjällby AIF 1:3 14/06-09 Superettan Falkenbergs FF vs. Jönköpings Södra 1:0 07/06-09 Superettan Landskrona BOIS vs. Falkenbergs FF 1:3 31/05-09 Superettan Falkenbergs FF vs. Ljungskile SK 1:0 26/05-09 Superettan Väsby United vs. Falkenbergs FF 1:2 21/05-09 Superettan Falkenbergs FF vs. Syrianska FC 0:1 Oto ostatnie mecze falkenbergs jak widzimy az 4 zwyciestwa mam nadzieje ze dzis twez berdzie Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:41 |
| |
| | #33 |
| Dołączył: 01.06.2009
|
Spotkanie: Tromsø - Vålerenga Typ: 2 kurs: 3.20 buk: Expekt juz za 10 min zostanie rozegrane spotkanie w norweskiej Tippeligaen gdzie gospodarz Tromso podejmie zespol Valerengi. Stawiam tutaj na zespol gosci mimo tego iz ostatnie 2 spotkania w lidze zakonczyly sie minimalnymi porazkami: Aalesund vs. Vålerenga 3:2 Vålerenga vs. Rosenborg 1:2 Druzyna Valerengi jest zapewne zdeterminowana i ma dosc zlej passy ktora dzisiaj jak mam nadzieje zakonczy. Drzyna gospodarzy w ostatnich czasach radzi sobie dobrze, dwie wygrane w lidze swiadcza o tym ze goscie nie beda mieli latwej przeprawy. Ostatnie spotkanie tych druzyn mialo miejsce prawie rok temu - 24 lipca 2008 w ramach pucharu NK. Wtedy to po zacietym pojedynku wygrala wlasnie druzyna Valerengi ktora to w doliczonym czasie gry ustalila wynik na 0-1. Mecz zaczyna sie za niespelna 5 minut wiec musze juz konczyc analize. Valerenga to dobry zespół ktory jesli przegrywa to minimalnie - zawsze walczy do konca. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:41 |
| |
| | #34 |
| Dołączył: 11.01.2009 Skąd: Galicja
Reputacja: 136 |
Spotkanie: Drużynowy Puchar Świata na żużlu Typ: 1. wyścig - zwycięzca Matej Zagar Kurs: 3,8 Bukmacher: Bwin Analiza: Już za niedługo rozpocznie się drugi półfinał DPŚ, mam nadzieję, że nie mniej emocjonujący niż ten sobotni. Moim zdaniem dziś powinniśmy być świadkami spokojnego zwycięstwa Australijczyków, a o 2. i 3. powalczą pewnie Polacy i Brytyjczycy. Choć skoro w Vojens faworyci zawiedli niewykluczone, że będzie tak i dziś (szczególnie w kontekście niespodzianki liczę, że mogą taką sprawić gospodarze, którzy mają w końcu atut własnego toru). Wracając jednak do istoty typu, zauważyć trzeba, że tylko dwaj zawodnicy, którzy stanął na starcie pierwszego wyścigu jeżdżą w tym sezonie w Anglii. Mam tu na myśli Brytyjczyka Edwarda Kennetta i Słoweńca Mateja Zagara. Tak więc powinni mieć teoretycznie łatwiej. Ze strony Australii pojedzie Ryan Sullivan, który znajduje się obecnie w słabej formie, przynajmniej patrząc na rozgrywki w Szwecji i Polsce. Także nasz kapitan, Tomasz Gollob nigdzie jak na razie nie bryluje. Dodatkowo brak obycia w Elite League może nieco im utrudnić dobre spasowanie się do warunków panujących na torze w Peterborough. Co prawda Zagar zaliczył ostatnio niezłego "dzwona" w meczu Elite League, przez co musiał opuścić mecz w Polsce, jednakże liczę, że w tym biegu on będzie górą. Odkąd zaczął jeździć na wyspach miał tam same świetne występy, co jest dla niego sporym handicapem. Poza tym musi właściwie w pojedynkę bronić honoru barw reprezentacji Słowenii, bo raczej nie będzie miał wsparcia ze strony rodaków. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:42 |
| |
| | #35 |
| Dołączył: 27.12.2007
Reputacja: 2 |
Spotkanie:Grindavik UMF - Breidablik Kopavogu Typ: wynik do przerwy: remis kurs: 2.0 buk: Betgun Analiza: Dzisiaj o 21.15 w lidze Islandzkiej Grindavik UMF podejmie u siebie Breidablik Kopavogu. Oba zespoły jak na razie średnio zaczęły sezon, zespół gospodarzy ma 2 zwycięstwa, 2 remisy i 6 porażek, a zespół gości 3 zwycięstwa, 3 remisy i 4 porażki. Tak więc oba zespoły nie mogą tracić więcej punktów, dlatego sądzę, że w pierwszej połowie będą grały zachowawczo i do przerwy będzie 0:0. Oba zespoły w ostatnich swoich meczach odniosły remisy, Grindavik UMF zremisował 1:1 z Keflavik IF, a Breidablik Kopavogu 0:0 z Fjölnir. W poprzednim sezonie w meczu pomiędzy tymi zespołami na boisku zespołu Grindavik padł remis 2:2. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:42 |
| |
| | #36 |
| Ban Dołączył: 17.02.2009 Skąd: Poland
| Grindavik Umf - Breidablik Kopavogur typ: 1 kurs: 2,51 bukmacher: Pinnacle Już za kilka minut, zacięte spotkanie pomiędzy zespołami z dołu tabeli islandzkiej Landsbankadeild, pomiędzy 10-tym Grindavik, a 7-ym Breidablik Kopavogur. Obe zespoły obecną formą nie zachwycają, można by rzecz, że niesprawiedliwie goście są wyżej notowani. W ostatniej kolejce Grindavik zremisował u siebie 0-0 z Keflavikiem i może to jest znak, że czas na przełamanie złej passy, i zwycięstwo z równym sobie zespołem. Moim zdaniem są na to duże szanse, ponieważ goście na stadionie dzisiejszych gospodarzy nie wygrali ani razu z ostatnich 7 konfrontacjach. Liczę na skromne zwycięstwo. Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:43 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 27 lipca 2009r. (Poniedziałek) | Snajper | Typy Dnia | 25 | 27-07-2009 20:56 |
| Typy Dnia - 20 lipca 2009r. (Poniedziałek) | Assitalia | Typy Dnia | 32 | 20-07-2009 20:51 |
| Typy Dnia - 6 Lipca 2009r. (Poniedziałek) | Snajper | Typy Dnia | 50 | 06-07-2009 20:51 |
| Typy Dnia - 30 Lipca (Poniedziałek) | zaszkins | Typy Dnia | 10 | 30-07-2007 22:42 |
| Typy Dnia - 24 lipca 2006 (poniedziałek) | Gusto | Typy Dnia | 9 | 24-07-2006 16:59 |