Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 12-07-2009, 18:38   #1
Moderator

Reputacja: 588
Typy Dnia - 13 lipca 2009r. (Poniedziałek)

Tutaj podajemy typy na Poniedziałek - 13 lipca !!!

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Buk:
Analiza:
Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.
Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

"Lepiej po cichu robić swoje, a potem zaskoczyć wynikiem" - RK
Snajper jest offline  
stare 12-07-2009, 19:14   #2

Spotkanie: Örgryte IS - Gefle IF
Typ: Handicap (1:0) 2
Kurs: 4,60
Buk: Bet-at-home

Analiza: Przed nami mecz 14stej kolejki Szwedzkiej Allsvenskan. Naprzeciw siebie staną zespoły Orgryte i Gefle. Moim zdaniem faworytem jest drużyna gości. Jest tak z kilku powodów. Przede wszystkim dlatego, że gospodarze grają fatalny sezon. W 13stu rozegrwanych dotychczas meczach zdobyli oni tylko 2 punkty ! Zanotowali oni 2 remisy przed własną publicznością. Jak widać w tym sezonie, już nawet będą prawie na półmetku rozgrywek, są oni niemal murowanym kandydatem do spadku z ligi. Na 6 spotkań u siebie, 2 zremisowali i 4 przegrali. Dlaczego by nie mieli przegrać po raz 5ty ? Goście natomiast, w tym momencie plasują się na 6stym miejscu. Tracą 8 punktów do lidera, więc żeby czołówka im nie odskoczyła poprostu musza ten mecz wygrać, tym bardziej, że graja z najsłabszą drużyna w lidze. Gefle, na wyjazdach gra bardzo średnio. Mają bilans meczy 2-2-2. Jednak bilans bramek mają gorszy bo 5-6. Jutro jest wspaniała okazja do tego, aby polepszyć i bilans bramek, i bilans spotkań. Drużyna gospodarze w ostatnim 6ciu meczach zdobyuła tylko 1 punkt. Goście natomiast mają tych punktów 10. Bilans między tymi zespołami przedstawia się następująco:

24/04-06 Allsvenskan Örgryte IS vs. Gefle 1:1
12/06-05 Allsvenskan Örgryte IS vs. Gefle 2:0

Jak widać jest on na korzyść gospodarzy którzy raz wygrali i raz zremisowali. Jednak po tym, jak widzę jaką formę prezentują oni w tym sezonie, jestem skłonny zaryzykować taki typ. Myśle, że nie powinni goście miec kłopotów z pokonaniem ostatniej drużyny ligi i powinni rozprawić się z nimi, strzelając im więcej niż jednak bramke, tracąc przy tym 2 bramki mniej niż gospodarze Obstawiam wynik 1:4.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:23
tofikk90 jest offline  
stare 12-07-2009, 20:09   #3
dpi

CONCACAF Gold Cup

Spotkanie: Meksyk - Gwadelupa
Typ: X2
Kurs: 2,2
Buk: Expekt
Analiza:

CONCACAF Gold Cup

Ostatnia runda spotkań grupowych CONCACAF Gold Cup i bardzo ciekawa opcja na Gwadelupę, która do tej pory udowodniła, że może być rewelacją rozgrywek. Meksykanie wręcz przeciwnie. Eliminacje do Mistrzostw Świata pokazały już, że bardzo słabo się spisują. Zwycięstwa przychodzą im bardzo ciężko, często po wielkich męczarniach. Wygrana z Nikaraguą nie jest żadnym osiągnięciem, a już w kolejnym meczu Gold Cup jedynie zremisowali 1-1 z Panamą będąc murowanym faworytem. Reprezentacja gości nie była natomiast w gronie faworytów do wyjścia z grupy C. Wyżej stały notowania reprezentacji Panamy, a przede wszystkim Meksyku. Ale to właśnie z Panamą w Oakland goście dzisiejszego spotkania zwyciężyli na starcie 2-1, a w kolejnym spotkaniu rozgromili 2-0 Nikaraguę. Reprezentanci Gwadelupy to bardzo interesujący zespół, który bazuje na piłkarzach z lig francuskich. Są to utalentowani piłkarze kopiący piłkę w mocnych zespołach. W poprzednim turnieju zagrali w półfinale. Mają bardzo komfortową sytuację, a biorąc również pod uwagę, fakt, że obie ekipy urządza remis to propozycja tego typu może „siąść”!

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:24
dpi jest offline  
stare 12-07-2009, 22:11   #4

Reputacja: 3
Spotkanie: IFK Norrköping - Falkenbergs FF
Typ: 2
Kurs: 3.45
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Spoglądając wstecz i sugerując się historią spotkań pomiędzy drużynami, które dziś wybrałem można dojść do prostego wniosku, że gospodarze tego spotkania nie powinni przegrać. Jednak ostatnie potyczki pomiędzy IFK Norrköping i Falkenbergs FF to melodia przeszłości, kiedy to ostatni mecz odbył się prawie dwa lata temu. Biorąc pod uwagę ten fakt historyczne dokonania można wyrzucić do kosza. Teraz to dwie zupełnie inne drużyny.
Goście w dzisiejszym spotkaniu - IFK Norrköping to 4. drużyna szwedzkiej Superettan z dorobkiem 24 punktów i depcze po piętach 2. i 3. drużynie. Do fotela wicelidera brakuje im zaledwie dwóch punktów.
Gospodarze natomiast to trzecia drużyna od końca, która próbuje uciekać od zajmujących dwa ostatnie miejsca drużyn, gdyż dzielą je tylko 2 punkty. Na tle rywala 12 zdobytych dotychczas punktów wygląda bardzo marnie.
Falkenbergs FF są w bardzo dobrej formie. Ostatnio co prawda ponieśli porażkę ale przed przegranym meczem szli jak burza wygrywając kolejno 7 meczy. Zupełnie odwrotna sytuacja panuje u gospodarzy. Nie potrafili wygrać od pięciu meczy i dopiero w poprzedniej kolejce zdołali się odblokować i odnieśli upragnione zwycięstwo.
Norrkoping nie radzą sobie przed własną publicznością nie wygrywając do tej pory meczu, natomiast Falkenbergs na wyjeździe tylko jeden mecz przegrali.
Biorąc pod uwagę dwie różne dyspozycje to goście są według mnie faworytem, a kurs jak najbardziej warty grania.

100

Typy TeO !!

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:24
_TeO jest offline  
stare 12-07-2009, 22:17   #5

Reputacja: 14
Minnesota Lynx - San Antonio Silver Stars

typ: 1(łącznie z dogrywką)
kurs: 3.70
buk - Unibet

analiza: dziś kolejna nocka z WNBA. Tym razem wybieram mecz między San Antonio Silver Stars, które wystąpią w roli Gospodyń, a teamem z odległej Minnesoty. Ogólnie rzecz biorąc garść statystyk, bilanse przemawiają za "Rysiami" z Minnesoty, gdyż one wykręciły do tej pory 8-5, a "Srebrne Gwiazdy" jak na razie średnio 5-5. Co do gry. San Antonio się męczy w tym sezonie. I to strasznie. Atak pozycyjny przypomina mi raczej średniowieczne działania wojenne - jest wolny, mozolny, ciężki, ale tak się składa że czasem przygniecie rywala na dobre. Lecz w tym sezonie na "Ryśki" to nie jest najlepszy koncept. gdyż one grają koszykówkę dynamiczniejszą, szybszą, m.in podobną do NY Liberty, a oglądałem mecz miedzy San Antonio a NY i muszę przyznać że San Antonio z taką grą sobie nie radziła. Więc stawiam że dziś również tak się stanie.

270

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:25
Kostuch jest offline  
stare 12-07-2009, 22:25   #6

Reputacja: 6
spotkanie; Angelholms - Ljungskile
typ; 1
kurs; 2
buk; Bet365

analiza;

jutro o godzinie 19.00 rozpoczyna sie 14 kolejka szwedzkiej superrtan. Spotkanie pomiedzy 7 Angelholms -a 15 Ljungskile. Gospodarze w meczach u siebie prezentuja sie calkiem niezle - na 6 meczy 4 zwyciestwa i 2 remisy z bilansem 9;5, natomiast goscie na wyjazdach raczej niemoc - 6 meczy w tym 1x zwyciestwo 1x remis i 4x porazka strzelajac 8 a traca 11 bramek. Widac tutaj znaczna roznice pomiedzy tymi zespolami, do tego dochodzi umiejetnosc wykorzystania atutu wlasnego boiska przez gospodarzy i raczej kiepskie wyjazdy gosci co daje bardzo optymistyczna prognoze na jutro

100

ziemolll jest offline  
stare 12-07-2009, 22:50   #7

Reputacja: 36
Spotkanie: Örgryte IS - Gefle IF
Typ: Poniżej 2.5 gola
Kurs: 1.67
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Jutro o 18 dojdzie do pojedynku pomiędzy drużynami Örgryte i Gefle w ramach szwedzkiej Allsvenskan. Drużyna gospodarzy zamyka ligową tabelę z dorobkiem dwóch punktów. Natomiast goście plasują się na miejscu 6-tym z 20 pktami. W 6 meczach, rozegranych w tym sezonie na stadionie w Orgryte kibice zobaczyli 11 bramek (1.83/mecz). Identyczny bilans ma na wyjazdach drużyna Gefle - 11 bramek w sześciu meczach. Obydwie drużyny w ostanich latach spotkały się 4 razy. We wszystkich meczach nie padało więcej niż 2 bramki:

100

Gefle - Örgryte 2:0 15.10.2006
Örgryte - Gefle 1:1 24.04.2006
Gefle - Örgryte 0:2 18.09.2005
Örgryte - Gefle 2:0 12.06.2005

Myślę, że drużyna Örgryte jest obecnie w tak słabej dyspozycji, że nie uda im się zdobyć choćby bramki. Goście jak do tej pory na wyjazdach również nie grali otwartego futbolu i liczę na to, że pomimo tego, że jutro przyjeżdżają w roli faworytow, to ich styl gry się nie zmieni. Mój typ to 0:2

Arzoo jest offline  
stare 12-07-2009, 23:20   #8

Spotkanie: Trelleborg - Orebro
Typ: 1
Kurs: 2.25
Buk: Ekspekt
Analiza:
Typ oparty głównie na statystykach. Bezpośrednie mecze między obydwoma zespołami to idealny remis 3 zwycięstwa Trelleborg 3 Orebro i 8 remisów. Obecna forma porównywalna. W lipcu Orebro zremisowało u siebie z AIK, w pucharze przegrało na wyjeździe z Hacken. Trelleborg przegrał wyjazdowy mecz z Hammarby. Najbardziej przekonuje mnie statystyka meczy u siebie zespołu Trelleborg 5 zwycięstw 1 remis. Z kolei Orebro na wyjazdach 1 zwycięstwo 2 remisy 3 porażki. Jutro mocny na własnym terenie Trelleborg powinien wygrać ze słabo spisującym się na wyjazdach zespołem środka tabeli-Orebro.

100

Stanford jest offline  
stare 12-07-2009, 23:20   #9

Reputacja: 18
Spotkanie: Gwadelupa-Meksyk
Kurs: 5,00
Bukmacher: Expekt
Analiza: W dzisiejszym spotkaniu zagrają dwa najwyżej notowane zespoły w swojej grupie. Obie drużyny zapewniły już sobie awans do ćwierćfinału. Mecz ten zadecyduje jednak, która ekipa zajmie pierwsze miejsce w grupie. Wg mnie faworytem tego spotkania jest zespół Gwadelupy. Jak na razie piłkarze tego kraju spisują się rewelacyjnie w rozgrywkach pewnie zapewniając sobie awans z grupy, pokonując Pananamę oraz Nikaraguę. A w meczu z Meksykanami mają szanse wygrać po raz trzeci. Ekipa z Meksyku, dawniej jedna z potęg piłki tego regionu ostatnio ma duże problemy z wygrywaniem spotkań, zarówno w Gold Cupie, jak i eliminacjach do mundialu. W turnieju Meksykanie odnieśli tylko jedno zwycięstwo z nisko notowaną Nikoraguą, a także po mękach wywalczyli remis z Panamą, jak się pózniej okazało, dający awans do ćwierćfinału. Słaba postawa Meksyku nie napawa optymizmem przed spotkaniem z Gwadelupą. Gracze tego kraju to nie są chłopcy do bicia. Trzon tego zespołu stanowią piłkarze grający na codzień w jednej z mocniejszych lig świata - lidze francuskiej. Co więcej, już w poprzedniej edycji turnieju Gwadelupa dotarła do pólfinału. Myślę, iż w tym roku ma duże szanse na powtórzenie tego osiągnięcia. Drużyna Meksyku jest na pewno w obecnej dyspozycji w ich zasięgu ... Dziwi mnie wysoki kurs wystawiony przez firmy bukmacherskie na to spotkanie, sądze, iż grzechem byłoby z tego nie skorzystać ...

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:26
adwokat_typera jest offline  
stare 12-07-2009, 23:54   #10

Reputacja: 33
U. Catolica - Municipal Iquique
remis
4,20
Bet365

Pół godziny po północy rozpocznie się druga część ligi chilijskiej Primera División, a mianowicie Clasura. Po pierwszej części Aperturze, U.Catolica zajmuje 5 lokatę z dorobkiem 27 pktów. U siebie notuje bilans 3:3:2 z bilansem bramkowym 12:7 czyli prezentowała się dosyć średnio. Zespół gości, Municipal Iquique po pierwszej części zajmuje 6 lokatę z bilansem wyjazdowych spotkań 3:1:4 a w całości 7:5:5 co przekłada się na 26 punktów. Widać, że oba zespoły grają na równym poziomie. Po dwóch tygodniach przerwy zmierzą się w spotkaniu inauguracyjnym, więc możliwe, że któraś z drużyn lekko zaskoczy, ale ja jestem zdania, że to spotkanie będzie bardziej asekuracyjne, które będzie miało za zadanie po tej krótkiej przerwie "wgryźć" się w walkę o najwyższe laury. Municipal Iquique ma się za co odgryzać dzisiaj gospodarzom, a mianowicie w pierwszej części sezonu przegrali u siebie z Catolicą 0:4. Catolica ogólnie prezentuje się lepiej na wyjazdach niż u siebie. gdzie nie zanotowała jeszcze remisu. U siebie są do ogrania, ale atut boisk robi moim zdaniem sporą różnicę. W tym spotkaniu lekka przewaga powinna być po stronie gospodarzy, ale sądzę, że gości stać na utrzymanie bezpiecznego dystansu do rywala i ugranie symbolicznego punktu na początek drugiej części sezonu.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:29
Magiki jest offline  
stare 13-07-2009, 00:00   #11

13/07/09

Young Lions-Tampines Rovers
typ:dw 1-2
kurs:8.00
buk:Bet365
analiza:liga singapurska mecz pomiędzy "młodymi lwami" a wiceliderem z Tampines.kolejny z serii Dawid z Goliatem,bo o poziomie gry w tej lidze już wiemy wszystko.ta mała liga powinna być podzielona na pierwszą i drugą ligę,bo zespoły poniżej siódmego miejsca są tylko dostarczycielami punktów tym na 1-4,to jest pewne.nie inaczej będzie dzisiaj 3 punkty tylko trzeba wybiegać drużynie Tampines i to wszystko.ja decydując się na taki typ 1-2 brałem pod uwagę styl gry Tampines na wyjazdach ich wyczyn to 1-wygrana,1-przegrana i aż 6-remisów.można by powiedzieć że grają bardzo równo,na remis.wydaje mi się że bedą o jedną bramkę lepsi od gospodarzy,liczę też na jedną akcję gospodarzy zakończoną golem.w czerwcu tego roku w pucharze ligi YL wygrali 1-0 z dziesiejszymi rywalami,ale to jest mecz z innego archiwum,w takich meczach testuje się pozostałych graczy,którzy siedzą na ławce.czyli gola są w stanie ustrzelić.a co przemawia na gości oprócz pozycji w tabeli,to 3 z rzędu zwycięstwa przy 6 z rzędu porażkach gospodarzy.w tych sześciu meczach dwa wyniki mnie zaniepokoiły 0-4 z Gombak i 0-5 z Super Reds u siebie ale dzisiaj mam nadzieję tak źle nie bedzie.stawiam na 1-2

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:29
RafaB27 jest offline  
stare 13-07-2009, 09:06   #12

Reputacja: 105
Spotkanie: Łukasz Kubot - Pablo Andujar
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365

Analiza:
W pierwszej rundzie turnieju ATP w Stuttgarcie spotkają się dwaj gracze z kwalifikacji. Na pewno po kwalifikacjach lepsze wrażenie pozostawił nasz rodak pokonując Mohs'a i Cermak'a odpowiednio 6:1 6:0 i 6:4 6:2. Andujar troszeczkę się męczył pokonując w decydującej fazie bardzo słabego Hiszpana Gabriela Trujillo-Soler'a 6:4 4:6 7:6(4).

Kubot nie gra źle na mączce. W porównaniu z ubiegłym rokiem jest wielki postęp w jego grze. Finał w Belgradzie gdzie przegrał z Djokoviciem 3:6 6:7, dobra gra w Paryżu gdzie odpadł po 5-cio setowym boju z Victorem Troickim i teraz te szybkie kwalifikacje tutaj w Stuttgarcie.

Z kolei jego rywal w tym roku prezentuje się naprawdę słabo. Jedynie co można odnotować to pokonanie Ginepriego na Roland Garros ale każdy kto się interesuje tenisem wie jakim tenisistą jest Robby i jak on sobie radzi na popularnym clay'u .

Uważam, że Kubot nie mógł trafić lepiej w pierwszej rundzie i taką okazję musi wykorzystać. Po jego stronie nie są tylko umiejętności i wyniki ale także przewaga fizyczna (wyższy o 10 cm) i doświadczenie, którego jakby nie było troszkę w tym roku zebrał.

IMO pick dnia . Pozdrawiam.

66

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:30
V.I.P. jest offline  
stare 13-07-2009, 09:10   #13

Spotkanie: Łukasz Kubot - Pablo Andujar (Zakłady na sety)
Typ: Łukasz Kubot 2-0
Kurs: 2.30
Buk: Expekt
Analiza: Szanowni obstawiacze. W dniu dzisiejszym uwziąłem się na mecz dwudziestosiedmioletniego Łukasza Kubota zajmującego 127 lokatę w rankingu ATP z jego o cztery lata młodszym hiszpańskim rywalem zajmującym obecnie 142 lokatę w tymże rankingu. W tym roku Łukasz rozegrał dziesięć meczy z których wygrał pięć a jego przeciwnik rozegrał dziewiętnaście meczy z czego wygrał sześć więc statystyki przemawiają za Polakiem ale czy tylko one? Łukasz Qbot gra bardzo przebojowo, nie boi się gry nawet z o wiele więcej utytułowanymi rywalami jak chociażby Djokovic z którym przegrał w finale. Jednak popełnia sporo błędów, które przeciwnicy bezlitośnie wykorzystują. Oglądając ostatni mecz Hiszpana jestem w 99% przekonany, że jeśli Łukasz nie popełni zbyt dużej liczby niewymuszonych błędów to ten mecz będzie dla naszego rodaka spacerkiem przed kolejną rundą Stuttgardzkiego turnieju. Stawiam na Polaka, któremu wróżę dojście co najmniej do półfinału chyba że nie będzie mu się chciało grać i na własne życzenie przegra ale mam nadzieje że do tego nie dojdzie bo w tym sezonie nie jest on za bardzo zmęczony.

130

nikczemnick jest offline  
stare 13-07-2009, 09:35   #14

Spotkanie: Łukasz Kubot (POL) - Pablo Andujar (ESP) (ile setów ?)
Typ: 3 sety
Kurs: 2.09
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Dziś zajrzałem na ofertę tenisową...moją uwagę skupił pojedynek polskiego tenisisty Ł.Kubota z Hiszpanem Andujarem...Obaj panowie to póki co tenisiści poza pierwszą setką rankingu:
Kubot - 127 miejsce
Andujar - 142

Jak widzimy rankingi bardzo zbliżone co nam dzisiaj obrazuje wyrównany mecz...faworytem bukmacherów jest Polak który ten sezon ma bardzo udany...ale po kolei...forma Kubota od 1 maja była naprawdę wysoka:
* Ostrava -> porażka w ćwierćfinale z J.Hajkiem
* Belgrad -> porażka w finale ! z N.Djokoviciem (po drodze pokonanie między innymi Andreeva, Vliegena, Karlovicia !)
* Rolland Garros -> 3 rundy kwalifikacyjne zwycięskie co na pewno dodało temu zawodnikowi wiary w siebie, następnie niesamowity 5 setowy przegrany niestety bój z Troickim w pierwszej rundzie

Ostatni występ Kubota to eliminacje do Wimbledonu:
Wimbledon Qualifying, London, Great Britain, Europe
15/06/2009 R128 Kubot, Lukasz vs. Soeda, GO 1:2 4:6 6:3 9:11

Jak widzimy Kubot prezentował się w maju znakomicie...czy forma jest taka sama ? nie wiem...dzisiejszy mecz na pewno kilka odpowiedzi da
Przejdźmy do Andujara...
Braunschweig, Germany, Europe
30/06/2009 R32 Andujar, Pablo vs. Meffert, Dominik 0:2 4:6 4:6
Wimbledon, London, Great Britain, Europe
23/06/2009 R128 Andujar, Pablo vs. Vassallo Arguello, Martin 1:3 6:4 3:6 2:6 2:6
s-Hertogenbosch, Netherlands, Europe
14/06/2009 R32 Andujar, Pablo vs. Verdasco, Fernando 0:2 3:6 5:7
London, Great Britain, Europe
08/06/2009 R64 Andujar, Pablo vs. Malisse, Xavier Lost 0:5 (P. Andujar retired)

Jak widzimy pojedynki z wyżej notowanymi rywalami przegrane...kontuzja z Londynu na pewno jakiś ślad zostawiła...dzisiaj jednak w Stuttgarcie dojdzie do bardzo ciekawego pojedynku gdyż Andujar na pewno na punkty i zwycięstwo liczy ...moim zdaniem będzie to dobry 3-setowy pojedynek Sądzę, że Andujar jest w stanie tu seta ugrać a może i pokonać nawet Polaka...nie mam tu swojego faworyta gdyż ten pojedynek będzie bardzo ciekawy i myślę, że 3setowy tak też typuję

100

KrajziCinek jest offline  
stare 13-07-2009, 10:13   #15

Spotkanie: Polska vs Australia (kto wyżej w klasyfikacji końcowej ?)
Kurs: 2 .95
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: Dziś o 19 rozpocznie sie drugi półfinał DPŚ w żuzlu . W Peterborough pojada cztery reprezentacje : Anglia , Australia , Polska , Słowenia. Faworytami tego półfinału są Australijczycy i Polacy . Asami Kangurów beda : Crump i Adams natomiast asami Polaków beda Gollob i Hampel . O forme Golloba i Hampela mozna byc spokojnym doo tego dojda cenne pkt Protasiewicza i Kasprzaka. Nie wiadomo natomiast jak pojedzie dla kangurów Sullivan Watt oraz Holder . Pierwsza dwojka nie dysponuje obecnie dobra forma a Holder jwrocil niedawno po kontuzji . Sadze ze dzis Polacy pod wodza wspanialego trenera Cieślaka bedą jechac rowno i okaza sie lepsi od Australii.

195

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:32
jarro jest offline  
stare 13-07-2009, 10:38   #16

Reputacja: 4
Spotkanie: T.Gabashvili - C.Rochus
Typ:2
Kurs: 2.20
Buk: Bet365
Analiza:
Pierwsza runda turniej ATP w Stuttgarcie. W tym pojedynku zmierzą się Teimuraz Gabashvili z Christoperem Rochusem. Teimuraz jest 76 w rankingu ATP, a jego przeciwnik 57. Zdecydowanie lepiej na mączce radzi sobie Rochus i według mnie to on jest faworytem. M.in. dotarł do 1/16 finału w Roland Garros, za to Gabashvili odpadł w eliminacjach. Myślę, że górą bedzie tu doświadczenie starszego Rochusa, który w tym roku przeżywa jeden z lepszych sezonów w karierze.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:33
kondzius21 jest offline  
stare 13-07-2009, 11:07   #17

Spotkanie:Orgryte-Gefle
Typ:1
Kurs:2.75
Bukmacher:Bah
Analiza: Dzisiaj w ramach dokończenia 13 kolejki Szwedzkiej ekstraklasy spotkają się czerwona latarnia ligi Orgryte z zajmującym 6miejsce Gefle.Typuje w tym meczu zwycięstwo gospodarzy głównie dlatego że w tym sezonie jeszcze nie wygrali mają na koncie tylko 2 punkty.Gefle z kolei jest na dobrej 6 pozycji i może się włączyć do walki o europejskie puchary.Optymizmem napawa bilans bezpośrednich spotkań na boisku Orgryte 1-1-0.nie będę tutaj czarował zbyt wielu argumentów nie ma ze to Orgryte wygra ale konsekwentnie stawiam na gospodarzy kiedyś te zwycięstwo przyjsc musi dlaczego nie miało by to być dzisiaj.......

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:33
Graza1920 jest offline  
stare 13-07-2009, 11:20   #18

Reputacja: 7
Drużynowy Puchar Świata
1. wyścig - zwycięzca
Tomasz Gollob
2,62
Bet365

Na dzisiaj wybrałem takie oto zdarzenie. Są to zawody o drużynowy puchar świata. Drugi półfinał rozgrywany jest w Wielkiej Brytanii. Tomasz Gollob w tym biegu pojedzie z Kennettem z Wielkiej Brytanii, Ryanem Sullivanem z Australii, oraz Matejem Zagarem ze Słowenii. Po pierwsze ustawienie na starcie powinno pomóc Gollobowi. Jest to początkowa faza zawodów i pola pierwsze oraz drugie powinny nosić. Po drugie Tomasz jeździe od 2 lat w Gorzowie na torze typowo angielskim. Tor jest krótki, podobny swoją specyfikacją wlasnie do torów w Anglii. Jeśli chodzi o rywali to najmocniejszy wydaje sie być Ryan Sullivan, lecz on ostatnio jest w bardzo słabej formie. Dwa bardzo kiepskie mecze w lidze polskiej, z Lesznem oraz z Gorzowem. Nie wyszedł mu ostatnio start również w Anglii. Matej Zagar nie występował w ostatnim ligowym meczu w Gorzowie. Nabawił się kontuzji podczas występu za granicą. Zagar w jednym ze swoich biegów upadł i nie mógł wystąpić w piątek, dzisiaj pewnie lider Słoweńcow doszedł już do siebie, ale lekki ból może odczuwać. Pozostaje jeszcze reprezentant gospodarzy E.Kennett. Nie jest to zawodnik z najwyższej półki ale u siebie może być mocny. Ma dobry pierwszy tor i chyba tylko on może Tomaszowi zagrozić, jednak szczerzę wątpie, aby był od Golloba lepszy. Obaj panowie mieli okazję ścigać się razem podczas GP Wielkiej Brytanii gdzie Kennet występował z dziką kartą. Jednak Brytyjczyk nie pokazał się tam z najlepszej strony. Myślę, że Gollob pokażę w tym biegu klasę. Trzeba walczyć w tym pólfinale, bo wiadomo, że w barażu pojadą Duczycy i Szwedzi i bedzie cieżko o awans właśnie z barażu w Lesznie.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:34
Kucharz_TM jest offline  
stare 13-07-2009, 11:40   #19

Spotkanie: JJK Jyvaskyla-Myllykoski
Typ: 1x
Kurs: 1.65
Buk: Sportingbet

Analiza:

Na dzis wybralem mecz z figi finlandziej. Gospodarze obecnie zajmuja przedostatnie miejsce z dorobkiem 7 punktow ze stosunkiem 1-3-2 i 6:8 u siebie. Co do gosci sa na 11 miejscu czyli dwie pozycje wyzej od JJK a na wyjezdzie prezentuje sie 1-2-3 i 4:8.
Obie ekipy nie zachwycaja jakos specjalnie, ale dzis stawiam na gospodarzy z podporka gdyz brakuje im punktow, by wyskoczyli ze strefy spadkowej. Grajac przed wlasna publicznosci nie powinni zejsc z boiska jako przegrani, bo raczej na wyjazdach bedzie im o wiele trudniej wywalczac punkty. Jak bedzie sie okarze. Start o 17.30.
Obie ekipy spotkaly sie dwa lata temu choc byl to mecz pucharowy, gdzie JJK po bezbramkowym remisie zdolalo wygrac po dogrywce 2:0.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:35
mlody21 jest offline  
stare 13-07-2009, 11:51   #20

Reputacja: 43
Spotkanie: Teimuraz Gabashvili - Christophe Rochus
Typ: Teimuraz Gabashvili -1.5 (handicap gemowy)
Kurs: 2,14
Bukmacher: Pinnacle

Analiza:
Dziś o 15:30 na turnieju w Bastad, Teimuraz Gabashvili zagra z Christophem Rochusem. Faworytem do zwycięstwa według bukmacherów jest Rosjanin. Ja całkowicie z faworyzowaniem go się zgadzam. To młody, utalentowany zawodnik, liczy 24 lata i jest znacznie młodszy od Rochusa. W rankingu ATP zajmuje 76 miejsce, jego rywal 57. To co skłania mnie do grania na Teimuraza to fakt, że ostatnio prezentuje się bardzo dobrze w przeciwieństwie do rywala. Zagrał dosyć udany turniej w Braunschweig, gdzie doszedł do finału. Tam jednak pokonał go Oscar Hernandez 1-2. Jeżeli chodzi o Wimbledon, to Rosjanin odpadł w pierwszej rundzie, ale trafił na bardzo mocnego rywala na samym początku - Fernando Gonzaleza. Przegrał 0-3, ale to był raczej oczywiste. Rochus grywa na prestiżowych turniejach, ale cóż z tego jak ostatnio wcale nie wygrywa. W Roland Garros doszedł do 1/32, gdzie pokonał go Tsonga, wcześniej Belg ograł Clementa i Santoro. Zarówno na turniejach w Halle jak i s-Hertogenbosch, Wimbledonie odpadał w pierwszej rundzie, a pokonywali go zawodnicy znani, ale na pewno nie czołówka. Beck, Sela, Cuevas - kolejno. W Braunschweig, w Niemczech, znowu przegrał, ograł to Mayer 0-2. Tak, więc nie widzę przesłanek, by dzisiaj Belg wygrał. A wręcz przeciwnie. Uważam, że Gabashvili szybko się z nim rozprawi.

114

black list: Tomas Berdych, Gael Monfils, Marin Cilic, Antonio Veic, Andy Murray, Jurgen Melzer, Nikolay Davydenko, Igor Andreev, Denis Istomin.

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 14-07-2009 o 11:35
Lionel21 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 13 lipca 2009r. (Poniedziałek)

Zamknięty Temat