Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 12-01-2010, 20:05   #1

Reputacja: 72
Typy Dnia - 13 Stycznia 2010r. (Środa)

Tutaj podajemy typy na Środę - 13 stycznia !!!

Typy podajemy według wzoru:

Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Pamiętaj, że:
- powtórzony typ to 100 pkt
- nieregulaminowy bukmacher to 100 pkt

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.
Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM do tego temacie ->>> LINK.
NIE PISZ o tym w dziale z typami.
Nie stosowanie się do tego polecenie będzie karane żółtymi kartkami

Pomogłem - podziękuj.

Lancev jest offline  
stare 12-01-2010, 20:06   #2

Reputacja: 72
Spotkanie: Australia A-League: Gold Coast - Newcastle
Typ: over 2,5
Kurs: 2
Buk: Pinnacle
Analiza:

Obie drużyny są BARDZO bramkostrzelne, ale również tracą sporo goli toteż w meczach z ich udziałem pada sporo bramek, co jest rzadkością na australijskich boiskach. A teraz te dwie drużyny stają na przeciw siebie i nie pozostaje nic innego, jak zagrać over w tym meczu. Na początku myślałem o 3,5, ale już kilka razy przejechałem się na tym i teraz bardziej ostrożnie. Do rzeczy – na początek przytoczę średnie. Gold Coast – średnia bramek strzelonych u siebie – 2 na mecz, bramek straconych – 0.96 na mecz. Jak widać nie mają problemów z pokonaniem przyjezdnych, aczkolwiek prawie zawsze tracą jakiegoś gola.
Newcastle na wyjeździe strzela średnio 1 bramkę na mecz, a traci 1.6. Tu też cyfry są nie małe jeśli chodzi o Australię. Łatwo przejść ich defensywę, a w ostatnich czasach rywale nie mają z tym żadnych problemów. Oto 5 ostatnich meczy wyjazdowych Newcastle Jets:

Queensland Roar 1 - 1 Newcastle Jets
Wellington Phoenix 3 - 0 Newcastle Jets
Sydney FC 1 - 3 Newcastle Jets
Adelaide United 0 - 2 Newcastle Jets
Perth Glory 4 - 0 Newcastle Jets

Zdecydowanie bardziej efektownie prezentują się wyniki 5 meczów ogółem:

Adelaide United 0 - 2 Newcastle Jets
Newcastle Jets 3 - 2 Gold Coast United
Newcastle Jets 3 - 2 North Queensland Fury
Perth Glory 4 - 0 Newcastle Jets
Newcastle Jets 3 - 2 Melbourne Victory

Jak widać w meczach z udziałem czwartej drużyny ligi pada mnóstwo bramek, a moja wcześniejsza myśl co do over 3,5 nie była bezpodstawna.
Jeśli przedstawiłem Newcastle to wypadałoby zrobić to samo z Gold Coast. 5 ostatnich meczy u siebie:

Gold Coast United 1 - 0 Sydney FC
Gold Coast United 2 - 1 Central Coast Mariners
Gold Coast United 2 - 0 Perth Glory
Gold Coast United 5 - 1 Queensland Roar
Gold Coast United 1 - 1 Adelaide United

Gold Coast w strzelaniu nie zawodzi, głównie do overów potrzebne tu były trafienia rywali. Jak widać wyżej ze strony jutrzejszych przeciwników można być o to spokojnym. No i 5 meczów ogółem:

Gold Coast United 2 - 1 Central Coast Mariners
Newcastle Jets 3 - 2 Gold Coast United
Gold Coast United 2 - 0 Perth Glory
Gold Coast United 5 - 1 Queensland Roar
Gold Coast United 1 - 1 Adelaide United

Dużo nam to nie mówi, gdyż wszystkie mecze przytoczyłem już wcześniej, ale to tak dla zasady.

Jak widać dwoma plusami zaznaczyłem wcześniejszy pojedynek tych dwóch drużyn, kiedy to gospodarzem było Newcastle. Wtedy wynik wyniósł 3:2 na korzyść gospodarzy. Myślę, że Gold Coast będzie chciało się odkuć, a Newcastle nie odda punktów tak łatwo. Defensywny tryb gry jest tu chyba niemożliwy, biorąc pod uwagę wcześniejsze mecze tych drużyn. Myślę, że wygrają gospodarze lub będziemy świadkami bramkowego remisu.

100

Pomogłem - podziękuj.

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 13-01-2010 o 22:01
Lancev jest offline  
stare 12-01-2010, 20:17   #3

Reputacja: 2
Spotkanie-Kamerun-Gabon (0-1)EH
Typ-1
Kurs-2,14
Bukmacher-Unibet

Analiza

W środę odbędą się kolejne mecze Pucharu Narodów Afryki w grupie D,najciekawiej zapowiada się pojedynek między Kamerunem a Gabonem.
Zdecydowanym faworytem nie tylko w tym spotkaniu ale i w całym turnieju są Nieposkromione Lwy których kadra jest naszpikowana gwiazdami takimi jak Samuel Eto'o z Interu,Jaen II Makoun z OL, Webo z RCD Mallorca czy Carlos Kameni z Espanyolu.Kadra Gabonu jest o wiele słabsza od rywali jedynym piłkarzem znanym europejskim kibicom jest Daniel Cousin z angielskiego Hull.O tym,że nazwiska nie grają przekonaliśmy się po meczu Wybrzeż Kości Słoniowej z Burkina Faso,lecz jeżeli nie popełnią tego samego błędu co WKS,to spokojnie powinni to spotkanie wygrać przynajmniej dwoma bramkami.

100

Lukasz80 jest offline  
stare 12-01-2010, 20:18   #4
Znawca

Reputacja: 592
Spotkanie: AJ Milano- Real Madryt
Typ: Real -4.0
Kurs: 1.88
Bukmacher: Expekt

Tak jak można przeczytać na oficjalnej stronie Euroligi wielki pech spotkał podopiecznych Pierro Bucchiego na 2 dni przed najważniejszym meczem- być może nawet w całym sezonie. Kontuzji nabawił się w niedzielnym spotkaniu ligowym Morris Finley. Ten point guard to prawdziwy lider mediolańskiej ekipy. W dotychczasowych 9 euroligowych spotkaniach uzyskał takie oto średnie statystyki na mecz: 12.4 pkt., 2.2 asysty, 1.7 przechwyty. W każdym ze spotkań przebywał na parkiecie ponad 33 minuty. Jasnym jest fakt, że pozbawieni swojego lidera Włosi znacznie stracą na sile ofensywnej. Realowi mogą przeciwstawić się na tablicach ale czy Petravicius dotrzyma kroku Lavrynowiczowi? Bardzo w to wątpię…

Poza tym Królewscy nie przyjadą na Półwysep Apeniński w charakterze wczasowiczów. Ciągle mają o co walczyć. W chwili obecnej są liderami naszej grupy D z bilansem 7 zwycięstw i 2 porażek, czyli identycznym jak goniący ich Panathinaikos. Tylko, że ekipa Ettore Messiny ma lepszy bilans dwumeczu z ateńskimi Koniczynkami. Dzięki temu ewentualne zwycięstwo w Mediolanie zapewni graczom ze stolicy Hiszpanii triumf w grupie, a co za tym idzie potencjalnie słabszych przeciwników w fazie TOP16. Real ma zatem o co walczyć. W dodatku po serii dramatycznych występów głównie w lidze ACB teraz każdy mecz dla nich to okazja na odbudowanie zatraconej gdzieś w tzw.międzyczasie formy z początku rozgrywek. Nie wydaje mi się, żeby Messina pozwolił sobie na wystawienie w tym spotkaniu graczy rezerwowych, wszak ten mecz ma dość istotne znaczenie dla „Królewskich”.

Dodam jeszcze, że i tak jako Polak „zmuszony” jestem kibicować ekipie z Madrytu, gdyż ich wygrana w Mediolanie otworzy drzwi do wyśnionej 16 dla naszego jedynego przedstawiciela w tym doborowym towarzystwie, tj. Asseco Prokomu. Tak czy siak w środowy wieczór trzymam kciuki za Ettore i jego chłopców

88

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 13-01-2010 o 23:52
unicaja jest offline  
stare 12-01-2010, 20:48   #5

Spotkanie: Flavia Penetta(ITA) - Aravane Rezai (FRA)
Typ: DW: 2-0
Kurs: 1.75
Buk: Bet-at-home
Analiza:

Mecz rozgrywany w ramach turnieju WTA rozgrywanego na kortach w Sydney, w którym zawodniczki mają ostatnią szansę na sprawdzenie się przed zbliżającym się Australian Open. W meczu pomiędzy Penetta i Rezai faworytkę widzę tylko jedną. A jest nią mianowicie Włoszka, która w tym sezonie już się bardzo dobrze zaprezentowała. Na inaugurację sezonu doszła do finału, gdzie tak jak przypuszczałem, przegrała z Yanine Wickamyer (choć buki faworyzowały Włoszkę). W sezonie tym wygrywała zawsze 2-0, pomijając mecz z Belgijką. W Sydney już w dwóch pierwszych rundach pokonała ciekawe zawodniczki: Samanthę Stosur oraz Chinkę Na Li. Tak jak napisałem, zwyciężczyni może być tylko jedna: Flavia Penetta, która myślę, że w dwóch setach rozstrzygnie ten pojedynek na swoją korzyść.

100

mathieudepologne jest offline  
stare 12-01-2010, 21:12   #6

Reputacja: 10
Typ: Sevilla - Barcelona H(1.0 - 0.0)
Kurs: 3,45
Buk Tobet
Analiza:

Jutro późnym wieczorem odbędzie się rewanżowe spotkanie w którym Barcelona odwiedzi stadion Sevilli i rozegra swoje drugie spotkanie, w pierwszym starciu Sevilla dość niespodziewanie wygrała 2-1. Tym razem cała Katalonia obróci niebo i ziemię by wygrać, gdy Messi Ibra i Henry zagrają w optymalnej formie i pokarzą to co pokazują w ligowych potyczkach , to możemy zobaczyć wiele niesamowitych rajdów, efektownych akcji, i wiele goli, typuję ten mecz dość ryzykownie, uważam że Barce stać na strzelenie przynajmniej 2 bramek, są w gazie, i na pewno nie chcą zakończyć na tym etapie tych rozgrywek. Guardiola wystawi optymalny skład, ze względu na niekorzystny wynik ugrany na własnym stadionie, moim zdaniem Barca wygra spokojnie to spotkanie wynikiem 1-3.

100

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 14-01-2010 o 11:27
Karoluhu jest offline  
stare 12-01-2010, 21:21   #7

Spotkanie: Zambia v Tunezja
Typ: 2
Kurs: 1,85
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Już jutro (13 Stycznia) odbędą się pierwsze mecze Pucharu Narodowego Afryki w grupie D. Zmierzy się Zambia przeciwko Tunezji. Wytypowałem akurat to spotkanie, i tą drużynę z tego względu, że piłkarze Tunezji powinni poradzić sobie bez problemu z Zambią. Tunezja jest o wiele lepiej przygotowana, niż Zambia. Teraz trochę historii. Reprezentacja Tunezji kilka razy zakwalifikowała się do mistrzostw świata (runda grupowa) m.in. w 2002r. , 2006r. Natomiast Zambia ani razu. Może to zbyt wiele nie znaczy, ale patrząc na ranking FIFA Tunezja znajduje się 42 oczka wyżej niż Zambia. Reprezentanci Tunezji o wiele bardziej się przygotowywali do tego Pucharu, i mam nadzieje że będzie można to zauważyć w jutrzejszym spotkaniu i Tunezja zwycięży.

100

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 13-01-2010 o 22:02
Ziółek00 jest offline  
stare 12-01-2010, 21:26   #8

Spotkanie: AE Guingamp - Paris SG
Kurs: 1.85
Analiza:

Mecz kolejnej rundy Pucharu Ligi Francuskiej, oczywiście można spodziewać się, że składy będą różniły się od tych ze spotkań ligowych, tymniemniej potyczka między 15. zespołem Ligue 2 a zajmującym 7. miejsce w Ligue1 PSG, które ma ścisły kontakt z czołówką a ostatnio złapało wiatr w żagle. Dla Paryżan każde pole rozgrywek jest ważne, bo klub bądź co bądź zawodzi. Myślę, że to niezły kurs i warto postawić na ekipę gości.

KIEPSKA ANALIZA !

Ostatnio edytowane przez Odi ; 12-01-2010 o 21:45
maximus1983 jest offline  
stare 12-01-2010, 21:28   #9

Spotkanie: Sevilla - FC Barcelona
Kurs: 1.85
Analiza:

Jutro o godz. 22:00 odbędzie się rewanżowe spotkanie 1/8 finału Pucharu Króla pomiędzy Sevillą i Barceloną. W pierwszym meczu doszło do sensacyjnego wyniku, w którym Katalończycy ulegli u siebie Sevilli 2:1. Jutro na stadionie Ramona Sancheza Pizjuana Duma Kataloni na pewno zrobi wszystko aby wygrać ten mecz i awansować.
W ostatnim meczu podopieczni Pepa Guardioli zagrali dosyć eksperymentalnym składem. W środku obrony po raz drugi od powyżej półtorej roku zagrał Gabriel Milito z Czygryńskim, który został wygwizdany za ten mecz przez kibiców Barcy. Milito jak wiemy potrzebuje wiele czasu aby wrócić do dawnej formy a Czygryński na razie nie gra na te 25 mln co na niego wydano. I ta dwójka obrońców już była wielką przyczyną porażki plus sędzia który nie zaliczy tego występu do najlepszych.
Ostatnio w lidze Barcelona przekonywująco wygrała 5:0 na wyjeździe z Tenerife, a Sevilla uległa 2:1 u siebie z Racingiem Santander.
Sevilla podobnie jak w pierwszym spotkaniu będzie musiała zagrać bez Sebastiena Squillaciego, Luisa Fabiano, Didiera Zokory, Arouny Kone i Frederico Kanoute. Do dyspozycji trenera powinni być jednak Diego Perotti, Aboulay Konko, Jesus Navas i Fernando Navarro, którzy ostatnio również mieli problemy zdrowotne.
W drużynie Barcelony zabraknie natomiast przebywających na Pucharze Narodów Afryki Yayi Toure i Seydou Keity. Najprawdopodobniej od pierwszej minuty zagra Zlatan Ibrahimovic, który ostatnio pauzował za kartki.
Myślę że Barce stać na odrobienie strat, tymbardziej jak wyjdą pierwszym składem. Stawiam 1:3 dla Dumy Kataloni

85

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 14-01-2010 o 11:27
marcelklb jest offline  
stare 12-01-2010, 21:32   #10

Reputacja: 43
Spotkanie: Baghdatis Marcos - Troicki Victor
Typ: 1
Kurs: 1,87
Bukmacher: Expekt

Analiza: Po raz kolejny nie wiem czemu kursy z kosmosu. Baghdatis zagra z Troickim. Dla bukmacherów minimalnym faworytem jest Cypryjczyk, dla mnie zdecydowanym. Na jego niekorzyść działa tylko fakt, że ostatnio rozgrywał stosunkowo mało spotkań. Jednak z tego co widzę to Troicki też. Troicki w Doha pokazał się z dosyć dobrej strony. Pokonał takich zawodników jak: Gimeno-Traver, Olivier Rochus, Łukasz Kubot. W półfinale zdecydowanie uległ Nadalowi - 1-6 3-6. Rywali nie miał zbyt najlepszych dlatego trudno mówić o tym, że jest w świetnej dyspozycji. Długo męczył się z Kubotem, który jak wiemy jest deblistą, choć ostatnio zaczął odnosić małe sukcesy w singlu. Mimo wszystko Troicki powinien łatwo go pokonać, a wygrał naprawdę wielkim fartem. Troicki ostatnio nie sprawił żadnej niespodzianki, gra równo. Z tym z kim ma wygrać najczęściej wygrywa, z wyżej notowanymi przegrywa. Na nawierzchni twardej gra mu się chyba najlepiej i to na niej rozegrany zostanie ten mecz. Za przeciwnika ma bardzo dobrego gracza - Baghdatisa, który wg mnie spokonie z nim wygra. On również lubi grać na twardej nawierzchni. Jak wspomniałem Cypryjczyk miał małą przerwę. Rozegrał pod koniec października turniej w Szwecji, potem dopiero w grudniu w Argentynie no i teraz w styczniu w Australii. W Brisbane uległ mu Mardy Fish, nastepnie niespodziewanie Marcos przegrał z Thomasem Berdychem, który do najlepszych przecież nie należy. W Sydnej Marcos wygrał juz z Nickiem Lindahlem 2-0. Nie było to jednak zwycięstwo jakiego się spodziewałem. Mam nadzieję, że w tym meczu Baghdatis zagra na miarę swoich możliwości, bo jeżeli tak zagra to o wynik spotkania jestem bardzo spokojny.

87

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 13-01-2010 o 22:02
Lionel21 jest offline  
stare 12-01-2010, 21:38   #11

Reputacja: 20
spotkanie: Kohlschreiber -Belucci
typ: 1-2 DW
kurs : 4,20
Expekt
Analiza;
przed nami spotkanie drugiej rundy turnieju w Aucland poprzedzajacego pierwszy tegoroczny Wielki Szlem w Australii. Naprzeciwko siebie stana Niemiec Philip Kohlschreiber zajmujacy obecnie 27 pozycje w swiatowym rankingu oraz okupujacy 34 lokate Brazylijczyk Thomas Belucci. W pierwszej rundzie Niemiec pokonal gladko w dwoch setach malo znanego Cervantesa, natomiast Brazylijczyk uporal sie takze w dwoch setach z nieco bardziej znanym Marco Chiudinellim. Belucci zwyzke formy zasygnalizowal juz w poprzednim turnieju gdzie odpadl w cwiercfinale po 3 -setowym pojedynku z Tomasem Berdychem. Wszystkie 3 mecze,ktore rozegral na tamtym turnieju byly pojedynkami 3-setowymi. Niemiec natomiast forma zbytnio nie blyszczy, niedawno bral udzial w Turnieju Hopmana gdzie przegral 3 spotkania kolejno z Andreevem, Murayem i Golubievem.Mysle ze dzis zobaczymy zaciety 3-setowy pojedynek, z ktorego zwyciesko wyjdzie ten bedacy w lepszej formie czyli Thomas Belucci

100

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 13-01-2010 o 22:04
BODZIOREX jest offline  
stare 12-01-2010, 21:39   #12

Spotkanie : Monaco - Montpellier
Kurs : 3,25
Bukmacher: Bwin

Analiza:

Wybrałem zaległe spotkanie ligi francuskiej pomiedzy 11 Monaco a 3 Montpellier.
Sądze że forma gospodarzy jest daleka od ideału, natomiast 3 miejsce Montpellier mówi samo za siebie To prawda ze statystyki bezposrednich starc obu tych ekip nie przemawiaja znaczonco na druzyne gosci. Ale jestem przekonany ze Montpellier bedzie chcialo jak najlepiej rozpoczac nowy rok własnie od zwyciestwa w ksiestwie w ostatniej kolejce Motpellier wygralo na wyjezdzie z Lyonem 2 - 1 i sadze ze powtórza ten wyczyn w jutrzejszej konfrontacji z Monaco.

Polecam

100

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 13-01-2010 o 22:05
cimciamlody jest offline  
stare 12-01-2010, 21:41   #13

Reputacja: 1
Spotkanie: Juventus Turin - SSC Napoli
Typ: X
Kurs: 3,05
Analiza:

Do bardzo ciekawego spotkania dojdzie w środę w ramach Pucharu Włoch. O awans do ćwierćfinału powalczą czołowe drużyny Serie A. Obydwie drużyny w lidze zdobyły tyle samo punktów co daje im odpowiednio 3 i 4 miejsce.

Zwłaszcza postawa Napoli jest wielkim zaskoczeniem in plus tego sezonu. Napoli są niepokonani w lidze od 12 spotkań ! Taka passa nie może być przypadkowa. Drużyna jest w gazie i zapewne będzie chciała to wykorzystać i postraszyć utytułowany Juventus na ich terenie. Zwłaszcza, że miło wspominają poprzednią wizytę w Turynie, pokonali Juve 3:2 pod koniec października.

Juventus z kolei wygląda trochę na rannego zwierza. W lidze w ostatnich 10 spotkań przegrał dokładnie połowę. Szczególnie bolesna jest klęska sprzed kilku dni, czyli domowe 0-3 z Milanem. Ciężko powiedzieć, czy bianco-neri odpuszczą sobie puchar, czy wręcz przeciwnie zagrają z ambicją walcząc o zwycięstwo, które na pewno podbudowałoby morale zespołu. Raczej wątpię w pierwsze rozwiązanie, bo muszą dbać o kibiców. Poza tym gdzie szukać zgubionej formy jeśli nie w meczach pucharowych. Tu można trochę więcej zaryzykować, sprawdzić jakieś nowe pomysły na grę.

Myślę, że będzie to wyrównany mecz. Jestem niemal pewny, że Napoli nie przegra tego meczu. Mam też nadzieję, że Juve powstanie z kolan i będzie walczyć o godny wynik. W ich obecnej formie remis z Napoli nie będzie złym rezultatem.

100

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 13-01-2010 o 23:53
barnaba jest offline  
stare 12-01-2010, 21:49   #14

Reputacja: 7
St. Louis - Columbus
Over 5.5 goals
2.10
Bet365

Drugie z sześciu zaplanowanych spotkań na ten sezon przed nami. w meczu numer jeden dzięki trzem bramkom w ostatniej tercji zespół z Columbus wygrał 5:2. Świetny mecz rozegrał R.J. Umberger, który zaliczył hattrick. To spotkanie rozpoczyna serię 3 kolejnych gier na Scottrade Center na STL, którzy nie wygrali tu od 15 grudnia. Dlaczego over? Jay McClement, StL (C) 3 pts in last 2 GP, David Backes, StL (RW/C) 5 pts in last 4 GP, Brad Boyes, StL (RW) 2 pts in last 2 GP, Barret Jackman, StL (D) 2 pts in last 2 GP, Antoine Vermette, CBJ (C/LW) 4 pts in last 2 GP, Raffi Torres, CBJ (LW) 3 pts in last 2 GP, Kristian Huselius, CBJ (LW) 7 pts in last 5 GP, Jan Hejda, CBJ (D) 3 pts in last 3 GP. Jest zdecydowanie komu strzelać, a i statystyki są za overem - overall 6.00 i w STL 5.67. Kurs jak najbardziej warty próby.

100

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 13-01-2010 o 22:06
CFab jest offline  
stare 12-01-2010, 21:51   #15

Mecz: Philadelphia Flyers - Dallas Stars
typ:1
kurs: 2.00
buk: Expekt

Gramy dalej nocną serię spotkań. Dziś bardzo ładnie weszło NBA więc pozostajemy Ameryce i zmieniamy ligę na NHL. Spotkanie które wybrałem to pojedynek między Philadelphia Flyers a Dallas Stars, który rozpocznie się o godzinie 01:00 czasu polskiego. Gospodarze jeszcze do niedawna grali bardzo słabo, ale ostatnie mecze pokazują wyraźny progres ku górze w ich grze. W ostatnich 9 rozegranych spotkaniach, zwycięsko wychodzili aż 7 razy, z czego ostatnie 3 mecze to właśnie seria wygranych którą według mnie przedłużą także dzisiejszego wieczora. Warto zwrócić na kilku zawodników gospodarzy którzy znakomicie prezentowali się w tych meczach to: Jeff Carter oraz Danny Briere a także dwóch bramkarzy Michael Leighton oraz Brian Boucher. To oni stanowili o głównej sile zespołu w ostatnich meczach. Sytuacja Dallas jest zupełnie odwrotna. W ostatnich 6 meczach "Gwiazdki" były lepsze tylko 2 razy, a dodatkowo nie wygrali na wyjeździe aż od 7 meczy, i myślę, że i tego wieczora tego nie dokonają. Dla mnie pewnym faworytem to zwycięstwa jest zespół Philadelphi kursy też są na nich bardzo różne od 2.00 aż do 1.83 więc jest w nich trochę rozbieżności i dlatego złapałem niezły kurs i postanowiłem postawić ten typ.

100

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 13-01-2010 o 22:07
wojtek10611 jest offline  
stare 12-01-2010, 22:03   #16

Reputacja: 38
Spotkanie: Juventus Turyn - Napoli
Typ: Remis do przerwy
Kurs: 2,05
Analiza: Po niepowodzeniu typerskim na Pucharze Narodów Afryki, postanowiłem na chwilę wrócić do Europejskiego Futbolu. Jutro w ramach Pucharu Włoch, zmierzą się ze sobą Juventus Turyn i Napoli. W obu drużynach panuje zupełnie inna atmosfera: Juve jest pogrążone w największym kryzysie od lat, przegrywają mecz za meczem. Natomiast Napoli notuje dobre wyniki, i zajmuje dobre, czwarte miejsce w tabeli. Jednak to jest Puchar, a nie liga. Napoli prawdopodobnie wystawi rezerwowy skład, bo w niedziele czeka ich ciężki mecz z Palermo, natomiast Juventus gra zwyczajnie słabo. Spodziewam się jutro nudnego widowiska, gdyż Napoli nie będzie się chciało, a Juventus nie będzie mógł. Ich niemoc w ofensywie jest porażająca: kontuzjowany jest Trezeguet, Amauri snuje się po boisku, a Del Piero... lata lecą i Alex dobrze o tym wie. W tym sezonie grywa ogony, a kiedy wchodzi na boisko nic nie pokazuje, jak choćby w ostatnim meczu z Milanem. Ponadto trzeba wspomnieć że w meczu z Sampdorią kontuzji nabawił się najlepszy napastnik Napoli, Ezequiel Lavezzi. Sądzę że do przerwy będzie się utrzymywał remis, a sprawę awansu drużyny załatwią ze sobą w drugiej połowie. Transmisja meczu o 20:45 w TVP Sport.
Pozdrawiam.

100

Szczurek jest offline  
stare 12-01-2010, 22:21   #17

Spotkanie: Trofense v Braga
Typ: x/2
Kurs: 4.00
Buk: Sportingbet
Analiza:

Jutro o godzinie 19.00 odbędzie się spotkanie pomiędzy Trofense a Braga w Pucharze ligi. Gospodarze grają na co dzień w 2 lidze portugalskiej, a Braga gra w 1 lidze i zajmuje 2 miejsce w tabeli. Gospodarze zajmują 9 miejsce z 19 pkt na koncie. Goście mają 1 miejsce z 36 punktami. Gospodarze w meczach na własnym obiekcie 4:2:1 i bramki 12:6. Goście na wyjeździe 4:2:1 i 8:5. Gospodarze w swoich ostatnich 5 meczach w lidze odnotowali 1 zwycięstwo, 2 remisy i 2 porażki. Goście natomiast w ostatnich 5 meczach 3 wygrali, a także zanotowali 2 remisy. Gospodarze w lidze mają małe szanse na pierwsze miejsce w tabeli, ale mogą pokusić się o awans, goście natomiast w lidze dzielnie walczą o 1 miejsce i mają duże szanse na wywalczenie jego. Oba zespoły spotkały się już w lidze w innych latach i padały rozmaite wyniki. Dyspozycja obu drużyn jest na korzyść gości, Braga na własnym boisku gra o wiele lepiej niż na wyjeździe lecz w tym meczu powinni wygrać, natomiast Trofense na własnym obiekcie gra dobrze, dlatego moim zdaniem typ na remis w pierwszej części meczu, a następnie wygrana Bragi jest jak najbardziej realna, chociaż jest to tylko puchar, a jak wiadomo puchary rządzą się innymi prawami, lecz oba zespoły będą się starać aby nie stracić pierwszej bramki. Stawiam na remis w pierwszej części meczu, a następnie wygraną Bragi.

100

Ewka_69 jest offline  
stare 12-01-2010, 22:30   #18

Reputacja: 36
Spotkanie: Kamerun - Gabon (Strzelec pierwszej bramki )
Typ: Samuel Eto'o - Kamerun
Kurs: 4.50
Buk: Tobet
Analiza: Znalazłem bardzo dobrą ofertę. Faworyt spotkania Kamerun z pewnością juz od początku meczu będzie walczyła o to, aby spokojnie wygrywać i bez żadnego problemu pokonać drużynę Gabonu. A teraz pytanie. Kto inny niz Samuel Eto'o miałbym strzelić gola ? Nie widzę żadnych chętnych. Nie jest to żadna tajemnica, ze wszystkie piłki będą kierowane do Samuela, który będzie musiał wziąść ciężar zdobywania bramek na swoje barki i to zrobi. Myślę, że już z początku mecz Kamerun strzeli gola, a jego strzelcem będzie własnie Eto'o. Polecam

100

Arkadiuszch jest offline  
stare 12-01-2010, 22:39   #19
Typer

Reputacja: 666
Spotkanie: Zambia - Tunezja
Typ: Over 3.5
Kurs: 4.25
Analiza: Jutro odbędzie się spotkanie w ramach grupy D w której znajdują się Kamerun , Zambia , Gabon i Tunezja. Zambia to uważany za niektórych out sider ja tak nie uważam , przekonaliśmy się o mocy jaką dysponują drużyny , które są skazywane na przegraną lub nie są faworytami tej imprezy. Angola , Malawi , Mozambik i Benin pokazali do tej pory , że i słabe drużyny potrafią grać dobrze. Jutro Zambia zmierzy się z mocną nie ukrywajmy Tunezja. Tunezja może nie jest faworytem Pucharu Narodów Afryki ale jest dobrą drużyną.
Puchar Narodów Afryki gwarantuje nam wiele emocji jak i bramek, do tej pory zostało ich już strzelonych 19! Zostało rozegrane już 5 spotkań z czego 4 kończyły się over'em 2.5 ( 3 z nich over'em 3.5 ). Myślę , że jutro padnie over 3.5 , że Zambia powalczy nie będzie "chłopcem do bicia" i sama pokusi się o bramki

100

miki9971 jest offline  
stare 12-01-2010, 22:51   #20

ATP Auckland

Spotkanie: Kohlschreiber P. - Bellucci T.
Typ: Bellucci wygra 2-0
Kurs: 3,30
Analiza:

Do bardzo ciekawego spotkania dojdzie po północy czasu polskiego Niemiec który ,plasuje się na 27 miejscu w ATP podejmie Brazylijczyka Bellucci zajmujacego 34 pozycje w rankingu ATP. Analizę zacznę od Niemca jest to zawodnik który słabo ostatnio się spisuje w Pucharze Hopmana trzy porażki kolejno z Golubev , Murray, Andreev . O ile Murray może jest zawodnikiem lepszym tak z dwoma pozostałymi zawodnikami powinien powalczyć o wygraną gdyż poziomem są zbliżeni do niego .Na Poczatek w pierwszej rundzie w Auckland wygrał z mało znanym Cervantesem co napewno wielkim sukcesem nie jest i mimo to trzeba przyznać ze Kohlschreiber w najwyższej formie nie jest dodając do tego ,że w końcówce poprzedniego roku też zanotował kilka słabych występów przegrywając z Seppi,Chiudinelli ,Cilic . Natomiast o jego rywalu można opowiadać w superlatywach gra jak z nut brakuje mu trochę szczęścia ale na ostatnie 13 meczy -przegrał tylko 2! Ustępując między innymi w ostatnim turnieju w Brisbane dobrze dysponowanemu Berdychowi . Wracając właśnie do tego meczu trzeba powiedzieć ,że w opinii wielu fachowców był on w tym meczu zawodnikiem lepszym grającym efektowne dla oka zagrywki oraz silną zagrywkę z Lewej ręki z którą Berdych momentami zupełnie sobie nie radził . Bellucci to zawodnik ,który moim zdaniem jeśli popracuje troszkę nad swoimi błedami będzie gwiazdą tenisa w niedalekiej przyszłości. Myślę ,że przy obecnej formie swobodnie wygra z Niemcem do tego stawiam na gładkie zwycięstwo dwusetowe 2-0.

100

Ostatnio edytowane przez Lalo ; 13-01-2010 o 22:08
DemonTyper jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 13 Stycznia 2010r. (Środa)

Zamknięty Temat