Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 15-02-2008, 18:37   #41

Spotkanie:Grenoble v Clermont Foot
Typ:1
Kurs:2.1
Bukmacher:Gamebookers

Ja dziś spróbuję delikatnie zagrać ten mecz na gospodarzy. Akurat dziś przeczytałem, że będzie to pierwszy mecz drużyny Grenoble na nowym, bardzo dużym stadionie. Ów obiekt ma pomieścić około 28 tysięcy kibiców i będzie jednym z ładniejszych w Ligue 2. Ten fakt zapewne spowoduje dodatkową motywację wśród piłkarzy Grenoble. Grają oni całkiem dobrze, choć ostatnio w sześciu meczach udało im się zdobyć ledwo sześć punktów co na drużynę zajmującą w końcu 7 miejsce w tabeli nie jest tak dobrze. Clermont to zespół który niezwykle trudno jest pokonać. W całym sezonie rywalom udało się to tylko trzykrotnie, aż 12 razy piłkarze gości notowali remisy. H2H 3:1 dla Grenoble i to potrafili oni wygrać u siebie z Clermont nawet 6:1. 1X pewniak ja spróbuję czystą 1 po ładnym kursie.

110

Ostatnio edytowane przez Sutek ; 16-02-2008 o 15:16
Rudestus jest offline  
stare 15-02-2008, 18:40   #42

Spotkanie: Baghdatis - Youzhny
Typ: 2
Kurs: 2,16
Bukmacher: Betfair
Analiza:
Ćwierćfinał turnieju w Marsylii rozgrywanego na kortach twardych. Bardzo ciekawy pojedynek pomiędzy Cypryjczykiem Baghdatisem a Rosjaninem Youzhnym. Misza od początku tego roku robi na mnie świetne wrażenie. Kapitalny w jego wykonaniu był turniej w Chennai gdzie w finale zmiótł z kortu samego Rafę Nadala wygrywając 6-0, 6-1. Potem był występ w AO gdzie w ćwierćfinale musiał uznać wyższość, będącego wtedy w niesamowitej formie, Francuza Tsongi. Michail zagrał jednak bardzo dobry mecz a jego gra tego dnia pozwoliłaby wyeliminować prawie każdego gracza ATP, tego wieczora po prostu Tsonga był jeszcze lepszy i dlatego Youzhny nie doszedł dalej. Mecz z Marcosem powinien być tym bardziej ciekawy, bo obaj Ci gracze spotkali się w tym samym turnieju w Marsylii rok temu dokładnie w tej samej fazie! Wtedy wygrał Baghdatis w długich trzech setach. W tym roku uważam, że Rosjanin weźmie rewanż za spotkanie sprzed roku i potwierdzi kapitalną formę z początku roku.

100

Ostatnio edytowane przez Sutek ; 16-02-2008 o 15:17
vistol jest offline  
stare 15-02-2008, 18:54   #43

Reputacja: 132
Spotkanie : Maritimo Funchal : FC Porto
Typ : Maritimo Funchal
Kurs : 4,95
Bukmacher: Bwin
Analiza:

FC Porto zajmuje 1 miejsce w lidze z 10 punktami przewagi nad drugim zespołem Benficą Lisbona natomiast gospodarz Maritimo zajmuje wysokie 5 miejsce gwarantujące udział w pucharze UEFA . FC Porto za cztery dni gra ważny mecz w lidze mistrzów z FC Schalke 04 i myślę ze trener FC Porto da odpocząć paru swoim zawodnikom , może się na to pozwolić z taką przewagą nad drugim zespołem w lidze , ze statystyk wynika , że Maritimo parę razy wygrywało z FC Porto dlatego zdecydowałem się na taki typ .

100

Ostatnio edytowane przez Sutek ; 16-02-2008 o 15:17
andawe jest offline  
stare 15-02-2008, 19:14   #44

Spotkanie : Stoke - Scunthorpe
Typ : 1/1
Kurs : 2.15
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Faworyt jest jeden. Stoke wygrało ostatnie 3 spotkania przekonująco strzelając dużą liczbę bramek. Tracą zaledwie 2 punkty do lidera z Watford i jest nie do pomyślenia, by stracili punkty z ostatnią siłą The Championship. Myślę, że różnica klas jest tak ogromna, że już do przerwy Stoke będzie prowadziło. W ostatniej kolejce po przerwie prowadzili 3:0 z Southampton i tak się składa, że ten typ obstawiłem. Więc myslę, że pójdą za ciosem i po raz kolejny już w pierwzej połowie obejrzymy jednostronne widowisko. Jak już wspomniałem różnica klas jest tak duża, że nie znajduję więcej argumentów na korzyść gospodarzy, bo nie sądzę, żę trzeba ich szukać. Myślę, że gładko rozniosą Scunthorpe i już do przerwy będą prowadzić podobnie jak w ostatniej kolejce w spotkaniu z Southampton.

100

Ostatnio edytowane przez Sutek ; 16-02-2008 o 15:18
muszeq jest offline  
stare 15-02-2008, 19:47   #45

Spotkanie: Boulogne - Sedan
Typ: X
Kurs: 2,94
Buk: Betfiar

Dziś o godz 20.00 we francuskiej Ligue 2 spotkają sie 9 w tabeli Sedan-Ardennes z 12 Boulogne. Ekipa gospodarzy w ostatnich 5 meczach odniosła 3 porażki, 1 remis i 1 wygraną. Natomiast dzisiejsi goście 3 wygrali, 1 raz zremisowali i 1 raz przegrali. Drużyna Sedan średnio sobie radzi na własnym boisku. Moim zdaniem nie bedzie ich stać na zdobycie dzisiaj 3 pkt. Jednakże, aby nie leciec w dół tabeli moim zdaniem bedą grali asekuracyja piłkę. Według mnie w tym meczu padnie bezbramkowy remis lub ew. 1:1. Warto dodać, że w tym sezonie obie ekipy juz się spotkały i wtedy padł włąsnie remis 1:1. Myślę, że dzis będzie podobnie. Zwróciło moja uwagę również to, że obie ekipy od kliku kolejek nie zremisowały, a jak wiadomo liga francuska jest bardzo underowa i remisowa wiec myślę że dziś przyszedł czas na przełamanie...

Oto ostanie spotkania między tymi druzynami:

31/08/2007 Ligue 2 Sedan-Ardennes vs. Boulogne 1:1

100

matex jest offline  
stare 15-02-2008, 20:20   #46

Martimo - FC Porto
typ: 2
kurs: 1.80
buk: Bet365

Przed nami 19. kolejka portugalskiej BWin Ligi. W tej kolejce Porto zmierzy się na gorącym terenie na Maderze z Maritimo. Pozostałe kluby z wielkiej trójki mają słabszych przeciwników - Benfica zmierzy się z Naval a Sporting z Amadorą. Nie wiem czy dobrze robie dając Pewniaka Porto w tym spotkaniu, wiadomo duza przewaga punktowa, Liga Mistrzów, ale kurs jest dosć ciekawy i warty do zaryzykowania.
Szkoleniowiec Smoków nie będzie mógł jedynie skorzystać z usług prawego obrońcy, Jose Bosingwy. Sebastiao Lazaroni – trener Maritimo, boryka się z wyjątkowo poważnym problemem kadrowym. Po odejściu do Benfiki Arizy Makukili jego zespołowi zdecydowanie brakuje potencjału w ofensywie. To jak poradzi sobie z tym problemem brazylijski szkoleniowiec w trudnej konfrontacji z Porto w ogromnym stopniu wpłynie na przebieg spotkania. Do gry w linii ataku pretenduje brazylijski duet Kanu-Bruno Fogaca, ale ich dotychczasowa współpraca nie układała się najlepiej.

Pełen skład kadry:

Bramkarze: Helton, Nuno;
Obrońcy: Jorge Fucile, Bruno Alves, Pedro Emanuel, Milan Stepanov, João Paulo, Lino, Marek Cech;
Pomocnicy: Paulo Assunção, Raul Meireles, Lucho Gonzalez, Przemysław Kaźmierczak, Mariano Gonzalez, Hélder Barbosa, Tarik Sektioui, Quaresma;
Napastnicy: Ernesto Farias, Lisandro Lopez.

Ostatnie pięć bezpośrednich konfrontacji FC Porto z Maritimo Funchal:
Superliga 05/06 Maritimo - FC Porto 2 : 2
Superliga 05/06 FC Porto - Maritimo 1 : 0
Superliga 06/07 FC Porto - Maritimo 3 : 0
Superliga 06/07 Maritimo - FC Porto 1 : 2
Superliga 07/08 FC Porto - Maritimo 1 : 0

jak widać Martimo nie ma dobrych wspomnień z FC Porto

80

Skuteczne analizy trafne wysokie kursy

zapraszam

rudaszz jest offline  
stare 15-02-2008, 20:52   #47

Spotkanie: CA Banfield - Racing Club
typ: 1
kurs: 1,95
bukmacher: Bet-at-home
analiza:
Dzisiaj o godzinie 23 w Argentynie ruszy 2 kolejka fazy zamknietej 1 ligi. W fazie otwartej gospodarze zajeli wysokie 3 miejsce, a ich rywale byli w srodku tabeli. Banfield w pierwszej kolejce przegral i teraz beda chcieli za wszelka cene wygrac, aby nie stracic kolejnych punktow do czolowki, bo mimo ze to dopiero poczatek rundy, to na koniec te punkty beda tak samo wazne jak te z pozniejszych spotkan. Banfield w poprzedniej fazie dwa ostatnie spotkania wygrał i ta ostatnia porazka to chyba jakis wypadek przy pracy, ale to sie zdarza nawet najlepszym. Ich rywale graja jak przystalo na ligowego sredniaka w kratke, w czterech meczach 2 zwyciestwa, porazka i remis. Dzisiaj jak na gospodarzy przystalo Banfield da powody do radosci swoim kibicom i wygra wysoko, moze nawet 4 bramkami przewagi, co w argentynie jest bardzo mozliwe

95

Chicken jest offline  
stare 15-02-2008, 22:00   #48

Spotkanie: Banfield v Racing Club
Typ: ponizej 2,5 gola
Kurs: 1,81
Bukmacher: Betfair
Analiza:

Za chwile rozpocznie sie mecz ligi argentynskiej pomiedzy Banfield, a druzyna Racingu. Obie ekipy poprzednich meczy nie zalicza do udanych, poniewaz nie odniesli zwyciestw. Sadze ze dzisiaj beda chcieli wygrac i jedni i drudzy choc faworytami sa gospodarze. Przewiduje typowy mecz walki i raczej nastawienie obu ekip na defensywe. Obie druzyny strzelaja zazwyczaj mala bramek wiec dzisiaj moze byc podobnie. Mysle ze wiecej jak dwie bramki nie zobaczymy, a jaki bedzie wynik konfrontacji to sie okaze za dwie godzinki.

100

Ostatnio edytowane przez Sutek ; 16-02-2008 o 15:19
marcinkU jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 15 lutego 2008 (Piątek)

Zamknięty Temat