![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #61 |
| Dołączył: 25.02.2008
|
Spotkanie: Cara Black i Liezel Huber v Akgul Amanmuradova i Monica Niculescu Typ: 2 Kurs: 5.30 Bukmacher: Bwin Analiza: Po tak wysokim kursie zdecydowanie można zaryzykować na Uzbekistankę Amanmuradovą i Rumunkę Niculescu. Zarówno Akgul jak i Monica mają spore pojęcie o grze podwójnej. Niculescu - świetnie wyszkolona technicznie, ma na swoim koncie jeden tytuł w grze podwójnej. Amanmuradova - wyborne warunki fizyczne(190 cm wzrostu), piekielnie ostry serwis. Idealna partnerka do gry deblowej, jak na razie podobnie jak Rumunka zdobyła w grze podwójnej jeden tytuł. Mimo, że obie zawodniczki grają razem ze sobą po raz pierwszy myślę, że stanowią dobre połączenie. W Cincinnati pokonały już parę: Granville/Gullickson w dwóch setach, znakomite siostry Bondarenko w trzech setach i parę Dushevina/Rodionova także po trzech partiach. Te mecze potwierdzają to o czym mówiłem wcześniej - stanowią dobry duet. Moim zdaniem są w stanie pokonać parę Black/Huber. Będzie o to niesamowicie ciężko, są to bowiem według rankingu aktualnie najlepsze deblistki na świecie. Bardzo zgrane, na swoim koncie mają ogrom wielkich osiągnięć. Ostatnio jednak grają w kratkę, dwa tygodnie temu w Stanford przegrały z kim? Z Niculescu i Chan. Tak więc Rumunka troszkę poznała styl gry pary Black/Huber, zapewno cenne uwagi przekaże swojej dzisiejszej partnerce Amanmuradovej. W Cincinnati Cara i Liezel też nie prezentują się rewelacyjnie, wczoraj bardzo szczęśliwe zwycięstwo z parą Mattek/Petrova - miały duże problemy z utrzymaniem własnego podania, dały się przełamać swoim rywalkom czterokrotnie. Jak więc widać przeżywają ostatnio spore wahania formy, są dość nierówne. Nie będzie łatwym zadaniem ich pokonanie, ja jednak dzisiaj jestem zdecydowany zaufać młodości i świeżości czyli parze Amanmuradova/Niculescu. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 16-08-2009 o 19:23 |
| |
| | #62 |
| Dołączył: 29.01.2008
|
Real Sociedad - Real Madrid H(1.0 - 0.0) Real Madrid win 2.00 Tobet Spotkanie rozpocznie się za chwilkę. Wydaje mi się że Real Madrid rozgromi przeciwników w pył. Najlepsza drużyna ligi hiszpańskiej zmierzy się z ligowymi średniakami. Spotkanie towarzyskie , ale mieliśmy już okazje sprawdzić że nawet na meczach towarzyskich Real Madrid daje z siebie wszystko np. w meczu z Toronto wygrali 6-1. Same gwiazdy , piękne zgranie , chęć grania pięknego futbolu to wszystko składa się na taka piekną grę ofensywną. Wydaje mi sie że i tym razem ekipa z Madridu da z siebie wszystko i wygra to spotkanie. W statystykach Head-2-head także Madrid był górą. I wygrywał różnicą przynajmniej 2 goli. To na tyle co mogę powiedziec o tym meczu. Spotkanie za chwilę a my dowiemy się czy Królewscy i tym razem pokażą swoją klasę. Czekam na mecz ze zniecierpliwieniem. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 16-08-2009 o 19:23 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 29 sierpnia 2009r. (Sobota) | Assitalia | Typy Dnia | 27 | 29-08-2009 17:00 |
| Typy Dnia - 22 sierpnia 2009r. (Sobota) | Jareks89 | Typy Dnia | 42 | 22-08-2009 23:06 |
| Typy Dnia - 4 Sierpnia (Sobota) | TommyTSW | Typy Dnia | 51 | 04-08-2007 22:23 |
| Typy Dnia - 5 sierpnia 2006r. (sobota) | Benek_22 | Typy Dnia | 31 | 05-08-2006 19:46 |