Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 20-06-2009, 20:09   #1
Forum VIP

Reputacja: 273
Typy Dnia - 21 czerwca 2009r. (Niedziela)

Tutaj podajemy typy na Niedzielę - 21 Czerwca !!!

Typy podajemy według wzoru:

Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Buk:
Analiza:

Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.

Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.
SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza.
Assitalia jest offline  
stare 20-06-2009, 20:19   #2

Reputacja: 15
Egipt - USA
typ: 1
kurs: 1,75
bukmacher: Expekt

Egipt w tym turnieju prezentuje się nieźle co potwierdzają doskonale wyniki. Już w pierwszym meczu pokazali, że potrafią walczyć z każdym przegrywając po wyrównanym meczu z Brazylią 3-4. W kolejnym spotkaniu pokazali, że potrafią wygrać nawet z Mistrzami Świata – ograli Włochy 1-0. Naprawdę Egipt pokazał w tym meczu ciekawą kombinacyjną piłkę i mimo iż zespół Włoch nie pokazał się z najlepszej strony to i tak jest to spory sukces. Gracze USA w tym turnieju nie grają zbyt wybitnie i nie wygrali jeszcze żadnego spotkania. Krótko nie pokazali się z dobrej strony. Warto wspomnieć, że faraoni mają szansę na wyjście z grupy co jest doskonałą motywacją aby wygrać ten mecz. Jestem przekonany, że Egipcjanie nie odpuszczą tego meczu po tym co pokazali z reprezentacją Italii. Tworzą naprawdę bardzo dobry team i chwilami grają jak najlepsze światowe potęgi futbolu.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 00:00
filip11 jest offline  
stare 20-06-2009, 21:14   #3

Spotkanie: Włochy - Brazylia
Zakład: Połowa/Wynik końcowy
Typ: X/X
Kurs: 5,00
Buk: Bet-at-home
Analiza:

Ciekawy mecz szykuje się nam w Pucharze Konfederacji. Włochy podejmują Brazylię. Canarinhos są już pewni awansu z grupy, Italia musi o ten awans powalczyć.

1 Brazylia 2 2 0 0 7:3 4 6
2 Włochy 2 1 0 1 3:2 1 3
3 Egipt 2 1 0 1 4:4 0 3
4 USA 2 0 0 2 1:6 -5 0

Jednak biorąc pod uwagę ostatnie występy Włochów, chęć i ambicja to może być za mało. Mistrzowie świata pod wodzą Lippiego nie grają po prostu dobrze. Choćby ostatnie mecze: ze Stanami Zjednoczonymi jeszcze udało się wygrać (kto wie, jak potoczyłby się ten mecz, gdyby nie czerwona kartka dla U.S.A), z Egiptem już nie. Brazylia odniosła dwa zwycięstwa (choć też nie przyszły one łatwo) i teoretycznie najbliższy mecz może odpuścić. A Brazylijczycy z pewnością mają w nogach wyczerpujący sezon...dlatego nie spodziewam się, żeby zagrali na 100%. Może na 90%.

A obecnie... Włochy 110% = Brazylia 90%
...dlatego obstawiam remis, zarówno do przerwy, jak i w całym spotkaniu.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 00:01
Maciuś jest offline  
stare 20-06-2009, 21:18   #4

Reputacja: 6
Spotkanie: Connecticut Sun vs San Antonio Silver Stars
Typ: 2
Kurs: 5.46
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Dziś o godzinie 21 00 odbędzie się spotkanie pomiędzy zajmującym 8 pozycję w tabeli Connecticut Sun i zajmującym 9 lokatę San Antonio Silver Stars. Gospodynie rozegrały w tym sezonie WNBA 5 spotkań. Obecny sezon rozpoczęły od porażki na własnym parkiecie z Washington Mystics 70:82. Następnie było zwycięstwo w Nowym Jorku nad tutejszymi koszykarkami New York Liberty 66:57. Trzecie spotkanie Sun to porażka u siebie z Atlantą Dream 62:67. W czwartym spotkaniu Connecticut uległy na wyjeździe Chicago Sky nieznacznie 75:78. Ostatnie ich spotkanie to zdecydowane zwycięstwo na własnym parkiecie z Chicago Sky 91:61 i udany rewanż na wcześniejszą porażkę. Ekipa z San Antonio rozegrała w obecnym sezonie tylko 3 spotkania. Na inauguracje sezonu był wyjazd do Phoenix gdzie Stars ulegli 79:90. Drugie spotkanie to zwycięstwo przed własną publicznością z New York Liberty 63:60. Ostatnie spotkanie to wyjazd do Nowego Jorku i przegrana z New York Liberty 61:77. Obie drużyny sąsiadują w tabeli , więc myślę , że będą bardzo zmobilizowane aby wygrać to spotkanie , lecz myślę , że te pierwsze porażki przed własną publicznością mogą gdzieś siedzieć w głowie Connecticut. Uważam , że San Antonio Silver Stars to bardzo dobra ekipa , która może spokojnie powalczyć z Connecticut Sun. Myślę , że dziś po tych dwóch porażkach z rzędu na parkietach rywalek San Antonio Silver Stars w końcu się przełamie i pokona Connecticut Sun przed ich własną publicznością.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 00:01
celestin11 jest offline  
stare 20-06-2009, 22:27   #5

Reputacja: 18
Spotkanie:Kto wygra Grand Prix w Silverstone (GBR)?
Typ: Rubens Barrichello (BRA/Brawn GP)
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bah
Analiza:

21 czerwca o godzinie 14 wystartuję GP Wielkiej Brytanii. Na zwycięzce tego wyścigu typuję tutaj Rubensa Barrichello który czasem 1.19,856 zapewnił sobie drugie miejsce w sobotnich kwalifikacjach co daję mu bardzo dobrą pozycję do zaatakowania pierwszej posady.Przed nim wystartuję Sebastian Vettel którego wg mnie powinien wyprzedzić zaraz po starcie w pierwszym wirażu ponieważ rewelacyjne samochody Brawn'a są w tym sezonie niedoścignione.Kolejną korzyścią po stronie Rubensa jest tego olbrzymie doświadczenie i znajomość tego toru ,a tego nie można powiedzieć o jego konkurencie do zwycięstwa , Vettelu. Młody niemiec jak ostatnie wyścigi pokazały ma wyraźne braki w opanowaniu kiedy to popełnia głupie błędy bądź on i jego zespół dobierają złą taktykę tracąc pierwszą pozycję w wyścigu tak jak zrobili to ostatnio kiedy Vettel startował z pole position. Myślę też, że Brawn GP po znakomitych kwalifikacjach będzie chciało ugrać jak najwięcej Rubensem Barrichello promując go na czołowego kierowcę w tym wyścigu gdyż jego partner Jenson Button startuje dopiero z 6 pozycji, a ostatnie apele brazylijczyka o to aby w końcu postawiono na niego zostaną wreszcie spełnione. Jedno jest pewne,Barrichello stać na zwycięstwo w tym wyścigu więc na to właśnie stawiam przyglądając mu się od kilku sezonów.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 21-06-2009 o 16:55
czabuko jest offline  
stare 20-06-2009, 23:02   #6

Reputacja: 7
Spotkanie: Houston Dynamo - Real Salt Lake
Typ: Houston Dynamo
Kurs:1,55
Bukmacher: Tobet

Analiza:
Dnia 21.06.2009 ogodzinie 02.30 polskiego czasu odbędzie się mecz pomiędzy Houston Dynamo - Real Salt Lake w ramach 7 kolejki MLS. Gospodarze po sześciu kolejkach prowadzą w tabeli z dorobkiem 16 punktów, mają na swoim koncie 5 zwycięstw i jeden remis w sześciu ostatnich kolejkach zdobyli 12 bramek tracąc tylko 3. Natomiast Drużyna gości zajmuje przed ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem 5 punktów, w tym sezonie drużyna Real Salt Lake odniosła tylko jedno zwycięstwo, dwa remisy i trzy porażki, strzeliła 4 gole tracąc przy tym 6.
Ostatnie spotkanie obu drużyn Był na korzyść Houston z sześciu spotkań rozegranych pomiędzy tymi drużynami Houston wygrywało pięciokrotnie i raz remisowało.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 00:02
arek1717 jest offline  
stare 20-06-2009, 23:08   #7

Reputacja: 22
Spotkanie: Sanfrecce Hiroshima (handi -1) - Vissel Kobe
Typ: 1
Kurs: 2,95
Buk: Sportingbet

Analiza:
Tym razem egzotyczna liga japońska
Zespół z siódmego miejsca podejmuje u siebie zespół zajmujący 13 lokatę. Liga japońska rozegrała dotychczas 13 spotkań. Piłkarze Kobe we wszystkich meczach stracili gola! To niebywałe, żeby w 13 meczach ani razu nie zachować czystego konta. Jak u nich z ofensywą? 17 bramek strzelonych nie powala na kolana. To tylko nieco ponad 1 bramka na mecz. Dodać tu należy, że już 4 mecze tego zespołu zakończyły się bez strzelenia gola na wyjeździe. Ani razu nie udało im się na wyjeździe wygrać. Gospodarze natomiast radzą sobie znacznie lepiej. Stracili tyle goli, ile strzelił ich przeciwnik w tym meczu. Zdobyli ich 24. Gospodarze jeśli wygrają, mają szanse awansować na 5 miejsce w tabeli. Będą wtedy tracić do vice-lidera zaledwie dwa oczka. Mają więc o co grać. Gościom pozostaje walka o utrzymanie, ale nie mają jeszcze noża na gardle więc liczę na podtrzymanie tradycji bardzo słabych meczów wyjazdowych i punkty gospodarzy z handicapem Liczę tu na wynik 2-0.
Jak zwykle sam gram ,,jedynkę", bo to opcja bezpieczniejsza

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 00:02
Nalokson jest offline  
stare 20-06-2009, 23:18   #8
Moderator

Reputacja: 588
Czy 1 i 2 miejsce zajmą kierowcy z tego samego teamu?
Typ: TAK @ 2.60
Unibet

Wedlug mnie bardzo pewny typ na jutro Oczekuje ze jutro bolidy RedBulla zdobeda dublet w GP Wielkiej Brytanii. Przez caly weekend bardzo dobrze radzili sobie kierowcy tego teamu. Sebastian Vettel byl faworytem do wygrania kwalifikacji i pewnie zdobyl swoje czwarte Pole Position. Ale jakie bylo moje zdziwienie gdy okazalo sie ze mial zatankowana najwieksza ilosc paliwa z calej "10"
Jego partner, Mark Webber takze sobie b.dobrze radzil. Do konca walczyl z Niemcem o pierwsze miejsce, ale zawalil ostatnie okrazenie. Ostatecznie zajal 3 miejsce. Tuz przednim bedzie startowal Rubens Barrichello, który nieoczekiwanie byl lepszy od J.Buttona. Brazylijczyk ma mniej paliwa od Marka, dzieki czemu Australijczyk moze wyprzedzic Rubensa w boksie. Fakt, kierowce BrawnGP mozna wyprzedzic takze na torze, bo RedBulle sa swietnie przygotowane na ten wyscig, a Barrichello ma problemy ze startem.... Rowniez niepewna jest jutro pogoda, jezeli okaze sie ze moze padac to chyba nic nie zatrzyma Sebastiana i Marka w osiagnieciu dubletu w GP Wielkiej Brytanii.

Sebastian Vettel
„To jest fantastyczny weekend. Nie mieliśmy najmniejszego problemu. Przywieźliśmy nowe części, które wygląda na to, że spisują się bardzo dobrze i wykonaliśmy dobry krok do przodu. Zawsze są jakieś spięcia w kwalifikacjach, a ty starasz się dać z siebie wszystko. Było trochę trudno dzisiaj, a my mieliśmy problem z ruchem na torze. Podstępnie jest gdy ma się bolidy przed sobą- nawet jak są trzy sekundy przed to wpływa na twój bolid. W Q3 mieliśmy dwa bardzo dobre przejazdy, zwłaszcza ostatni, sądzę że było to okrążenie weekendu.”
„Zazwyczaj wydaje ci się, że można było zrobić coś jeszcze, ale to było bardzo dobre okrążenie. Byłem w stanie wykorzystać idealnie opony, a gdy minąłem flagę w szachownicę byłem zaskoczony jak szybki byłem- to wystarczyło do zdobycia pole position! Wszystko co mogę powiedzieć to wyrazy uznania dla zespołu w fabryce, który pracował tak ciężko, aby doprowadzić bolid do takiego stopnia- to wszystko ich zasługa. Obaj udowodniliśmy, że bolid pracuje bardzo dobrze i liczę na jutrzejszy wyścig.”

Mark Webber
„Jak do tej pory to był dobry weekend dla nas. Wolałbym mieć nieco czystsze okrążenie na ostatnim przejeździe, ale Kimi zamyślił się lub coś w tym stylu- nie wiem. Był na linii wyścigowej, co sprawiło, że wypadłem z rytmu na zakręcie Stowe. Chciałbym móc wycisnąć więcej na ostatnim okrążeniu, ale nie udało się i jestem trzeci. Gratulacje dla Sebastiana, który wykonał świetną pracę i uważam że teraz obaj pokazujemy dobre wyniki w bolidzie. Tak więc dla wszystkich w Red Bullu wielkie podziękowania za całą ciężką pracę!”

Christian Horner, szef zespołu
„Wspaniałe osiągi zespołu. Pierwsze i trzecie miejsce przed tyloma członkami zespołu Red Bull w naszym lokalnym wyścigu jest bardzo dobrym początkiem weekendu. Mark miał pecha, gdy utknął za Raikkonenem, co zniweczyło jego ostatni przejazd. Gdyby tak się nie stało jestem pewny, że zdobyli byśmy pierwszy rząd. Niemniej obaj kierowcy jechali fantastycznie przez cały weekend, a to stawia nas w dobrej sytuacji przed jutrzejszym wyścigiem.”

160

"Lepiej po cichu robić swoje, a potem zaskoczyć wynikiem" - RK

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 21-06-2009 o 17:47
Snajper jest offline  
stare 20-06-2009, 23:19   #9

Reputacja: 26
Spotkanie: Rosja - Szwajcaria
Typ: 1 ( handicap - 7.5)
Kurs: 1.85
Buk: Bwin
Analiza:
Ostatnia kolejka spotkań eliminacji do mistrzostw Europy. Wybrałem mecz grupy 2, gdzie wszystko jest już wiadome- spotykają się ze sobą Rosja i Szwajcaria. Gospodarze dzisiejszego spotkania już mają zapewnione pierwsze miejsce w grupie ze znakomitym bilansem 8 zwycięstw i 1 porażki. Goście legitymują się już gorszymi wynikami -4 zwycięstwa, 1 remis i 4 porażki. W czerwcowych meczach Rosjanie odnieśli 3 zwycięstwa - na wyjeździe z Wyspami Owczymi 34:18 i Bośnią i Hercegowiną 29:23, a także u siebie, gdzie wygrali z Serbią 35:31. Szwajcarzy odnieśli porażkę na wyjeździe z Serbią 35:27, a u siebie wygrali z Włochami 28:20 i ponieśli na pewno upokarzającą dla nich porażkę z Bośnią i Hercegowiną 31:34. Helweci spisywali się lepiej w początkowej części kwalifikacji - w pierwszym meczu między oboma zespołami padł wynik 31:30 dla Rosji. Myślę, że trochę rozgoryczeni Szwajcarzy nie podejmą w niedzielę walki z wygrywającymi mecz za meczem Rosjanami i przewiduję wysokie zwycięstwo gospodarzy.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 10:53
zabold jest offline  
stare 20-06-2009, 23:21   #10

Spotkanie: Włochy - Brazylia
Typ: over 3,5
Kurs: 3.55

Krótka analiza co do mojego typu. Włochy w tym spotkaniu nie mogą grac na remis ponieważ jest to ostatni mecz grupowy i w tym samym czasie rozgrywane jest inne spotkanie tej grupy Egipt - Usa. Podejmią otwartą grę co umożliwi napastnikom z Brazylii większą szansę na strzelenie bramki. Włochy w tym spotkaniu po prostu muszą coś strzelić by wygrać. Jako że nigdy nie widziałem by Brazylia grała defensywnie to uważam że podczas tego pojedynku padnie kilka bramek Obrona Brazylii nie jest jednolita i można ją złamać, często popełnia błędy. Obie drużyny posiadają bramkostrzelnych zawodników. Over 2,5 jest w tym przypadku bardzo prawdopodobny ale ja zaryzykuję i postawię na over 3,5

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 00:03
kinimod1987 jest offline  
stare 20-06-2009, 23:31   #11

Reputacja: 14
Spotkanie: Kuba - Rosja
Typ: 1
Kurs: 2.20
Bukmacher: Bwin

Analiza: dziś w nocy o godz. 2.40 czasu polskiego niezwykle ciekawy mecz gdzie reprezentacja Kuby podejmie siatkarzy Rosji. Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem Kuby 3:2, siatkarze Kuby brylowali na bloku, często grając na wybloku z kontry, dzięki czemu zdobyli atakiem aż 61 pkt, o 12 więcej niż siatkarze Rosyjscy. Patrząc na skład reprezentacji Rosji widać małe eksperymenty młodzież plus doświadczenie, o czym świadczy choćby fakt powrotu do kadry Semena Połtawskiego, ale jednocześnie obstawienie pozycji rozgrywającego Sergiejem Grankinem. Wydaje mi się, iż Rosjanie naprawdę muszą znaleźć swój złoty środek na grę w siatkówkę, gdyż w ostatniej dekadzie mimo wielu wspaniałych siatkarzy mają w dorobku tylko LŚ 2003, więc wydaje mi się iż po prostu tą edycję poświęcą na kolejne eksperymenty ze składem, aby przygotować mocną reprezentację na MŚ 2010, natomiast Kubańczycy nic nie muszą szykować, mają wspaniały team pełen młodych i głodnych sukcesów na arenie międzynarodowej siatkarzy, myślę, iż wsparci niesamowitym dopingiem dziś po raz kolejny pokonają Rosję, która jak już wspominałem, tegoroczną edycję LŚ traktuje jako czas na eksperymenty kadrowe.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 10:27
Kostuch jest offline  
stare 21-06-2009, 00:20   #12
Forum VIP

Reputacja: 157
...

Egipt - USA
Egipt -1
Kurs: 3.3
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Już dziś ostatnie mecze grupowe w pucharze konfederacji, jeżeli Egipt pokona USA a Włochom podwinie się noga w spotkaniu z Brazylią to z drugiego miejsca awansuje właśnie ekipa z kraju Faraonów, więc mają o co walczyć. Oglądałem ostatnie mecze obu drużyn i muszę powiedzieć że to co grał Egipt bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, jednak Oni już w pierwszym meczu pokazali dobrą piłkę i w kolejnym meczu można było się tego spodziewać, jednak to co robiło USA w meczu z Brazylią to woła o pomstę do nieba... aż żal było na to patrzeć ! Jedynie ostatnie dwie akcje i jakoś wyszły a tak to cały mecz dno ! Ja rozumiem że grali z Brazylią ale to nie zwalnia ich od najprostszych zagrań piłkarskich ! Oni nie potrafili przyjąć piłki, dobrze podać, byli wolni jak muchy w smole to koszmar ! Egipt natomiast bardzo waleczny, dobrze grają technicznie, motorycznie także nie najgorzej nastawieni do tego turnieju. Jak skończyły się oba mecze to czekałem aż wystawią ofertę właśnie na te spotkanie i wchodzę i włąsnym oczu nie wierzę ! Kurs 3.30 biorę z pocałowaniem ręki i jak dla mnie 9/10 bo nie widzę żadnego zagrożenia ze strony Amerykanów na bramkę rywali ... Chociaż ostatnio pisałem że strzelili bramkę najlepszej defensywie świata czyli Włochom to jednak wycofuję się z tych słów Egipt również strzelił bramkę Włochom i na dodatek ten mecz wygrał 1:0 co dało im realne szansę na awans bo wiadomo że Brazylia wyjdzie raczej rezerwowym składem, jednak gdy na ławce Canarinhos siedzą tacy gracze jak Dani Alves albo Baptista to wiadomo czym to śmierdzi A do tego trener Dunga z pewnością nastawi swoich graczy bardziej na defesnywę i na urwanie punktów Włochom bo jeżeli Egipt wygra mecz a Włosi stracą punkty to z gruby wychodzą Egipcjanie a wiadomo że większe szanse na wygraną całego turnieju wtedy ma Brazylia bo nie będzie jednego z główych faworytów do wygrania ... Czyli Brazylia ogrywając włochów eliminuje sama sobie trudnego rywala ! Uważam że Egipt z Zidan'em na czele rozbije jutro gracze z Ameryki i to na dodatek bardzo zdecydowanie !

pozdROWienia

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 00:03
Lalo jest offline  
stare 21-06-2009, 01:02   #13

Spotkanie: Yokohama : Urawa
Kurs: 2,20
Bukmacher: Betsson

Analiza:

Ja również wybrałem na dzisiaj egzotyczną J-League. Spotykają się obecnie dopiero 14 drużyna gospodarzy z 3 Urawą. Kurs warty ryzyka i statystyka konfrontacji obu zespołów jak najbardziej 2-1-6

Yokohama u siebie 3-1-2 i 13:9 jeśli chodzi o bramki ostatnio remis z Ichihara (strefa spadkowa) , porażka u siebie z 9 drużyną Fc Tokyo po słabym meczu i wkońcu zwycięstwo wyjazdowe ale z Oita z którą wygrywają wszyscy.

Urawa po dwóch remisach i porażce wypadałoby wskoczyć znów na fotel wice lidera które obecnie zajmuje Niigata. Remis 1:1 z Omiya napewno można potraktować w kategorii wypadku przy pracy niezły mecz natomiast Urawa rozegrała z Gamba Osaka w którym zabrakło tylko bramki.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 00:04
raczek84 jest offline  
stare 21-06-2009, 01:33   #14

Reputacja: 78
Spotkanie: San Francisco Giants - Texas Rangers
Typ: 1 [hc 0:1,5]
Kurs: 2,53

Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Na AT&T Park po raz drugi zagrają Rangers z Giants. Wczoraj 6:4 dla Giants, a jako że jest to mecz w ramach Interligi, to oba zespoły nie mają szans na wiele spotkań. Ostatnio w lidze te drużyny spotkały się w 2006 i wtedy Giants dali sweepa Rangers. Obie drużyny grają dobrze do tej pory, Texas lideruje w division West w NL. Giants po fatalnym poprzednim sezonie, teraz są na plusie, a na własnych śmieciach mogą pochwalić się 22 wygranymi w 34 meczach. Spodziewam się łatwej wygranej gospodarzy. Rangers posyłają do rzucania Dereka Hollanda (1-4) 6.63 ERA. Rookie, który po niezłym początku ma spore kłopoty w tej chwili. W tym sezonie 36.2 IP, 46 H 28 R. Matt Cain (9-1) 2.39 ERA, to awizowany narzucający gospodarzy. Jest liderem NL jeśli chodzi o liczbę wygranych. W tym sezonie 86.2 IP, 75 H i 24 R. Giants ostatnio mieli problemy z Angels u siebie, przegrali 3 spotkania, dzis powinni spokojnie wygrać. Cain mimo młodego wieku i fatalnych statystyk w poprzednich sezonach teraz gra świetnie i mam nadzieję, że to udowodni w tym spotkaniu..

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 10:28
grzeg232 jest offline  
stare 21-06-2009, 08:06   #15

Spotkanie:Włochy - Stany Zjednoczone
Kurs:1,95
Bukmacher: Betclick
Analiza: Niedziela 21 czerwca, 18h00 Piłka siatkowa - liga światowa. We wczorajszym spotkaniu tych drużyn drużyna gości odniosła w miarę pewne zwycięstwo 1:3 w setach 21:25, 28:30, 25:21, 21:25. Obydwie drużyny grają w rezerwowych składach ( jak wiekszosc druzyn ligi swiatowej ) ale według mnie lepiej prezentowała się ławka Stanów Zjednoczonych. Z racji tego, ze jest to początek rozgrywek ( 2 weekend grania ) ciężko jest oprzeć mój typ statystykami. Włosi jak do tej pory wygrali raz z Chinami 3:0 i odnieśli 2 porażki 0:3 z Chinami i 1:3 z Usa. Amerykanie na koncie mają jedną porażkę z Holandią (grającą optymalnym składem) 0:3 oraz dwa zwycięstwa 3:2 z Holandią i 3:1 z Italią.
Mój typ 3:1 lub 3:0 dla Stanów.

95

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 10:30
padam79 jest offline  
stare 21-06-2009, 08:31   #16

Reputacja: 50
Toyama - Kofu
Typ: Under 1.5 gola
Kurs: 2.94
Buk: Bet365

Dzisiaj nad ranem czasu Polskiego o godzinie 9.00 w meczu J2 league zagrają ekipy Toyamu i Kofu. Faworytem tego meczu sa wyżej notowani w tabeli goście zajmujący 4 miejsce, gospodarze plasują się na 12 pozycji. Kofu ostatnio na wyjeździe prezentują dobrą formę, wygrali 3 mecze, z Kumamoto 1-0, Fukuoką 4-2 i z Mito 1-0. Zanotowali 1 porażkę z Ehime 0-2 i remis z Saporro 0-0. Tak więc w 3 meczach padł under 1.5 gola. Ogólnie ta ekipa w tym sezonie na wyjazdach wygrała 6 meczy, 4 zremisowała i zanotowała tylko 1 porażkę. Ogólnie w 11 meczach strzeliła 14 goli co daje kiepską średnią 1.27 na mecz. Z kolei na wyjazdach traci zdecydowanie mniej, straciła tylko 10 goli na 11 meczy co równa się z średnią 0.90 na mecz. Sumując wychodzą 2 bramki, jednak zwracam uwagę na niektóre mecze ( 4-2, 3-3, 1-3 ). To są 3 jedyne wysokie wyniki Kofu na wyjeździe. Po za tym w 11 meczach zanotowali 7 meczy poniżej 1.5 gola. Toyama u Siebie ostatnio bardzo kiepsko w 5 meczach ostatnich zanotowali 3 wpadki z Sendai 0-3, Tochigi 0-1, Verdy 0-3. Po za tym remis 0-0 z Sagan i zwyciestwo z Kumamoto 1-0. Jeśli chodzi o sezon to bilans własnego boiska kiepski 3-2-6. Strzeliła 7 goli w 11 meczach średnia na mecz 0.63 z kolei straciła 12 średnia 1.09. Uważam że obie ekipy nie są strzeleckimi, Toyama wydaje się że nie ma szans jednak w ostatnim meczu z Cerezo pokazała klasę i pokonali głównego faworyta ligi 3-2 na wyjeździe. U Siebie w ostatnich 5 meczach tyko 1 gol, nie wydaje mi się żeby dzisiaj się coś zmieniło tym bardziej na dobrą defensywę która w ostatnich 5 meczach na wyjeździe 3 razy zachowała czyste konto i dwa razy straciła po 2 gole. Dzisiaj uważam ze Toyama nastawi się na grę defensywną i na kontry. Kofu i Toyama mają niskie średnia Home oraz Away dlatego typ Under 1.5 z dobrym kursem u buka Bet365 jak najbardziej trzeba łapać Pozdrawiam

100

stskarol jest offline  
stare 21-06-2009, 09:46   #17

Spotkanie: Brazylia - Włochy
typ: Brazylia 2-3 gole
kurs: 2,49
bukmacher: Betsafe

Dziś o godzinie 20.30, czasu polskiego, w Pucharze Konfederacji dojdzie do spotkania wielokrotnych mistrzów świata. Brazylia dużo by o niej pisać, wystarczy spojrzeć na skład takie gwiazdy jak: Kaka, Robinho czy Daniel Alves mówią same za siebie. Po wygraniu 2 pierwszych meczów Canarinos mają już zapewniony udział w półfinale, natomiast Włosi po porażce z Egiptem (0:1) muszą postawić na atak i pokonać Brazylijczyków by awansować, spodziewam się szybkiego meczu z dużą ilością bramek, Brazylijczycy według mnie powinni strzelić co najmniej 2 bramki i wygrać ten mecz. Stawiam na wynik 1-2 lub 2-2.

149

sporthq jest offline  
stare 21-06-2009, 10:16   #18

Formuła 1 GP Silverstone | OVer 17 sklasyfikowanych aut | 2,90 | Bwin | 14:00

Za niecałe cztery godziny zacznie się historyczny wyścig Formuły 1, tor w Silverstone po tym wyścigu przestanie istnieć. Jak wiadomo faworytem jest Vettel, jednak nie jest to kierowca doskonały, pokazał to ostatnio tracąc Pole Position na pierwszym okrążeniu, nie z powodu słabego bolidu czy awarii, tylko z powodu złego prowadzenia. Tym razem Vettel zapewne ma ilość paliwa mniejszą niż rywale, aby nikt go nie wyprzedził na samym początku. Zaskoczył Jenson Button, odkrycie tego sezonu.. Brytyjczyk był głównym pretendentem, przed treningami kurs na niego wynosił ~1,70. Jeżeli chodzi o rozstawienie, to na początku Vettel, za nim Barichello, druga linia: Webber, Trulli, Trzecia linia: Nakajima,Button, Czwarta linia: Rosberg,Glock Piąta linia: Raikonnen, Alonso Szósta linia: Massa, Kubica Siódma linia: Kovalainen, Piquet, Ósma linia: Heidfeld, Fisichella, Dziewiąta linia Bourdais,Sutil, Dziesiąta linia: Hamilton, Buemi. Moim zdaniem pierwsza czwórka bez problemów na starcie, Button może namieszać z Nakajimą. dalej ok, potem Kubica i Kovalainen... Ten drugi pokazał, że jest nieprzewidywalny i może wypaść na początku zabierając ze sobą Kubicę, albo i nie. Dalej kierowcy którzy chcą dojechać do mety bez większych aspiracji nie powinni ryzykować oprócz 19. Hamiltona, jednak raczej nastawiony jest na porażkę. Reasumując: Historyczny wyścig, dużo zakrętów, Słoneczna pogoda, wypaść mogą: Kovalainen, Hamilton i Glock, mam nadzieję, że wypadnie dzisiaj maksymalnie dwóch kierowców.

190

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 21-06-2009 o 16:55
angels768 jest offline  
stare 21-06-2009, 10:28   #19

Spotkanie: Estudiantes De La Plata - Colon De Santa Fe
Typ: Handicap (0:1) 1
Kurs: 4,60
Buk: Bet-at-home

Analiza: Mecz ligi Argentyńskiej, zajmującą 7 miejsce drużyną Estudiantes, a drużyną Colon, który obecnie zajmuje 4 miejsce. Typ bardzo ryzykowny. Jednak gospodarze, całkiem nieźle radzą sobie w meczach przed własną puiblicznością. Maja oni bilans 5-3-1. Strzelali przy tym 9 bramek a tracili 5. Czyli można powiedzieć, że przed własną publicznościa nie rozpieszczają swoich kibiców i nie strzelają wiele goli. Liczę, że w tym meczu to sie odmieni. Colon jest zespołem, który dość przeciętnie spisuje się w meczach wyjazdowych. Ma on bilans 3-2-3. Graja gość równo w meczach wyjazdowych. Estudiantes wygrywa mecze zazwyczaj, jedną bramką przed własną publicznośćia. Pora to zmienić. Zadanie bardzo trudne, bo przecież grają z 4ta drużyną. Jednak kiedyś musza wygrać. Będą oni z pewnością podbydowani ostatnim zwycięstwem w Copa Libertadores przed włąsną publicznością.

08/06-08 Primera Division Estudiantes vs. Colon 0:0
24/02-07 Primera Division Estudiantes vs. Colon 2:2
26/03-06 Primera Division Estudiantes vs. Colon 1:2
20/02-05 Primera Division Estudiantes vs. Colon 3:1
27/09-03 Primera Division Estudiantes vs. Colon 1:1
18/06-00 Primera Division Estudiantes vs. Colon 0:0
06/09-00 Primera Division Estudiantes vs. Colon 2:0

Jak widać bilans, między tymi zespołami wydaje się bardzo wyrównany. 2 zwycięstwa gospodarzy, 4 remisy i 1 zwycięstwo gości. Prosze zobaczyć jednak, że gdy gospodarze wygrywają to wygrywają 2ma bramkami. Jest to dobry prognostyk przed dzisiejszym spotkaniem

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 10:31
tofikk90 jest offline  
stare 21-06-2009, 11:21   #20

Spotkanie: Benevento - Crotone
Kurs: 4,80

Dziś w rewanżu finału play-off Benevento zagra u siebie z Crotone. W pierszym meczu było 1-1, więc dziś Crotone potrzebuje wysokiego remisu, bądź zwycięstwa by awansować. Ja stawiam na zwycięstwo Crotone, ponieważ w tym roku zdołało już zwyciężyć na stadionie Benevento i była to jedyna porażka Benevento w sezonie u siebie. Kursy na Benevento rosną, a na zwycięstwo Crotone szybko lecą w dół. Do porażek na wyjazdach w ostatnich kilku meczach nie przywiązuję większej uwagi, bo Crotone miało i tak zapewniony udział w barażach. W półfinale Benevento awansowało dalej po zwycięskim remisie na wyjeździe, natomiast Crotone bez problemów rozprawiło się z Arezzo. Dlatego to oraz zwycięstwo w tym sezonie na wyjeździe z Benevento pozwala mi mieć nadzieję, że dziś Crotone znów wyjdzie zwycięsko w tym pojedynku.

Ostatnie 4 Mecze u siebie Benevento:

Data
07/06-09 Serie C1B Playoff Benevento vs. Foggia 2:2
10/05-09 Serie C1B Benevento vs. Cavese 1:0
26/04-09 Serie C1B Benevento vs. Arezzo 2:1
11/04-09 Serie C1B Benevento vs. Foggia 1:1

Ostatnie 4 Mecze na wyjeździe Crotone:

Data
31/05-09 Serie C1B Playoff Arezzo vs. Crotone 1:2
17/05-09 Serie C1B Foggia vs. Crotone 1:0
03/05-09 Serie C1B Arezzo vs. Crotone 4:0
19/04-09 Serie C1B Sorrento vs. Crotone 1:0

380

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 22-06-2009 o 10:31
zbyszek1985 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 21 czerwca 2009r. (Niedziela)

Zamknięty Temat