Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 20-07-2009, 18:58   #1
Moderator

Reputacja: 588
Typy Dnia - 21 lipca 2009r. (Wtorek)

Tutaj podajemy typy na Wtorek - 21 lipca !!!

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Buk:
Analiza:
Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Pamiętaj, że:
- powtórzony typ to 100 pkt
- nieregulaminowy bukmacher to 100 pkt

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.
Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM do tego temacie ->>> LINK.
NIE PISZ o tym w dziale z typami.
Nie stosowanie się do tego polecenie będzie karane żółtymi kartkami

"Lepiej po cichu robić swoje, a potem zaskoczyć wynikiem" - RK
Snajper jest offline  
stare 20-07-2009, 19:03   #2

Reputacja: 6
spotkanie: IFK Norkoping - Mjallby AIF
typ; 2
kurs; 2,65
buk; Pinnacle

analiza;

jutro o godzinie 19,15cdojdzie do spotkania 15 kolejki szwedzkiej Superettan pomiędzy 12 w tabeli Norkoping a liderem Mjallby. Gospodarze w 7 meczach u siebie odnieśli 1 zwyciestwo, 4 remisy i 2 porażki, strzelajac 13 a tracac 12 bramek. Goscie natomiast na wyjazdach niepokonany, w 7 rozegranych meczach 6x zwyciestwo i 1 remis z bilansem 14;2!!! Faworytem tego spotkania jest oczywiscie zespol gosci , ktory bardzo dobrze radzi sobie na wyjazdach, gra swoje i strzela duzo bramek, a co jest duzym atutem na wyjazdach traci niewiele bramek. Mysle, ze Mjallby powini bez problemu pokonac slabo grajacych gospodarzy,a kurs na ten mecz to niezly prezent.

165

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:24
ziemolll jest offline  
stare 20-07-2009, 19:09   #3

Spotkanie: Turcja (u-19) – Hiszpania (u-19)
Typ: 2
Kurs: 1,95
Buk : Bwin

Analiza: Cóż młodość charakteryzuje się tym, że jest nieobliczalna – w naszym przypadku nieobliczalność dotyczyć będzie ME U-19 rozgrywanych w tym roku u naszych sąsiadów Ukraińców. Żeby nie być gołosłownym z tą „nieobliczalnością” – Anglicy, którzy znani są z zamiłowania do futbolu, mają niesamowite możliwości rozwoju młodzieży przerżnęli w eliminacjach z Serbią 4-1. Do czego zmierzam?? Do tego, iż te mistrzostwa moim skromnym zdaniem będą trudnym orzechem do zgryzienia dla typujących – szykuje się niezwykle wyrównany turniej, pełen zaskakujących wyników. Wracając do mojego typu – Hiszpanie to jeden z faworytów turnieju, przynajmniej na papierze (bo na tym etapie nie ma słabych drużyn – nawet taka Słowenia wyeliminowała mocnych Holendrów i Rosjan). W 2006 i 2007 (oraz kilkakrotnie wcześniej m.in. mistrzami 2004 i 2002) byli mistrzami Europy w tej kategorii wiekowej. Rok temu Niemcy (notabene mistrzowie turnieju) i Bułgarzy pokonali ich w grupie, przez co zajęli 3 miejsce i nie przeszli do dalszej fazy turnieju.
Uważam, że ta reprezentacja jest „głodna sukcesu” – ich starsi koledzy w ME U-21 znów byli słabsi od Niemców, seniorska reprezentacja w Pucharze Konfederacji zawiodła, może więc pora by gołowąsy pokazały że wyrosły już im cojones i są w stanie walczyć o prymat w Europie??

Statystyki U-19 Hiszpanów w tej kategorii: 173 gry, 107 wygranych, 36 remisów, 30 przegranych, bramki 372 -150

Droga do turnieju – Kwalifikacje: na początku dwie wysokie wygrane z Wyspami Owczymi (5-0) i Białorusią (4-0) a potem zlekceważenie Szwajcarii i przegrana 2-0 – mimo to awansowali z pierwszego miejsca.
W kolejnej rundzie eliminacyjnej poszło zgodnie z planem – 3 zwycięstwa: z Czechami (5-1), Estonią (3-1) i Niemcami (1-0) i awans.

Statystyki U-19 Turków w tej kategorii: 128 gier, 60 wygranych, 32 remisy, 36 przegranych, bramki 237 -177

Kwalifikacje – 3 x zwycięstwo - Andora (4-0), Walia (3-0), Rumunia (2-1) – awans z pierwszego miejsca do następnej rundy, w której kolejne 3 wygrane: z Grecja (2-1), Danią (1-0) i Portugalią (4-0 !!!).

Szczególnie ten ostatni wynik robi wrażenie, mam jednak przeczucie, że nie na Hiszpanach – to są finały i statystyki tu nie grają.
Za to wyszkolenie techniczne, możliwość gry, na co dzień z najlepszymi (bo nawet w rezerwach Barcy czy Realu nie grają przecież przypadkowi ludzie), wiara w swoje umiejętności – z całym szacunkiem do Turków (szkolonych w kraju, jak i za granica m.in. w Niemczech czy Holandii), te atrybuty będą jednak po stronie Hiszpanów – grających na co dzień w rezerwach Realu, Barcelony, Villarealu, Atletico Madryt czy Arsenalu (Merida) – kluby te to europejski top, zaś młodzi Turcy w większości grają w średniakach (może przesadzam ale są to mimo wszystko gorsze kluby – także pod względem szkolenia).

Na koniec jeszcze jedna ważna rzecz – wielu z zawodników Hiszpanii rok temu wygrało ME U-17 rozgrywane w Turcji. Młodzi Turcy też tam grali – zajęli co prawda 3 miejsce, lecz gospodarz turnieju ma zawsze łatwiej Co prawda obie ekipy nie spotkały się bezpośrednio, ale sumarum suma to Hiszpanie byli górą miażdżąc w finale 4-0 Francję, która wyeliminowała po karnych właśnie Turków. Mówiłem, że to dobra ekipa

PS. To moja pierwsza analiza mam nadzieję że nie zanudziłem was wywodami, postaram się krócej następnym razem.

95

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:25
jaruone jest offline  
stare 20-07-2009, 20:22   #4

2009-07-21 19:15, Superettan, Szwecja
Spotkanie:IFK Norrkoping - Mjällby AIF
Typ:Mjällby AIF/Mjällby AIF (poł/kon)
Kurs:4,75
Buk: Bwin

Analiza:
Na jutro bardzo ciekawy mecz dla którego warto zaryzykować typ na zwyciestwo już w pierwszej połowie i utrzymanie tego zwycięstwa do samego końca.Mjällby AIF nie ma co ukrywać jest faworytem wszystkich oprócz Bukmacherów całkowicie nie rozumiem dlaczego ........ Mjällby AIF zajmuje 1 miejsce w tabeli jego rywal dopiero 12 na 16 drużyn.Mjällby AIF na 14 meczy zwycięzał 11 razy , rywal na 17 tylko3 !!! .Stosunek bramek w rozegranych spotkaniach obydwu drużyn to dla Mjällby AIF strzelonych 40 !!! a straconych tylko 8 natomiast IFK Norrkoping strzelił 22 a stracił o jedna więcej.Mjällby AIF posiada najlepszych strzelców w lidze jak choćby Ekenberg który zdobył dla zespołu aż 14 bramek czy Fejzullahu który strzelił ich 12 .To że Mjällby AIF wygra to spotkanie wedłóg mnie podlega wątpliwości kwestia jest tylko taka czy uda im się to już w pierwszej połowie ja uważam że tak dlatego taki daję typ polecam go wszystkim

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:25
arturzak jest offline  
stare 20-07-2009, 21:24   #5

Spotkanie: Seattle Sounder - Houston
Typ: 1
Kurs: 2.15
Buk:STS
Analiza: Seattle Sounder w lidze USA obecnie zajmuje 2 miejsce i ma 1 mecz straty do prowadzących w lidze Houston w ostatnim spotkaniu Seattle Sounder pokonało 2:1 przed własną publicznością gości z Houston. Co ciekawe Seattle w 10 meczach przed własna publicznością wygrało 6 razy, 3 zremisowało i tylko 1 mecz przegrali czyli w lidze (nieliczac meczu towarzyskiego z chelsea) nie przegrali u siebie od 12.04.2009 !!!!!!!!!!!! Zatem Houston na 10 rozegranych meczy 4 razy odniosło zwycięstwo 2 razy zremisowali i aż 4 razy przegrali!! Myslę że obstawienie na druzyne z Seattle to dobry interes

EDIT TBM: NIEREGULAMINOWY BUKMACHER 100

Ostatnio edytowane przez TBM ; 20-07-2009 o 22:45
ochraniew jest offline  
stare 20-07-2009, 21:34   #6

Spotkanie: ST. Louis Cardinals - Houston Astros
Typ: St. Louis Cardinals (-1.5)
Kurs: 2.52
Buk: Pinnacle
Analiza:
Wczoraj grałem na Astros i sie bardzo zawiodłem, oglądałem całe spotkanie i to co sie w nim działo woła o pomste do nieba. Kolejne spotkanie przegrane w żenujacym stylu i ogromna ilość errorów w tym dwa przez Ariasa w jednym inningu! Skąd ten człowiek się urwał to nie wiem. To było żenujące i nie godne gracza MLB. dodatkowo mimo iż Astros prowadzili 3:0 oraz mieli wiele dogodnych sytuacji nie potrafili ich wykorzystać. LAD przecież nie grało dobrze (poza Kempem). Bez Berkmana Astros nie istnieli, Lee oraz Rodrigez chyba zapomnieli jak wybijac piłkę. Nie wierzyłem w to co widzę. Dzisiaj nie licze na poprawę, Berkman raczej nie zagra, nie ma Matsuiego no i Erstad. Wątpie żeby się dzisiaj obudzili przeciwko dobrze grającym STL i genialnego Pujolsa, który przeciwko dzisiejszemu miotaczowi Houston (Moehler) gra wysmienicie. W drużynie STL dzisiaj po kontuzji wraca Lohse, który jeszcze z Houston nie przegrał a jedyna osobą, która mogłaby go powstrzymać jest Berkman. Zagra czy nie jeżeli wróci to na pewno odczuwa jeszcze slady kontuzji i tak na prawdę dzisiaj ma sie okazać czy jest to cos poważniejszego.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:28
Toxic jest offline  
stare 20-07-2009, 22:35   #7

Spotkanie:St.Julia - Levski Sofia
Typ:2
Kurs:1.15
Buk:STS

Analiza:Levski Sofia bardzij znana drużyna od St.Julia wieksze szanse ma Sofia na która ja tez liczę.Pierwszy mecz 4-0 mówi o wszystkim że ma wiekszę szanse lecz grają na wyjeżdzie jeżeli Julia postawi wszystko na 1 kartę ma szansę zremisować.Moim zdaniem Sofia wygra.Weszłem na stronę St.Julia i zobaczyłem oba składy i mnie żdziwił skład Levski Sofia że jest kompletnie zmieniony .yslę że obstawienie na druzyne z Levski Sofia to dobry interes

EDIT TBM: NIEREGULAMINOWY BUKMACHER 100

Ostatnio edytowane przez TBM ; 20-07-2009 o 22:45
piotrmalik125 jest offline  
stare 20-07-2009, 23:04   #8

Spotkanie: Philadelphia-Chicago Cubs (MLB 1:05)
Typ:Philadelphia -1,5
Kurs:2.65
Buk:Sportingbet
Analiza:
W dniu dzisiejszym chciałbym wziąc pod analize pojedynek dwóch drużyn które biorąc pod uwage ostatnie serie zwycięstw plasują sie w ścisłej czołówce całej ligi (philadelphia seria 8win, chicago 4win.) Ogólnie jest to mecz 2 z 6 drużyna national league a wiec pojedyynek drużyn mogacych liczyc sie w ostatecznym rozrachunku. Głównym czynnikierm który skusił mnie do postawienia tego meczu jest Rodrigo Lopez który w moim odczuciu jest obecnie w genialnej formie. Z drugiej strony wystąpi dziś Ted Lilly.
Florida, pitsburgh, cincinati oraz n.y mets to drużyny które w lipcu z kwitkiem odprawiał mój dzisiejszy faworty notując w ostatnich 13 meczach 12w-1l 4 razy tylko nie kryjac handi. Na szczególna uwage oczywiscie zasługuje tu mecz w którym 22:1 pokonali cincinati (po tym właśnie meczu rozluznieni doznali porażki.) Każda z pokonanych drużyn według mnie prezentują podobny może troszke niższy poziom aniżeli dzisiejszy przeciwnik który zreszta zdecydowanie lepiej czuje sie na własnym terenie aaniżeli na wyjazdach gdzie notuje bilans 20w 25l(wynik ten znaczaco poprawiaja ostatnie 4 win ze słabiutkim - najsłabszym w lidze washingtonem wygrane przez chicago na wyjezdzie).
Podsumowując wiatr w żaglach i znakomita seria PHI, znaczący skok w poziomie przeciwnika z washingtonu na philadelphie dla chicago plus Rodrigo Lopez.
Typ godny polecenie. TRANSMISJA ESPN. POZDRAWIAM

165

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:28
matred21 jest offline  
stare 21-07-2009, 00:26   #9
Ban

Spotkanie: Sam Querrey - Arnaud Clement
Typ: Clement
Kurs: 5,0
Buk: Bet-at-home.com

Analiza:
Ostanie mecze Francuza

Aptos, USA, Ameryka
15/07/2009 R32 Clement, Arnaud vs. Bogomolov Jr, Alex 1:2 4:6 6:3 6:7
Newport, USA, Ameryka
08/07/2009 R32 Clement, Arnaud vs. Bogomolov Jr, Alex 1:2 6:1 3:6 4:6
Wimbledon, Londyn, Wielka Brytania, Europa
23/06/2009 R128 Clement, Arnaud vs. Del Potro, Juan Martin 0:3 3:6 1:6 2:6
s-Hertogenbosch, Holandia, Europa
14/06/2009 R32 Clement, Arnaud vs. Kunitsyn, Igor 0:2 2:6 3:6
Halle, Niemcy, Europa
09/06/2009 R32 Clement, Arnaud vs. Melzer, Jurgen 1:2 6:1 3:6 2:6

PIERWSZA RUNDA TO SZCZYT MOŻLIWOSCI FRANCUZA ?? NIE SĄDZĘ !!! Pora na awans do kolejnej i niespodzianke niewielkiego kalibru. H2H - brak pierwsze spotkanie tych zawodników. Francuz jaęsli przegra to 1-2 bo wyglądało by jak chałturzenie po turniejach. Ja jednak stawiam na zwycięstwo Francuza po zaciętym meczu bo to napawdę jak nie teraz to kiedy ?? II runda dla Francuza !!!

Start (planowany) o 01:00

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:30
bpg1410 jest offline  
stare 21-07-2009, 00:46   #10

Reputacja: 2
Spotkanie: Philadelphia Phillies - Chicago Cubs
Typ: Philadelphia Phillies
Kurs: 1.88
Buk: Betgun
Godzina: 1.05

Analiza:
W nocy z poniedziałku na wtorek o godzinie 1.05 czasu polskiego Philadelphia Phillies podejmie u siebie Chicago Cubs. Drużyna z Filadelfii ma na koncie jak na razie 51 zwycięstw i 38 porażek. Drużyna z Chicago ma nieco gorszy bilans: 47 zwycięstw i 43 porażki. Philadelphia Phillies ma obecnie serię 8 wygranych meczy, a u siebie na 10 ostatnich meczy przegrali tylko jeden. Chicago Cubs ostatnio 4 pod rząd na wyjeździe pokonali najsłabszą drużynę MLB, Washington Nationals. Pomijając te 4 mecze drużyna z Chicago na 10 ostatnich meczy na wyjeździe wygrała tylko 3. W 19 ostatnich meczach tych drużyn na terenie Philadelphia Phillies 13 razy wygrywali gospodarze, a tylko 6 goście. Moim zdaniem dzisiaj łatwo wygra Philadelphia Phillies i doda kolejny 9 już mecz do serii wygranych meczów.

88

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 13:23
maks jest offline  
stare 21-07-2009, 01:27   #11

Los Angeles Dodgers – Cincinnati Reds (Tue 21 Jul 04:10)
Cincinnati Reds (-1.5)
3.05
Pinnacle

Czas w tym spotkaniu na rehabilitacje Owingsa po meczu z Phillies - seven runs in 4.1 innings. Dobry znak to fakt, że back-to-back wychodzi mu zwykle przyzwoicie. In his last three starts where he allowed five runs or more, he followed those up with solid outings of giving up three runs or less in each and posting a combined 3.31 ERA. Przeciwko Dodgers jeszcze w Arizonie ma ERA 3.71 w 3 startach. Reds są tez w takiej ciekawej sytuacji, że grając w NL gdzie starting pitcher WHIP wynosi 1.55 to 1.65, to rywale CIN tracą w takim spotkaniu 7 i więcej runs. The Dodgers are 3-7 in their last 10 games as a home favorite of -151 to -200. Schmidt w ekipie LAD świeży, nieopierzony, raczej powinien "ułatwić" grę Reds, niżeli na odwrót.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:31
Womanizer jest offline  
stare 21-07-2009, 02:46   #12

Spotkanie:FK Baku-FK Ekranas(0-1)
Typ:1
Kurs:3.20
Buk:Bah
Analizazisiaj w rewanżowym meczu eliminacji ligi mistrzów zmierzą się mistrz Azerbejdżanu FK BAku z mistrzem Litwy FK Ekranas.W pierwszym meczu padł remis 2-2 dziwny przebieg miało tamto spotkanie ponieważ najpierw w 90minucie Azerowie zdobyli bramke na 1-2 by jeszcze w doliczonym czasie stracic gola i tak mecz zakończył się remisem2-2.Typuje zwycięstwo FK Baku z handicapem.Uważam że ciężko gra się w tym kraju napewno będzie strasznie gorąco goście z Litwy mogą się nie zaaklimatyzować.Poza tym Azerowie mają w swoim składzie paru brazylijczyków ogólnie jak dla mnie lepiej wygladają kadrowo.Pierwszy mecz pokazał że Azerom bardzo zależy na awansie do 3 rundy.Wygrany zmierzy się w niej najprawdopodobniej Levskim Sofia gra jest warta świeczki być może Azerowie pokuszą się o gre w fazie grupowej??Jak narazie jutro muszą wyeliminować Litwinów licze na okazałe zwycięstwo Azerów conajmniej dwoma bramkami

220

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:31
Graza1920 jest offline  
stare 21-07-2009, 08:02   #13

21 lipiec

Francja (U19)-Serbia (U19)
typ:remis
kurs:3.30
buk:Bet-at-home
Na rozpoczynających się mistrzostwach Europy U-19 na Ukrainie,nie ma według mnie typowego pewniaka na zdobycie trofea.każdy mecz będzie walką o jeden punkt,a przy dużym szczęściu dopiero będzie można dopisać sobie 3. jak spojrzałem na dzisiejszą listę meczy owych mistrzostw to jedynie Anglię widzę do zdobycia trzech punktów w pozostałych meczach dałbym trzy remisy.zespoły wyrównane,wielu tych młodych chłopaków gra już w dobrych klubach piłkarskich jak Barcelona,Galatasaray czy Dynamo Kijów.w meczu pomiędzy Francją a Serbią zdecydowanie stawiam na remis.

230

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:32
RafaB27 jest offline  
stare 21-07-2009, 09:24   #14

Spotkanie: Balestier Khalsa - Young Lions
Typ: Young Lions - 2
Kurs: 2.50
Buk: bet365
Analiza:

Dziś o 13:45 zmierzą się ze sobą dwie najsłabsze drużyny ligi Singapuru.
Balestier (ostatnie miejsce) ma na swoim koncie tylko jedno zwycięstwo, 6 remisów i 12 przegranych spotkań.
Ostatnie 5 meczy tej drużyny to:

Woodlands Wellington - Balestier Khalsa 2-1
Balestier Khalsa - Sengkang Punggol 0-0
Geylang United - Balestier Khalsa 2-0
DPMM - Balestier Khalsa 2-0
Balestier Khalsa - Korean Super Reds 1-2

Drużyna nie radzi sobie zbyt dobrze, ich bilans bramkowy na własnym stadionie to 6 strzelonych i 14 straconych. Natomiast ich przeciwnicy - Young mają na swoim koncie 3 zwycięstwa, 5 remisów i 12 przegranych spotkań.
Pięć ostatnich meczy w ich wykonaniu:

Sengkang Punggol - Young Lions 2-3
Young Lions - Tampines Rovers 0-3
Young Lions - Albirex Niigata 0-1
Home United - Young Lions 3-2
Singapore Armed - Young Lions 2-1

Zespół Young Lions znacznie lepiej radzi sobie na wyjazdowych spotkaniach, jak widać ostatnia wygrana z lepszą od siebie drużyną, byli także w stanie strzelić gola na wyjeździe liderowi (Singapore Armed). Bilans bramkowy tej drużyny na wyjazdach to 8 strzelonych i 14 straconych. Zespół Young znacznie lepiej sobie radzi w lidze i w ostatnim spotkaniu zwyciężył na wyjeździe właśnie dla tego postanowiłem na nich postawić.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:32
Gorny jest offline  
stare 21-07-2009, 10:14   #15

Reputacja: 7
KF Fjardabyggd - Vikingur Olafsvik
2
6,20
Bet-at-home

Na dzień dzisiejszy znalazłem takie oto spotkanie. Jest to mecz w Islandii, a dokładniej jej druga liga. Spotkanie zapowiada się ciekawe, a kurs wystawiony na gości zachęca do gry właśnie na nich. Ekipa gospodarzy to typowy ligowy średniak. Zajmuje obecnie 5 pozycję, ich dzisiejszy rywal jest ostatni - 12. Vikingur co prawda nie wygrał od 6 spotkań żadnego meczu. ich bilans to 0-1-5. Ale 3 razy byli bardzo blisko wygranej:
Vikingur Olafsvík vs. Ir Reykjavik 2:2
Leiknir Reykjavik vs. Vikingur Olafsvík 3:2
Thor Akureyri vs. Vikingur Olafsvík 3:2
Więc może dzisiaj się uda zdobyć 3 punkty. Muszą w końcu coś wygrać jeśli chcą zachować szansę na pozostanie w lidze. Ekipa gospodarzy już średnio ma szansę na osiągnięcie czegoś w tym sezonie. Co prawda mają jeszcze szansę, gdyż to dopiero połowa sezonu, ale w ostatniej kolejce przegrali z 11 drużyną, więc dlaczego dzisiaj nie mieliby przegrać z 12 ? Vikingur traci tylko 3 punkty do 11 drużyny w lidze, oraz 5 do Akranes, który jest na miejscu 10. Vikingur ma jeden mecz zaległy, właśnie ten dzisiejszy,przy wygranej zrównają się punktami z 11 drużyną a do 10 pozycji która jest już bezpieczna będą tracić tylko 2 punkty. Jest więc o co walczyć. Przy zapale gości, którzy musza zdobywac punkt może być ciężko gospodarzom na wywalczenie jakiś punktów u siebie.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:33
Kucharz_TM jest offline  
stare 21-07-2009, 10:48   #16

Spotkanie: IFK Norrköping - Mjällby (handicap)
Typ: Mjällby -1
Kurs: 4,25
Buk: Expekt
Analiza: W dniu dzisiejszym przyczepię się meczu pomiędzy liderem ligi Superttan w postaci Mjällby AIF grającej na wyjeździe a gospodarzami IFK Norrköping zajmującymi obecnie dwunastą pozycję w lidze. Na czternaście meczy Mjällby wygrało jedenaście, jedno przegrało a dwa zremisowało. Sytuacja gospodarza przedstawia się tak, że Norrköping rozegrało w tym sezonie trzynaście meczy z których trzy wygrali, cztery przegrali a sześć zremisowali. Norrköping odniosło tylko jedno zwycięstwo u siebie a Mjällby wygrało sześć na wyjeździe więc zwycięstwo Mjällby jest moim zdaniem przesądzone tylko trzeba rozstrzygnąć wymiar tego zwycięstwa. Patrząc na dotychczasowe zdobycze bramkowe drużyn, mogę zaryzykować wynik w okolicach 1:3 więc będę ryzykował i zagram handicap na Mjällby.

100

nikczemnick jest offline  
stare 21-07-2009, 11:08   #17
Forum VIP

Reputacja: 248
Spotkanie: IFK Norkoping – Mjallby Solvesberg
Kurs: 3.20
Bukmacher: PinnacleSports

Analiza:

Spotkanie 15 kolejki Szwedzkiej Superettan w którym to zmierzą się będący aktualnie na 12 pozycji w tabeli zespół IFK Norkoping z aktualnym liderem Mjallby Solvesborg. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 7 spotkań przed własną publicznością w których to zdołali 1x odnieść zwycięstwo 4x zremisowali a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 8 bramek a stracili 10. Goście natomiast w swoich 7 jak dotąd rozegranych spotkaniach wyjazdowych zdołali 6x zwyciężyć a 1x zremisowali strzelając przy tym 14 bramek a stracili 2. Spotkanie to jest doskonała okazją dla gospodarzy na oddalenie się od dolnej części tabeli gdyż trzeba pamiętać, że Norkoping to spadkowicz z I ligi a co z tym idzie pozycja w dolnej części tabeli to zapewne poniżej oczekiwani zarządu. Goście natomiast idą jak burza wygrywając mecz za meczem co jest sporą niespodzianką w tym sezonie jak na ten zespół gdyż w minione rozgrywki zakończyli na 8 pozycji w tabeli. Wydaje mi się, że w tym spotkaniu goście doznają pierwszej porażki na wyjeździe w tym sezonie a gospodarzy tym samym opuszczą dolną część tabeli i uplasują się na 10 pozycji. Reasumując to wszystko wydaje mi się, że kurs 3.20 na wygraną IFK Norkoping jaki znaleźć możemy w PinnacleSports jest warty zaryzykowania.

100

gumbi82 jest offline  
stare 21-07-2009, 11:32   #18

Spotkanie: Kokkola GBK - FC Santa Claus
Kurs: 1.6
Buk: Bet-at-home
Analiza: W dzisiejszym dniu Fińskiej Kakkonen grupy C mamy spotkanie między Kokkola GBK a FC Santa Claus. Według mnie drużyna gospodarzy wygra to spotkanie bez problemu. FC Santa Claus na wyjeździe jeszcze ani razu nie wygrała a drużyna gospodarzy na pewno będzie chciała wygrać ten mecz z niezbyt dobrą drużyną gości i da im to szansę na podniesienie swojej pozycji w tabeli o 2 miejsca. Kolejnym czynnikiem który wpływa na mój typ są statystyki meczy rozegranych między tymi drużynami:

08-07-00 Kakkonen FC Santa Claus - Kokkola GBK 1 - 2
06-05-00 Kakkonen Kokkola GBK - FC Santa Claus 4 - 0

Drużyny rozegrały tylko 2 mecze ze sobą ale jak widać to drużyna gospodarzy zawsze wygrywała - biorąc pod uwagę mecz przed swoją publicznością poszło im to gładko.

60

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 10:34
diablospl jest offline  
stare 21-07-2009, 12:14   #19

Spotkanie:FK Baku - Ekranas (wynik do przerwy)
Typ:1
Kurs:2,50
Buk:Tobet
Analiza: Witam serdecznie, już kolega mnie ubiegł z wynikiem całego spotkania więc muszę spróbować inaczej. Pierwszy mecz tych drużyn był dla mnie niespodzianką, byłem pewien, że mistrzowie Azerbejdżanu rozniosą w pył Ekranas. Tak się nie stało i uważam to za jedną z większych niespodzianek pierwszej serii spotkań. W rewanżu jednak niespodzianki już nie będzie. Azerowie to silna drużyna, w której grają dobrej klasy zawodnicy brazylijscy (z pewnością lepsi niż w naszej lidze), liga azerska również nie ustępuje jakością naszej (zresztą wystarczy sobie przypomnieć potyczki naszych drużyn ligowych z azerskimi zespołami w różnego rodzaju pucharach), drużyna narodowa gra coraz lepiej często sprawiając niespodzianki. Litwini to jednak moim zdaniem klasa niżej, zarówno w piłce ligowej jak i narodowej, stąd już teraz pożegnają się z marzeniami o lidze mistrzów. Baku od samego początku ostro weźmie się za strzelanie stąd do przerwy to oni będą prowadzić. Pozdrawiam serdecznie. Marcin.

100

magmar jest offline  
stare 21-07-2009, 12:19   #20

Spotkanie: Robredo T. - Navarro I.
Typ: 2
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bah

Analiza:

Spotkanie dwóch Hiszpanów grających w zupełnie odmiennych stylach. Gra Robredo opiera się bowiem głównie o solidne uderzenia z głębi kortu, natomiast styl gry Navarro opiera się na mocno bitym serwisie i grze przy siatce. Ivan to jeden z niewielu zawodników, którzy bez względu na nawierzchnie kierują się w stronę sieci by tam kończącymi wolejami punktować swoich rywali. Grając taki tenis Navarro zaskoczył już nie jednego zawodnika, myślę, że dzisiaj będzie podobnie. Robredo nie jest przyzwyczajony do tak szybkiej, dynamicznej i agresywnej gry(na szybszych nawierzchniach osiąga raczej przeciętne wyniki). Jeśli chodzi o formę Navarro - jest bardzo dobra.Pokonanie wczoraj Darcisa, gracza szybkiego w dwóch setach znakomicie o tym świadczy. Robredo niezły turniej w Szwecji,w półfinale przegrał jednak bardzo wyraźnie z Monaco. To będzie pierwsze spotkanie tych zawodników, myślę, że zwycięsko wyjdzie z niego Navarro, którego styl gry zdecydowanie zaskoczy Robredo.

400

mlody16 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 21 lipca 2009r. (Wtorek)

Zamknięty Temat