![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Dołączył: 25.02.2008
|
Spotkanie: Volandri F. - Bracciali D. Typ: 2 Kurs: 4.40 Bukmacher: Centrebet Analiza: Challenger w Trani. Spotkanie dwóch Włochów. Po takim kursie na pewno warto zagrać na zwycięstwo Braccialiego. Doświadczony 31 letni Daniele miał łatwą drogę do półfinału - dwa krecze przeciwników, w pierwszej rundzie do końca nie dotrwał Matteo Trevisan, w drugiej Marc Lopez. W ćwierćfinale Daniele odprawił gładko 7:6 6:0 Vagnozziego. Imponująca forma serwisowa - w meczu z Vagnozzim 6 asów i 76% punktów zdobywanych po pierwszym podaniu. Włoch zawsze był znany z siarczystego serwisu i świetnego forehandu. Wygrał w swojej karierze 1 turniej ATP, w Casablance w 2006 roku. W swojej karierze był najwyżej sklasyfikowany na 49 pozycji w rankingu ATP. Teraz jest w 4-tej setce. Na pewno grając tak dobrze jak w Trani można tą pozycję zdecydowanie poprawić. Volandri na pewno do ogrania, słaby serwis, notorycznie przełamywany. Gra nierówno. Bracciali musi bronić swojego podania(z pewnością go na to stać - w tym turnieju znakomicie funkcjonuje jego serwis) i szukać okazji przy podaniu Filippo, których będzie na pewno sporo. W tym roku obaj spotkali się trzykrotnie, wszystkie spotkania wygrał Volandri. Ostatnie dwa były jednak niesamowicie zacięte, Filippo wygrywał minimalnie. Według mnie dzisiaj nie widać zdecydowanego faworyta. W mojej opinii po raz kolejny będzie to zacięte spotkanie. Tym razem jednak górą wyjdzie z niego świeższy Bracciali. Po kursie 4,40 warto zagrać. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 25-08-2009 o 19:36 |
| |
| | #42 |
| Dołączył: 22.11.2007
Reputacja: 91 |
Spotkanie: Siena-AC Milan Typ: handicap 1:0 AC Milan Kurs: 3.35 Bukmacher: Unibet Dla trenera Milanu Leonardo będzie to debiut jako szkoleniowca w Serie A mam nadzieje, że piłkarze postarają się zrobić prezent nowemu trenerowi i pewnie pokonają Sienę. Dużo się mówią przed sezonem o tym, że z Milanu odszedł lider zespołu Kaka, zastanawiając się również kto go ma zastąpić. Na razie rolę Kaki w zespole Milanu ma pełnić inny Brazylijczyk Ronaldinho. Jeśli jestem już przy zmianach kadrowych to z Sieny w przerwie letniej odeszło kilku ważnych zawodników przede wszystkim lider zespołu Daniela Portanovę a także Galoppę, Zunigę i Houssine'a Kharjao nowi zawodnicy którzy mają ich zastąpić będą potrzebowały czasu aby wkomponować się w drużynę. Marco Giampaolo trener Sieny nie morze dzisiaj skorzystać z usług Larrondo, Garofalo oraz Calaio. Milan natomiast musi sobie radzić dzisiaj bez Huntelaara,, Abbiati, Di Gennaro, Bonera, Ambrosiniego i Didy. Dlaczego gram na Milan z handicapem. Po pierwsze w ostatnich latach Milan dość regularnie wygrywał z Sieną na ich stadionie w poprzednim sezonie padł wynik 5:1 dla Milanu. Po drugie Siena w ostatnich latach tylko dwa razy wygrała mecz inauguracyjny sezon. Myślę, że Milan rozpocznie nowy sezon Seria A od pewnego zwycięstwa. Obstawiam, że na Artemio Franchi Milan pokona dzisiaj Sienę dwa lub trzy do zera. Ostatnio edytowane przez TBM ; 24-08-2009 o 20:55 |
| |
| | #43 |
| Dołączył: 10.03.2009 Skąd: ...z przed komputera.
|
Spotkanie: Palmeiras v Internacional RS (połowa/koniec spotkania) Typ: X/1 Kurs: 4.75 Buk: Gamebookers Analiza: Mecz dwudziestej pierwszej kolejki brazylijskiej Campeonato Brasileiro . Palmeiras podejmuje na własnym stadionie zespół Internacional RS. Palmeiras zajmuje obecnie 1 pozycje (10 zwycięstw, 7 remisów, 3 porażki, bramki 31:18) natomiast Internacional RS jest na 4 pozycji (10 zwycięstw, 3 remisy, 5 porażek, bramki 32:22). Z tabeli wynika jednoznacznie, że to gospodarze dzisiejszego spotkania są faworytami. Jednakże biorąc pod uwagę formę z ostatnich spotkań, to nie wygląda to dla nich już tak kolorowo. Brak zwycięstwa od 4 spotkan nie napawa optymizmem...Ale jak każda i ta zła seria musi się kiedyś skończyć. Myślę, że zawodnicy Palmeiras będą chcieli za wszelką cenę na tle przeciwnika pokazać że są klasowym zespołem i zamazać złe wrażenie po ostatnich kiepskich występach. Uważam że w końcowym rozrachunku poradzą sobie z Internacionalem, jednak mimo to do przerwy przewiduję remis.
__________________ >>>>>Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna.<<<<< Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 25-08-2009 o 19:33 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 29 sierpnia 2009r. (Sobota) | Assitalia | Typy Dnia | 27 | 29-08-2009 17:00 |
| Typy Dnia - 15 sierpnia 2009r. (Sobota) | TBM | Typy Dnia | 61 | 15-08-2009 21:51 |
| Typy Dnia - 4 Sierpnia (Sobota) | TommyTSW | Typy Dnia | 51 | 04-08-2007 22:23 |
| Typy Dnia - 5 sierpnia 2006r. (sobota) | Benek_22 | Typy Dnia | 31 | 05-08-2006 19:46 |