Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 23-07-2009, 12:08   #21
TBM
Forum VIP

Reputacja: 720
typ by vrazzo

Spotkanie: Taylor Dent - Marcos Daniel
Typ: Marcos Daniel
Kurs: 5,34
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Dzisiaj w turnieju ATP w Indianapolis swoje pierwsze mecze w tej imprezie rozegrają Taylor Dent i Marcos Daniel. Dla jednego z nich będzie to koniec krótkiej przygody z tym turniejem, bukmacherzy wyraźnie widzą w tej roli Brazylijczyka, dając Dentowi ogromne szanse na zwycięstwo. Ja jednak nie jestem przekonany co do tego, że dużo bardziej utytułowany Amerykanin łatwo pokona Daniela. Grający przed własną publicznością Taylor jest w rankingu ATP na 210 pozycji, Marcos plasuje się tutaj na 75 miejscu. W obu dotychczasowych meczach pomiędzy tymi zawodnikami, obu tegorocznych, zwyciężał Dent, a na początku lipca w Newport zmiótł wręcz rywala z kortu, ogrywając go 6:2, 6:1. Mimo, iż hard nie jest na pewno ulubioną powierzchnią Daniela, zaś faworyzuje Denta, stawiam dziś na zwycięstwo Brazylijczyka. Po serii fatalnych występów wreszcie doprowadził on swoją formę do porządnego poziomu, w poprzednim starcie wygrał challenger w Bogocie, choć miał całkiem niezłych rywali w każdej z rund : Vicente, Zabaleta, Hocevar, Santiago Gonzalez i Zeballos w finale. W każdym z tych meczów mieliśmy co najmniej jeden tie-break, walka była wyrównana. Marcos miał jednak 3 dni odpoczynku, więc niekoniecznie musi być zmęczony, a zwycięstwa w Kolumbii mogą podnieść go psychicznie. Dent gra w tym roku prawie wyłącznie w swoim kraju, toteż zajmuje w rankingu słabszą pozycję, jednak jest lepszy niż jego dzisiejszy rywal. Nie ma jednak pomiędzy nimi aż tak wielkiej różnicy, jak sugerują bukmacherzy, a Daniel osiągnął dobrą formę. Warto zaryzykować więc ten typ choćby za symboliczną kwotę.

400

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:16
TBM jest offline  
stare 23-07-2009, 13:30   #22

Reputacja: 84
Spotkanie: Gombak - Brunei DPMM
Typ: Poł./Koniec spotkania / X / Gombak
Kurs: 4,75
Buk: Bwin
Analiza: Spotkanie w Singaporean league pomiędzy sąsiadami w tabeli :
3. Brunei DPMM 19 10 5 4 25 : 17 35 pkt.
4. Gombak 19 10 4 5 35 : 22 34 pkt.
Jak nie trudno zauważyć będzie to bardzo wyrównane spotkanie ja jednak typuję ze wskazaniem na gospodarzy którym to ewentualne zwycięstwo nad rywalem pozwoli im przeskoczyć rywaja w tabeli .
Sięgając do statystyk to :
GOSPODARZE W DOMU :
Gombak 9 7 1 1 17 : 5 22 PKT.
GOŚCIE NA WYJAZDACH :
. Brunei DPMM 10 1 5 4 8 : 12 8 PKT.
Już według tej statystyki nie trudno zauważyć że gościom na wyjazdach idzie nie najlepiej co w przeciwięstwie do gospodarzy w domu stawia tych drugich w lepszej sytuacji .
Dlatego ten mecz wydaje mi się do przerwy wyrównany a po przerwie gospodarze przechylą szalę zwycięstwa na swoją stronę .

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:17
weroncia2003 jest offline  
stare 23-07-2009, 13:42   #23

Spotkanie:Vilaznia-Rapid Wiedeń
Typ:1
Kurs:5.50>5.00
Bukmacher:Bah
Analizazisiaj w ramach 2 rundy eliminacji ligi Europy zmierzą się Albańska Vilaznia z Rapidem Wiedeń z Austrii.W pierwszym meczu w Wiedniu Rapid wygrał 5-0 dlatego dzisiaj licze na rozluznienie tej ekipy i skromne zwycięstwo Vilaznii.Ciężko gra się w takich państwach jakim jest Albania.Myśle że możemy być świadkami niespodzianki.Rapid myślami będzie już przy niedzielnym meczu w lidze z Mattersburgiem muszą więc oszczędzac siły.Vilaznia w 1 rundzie wyeliminowała Irlandzki Sligo(2-1 na wyjezdzie 1-1 u siebie)Myśle że dzisiaj godnie pożegnają się z europejskimi pucharami.Typuje skromne zwycięstwo gospodarzy

100

Graza1920 jest offline  
stare 23-07-2009, 14:54   #24

Reputacja: 43
Spotkanie: Ol. Rustavi - Legia
Typ: 1 DRAW NO BET
Kurs: 5,50
Bukmacher: Bet365

Analiza: Według mnie bardzo dobry typ z dużymi szansami powodzenia. Jak wiemy polskie drużyny w europejskich pucharach co roku tylko się kompromitują. Legia wreszcie wygrała jednak 3-0 i przed rewanżem niby znowu faworytem. Polonia wygrała zaś tylko 1-0 na wyjeździe z zespołem z San Marino. Słabizna. Jednak czemu stawiam na gospodarzy. A to dlatego, że Legia ma już 3 bramkową zaliczkę i musiałaby przegrać 0-4 żeby nie awansować, w przypadku 0-3 oczywiście dogrywka. Już mecz Polonii w poprzedniej rundzie pokazał, że polskie drużyny nie potrafią zagrać 2 dobrych spotkań w europejskich pucharach. W poprzedniej rundzie Polonia na wyjeździe wygrała 2-0, by u siebie przegrać 0-1, a była jeszcze większym faworytem. Oczywiście Ol. Rustavi to słabeusze, ale jednak mistrz Macedonii - myślę, że gospodarze zagrają bynajmniej o honor i dzisiaj wygrają, w najgorszym przypadku będzie remis i wtedy zwrot. Nie sądzę, by Legia dzisiaj wygrała. Wydaję mi się to wbrew wielkim faworyzowaniu Legionistów mało realne. Kurs jest świetny, więc trzeba spróbować.

100

black list: Tomas Berdych, Gael Monfils, Marin Cilic, Antonio Veic, Andy Murray, Jurgen Melzer, Nikolay Davydenko, Igor Andreev, Denis Istomin.

Lionel21 jest offline  
stare 23-07-2009, 15:29   #25

Brazylia - Kuba
typ: 2
kurs: 3,55
buk: Bwin

Drugie spotkanie tej grupy w Final Six Ligi Swaitowej. Wczoraj Kubanczycy nie bez problemow pokonali reprezentacje Argentyny 3-1, wszystkie 4 sety byly bardzo wyrownane i dopiero w koncowkach rozstrzygalo sie kto wygra. Ostatecznie rozklad setow wygladal nastepujaco: (22:25, 25:22, 24:26, 24:26). Kuba w fazie grupowej potwierdzila ze jest jednym z faworytow to wygrania trofeum w tym roku, pewne wygrane z Rosja czy Bulgaria na pewno budza wiekszy podziw niz wygrane Brazylii na Finami czy druga reprezentacja Polski. Kubanczycy to bardzo mlody, lecz doswiadczony team, furrore robi 14-letni Leon zdobywca 24 pkt w meczu wczorajszym, trzon kadry stanowia rowniez Leal, Sanchez czy Simon . Brazylia jak zwykle nalezy do faworytow kazdej siatkarskiej imprezy, w tym spotkaniu nic nie musza, bo i tak w razie porazki zpewne przejda dalej, gdyz z Argentyna powinni sobie latwo poradzic. Reasumujac mysle ze Brazylijczycy nie sa az takim faworytem jak wskazywalyby kursy 1,25 czy 1,3 dlatego zdecyduje sie postawic na zawsze nieobliczalna Kube. Uwazam ze typ warty gry z duzymi szansami powodzenia.

100

dobi jest offline  
stare 23-07-2009, 15:53   #26

Spotkanie: Pablo Cuevas v Philipp Kohlschreiber
Typ: 1
Kurs: 4.75
Bukmacher: Bwin

Analiza:

Urugwajczyk Cuevas złapał niezłe wiatry. Przebił się bardzo łatwo przez kwalifikacje nie tracąc seta. W turnieju głównym nie miał większych problemów z niezłym Phau i rozstawionym z 9-tką Melzerem. Serwis funkcjonuje na wysokim poziomie, duża ilość
asów. Miałem okazję kilka razy oglądać Pablo w akcji - gra odważnie, atakuje, często gości przy siatce(dobry deblista, zwycięzca wielkoszlemowego turnieju French Open 2008 w grze podwójnej). Aktualny sezon jest dla niego udany - zaliczył półfinał w Vina
Del Mar, pokonując po drodze m.in Lapenttiego i Montanesa, wygrał challenger w Napoli, zaliczył półfinał challengera w Scheveningen. Myślę, że w aktualnej dyspozycji jest w stanie pokonać Kohlschreibera, który wczoraj solidnie namęczył się ze Starace. Jak grać
z Niemcem znakomicie pokazał ostatnio nasz rodak Łukasz Kubot. Przede wszystkim odważna gra, ciągłe ataki i świetny serwis pozwoliły wygrać z Philippem. W mojej opinii Cuevasa stać na to by zagrać właśnie w ten sposób i wygrać. To będzie pierwsze spotkanie obu tych zawodników i moim zdaniem zakończy się na korzyść Urugwajczyka.

375

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:18
mlody16 jest offline  
stare 23-07-2009, 16:23   #27
Typer

Reputacja: 666
Spotkanie:Valleta - St.Patricks
Typ: 1
Kurs: 2.80
Buk: PinnacleSports
Stawka: 8/10

Dzisiaj na Malcie , w miasteczku Valletta odbędzie się rewanżowe spotkanie pomiędzy
Valletą a przyjezdnymi z Irlandii - St.Patricks.
Głównym czynnikiem meczowym , który odegra tutaj rolę i którego najbardziej obawia się Trener St.Patrick's - Jeff Kenna to upał , jaki towarzyszyć będzie graczom na meczu.
Jak wiemy drużyny z Irlandii nie są przystosowane i rzadko grają w upałach.
W miejscowości Valletta dzisiaj mamy 33 stopnie.
Trener w wywiadzie powiedział iż ma nadzieje , że w 2 połowie będzie troszkę chłodniej .
St.Patricks pierwszy raz będą grać na takim terenie.
Dzisiaj odbędzie się także trening by zapoznać się z murawą.
Trener ma do dyspozycji cały skład 18 graczy.
Jednak myślę , że to Valletta ma zdecydowaną przewagę , biorąc pod uwagę to , że 33 stopnie dla nich no norma dzienna .
Jedynym minusem jest brak napastnika Valletty Njonga , który jest zawieszony za kartki .

GL!

Edit by Ass: Typ powtórzony 100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:18
miki9971 jest offline  
stare 23-07-2009, 17:06   #28

Spotkanie: USA - Rosja
Typ: 3:0 dla Rosjan
Kurs: 3,00
Bukmacher: Expekt
Analiza:
O 20.30 odbędzie się czwarty mecz tegorocznego finału LŚ rozgrywanego w Belgradzie. Zmierzą się w nim obrońca tytułu - Amerykanie z silną reprezentacją Rosji. Faworytem są Rosjanie którzy zakończyli fazę grupową w znakomitym stylu ogrywając dwukrotnie silnych Bułgarów i to w dodatku 3:0. Amerykanie są cieniem ekipy która rok temu wygrała IO. Bez Priddiego, Balla, Salmona to nie jest ta sama ekipa. Oglądając wczorajszy mesz Serbia - USA stwierdziłem, że Amerykanie byli lepsi tylko przez kilkanaście minut drugiego seta. Na Rosjan to nie wystarczy. Berezkho, Poltavsky (być może zagra Michailov), Tetuchyn i spółka powinni bez problemów rozprawić się z przybyszami zza oceanu. Stawiam 3:0 dla Rosjan

200

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:19
Ding jest offline  
stare 23-07-2009, 17:30   #29

Reputacja: 28
Spotkanie: USA - ROSJA
Typ: USA +1,5
Kurs: 1,72
Bukmacher: Bwin

O 20:30 rozpocznie się kolejny pojedynek w Belgradzkim finale Ligi Światowej. Będzie to wejście w turniej dla Rosjan i kolejny mecz dla USA. Po wczorajszej, dotkliwej porażce Amerkanów bukmacherzy zmienili poprzednio wystawione kursy, tym razem faworyzując Rosjan. Wprawdzie USA ulegli dosyć gładko gospodarzom turnieju- Serbii, w stosunku 3:0. Nie można jednak powiedzieć, że USA grali aż tak fatalną siatkówkę, że nie mają szans z Rosjanami. USA grają bez Balla i Pridiego, co oczywiście widać w ich grze. Wątpliwe, by byli w stanie powtórzyć wynik sprzed roku, kiedy to notabene również przegrali pierwszy mecz, by potem się odbudować i wygrać cały turniej. Jeśli chodzi o drużynę ze Sbornej, to w tej edycji Ligi Światowej wyraźnie zawodzi. Ich lider, Poltavsky gra nijak, wchodzi za niego Mikhaylov. Często psują zagrywki, razi ich nieporadne przyjęcie zagrywki rywali. A wiadomo, jak potrafi serwować as Amerykanów w tej kwestii- Stanley. Uważam, że drużyna zeszłorocznych tryumfatorów LŚ powinna spokojnie pokryć mój handicap, a nawet wygrać to spotkanie z nijaką Rosją.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:19
mate4pl jest offline  
stare 23-07-2009, 18:09   #30
Ban

Spotkanie:PSG - Panthrakikos (19:00)
Typ:PSG
Kurs:1.40
Buk: Bwin
Analiza:
Zaległe Towarzyskie spotkanie zostanie dzisiaj rozegrane w Evry dzisiaj o godzinie 19. Nie trzeba nikomu chyba tłumaczyć kim jest zespołu PSG , jest to klasowa drużyna z Francji która w poprzednim sezonie zajęła pierwsze nie premiowane miejsce grą w Europejskich Pucharach. W zespole Francuskim gra wiele sławnych osobistości m.in Giuly , Coupet , Makalele lub choćby Rothen. Drużyna Francuska na pewno prezętuje wyższy a zarazem odmienny poziom gry niż gracze z Grecji. Panthrakikos jest to klub z ekstraklasy Greckiej , jednak nie jest to drużyna z wielkimi sukcesami oraz tytułami jest to średniak (aby nie powiedzieć słabiak) Grecki. Zajeli oni w poprzednim sezonie dalekie 11 miejsce i w sezonie nie odznaczyli się tak na prawdę niczym ich celem nr jeden było utrzymanie się w lidze - co im się udało. Jest to spotkanie Towarzyskie a więc nie możemy powiedzieć na temat formy jednych i drugich zbyt wiele , jest to etap przygotowania i i jedni i drudzy nie są w swojej szczytowej formie jednak idę za głosem rozumu i patrząc na samo spotkanie widzę że PSG to drużyna lepsza i jeśli zagrają składem który jest przewidziany (mocna obsada z podstawowymi zawodnikami) to dzisiaj drużyna z Grecji nie będzie miała żadnych szans ponieważ nie mają oni takowych indywidualności jak PSG. Obstawiam gładkie zwycięstwo Francuzów.

100
Z oczywistych względów.

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 24-07-2009 o 23:24
Typser jest offline  
stare 23-07-2009, 18:28   #31

Reputacja: 5
Spotkanie: Errani S. - Zakopalova K.
Typ: Errani S.
Kurs: 1,60
Buk: www.bet-at-home.pl
Analiza: Spotkanie pomiędzy 38 Errani a 118 Zakopalową. Obie panie miały przyjemność gry ze soba i wtedy góra była Czeszka. Myślę ze dzisiejszy mecz moze zakończyć sie po trzy setowym pojedynku. Ale bardziej prawdopodobny wydaje się typ na zwycięstwo w pierwszym secie. S. Errani stąd mój typ. W pierwszym pojedynku w Słoweni pokonała gładko Rus Arantxe 2:0 (6:1 i 6:0 w setach). Zakopalowa wygrała tak samo swój mecz z Zec Peskiric Masa 2:0 tracąc 6 gemów w całym pojedynku. Myślę ze obydwie panie są w dośc dobrej jak dla siebie formie lecz góra bedzie Errani. Jedyne co w tym secie może ugrać Czeszka według mnie to jeden set ze względu na to że Errani dość trudno się gra właśnie z Zakopalowa.

60

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:21
jackus123 jest offline  
stare 23-07-2009, 19:25   #32

Reputacja: 2
Spotkanie: USA - Rosja
Typ: USA -1,5
Kurs: 4.00
Bukmacher: Sportingbet

Analiza:
Dzisiaj o 20.30 Stany Zjednoczone rozegrają swój drugi mecz w tegorocznym Final Six. We wczorajszym meczu USA uległo 0:3 gospodarzom, czyli Serbii, po tym meczu kursy na USA wzrosły moim zdaniem niesłusznie. USA bez większych problemów wygrało swoją grupę z 9 zwycięstwami i 3 porażkami. Rosja w grupie grała średni i z 8 zwycięstwami i 4 porażkami awansowała z 2 pozycji. Zauważyłem, że dzisiaj dużo ludzi gra na Rosję, moim zdaniem błędnie, nie ma co sugerować się pierwszym meczem Amerykanów, w zeszłym roku również pierwszy mecz przegrali 0:3 i to właśnie z Serbami , a potem doszli do finału i go wygrali 3:1 y Serbami. USA dzisiaj gra o wszystko i moim zdaniem nie zawiedzie i wygra 3:1 lub 3:0.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:21
maks jest offline  
stare 23-07-2009, 20:09   #33

Reputacja: 14
Spotkanie: Siroki Brijeg - SK Sturm Graz 20:15
Typ: SK/SK
Kurs: 3,25

Buk: Bet365

Analiza:
Pomijajac zdanie o ktorej i gdzie rozegrane bedzie to spotkanie, to faworytem do wygrania całego meczu jest dla mnie Sturm Graz. Dlaczego to zaraz powiem. Wynikiem 1 spotkania w Austrii bylo 2:1 , a w sumie okazji bylo multum, jako ze nie zostaly wykorzystane Sturm dzis nie moze jeszcze swietowac, cel zapewne maja jeden jak najszybciej strzelic bramke, a styl gry ktory prezentuja austriackie kluby przypomina w duzym stopnu ten z niemieckich boisk. Gramy od poczatku do konca, nie kalkulujac jakiego wyniku nam potrzeba by awansowac i ewentualnie jak musimy do teg dopasowywac ustawienie wzgledem pozostalem czasu. Co prawda oba kluby maja juz za soba sparingi z roznymi klubami europejskimi ale Bosniacka liga jest slaba , nie ukrywajmy. A ich podejscie i styl gry przypomina bardzo styl wschodnioeuropejski, gry na czas , malej liczby strzalow na bramke i stwarzanych sytuacji. Oni o awans musza zawalczyc czyli zaryzykowac i otworzyc sie na kontry , mysle ze szybko ta okazje wykorzystaja gracze Sturm i byc moze nie bedzie te osatnia kontra na jaka sie nadzieja dzis bosniacy. Troche mnie tylko niepokoi ze gospodarze beda mieli bardzo silny doping co moze nieco zdeprymowac rywala, bosiaccy kibice sa nieco fanatyczni i jesli nic sie nie stanie to wedlug mnie typ jest wart ryzyka

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:22
snuz123 jest offline  
stare 23-07-2009, 20:18   #34

USA - Rosja Suma Punktów – Pierwsze Dwa Sety (90,5)
Typ: over 90,5
Kurs: 1,5
Buk: Unibet

Spotkanie obrońców tytułu z zawsze groźną drużyną naszych "przyjaciół" ze wschodu. Opinie na temat meczu są podzielone. Amerykanie przegrali wczoraj w trzech setach z ekipą Serbii która chyba powoli zaczyna grać swoje. Siatkarze USA bez problemu awansowali to finału, Rosjanom udało się to rzutem na taśmę. Mało kto w to wierzył ale ograli dwukrotnie Bułgarów po 3:0 i to na ich terenie! Moim zdaniem mecz będzie zacięty i spodziewam się w miarę wyrównanego pojedynku. Więcej niż trzy sety wydają się pewne ale bukmacherzy są podobnego zdania i kursy są malutkie. Postanowiłem zagrać na over 90,5pkt w pierwszych 2 setach. Możliwe że jakaś drużyna wygra seta pewnie ale przy tak wyrównanym poziomie pogromu w jednym z nich nie powinno być i przykładowy wynik 25:20 25:21 jest bardzo prawdopodobny.

50

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:24
malutki_194 jest offline  
stare 23-07-2009, 20:28   #35

Reputacja: 136
Spotkanie: Swindon Robins - Belle Vue Aces
Typ: Krzysztof Kasprzak powyżej 10 punktów
Kurs: 2,3
Bukmacher: Bet365
Analiza:

W ramach rozgrywek brytyjskiej Elite League prowadząca w lidze drużyna ze Swindon podejmie zajmującą przedostanie miejsce ekipę Belle Vue. Faworyt spotkania może być tylko jeden i niewiadomą pozostają jedynie rozmiary zwycięstwa gospodarzy. W przeciwieństwie do gości posiadają bardzo wyrównaną ekipę z Leigh Adamsem i Matejem Zagarem na czele. W zespole BVA liczyć można właściwie tylko na Kaspera, który notuje ostatnio świetne wyniki na wyspach. Regularnie zdobywa "dwucyfrówki" i jest praktycznie jedynym liderem teamu. Dziś także jeśli można liczyć na jakiś opór ze strony przyjezdnych, to z pewnością najbardziej za jego sprawą. Co prawda za przeciwników będzie miał niezłych zawodników, to liczę na jego dobry występ. Jego poprzednie mecze również wskazują, że świetnie odnalazł się w Anglii - 12 pkt z Eastbourne, 11 ze Swindon czy 13 przeciwko Lakeside. Mam nadzieję, że podtrzyma tę dobrą passę i przywiezie przynajmniej 11 oczek, a nie jest to dla niego jakaś niesamowita granica.

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 24-07-2009 o 16:19
niccolo7 jest offline  
stare 23-07-2009, 20:57   #36

Reputacja: 33
Fram Reykjavik vs. Sigma Olomouc
Fram Reykjavik
5,45
Betgun

Za kilka minut rozpocznie się rewanżowe spotkanie pomiędzy Fram a Sigmą. Faworytem tego spotkania jest słowacki zespół, mimo, że nie jest potentatem w piłce nożnej, a poza tym gra na wyjeździe teoretycznie będąc na straconej pozycji bo w pierwszym spotkaniu w Olomouc mecz zakończył się wynikiem 1:1. Fram nie podejdzie do tego spotkania rozluźniony mając za zadanie bronić wynik, ale będzie chciał to przypieczętować. Nie warto bronić statystyk. Wynik 1:1 daje im teoretyczny awans przy dzisiejszym remisie 0:0, ale wg mnie nie będzie mowy o solidnej defensywie bez żadnego ataku. Fram wraca na własny obiekt bo lekkim tourne po kraju i czy będzie to powrót w wielkim stylu? Wierzę w to.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 24-07-2009 o 11:24
Magiki jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 23 lipca 2009r. (Czwartek)

Zamknięty Temat