Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 23-02-2009, 19:28   #1

Reputacja: 4
Typy Dnia - 24 lutego 2009r. (wtorek)

Tutaj podajemy typy na wtorek - 24 lutego !!!

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.
Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.
Jareks89 jest offline  
stare 23-02-2009, 19:44   #2

Spotkanie: Atkanta - Utah
Typ: utah wygra różnicą 6-10 ptk
Kurs: 4,45
Buk: Bwin

Analiza:

Utah Jazz podejmie dzisiaj na własnej hali Atlantę Hawks. Jak dla mnie faworyt jest tylko jeden. Jest nim drużyna gospodarzy. W ostatnim meczu we własnej hali pokonali NO Hornets a jeszcze wcześniej pretendenta do mistrzostwa - Boston Celtics. Oglądałem ten mecz i muszę powiedzieć, iż wywarli swoją grą ogromne wrażenie na mojej osobie. Grali bardzo mądrze w ataku i konsekwentnie w obronie. Uważam, iż forma graczy Utah Jazz jest wyśmienita i spokojnie sobie poradzą z Atlantą Hawks. Dlatego gram na wygraną gospodarzy różnicą 6-10 ptk.

100

Ostatnio edytowane przez Ted ; 02-03-2009 o 14:51
Lebron44 jest offline  
stare 23-02-2009, 19:46   #3
Moderator

Reputacja: 375
Spotkanie: Arsenal Londyn – AS Roma
Typ: 1
Kurs: 2,05
Bukmacher: Unibet

Analiza: Przed nami 1/8 piłkarskiej Ligi Mistrzów. We wtorek rozegrane zostaną cztery spotkania, ja wybrałem to najbliższe mojemu sercu, a więc Arsenal Londyn – As Roma!
W zespole Arsene Wengera wielkie nadzieje związane z Ligą Mistrzów, Arsenal po bardzo przeciętnej grze w Premiership, praktycznie stracił szansę na mistrzostwo, co gorsza Kanonierzy do samego końca rozgrywek będą walczyć o miejsce w czołowej czwórce, które da możliwość wystąpienia w eliminacjach do Champions League. Na drodze Londyńczyków stanie włoska ekipa z Rzymu – As Roma. Zawodnicy Luciano Spalettiego w Serie A nie spisują się najlepiej, dopiero 6 miejsce w tabeli i podobnie jak w przypadku Arsenalu, tylko iluzoryczne szanse na końcowy tryumf. Kanonierzy do 1/8 LM awansowali zajmując drugie miejsce w grupie F. Na drodze Anglików stanęły takie drużyny jak: FC Porto, Fenerbahce Stambuł oraz Dynamo Kijów. Arsenal przegrał tylko jedno starcie, to ostatnie w Portugalii, właśnie ta porażka sprawiła, że pierwszy mecz tego dwumeczu rozegrany zostanie na Emiratem Stadium, w Północnym Londynie. Roma awansowała z grupy A i to z miejsca pierwszego spychając na drugie Chelsea Londyn. Rzymianie odnotowali dwie porażki, najpierw z CFR Cluj i następnie właśnie z The Blues. Sytuacja kadrowa w Arsenalu nie wygląda zbyt ciekawie… Na Emirates nie zagrają: Silvestre, Rosicky, Fabregas, Adebayor, Arszawin, Eduardo, Walcott. Większość z nich na pewno pojawiłaby się na murawie gdyby nie kontuzje, z którymi Kanonierzy borykają się praktycznie bez przerwy przez ostatnich kilka lat. Zwłaszcza linia pomocy nie wygląda zbyt okazale. Najprawdopodobniej wystąpią w niej: Nasri, Denilson, Song i Diaby. To oni będą musieli zaprezentować się ponad swoje siły, aby Arsenal osiągnął korzystny wynik. W drużynie z Rzymu zabraknie największej gwiazdy, Francesco Totti nabawił się kontuzji w meczu ze Sieną i raczej jutro nie zagra. Obie drużyny spotkały się w fazie grupowej Ligi Mistrzów w roku 2002. Na Stadio Olimpico Arsenal wygrał gładko 3:0 po hat tricku Henry’ego, zaś na Highbury padł remis 1:1. Kanonierzy w starciach z zespołami włoskimi spisywali się do tej pory wybornie, w sześciu dwumeczach aż pięc razy był górą. Wystarczy sięgnąć pamięcią do ostatniej edycji Champions League, Arsenal także w 1/8 wyeliminował AC Milan, a w sezonie 2005/2006 na drodze stanął Juventus Turyn, który także musiał uznać wyższość ekipy z Londynu. Zapowiada się wielki mecz, otwarty z obu stron, gospodarze jutrzejszego spotkania będą musieli postawić wszystko na jedną kartę i wygrać bitwę o ćwierćfinał, aby tego dokonać najlepiej byłoby osiągnąć dobry wynik na własnym stadionie. Liczę na zwycięstwo 2:0. Come on Gunners!

105

Kanonier0392 jest offline  
stare 23-02-2009, 20:16   #4

Spotkanie: Denver Nuggets - Boston Celtics
Typ: 2
Kurs: 1.97
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

widzialem Denver ubieglej nocy w meczu przeciwko Bucks, ktory przegrali 116-120 i to byl mecz konczacy trzytygodniowy tour po obcych parkietach.
Bardzo widoczny byl brak Kenyona Martina, takze Carmelo Anthony nie gral na swoim normalnym wysokim poziomie, to samo Ch. Billups, na ktorego rzuty z dystansu zwykle mozna polegac.
Bardzo wazna informacja jest kontuzja Nene, ktorego brak bedzie bardzo widoczny pod tablicami. Nene to dla Nuggets taki K. Garnett, ktorego zabraknie takze z powodu kontuzji kolana. Jednak pod nieobecnosc KG ciezar gry skutecznie ubieglej nocy wzieli na siebie Ray Allen (31pkt) i Paul Pierce (26pkt), poza tym prawdziwa gwiazda tego zespolu stal sie specjalista od wejsc w strefe podkoszowa Rondo. Gdy on gra dobrze, Celci wygrywaja (gdy ma 18pkt, Celci 10-0). Rondo pokazal ze potrafi skutecznie grac przeciwko najlepszym rozgrywajacym, takim jak Deron Williams czy wczoraj przeciwko Stevowi Nashowi, w meczu wygranym bardzo pewnie przez Phoenix.
Denver wraca do swojej hali, gdzie gra bardzo dobrze w tym sezonie (20-6), ale Celci graja rewelacyjnie na wyjezdzie (21-8), co daje im prowadzenie na Wschodzie.
Jedynym ale moze byc brak Garnetta, z tym ze bostonczycy pokazali od czasu transferu KG ze pod jego nieobecnosc potrafia wygrywac (13-2 gdy on nie gra), dodatkowo Denver nie bedzie mialo najprawdopodobniej K. Martina i Nene wiec ten brak nie bedzie widoczny.
Kursy na Celtics spadaja w zawrotnym tempie jeszcze rano mozna bylo sie zalapac na soczyste 2.20, dobre i 1.95 bo szanse na zwyciestwo spore, oceniam 70/30

97

michalciesla jest offline  
stare 23-02-2009, 20:55   #5

Reputacja: 25
Inter - Manchester Utd

TYP: 1
KURS: 2.30
BUKMACHER: Bwin
ANALIZA:

O godzinie 20:45 w Mediolanie, dojdzie do moim zdaniem najciekawszego meczu ze wszystkich wtorkowych spotkań Ligi Mistrzów. Na przeciwko siebie staną dwa wielkie zespoły: Inter i Manchester. Myślę, że głównym faworytem do zwycięstwa w tym arcy ciekawym spotkaniu jest 11'stka rodem z Mediolanu. Za ich zwycięstwem przemawia wiele argumentów, a chyba jednym z najważniejszych jest fakt, iż Włosi grają u siebie. Jose Mourinho ma do dyspozycji optymalnie najmocniejszy skład. Po ostatnich wygranych derbach Nerazzurri są na fali, podobnie jak ich jutrzejszy przeciwnik. Manchester w ostatnich sześciu ligowych spotkaniach, zdobył komplet 18pkt. tracąc zero bramek. Przypomnijmy, że obydwie drużyny w swoich lokalnych tabelach ligowych zajmują pierwsze miejsca. Jak już mówiłem szykuje się bardzo ciekawe widowisko, więc poprzeczka będzie zawieszona bardzo wysoko. Myślę, że o stylu gry jednej i drugiej drużyny nie muszę pisać, bowiem jest on nam wszystkim dobrze znany. Włosi i Brytyjczycy grają bardzo podobnie, potrafią zadowolić kibiców.
Przed Manchesterem bardzo trudny sprawdzian. W końcu Czerwone Diabły są obecnym posiadaczem trofeum Ligi Mistrzów.
Włosi zdają sobie sprawę, że przyjdzie im grać z bardzo trudnym rywalem, ale myślę, że sam fakt, iż jutro mają stanąć na przeciwko Wyspiarzy, tylko podbudowuję Ich psychikę. Inter należy do małego grona moich ulubionych drużyn, ale pomijając ten fakt stawiam pewną jedynkę na jutrzejsze spotkanie. Obstawiając wynik myślę, że 2:1 będzie sprawiedliwy i możliwy do uzyskania.
:spokodfhgf h:

100

HardSystem jest offline  
stare 23-02-2009, 21:18   #6
Moderator

Reputacja: 478
Spotkanie: Inter Mediolan - Manchester United (Ile goli zostanie strzelonych?)
Typ: Mniej niż 1.5
Kurs: 2.55
Bukmacher: Bwin

Analiza: Jutro o 20.45 na San Siro w Mediolanie rozpocznie się chyba najciekawsze spotkanie 1/8 finału Ligi Mistrzów, w którym miejscowy Inter podejmować będzie drużynę Manchesteru United.
Będzie to pojedynek aktualnego Mistrza Włoch z Mistrzem Anglii, który jednocześnie jest obrońcą trofeum Champions League.
W obecnych rozgrywkach obie drużyny pewnie przewodzą odpowiednio Serie A i Premiership i udowadniają, że na krajowym podwórku są aktualnie poza zasięgiem ligowych rywali, dzięki czemu sukcesywnie zmierzają po odpowiednio 4. i 3. z rzędu tytuł mistrzowski! Czyżby dwumecz, który rozstrzygnie wyższość jednej z tych lig?
Faworytem do awansu są Czerwone Diabły, które liczą na obronę tytułu najlepszej klubowej drużyny na Starym Kontynencie, co na zawsze zapisałoby ich w historii europejskiego futbolu. Na pewno nie będzie to zadaniem prostym, gdyż już na tym etapie przyjdzie pokonać im niezwykle trudną przeszkodę. Ekipa Jose Mourinho (a raczej sam Portugalczyk, który, nieskutecznie próbując już z londyńską Chelsea, ma chrapkę na powtórzenie wyczynu jakiego dokonał przed laty z FC Porto) chce w końcu zaistnieć w Europie, gdyż występy na przestrzeni ostatnich lat w Lidze Mistrzów były w jej wykonaniu wielkim rozczarowaniem. Swoją drogą Mourinho ma dobry bilans gier z Manchesterem United, przeciwko któremu drużyny prowadził już 12 razy. Jego dorobek to 5 zwycięstw, 6 remisów i tylko 1 porażka. Jak jego drużyna (tym razem Inter) spisze się w pojedynku z piłkarzami Sir Alexa Fergusona? Może być różnie, gdyż na 9 dwumeczów przeciwko włoskim drużynom w europejskich pucharach Manchester United tylko 4 razy awansował do kolejnej rundy.
Jutro na boisku aż roić będzie się od piłkarskich gwiazd, które w każdej chwili mogą przechylić szalę zwycięstwa na korzyść jednej ze stron, ale moim zdaniem mecz będzie raczej mało ciekawym widowiskiem. Zapowiada się zacięte spotkanie, kalkulacje i przede wszystkim taktyka, która w dwumeczu jest niezwykle istotna. Oczywistym jest, że Nerazzurri, chcąc realnie myśleć o grze w ćwierćfinale, muszą jutro wygrać, gdyż o korzystny wynik w Teatrze Marzeń będzie bardzo ciężko. Nie spodziewam się jutro wielu bramek. Prawdę mówiąc, liczę co najwyżej na jedną, która prawdopodobnie zaważy o losach całego dwumeczu. Kto ją zdobędzie? Mój typ: 1:0 dla Interu i bramka niezwykle zmobilizowanego Ibrahimovicia.

155

Belfast Boy jest offline  
stare 23-02-2009, 21:28   #7

Data: 24.02.2009, godz. 20.45
Zdarzenie: Lyon - Barcelona
Dyscyplina: piłka nożna
Typ: x/2
Kurs: 5.25
Buk: Unibet
Uzasadnienie:
Barca w ostatniej kolejce ligowej niespodziewanie poległa w spotkaniu derbowym Espanyolowi, a wcześniejsze ledwie zremisowała. Przewaga nad Realem stopniała do 7 pkt. Barca nie może sobie pozwolić na kolejny zły występ tym bardziej w rozgrywkach Ligi Mistrzów. Ponadto Lyon jeszcze nigdy nie pokonał Barcelony(3 porażki i jeden remis). Z uwagi na to, ze Katalończycy grają na wyjeździe, a Lyon u siebie grać potrafi uważam, że do przerwy utrzyma sie wynik remisowy, a w drugiej połowie Barca zdobędzie gola na wagę zwyciestwa. Barcelona jest jednym z głównych kandydatów do wygrania ligi mistrzów.

100

Ostatnio edytowane przez Ted ; 02-03-2009 o 14:52
yayo jest offline  
stare 23-02-2009, 21:28   #8
Moderator

Reputacja: 917
Spotkanie: Arsenal Londyn – AS Roma
Typ: 2
Kurs: 3,80

Jutro o 20:45 zostanie rozegrane spotkanie 1/8 finału LM. Spotkanie to będzie bardzo pasjonujące. Myślę, że gracze AS Romy wywalczą sobie awans już w tym meczu, a rewanż u siebie to będzie formalność. Arsène Wenger będzie miał problem, gdyż wielu podstawowych zawodników nie wystąpi w tym meczu. Fabregas,Walcott, Adebayor, Rosickyego, Eduardo da Silva, jak widzimy Arsenal ma wielkie braki kadrowe. Do tego nie zagra Arshawin, którego transfer się przeciągnął. Menez i Cassetti z AS Romy nie wystąpią w tym meczu. Arsenal na 6 meczy 5 zremisował ! i tylko 1 wygrał ze słabym Cardiff City. Rzymianie na 6 meczy 4 wygrali 1 zremisowali i 1 przegrali. Jutro, jest sprawdzianem dla obu drużyn. Nie jest to zwykły mecz ligowy, lecz mecz Ligi Mistrzów. Jutro jednak myślę, że górę wezmą Włosi i hucznie wrócą do Rzymu z korzystnym wynikiem. Wynik 2:0 dla Romy.

Polecam

100

Ramzesa jest offline  
stare 23-02-2009, 21:59   #9

Reputacja: 38
Spotkanie: Atletico Madryt - Fc Porto
Typ: X2
Kurs: 1,74
Analiza:
Już jutro na boiska wracają zawodnicy Piłkarskiej Ligi Mistrzów! Wydarzenie, na które przez całą zimę czekała piłkarska Europa. Wszyscy elektryzują się jutrzejszym pojedynkiem Interu z Manchesterem. Ja jednak proponuję trochę odskoczyć od tego tematu, i spróbować wytypować wynik meczu pomiędzy słabszymi zespołami, Atletico Madryt i Fc Porto. Otóż dla mnie faworytem tej rozgrywki są portugalczycy. Gospodarzom ostatnio w lidze idzie dość słabo. W tabeli zajmują dopiero 7. miejsce, które gwarantuje jedynie występ w Pucharze UEFA, a na pewno Atletico mierzy wyżej. Choć należy wspomnieć, że w Primera Division o dwa bilety do LM biją się aż cztery równorzędne ekipy (dwa miejsca już rezerwuje dla Barcelony i Realu). Te cztery drużyny to: Sevilla, Valencia, Villareal, i właśnie Atletico. Niemniej jednak ostatnio gracze z Madrytu grają zwyczajnie słabo. Ich bilans formy to P-R-Z-P-R-R, przy dość kiepskich przeciwnikach (kolejno Sevilla, Getafe, Recreativo, Valldolid, Malaga i Almeira). Raczej w przyszłym sezonie zobaczymy ich w Pucharze UEFA, natomiast w LM u boku Realu i Barcy szaleć będą Sevilla i Villareal. Natomiast dużo spokojniej jest w Portugalskiej Sagres Lidze. Tam Porto prowadzi przed Benficą, i Sportingiem. Dla porównania z Atletico tabela formy zespołu z Estadio do Dragao to Z-Z-R-P-Z-Z, przy czym należy zaznaczyć że ten remis był z Benficą, a porażka na wyjeździe ze Sportingiem, czyli jedynymi drużynami w lidze walczącymi o LM. Myślę, że jutro Porto tego meczu nie przegra.

74

Szczurek jest offline  
stare 23-02-2009, 22:03   #10
ModTeam

Reputacja: 984
SPOTKANIE: Inter - Manchester
TYP: X/X
KURS: 4.75
BUKMACHER: Bwin
ANALIZA:

Jutro na San Siro dojdzie zdaniem wielu kibiców do przedwczesnego finału. Choć jest to zaledwie 1/8. 20.45 spotkają się dwaj giganci futbolu Nerazzuri oraz Czerwone Diabły. zapowiada się nie zwykle ciekawe widowisko , w którym ostrej walki na pewno nie zabraknie. Ale po kolei.
Obie drużyny w lidze grają jak z nut. Wygrywają wszystko jak leci. ManU juz od dobrych kilku miesięcy w meczu Premieship nie z chodził z boiska pokonany. Inter prawie dwa miesiące temu zaliczył wpadke na wyjeździe z Atalantą gdzie przegrał 3:1. ale mniejsza z tym. To że ManU ostatnio tylko wygrywa swiadczy chyba o tym że już na dobre złapali wysoką formę. Mieć serie już ponad 10 wygranych meczów w najlepszej lidze świata na pewno o czymś świadczy. Inter też te mecze wygrywa , ale mnie ich zbytnio te zwycięstwa nie przekonują.

Inter w tym sezonie w lidze mistrzów gra ... słabo. W 6 meczach 2 zwyciestwa 2 remisy i 2 porażki jak na taki zespół z takimi zawodnikami to nie jest imponujący wynik. W Serie A natomiast na Giuseppe Meazza radzą już sobie znacznie lepiej. 9 wygranych i 3 remisy to dobry wynik. Jedyną porażkę odnieśli u siebie w tym sezonie w meczu LM z Panatinaikosem. Na pewno za interem przemawiać jutro fakt iż Murinho już wiele razy prowadził swoją drużynę (Chlsea) przeciwko Diabłom i bilans gier przeciwko im ma bdb. 5 wygranych 6 remisow i tylko dwie porazki. Inter do meczu przystąpi bez większych braków.

ManU natomiast do tego meczu powinien przystąpić bardziej niż bardziej zmobilizowani / skupieni a to dlatego że jeżeli jutro na San Siro nie przegrają pobiją rekord LM w serii meczów bez porazki. Jeżeli jutro nie przegrają to będzie to 20 mecz z rzędu w CL gdzie podopieczni fergussona nie zejdą pokonani. W ostatniej kolejce Sir Alex dał odpocząć Van der Sarowi , który wyszlifował znakomity rekord 1300min bez straconej bramki. Jutro na pewno będzie silnym punktem w grze defensywnej Manu , a na pewno taki silny punkt się przyda bo czerwone diabły będą mieli trochę problem z kontuzjami bo nie zagrają Vidic i Brown oraz nei wiadomo czy zagra Evans.

Mecz zapowiada się bardzo ciekawie. Wątpie aby Inter rzucił się na ManU tak jak by to mieli grać o zapewnienie awansu już w pierwszym meczu. Podopieczni Fergussona na pewno mając w kontekście rewanż na Old Trafford zadowolą się w tym meczu nawet i bezbramkowym remisem. Biorąc pod uwagę że ManU również za bardzo nie rzuci rywala to będzie to mecz w środku pola. Sądzę że Inter będzie miał swoje okazje do zdobycia gola ale znakomicie się spisjący ostatnio Edvin nie da sobie wbić gola.

W każdym razie jutro na san siro zobaczymy rój gwiazd.

375

Life is football ...
Football is Manchester United
Fani Manchesteru United na forum
Sporty Walki - Polecam
Premier League - Polecam
"Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota

Konrad140 jest offline  
stare 23-02-2009, 22:19   #11

Spotkanie: GS Warriors - LA Clippers
Typ:LA Clippers poniżej 112 ptk.
Kurs:1.83
Buk:Bet365

Godz. 04:30 Polskiego czasu. Mecz bardzo przeciętnych drużyn NBA, co skłoniło mnie to tego typu?mianowicie, w szeregach LA Clippers jest wiele kontuzji, Ci gracze, którzy jednak zagrają moim zdaniem nie są w stanie wyrobić 112 punktów. Clipersi mają zaledwie 22% skuteczność grając u siebie i 24% grając na wyjeździe ich gra po prostu jest słaba. Średnia ilość zdobytych punktów wynosi 93 na spotkanie, nie jest to zbyt wiele, oczywiście Clipersi potrafią rzucić i grubo ponad 100 punktów, ale myślę, że dzisiejszej nocy w osłabionym składzie nie zdołają przebić granicy 112. Bilans Clipersów wynosi 13 wygranych do 43 przegranych spotkań, bardzo słabo. Natomiast zawodnicy Warriors, bilans 20 do 36 również nieimponujący, ale ostatnio ta drużyna słapała zwyżkę formy, może nie jakąś wielką, ale spotkanie z osłabiona drużyną z LA powinni wygrać. Jedyne czego się boję w tym typie to chyba to, że gracze Warriors tracą dosyć dużo punktów około 110, mam jednak nadzieję, że to oni poprowadzą grę i nie dopuszczą clipersów do dobrego rzucania.

100

Micklbn jest offline  
stare 23-02-2009, 22:23   #12

Reputacja: 4
typ by KrajziCinek

Cytat:
Spotkanie: Djurgarden - Skelleftea
Typ: Djurgarden -0.5
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś do analizy wziąłem mecz Djurgarden - Skelleftea...Gospodarze to obecnie 9 ekipa w lidze, ekipa gości zajmuje 7 miejsce...zapowiada się zatem ciekawy mecz...Gospodarze prezentują nierówną formę w ostatnim czasie:

21/02/2009 Elitserien Brynäs IF vs. Djurgården P - 4:2
19/02/2009 Elitserien Djurgården vs. Färjestads BK P - 3:4
17/02/2009 Elitserien Djurgården vs. Timrå IK Z - 4:1
14/02/2009 Elitserien MODO Hockey vs. Djurgården R - 4:4
4:4 (OT)
12/02/2009 Elitserien Djurgården vs. Luleå HF Z - 5:2

W lutym gospodarze dzisiejszego meczu wygrali 2 mecze, 1 remis i 2 porażki...u siebie bilans bardzo dobry - 2 win i porażka 3:4 z Farjestads po dobrym meczu...
Tak jak typowałem w ubiegłym tygodniu Djurgarden walczy o play offy i wciąż szansa jest...muszą dzisiaj wygrać...mecz z Timrą wygrany 4:1 pokazał ich prawdziwy potencjał..widziałen ten mecz i ekipa Djurgarden mi zaimponowała...

Skelleftea w lutym radzi sobie tak:
21/02/2009 Elitserien Skellefteå AIK vs. Rögle BK Z - 2:2
3:2 (OT)
19/02/2009 Elitserien Timrå IK vs. Skellefteå AIK P - 8:0
16/02/2009 Elitserien Skellefteå AIK vs. Södertälje SK Z - 3:0
14/02/2009 Elitserien HV 71 vs. Skellefteå AIK Z - 2:3
12/02/2009 Elitserien MODO Hockey vs. Skellefteå AIK P - 4:1

2 win, 1 remis i 2 porażki...popatrzmy na mecze wyjazdowe...porażka 0:8 !! z Timrą (ta ekipa przegrała 4:1 z Djurgarden)...ten mecz przekonuje do mojego typu...porażka z Modo także wysoka dość...jak widzimy ekipa gości na wyjazdach nie gra rewelacyjnie co dzisiaj może się odbić na wyniku...

Historia meczy z ostatnich 2 lat:
04/12/2008 Elitserien Djurgården vs. Skellefteå AIK 0:2
30/09/2008 Elitserien Djurgården vs. Skellefteå AIK 2:2
3:2 (OT)
30/12/2007 Elitserien Djurgården vs. Skellefteå AIK 3:2
02/10/2007 Elitserien Djurgården vs. Skellefteå AIK 4:0
04/01/2007 Elitserien Djurgården vs. Skellefteå AIK 2:0

ostatni mecz to win Skelleftea ale własnie był to czas kiedy Djurgarden grało fatalnie...dzisiaj pora na rewanż...liczę na wygraną Djurgarden minimum 2 golami

100

Ostatnio edytowane przez Ted ; 02-03-2009 o 14:53
Jareks89 jest offline  
stare 23-02-2009, 22:55   #13

Reputacja: 103
GS - LA Clippers
1 -11
3.30
Bet365
Dziś spotkanie pomiedzy jedna z lepszych a jedna z gorszych ekip National Basket League. Clippersi są jedną z najgorszych ekip w tych elitarnych rozgrywkach, dostaja baty wszedzie na własnym parkiecie jak i na wyjazdach. Wczorajsze spotkanie z Portland moze to potwierdzic, Porazka 29 pktami to kleska jakich niewiele w NBA. Dzis Golden State ma mozliwosc całkowitej deklasacji rywala. Linia ustawiona na 4 pkt to moim zdaniem o wiele za mało jesli chodzi o ekipe Golde State. Druzyna gra coraz lepiej ma w swoich szeregach coraz wiecj młodych zdolnych graczy. Sądze ze zobaczymy dzis jednostronne widowisko i wysoka wygrana Golden State.

100

telprzem jest offline  
stare 23-02-2009, 23:19   #14

Reputacja: 33
Spotkanie: Utah Jazz vs. Atlanta Hawks
Typ: Utah handi -14,5
Kurs: 3,30
Buk: Bet365

Na początku chciałem dać na NOH, ale coś mnie pokusiło, żeby po raz kolejny postawić na Utah tym bardziej, że grają u siebie z oczko niżej rozstawioną Atlantą Hawks. Co do Sacramento vs. Hornets, tam najbardziej prawdopodobny jest over 203,5. Paradoksalnie- „królowie” (ostatnia pozycja w lidze, heh ) grają bardzo ofensywny basket na odwrót z dziurawą defensywą i spotkanie w którym rzucają poniżej 100 pkt. to naprawdę rzadkość, a zważając na to, że grają u siebie z lekko zdołowanym NOH to myślę, że ta linia zostanie przeskoczona bez oporów, a także zwycięstwo Sac’ jest w zasięgu ręki. Warto postawić za jakieś grosze zważając na to, że kurs cały czas idzie w górę. Co do dołka „szerszeni”, mają cały czas problemy kadrowe a szczególnie problem z Chandlerem, który jest kontuzjowany. Zarząd chciał go wymienić na Chrisa Wilcoxa i Joe Smitha z OCT, którzy są bardzo wartościowymi zawodnikami, ale stało się to niemożliwe ponieważ Tyson nie przeszedł pozytywnie badań i nadal „gra” dla New Orleans. Także Paul, lider NOH jest w nienajlepszym humorze. Ostatnio z LAL popełnił gafę przez którą przegrali, a z Utah grał poniżej poziomu, widać było że jest nieźle wkurzony i do tego przegrali, więc na dzisiaj wyskoczy jak „bomba” co albo mu pomoże, albo go zniszczy. Zobaczymy jak będzie, ja osobiście stawiam na Sac i over. Powracając do „mojego” spotkania, Utah jak wiadomo gra na świetnym poziomie na swoim parkiecie co nie raz powtarzałem i będę powtarzał tym bardziej, że wygrywają spotkanie za spotkaniem nie patrząc na przeciwnika. Co lepiej ostatnio grali bez swojego najbardziej wartościowego zawodnika jakim jest Boozer, a na dzisiaj Carlos ma być gotowy do gry i niewątpliwie pomoże drużynie w rozgromieniu Hawks. Ostatnio Jazzmani pokonali wspominany wyżej NOH 102:88. Statystycznie rzecz biorąc NO i Hawks grają na podobnym poziomie na wyjazdach, mając po 13 zwycięstw i 13 oraz 17 porażek. Wiadomo statystyki nic mówią niewiele i pewnie niejeden „ spec od NBA” powie, że jest to zbędne w pisaniu analizy, ale jak dla mnie warto było o tym wspomnieć. Dobra, skupiając się na dzisiejszym gospodarzu. Wyjdą w optymalnym składzie po powrocie Boozera, grają na własnym podwórku, które niewątpliwie traktują bardzo poważnie, mając za swoimi plecami cała halę EnergySolutions Arena, w teamie wbrew pozorom po śmierci Millera panuję dobry nastrój i dzisiaj mogą pokwapić się o ósme zwycięstwo z rzędu u siebie. Co do gości, Atlanta gra ostatnio można powiedzieć jako tako: przegrana z PTB i LAL oraz wygrane z Sac’ i Det’ na wyjazdach. Jastrzębie wyjdą pierwszą piątką, ale nie wierze, żeby Utah dał dużo im dużo pograć tym bardziej że bilans H2H jest bolesny dla Hawks:

Utah Jazz vs. Atlanta Hawks 100:94 6
Utah Jazz vs. Atlanta Hawks 102:76 26
Utah Jazz vs. Atlanta Hawks 95:83 12
Utah Jazz vs. Atlanta Hawks 96:74 22
Utah Jazz vs. Atlanta Hawks 92:71 21
Utah Jazz vs. Atlanta Hawks 110:97 13

…reasumując znowu pokwapię się, z lekkim oporem o najwyższy handicap wystawiony przez Bet365. W spotkaniu z NOH zabrakł dosłownie 1 pkt, więc teraz sądzę, że te 15 punktów jest dla Utah do zrobienia nawet z nawiązką a jak będzie się przekonamy rano.

230

Magiki jest offline  
stare 23-02-2009, 23:28   #15

Reputacja: 11
Spotkanie: GS Warriors - LA Clippers
Typ: GSW (-10)
Kurs: 3.05
Bet365

Spotkanie NBA ktore zostanie rozegrane o godzinie 4:30 w nocy pomiedzy zespolami Los Angeles Clippers i Golden State Warriors. Ekipa LAC to obecnie przedostatnia druzyna. Bilans meczy 13W-43L nie wyglada najlepiej. U siebie katastrofalny bilans 6W-30L nie wrozy nic dobrego przed kolejnym spotkaniem. Druzyna GSW takze to najlepszych nie nalezy ale radzi sobie lepiej, zajmuja 24 pozycje z bilansem 20W-36L. Wyjazdowy bilans takze nie najlepszy bo 5W-23L. Ale za to GSW zlapalo ostatnio wiatr w zagle - na siedem ostatnich meczy az piec razy wygrali! Przegrali tylko z Suns i LAL. Clippersi siedem ostatnich spotkan to trzy wygrane, w tym jedna po dogrywce z NYK.
Sadze ze druzyna GSW jest w stanie ograc latwo LAC.

100

Ostatnio edytowane przez Ted ; 02-03-2009 o 14:54
jemjogurt jest offline  
stare 24-02-2009, 00:33   #16

spotkanie : Mś Liberec - sprint kobiet
typ : zwycięstwo - Majdic
kurs : 2.9
buk : Betfair
analiza :
O godz. 11 rozpoczną się kwalifikacje a o 13 finał biegu sprinterskiego kobiet w Libercu. Petra Majdic aktualnie druga zawodniczka Pucharu Świata to typowa sprinterka.Na dziewięć sprintów rozgrywanych w obecnej edycji PŚ Majdic startowała osiem razy.Oto jej rezultaty : 5 razy zwyciężyła, 1 raz drugie miejsce, 1 raz trzecie, 1 raz siódme ( kiedyś trzeba się zregenerować ). W jednych zawodach nie startowała. Próżno szukać tej zawodniczki na czołowych lokatach w innych konkurencjach biegowych. Jest też faworytką sprintu wg. bukmacherów co wcale nie dziwi.Najgroźniejszymi rywalkami do złota będą zapewne Folis oraz Muranen ,ale ja wierzę, że Majdic udowodni iż jest królową sprintu i wygra dzisiejsze zawody.

100

Ostatnio edytowane przez Ted ; 02-03-2009 o 14:55
natmar21 jest offline  
stare 24-02-2009, 10:22   #17

Reputacja: 3
LM>xd:)

Spotkanie:Atlético Madrid - Porto
Typ:2
Kurs:4,10
Bukmacher:Expekt
Analiza:
W końcu...rusza piłkarska liga mistrzówna powrót na boiska czekaliśmy ponad dwa miesiące.Kaka...Messi...Ronaldinho...C.Ronaldo jednym słowem jak złoto.Dobra przejdźmy do analizy meczu.Faworytem yego spotkania w obliczu bukmacherów i większości fanów futboolu jest drużyna ze stlicy Hiszpanii-Atletico.W tym sezonie radzą sobie dobrze w tabeli ligi zajmując aktualnie siódme miejsce z kolosalną stratą do lidera,która wynosi 24 punkty.Mają jednak w swoim składzie kilku bardzo dobrze spisujących się zawodników:Forlan...Maniche...Reyes czy Maxi Rodriguez.Z takimi zawodnikami wszystko jest mozliwe.Drużyna gościu-zespół ze stolicy Portugali spisuję się zancznie lepiej w tabeli ligi prowadząc z przewagą czterech ponktów nad zespołem z Lizbony.Trzeba jednak pamiętać,że w żaden sposób nie da si ę porównać ligi portugalskiej z hiszpańska.W zespole prowadzonym przez Jesualdo Ferreira najwiekszymi gwiazdami zespołu są:Bruno Alves...Lucho Gonzalez...Raul Meireles...Lisandro Lopez a więc siła rażenia także jest duża.Trzeba też pamiętać,że na tym poziomie rozgrywek brakuje zepołów słabych a występują sami potentaci europejskiej piłki nożnej.Moim faworytem jest druzyna z PortoSpotkanie rozpoczyna się o 20:45 a poprowadzi je ulubiony sędzia kibiców reprezentacji POLSKI-HOWARD WEBB

100

Ostatnio edytowane przez Ted ; 02-03-2009 o 14:55
KAMMILLO18 jest offline  
stare 24-02-2009, 10:27   #18

Spotkanie: Gombak United v Super Reds FC
Typ: >3.5
Kurs: @ 2.5
Bukmacher: Gamebookers
Analiza:
Gombak w 1. kolejce pokonali na wyjeździe 1:0 z Sengkang Punggol natomiast Super Reds zremisowali na swoim terenie z Young Lions 0:0. O ile wygrana Gombak napewno cieszy to remis z Young Lions napewno nie przynosi im chwały jako ekipie, która zajęła 2 miejsce w lidze. Trener gospodarzy mówi o tym, że wszystko jest w porządku, zespół się zgrał i stwarza wiele okazji strzeleckich co dla niego jest najważniejsze. W podobnym tonie wypowiada się trener Super Reds, którego ekipie niestety nie udało się wykorzystać licznych okazji do strzelenia bramki a tylko zremisowali bezbramkowo. Co więcej trener Darren Stewart również wypowiada się w superlatywach o swoich dzisiejszych rywalach. Obie ekipy zagają bez żadnych osłabień. Do drużyny jednak powracają dwaj kluczowi gracze, kapitan Sevki Sha’ban i tajski pomocnik Theerawesin Seehawong.

100

Ostatnio edytowane przez Ted ; 02-03-2009 o 14:56
ikso jest offline  
stare 24-02-2009, 10:44   #19

Spotkanie: Viktor Troicki v Simone Bolelli
Typ: Viktor Troicki wygra 2:0
Kurs: 2,50
Buk: Bet365

Dzisiejszego dnia na kortach w Dubaju dojdzie do ciekawego pojedynku tenisowego pomiedzy Serbem Troickim a Włochem Bolellim. Troicki ma za soba bardzo udany turniej w Belgradzie, który wygral tracac przy tym tylko 1 seta w 1 rundzie (w finale pokonujac gladko Hrbatego 2:0) oraz w Belgradzie, gdzie ulegl dopiero zwyciezcy calego turnieju Cilicowi w 1/2 finalu. Warto przypomniec, ze w 1 rundzie owego turnieju rozprawil sie juz z Bollelim 2:0.

Mozna wiec pomyslec, ze Włoch bedzie spragniony rewanzu, lecz w jego aktualnej dyspozycji i dyspozycji Serba nie wroze mu niczego dobrego. Ostatnie jego turnieje konczyly sie na 1,2,1 rundzie. Troicki bedzie napewno chcial udowodnic, ze wygrany challenger to zasluga jego dobrej formy i mysle, ze taka "rozgrzewka" jaka mial w Belgradzie dobrze wplynie na jego samopoczucie i dyspozycje dzisiejszego dnia. Licze, ze odprawi dzis z kwitkiem Bolelliego latwym zwyciestwem 2:0.

100

bjalyy jest offline  
stare 24-02-2009, 12:18   #20

Spotkanie: TPS Turku - Espoo
Typ: 1
Kurs: 2,45

Dzisiaj o godzinie 17:30 w ramach rozgrywek SM - Liiga spotykaja sie TPS Turku i Espoo Blues. Dotychczasowe starcia obydwu rywali (a bylo ich w sezonie 2008/2009) konczyly sie zwyciestwami Blues (kolejno 3:1 6:1 3:2). Druzyna TPS na ostatnie 6 spotkan przegralo raptem 2 razy (na wyjezdzie z HIFK 4:5 oraz u siebie z Karpat 3:4). Jak widac po wynikach porazki byly okupione walka i kanonada z obu stron. Blues na ostatnie 6 meczy przegralo 4 (m.in. z Saipa i Lukko czyli outsiderami Liigi). Ewidentnie druzyna gosci obnizyla loty i dostala zadyszki po swietnym stacie. Wrecz odwrotne wrazenie sprawia ekipa z Turku gdzie spotkania obfituja w duza liczbe trafien a druzyna zdaje sie walczyc o kazde punkty.

100

jesolf jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 24 lutego 2009r. (wtorek)

Zamknięty Temat