Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 25-06-2009, 13:25   #21

Spotkanie : Brazylia - RPA ( Ile goli zostanie strzelonych? )
Typ : Mniej niz 2,5
Kurs : 2.0
Buk : Bwin
Analiza :

Przed nami drugi półfinal Pucharu Konfederacji z udziałem mega ofensywnej drużyny Brazylii oraz drużyny gospodarzy turnieju . Patrząc na wcześniejsze wyniki Canarinios można mieć wrażenie ,że mój typ jest zupełnie nie trafiony . Jednak ja sądze zupełnie inaczej . Wszak Brazylia strzela w tym turnieju wiele bramek ale każda passa się kiedys konczy , nieprawdaż ? ... Moim zdaniem druzyna gospodarzy podbudowana wczorajszym wynikiem USA ( walecznośc , wiara we własne siły) i niesiona dopingiem własnych kibiców zrobi wszystko by tego spotkania nie przegrac ... heh... co oznacza w przełożeniu na realia 90 minutowe barykadowanie własnej bramki ... I tak moim zdaniem bedzie wygladał ten mecz... RPA bedzie grało na remis i , może w dogrywce a może w karnych pokonanie Brazylijczyków.

Tak więc stawiam na zacięty acz obfitujący w małą ilość bramek mecz po nienajgorszym kursie 2.0 , polecam .

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 26-06-2009 o 13:16
WigrySuwałki jest offline  
stare 25-06-2009, 13:53   #22

Reputacja: 102
Fernando Gonzalez - Leonardo Mayer
Typ: 2
Kurs: 4.50
WINunited

Kolejny, już czwarty dzień Wimbledonu. Spośród spotkań, które dziś odbędą się na tych trawiastych kortach wybrałem spotkanie pomiędzy dwoma zawodnikami z Ameryki Południowej, rozstawionym z nr 10 reprezentantem Chile Fernando Gonzalezem i Argentyńczykiem Leonardo Mayerem. 29-letni Gonzalez obecnie w rankingu ATP jest 10-ty, a młodziutki ledwie 22-letni Mayer jest na miejscu 64-tym. Obaj są praworęczni, o podobnych warunkach fizycznych (183cm - 187cm). Typ swój opieram przede wszystkim na tym, że Fernando Gonzalez tylko raz w Wimbledonie osiągnął sukces na skalę swego talentu, cztery lata temu osiągając ćwierćfinał. Od tamtego czasu szło mu już tylko gorzej, dwa kolejne występy kończył na trzeciej rundzie, a w zeszłym roku odpadł już właśnie w drugiej rundzie, w 4 setach z Bolellim. Co roku w każdym meczu, obojętnie jaka to runda by nie była każdy set należy do zaciętych, sporo walki jest w meczach z jego udziałem. Młodziutki Argentyńczyk jest dość nietypowym graczem jak na zawodnika z tego kraju. Już na poziomie challengerowym lepszy bilans miał na nawierzchni twardej niż na ziemi, spowodowane to jest posiadaniem przez Mayera bardzo groźnej broni - serwisu, dzięki któremu zdobywa bardzo wiele punktów na nawierzchniach szybszych. Do tego roku styczności z trawą zbyt wielkiej nie miał, wystąpił w 2007 i 2008 roku w eliminacjach Wimbledonu, lecz wtedy jeszcze był za mało doświadczony na tej nawierzchni by przejść kwalifikacje, choć w zeszłym roku odpadł w drugiej rundzie po zaciętym meczu z bardzo groźnym zawodnikiem z RPA Rikiem De Voestem. W tym roku postawa Fernando Gonzaleza potwierdza moje słowa, przyjechał na ten turniej niejako z marszu, nie grając w żadnym z turniejów na kortach trawiastych poprzedzających Wimbledon. Inaczej jest z Mayerem, zagrał w dwóch turniejach: w Londynie i Eastbourne. W pierwszym z nich co prawda odpadł już w pierwszej rundzie z Vliegenem (6:7 4:6), ale pozostawił po sobie dobre wrażenie. W kolejnym tygodniu udało mu się już awansować do ćwierćfinału, pokonując przede wszystkim bardzo groźnego na tej nawierzchni Francuza Benneteau. Argentyńczyk okazał jak groźne ma podanie, serwując w spotkaniach 2-setowych po 7 asów w meczu, a w 3-setowym ćwierćfinale 15. W pierwszej rundzie tegorocznego Wimbledonu Fernando Gonzalez pokonał Rosjanina Gabiashviliego 7:5 7:5 6:3, a Leonardo Mayer zmiótł z kortu Hiszpana Hernandeza 6:0 6:0 6:3. Jeśli młody Argentyńczyk nie przegra tego spotkania już przed wyjściem na kort, nie spali się przed spotkaniem z tak utytułowanym rywalem, jest w stanie właśnie na trawie zagrać z nim jak równy z równym, a nawet i wygrać.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 26-06-2009 o 13:17
malin157 jest offline  
stare 25-06-2009, 14:21   #23

Reputacja: 14
Crivoi Victor - Davydenko Nikolay
typ : 1 (+2.5 seta)
kurs: 2:40
buk - Betsafe

analiza - dziś pojedynek 2 rundy wielkoszlemowego WImbledonu w której to zmierzą się ze sobą 87 rakieta obecnego rankingu czyli rumun Crivoi oraz 11 rakieta Nikolay Davydenko. WYnik dla wielu może okazać się oczywisty, ale nie dla mnie. Otóż gra "Denki" na trawie nigdy nie powalała, na tej nawierzchni ma bilans 5-14 więc w sumie to nie ma co się chwalić, natomiast Rumun ma bilans 0-1 więc również cieniutko, ale nie jest on tak wyeksploatowany karierą jak Nikolay, który w tym roku odpadł już z Robinem Soderlingiem w ćwierćfinale, został gładko ograny 3-0 więc formą nie powala, natomiast jeśli chodzi o rumuna to mimo młodego wieku jak dla mnie nie zaprezentował on jeszcze pełni swoich możliwości, co prawda ma na koncie finał w którym przegrał z Cueavasem ale to dość małe osiągnięcie. We Frech Open w 2 rundzie trafił na Monflisa, który był bardzo dobrze dysponowany, więc również większych sznas nie miał, ale z Rosjaninem jak to z Rosjaninem, raz na wozie raz pod wozem, jak już wspominałem na trawę jego styl gry nigdy nie pasował, więc czemu rumun mający ogromną chęć zwycięstw miałby nie sprostać trudnemu zadaniu? Już raz wszyscy skazywali go na pożarcie z Blak'em w Brazyli, a tymczasem on łatwo wygrał. Myślę, że jeśli upatrywać niespodzianek, to właśnie w tym spotkaniu.

100

Kostuch jest offline  
stare 25-06-2009, 14:42   #24

Reputacja: 5
Spotkanie: Ferrero - Santoro
Typ: Handicap w gemach Ferrero -3,5
Kurs: 1,75
Bukmacher: Betsafe
Analiza:

Spotkanie w 2 rundzie Wimbledonu, dwoch doswiadczonych panow Ferrero (29l) i Santoro (36l). W karierze spotkali sie 4 razy, i jest remis po 2 zwyciestwa i nawet tyle samo setow ugrali, bo odnosili zwyciestwa w podobnym stosunku. Teoretyczne, wiec wyrownany poziom prezentuja. Dla mnie faworytem jest jednak Ferrero, ktory ma dobra forme ostatnio na kortach trawiastych. W Londynie Ferrero doszedl az do polfinalu gdzie odpadl z pozniejszym triumfatorem Andy Murray'em. Trzeba przyznac, ze rywali tam mial z gornej polki raczej. A mimo to wiekszosc spotkan kanczyl w 2 setach. W 1 rundzie Wimbledonu ogral calkiem niezlego Youzhny'ego 6:3 7:6 6:3 rowniez bez straty seta.
Santoro natomiast rowniez prezentuje niezly poziom, ale nie mial tak wymagajacych rywali jak Ferrero. W Eastbourne dotarl rowniez daleko, ale dzieki temu, ze mial troche farta. Ogral Kendricka w 1 rundzie, pozniej pomeczyl sie z Gineprim, Ljubicicia przeszedl "dzieki" kreczowi Chorwata i tak znalazl sie dosc nieoczekiwanie w polfinale gdzie musial uznac wyzszosc Dancevicia. W 1 rundzie Wimbledonu ogral Kiefer'a wyraznie 6:4 6:2 6:2, ale mysle, ze Niemiec mial ostatnio problemy zdrowotne i mogl nie zlapac jeszcze formy. Dlatego stawiam na Ferrero z lekkim handicapem.

75

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 26-06-2009 o 13:18
MajkelAngelo jest offline  
stare 25-06-2009, 15:34   #25

Reputacja: 15
Brazylia - RPA
Typ: X/X
Kurs: 8.00
Bet365

Brazylia jest murowanym faworytem tego spotkania, w finale zreszta tez nim pewnie bedzie... ale do dostania sie do niego najpierw bedzie trzeba pokonac RPA. Zeby pokonac ta druzyne mysle ze bedzie potrzebna im dogrywka. Siła Brazylii tkwi nie w ataku ale glownie w obronie. Nie liczac pierwszego meczu gdzie nie podeszli zbyt profesjonalnie do sprawy i zagrali sobie dosc wakacyjne spotkanie, to w nastepnych meczach pokazali prawdziwą klasę. Grali konsekwentnie z zaangazowaniem, grali tak jakby obrona wlasnej bramki byla najwazniejsza w meczu wiedzac ze gole i tak przyjda majac taki potencjal w ofensywie. Nie pozwalali na wiele przeciwnikom nawet prowadzac 3-0. Brazylia moim zdaniem rosnie na wilekiego kandydata do zdobycia mistrzostwa swiata w 2010 roku a gra tutaj (gdzie za rok odbeda sie mistrzostwa swiata) w finale da im tylko doswiadczenie ktorego nie beda posiadaly inne druzyny. Wczoraj nikt na swiecie nie spodziewal sie wygranej USA z niepokonana od 35 spotkan Hiszpania, dzisiaj pewnie bedzie to samo. RPA nie ma nic do stracenia, ale to nie bedzie to samo uczucie co wczoraj USA ktore awansowalo z grupy takim fartem ze po prostu to w nich wymusilo taka gre jaka wczoraj zaprezentowali, chodzi mi o to ze zagrali bardzo ryzykownie tego nie spodziewam sie po RPA, ktore awans wywalczylo stopniowo. RPA zagra madrze ale takze bedzie chcialo zaskoczyc czyms Brazylię. Pieenar w srodku pola bedzie bardzo zmotywowany i spodziewam sie od niego dobrych zawodow. Nie wiem w czym RPA ma szukac bramek w spotkaniu z Brazylią ale tak samo trudno bylo doszukac sie tego we wczorajszym spotkaniu a jak sie okazalo sa sposoby na wygrana z o wiele lepszym przeciwnikiem. Jedno jest pewne moim zdaniem Brazylia nie bedzie miala tak latwo jak w dwoch ostatnich meczach.

100

Makaveli23 jest offline  
stare 25-06-2009, 16:05   #26

Reputacja: 26
Spotkanie: Fognini Fabio - Ferrer David
Typ: 1
Kurs: 6,25
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Mecz 2 rundy Wimbledonu pomiędzy Fabio Fogninim a Davidem Ferrerem. Hiszpan jest faworytem tego spotkania, jednak ja uważam, że Włoch jest w stanie powalczyć z Ferrerem. W pierwszej rundzie Włoch pokonał Uzbeka Istomina, który skreczował w 4 secie, natomiast Ferrer pokonał Amerykanina Kima Kevina 3:1. W turniejach poprzedzających Wimbledon Włoch odpadał już w pierwszych rundach. W Londynie przegrał 0:2 z Kevinem Andersonem a w Eastbourne z późniejszym zwycięzcą turnieju Dmitryjem Tursunovem 2:1. Natomiast Ferrer grał w Hertogenbosch, gdzie doszedł do ćwierćfinału pokonując po drodze Huta- Galunga i Oscara Hernandeza 2:0, natomiast przegrał ze swym rodakiem Navarro. Jak widać ze statystyk faworytem jest Ferrer, jednak w tegorocznym Wimbledonie było już tyle niespodzianek, że kolejna w cale nie jest niemożliwa. Myślę, że ambitnie grający Włoch ma duże szanse na pokonanie wolącego nawierzchnię ceglastą Hiszpana

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 26-06-2009 o 13:19
zabold jest offline  
stare 25-06-2009, 16:09   #27

Reputacja: 56
Stepanek Radek - Starace Potito
Typ:Starace 1 set
Kurs: 4.90
Expekt
Analiza:

Obaj panowie grali ze sobą tylko jeden raz.W zeszłorocznym Us Open gdzie Stepanek wygrał pewnie 3-0.Zdziwiły mnie kursy jakie sa na obu panów.Oczywiście faworytem jest Czech,lecz Starace nie jest bez szans w tym pojedynku,a z pewnością nie jest bez szans w pierwszym secie.Włoch przez 2 sety nie dał nawet ani jednej szansy na przełamanie Acasuso.Imponuje skutecznoscią w gemach ,w których serwuje.
Z pewnoscią pierwszy set bedzie bardzo wyrównany i nieodrzucam możliwości rozegrania dodatkowego gema.
Czech zajmujący 22 miejsce w rankingu nie gra już tak skutecznie jak robił to dwa lata temu.Jego akcje pod siatką często kończą się stratą punktu.
Włoch za to w ostatnim czasie osiąga bardzo przyzwoite wyniki i myśle ze skutecznie przeciwstawi się Stepankowi.Moze ta nawierzchnia jest częsciowo obca Starace ale pierwszy mecz pokazał że potrafi grać na niej.
Jego akcje przy siatce są bardzo skuteczne więc nie jest na straconej pozycji.Stepanek w pierwszym meczu miał skutecznośc 64 procentową gry przy siatce ,a na trawie to moze być zgubne bo czesto nie ma się drugiej szansy.
Stosunek przy winnersach a unforced errors u obu panów w normie.Czech miał aż 47 winnersów lecz 37 niewymuszonych błędów co daje przyzwoity wynik.Włoch 18 winnersów i 12 u.e.
Nie wiadomo jak bedzie w dalszej częsci meczu ale licze że pierwszy set poleci na konto Włocha.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 26-06-2009 o 13:19
benqsimens jest offline  
stare 25-06-2009, 16:35   #28

Reputacja: 78
Spotkanie: EWE Baskets Oldenburg - Telekom Baskets Bonn
Typ: 2 [hc 0:6,5]
Kurs: 1.71
Bukmacher: Bet365
Analiza: Dzisiaj poznamy mistrza Bundesligi. Po 4 spotkaniach jest 2:2 i każde z tych spotkań wygrywali goście. W tym sezonie oba teamy spotykały się już siedmiokrotnie (4-3 dla Bonn). Padały takie wyniki:
23/06/2009 BBL, Playoffs Bonn vs. Oldenburg 66:82
21/06/2009 BBL, Playoffs Oldenburg vs. Bonn 78:81
18/06/2009 BBL, Playoffs Bonn vs. Oldenburg 70:79
14/06/2009 BBL, Playoffs Oldenburg vs. Bonn 72:74
31/01/2009 BBL Oldenburg vs. Bonn 91:73
21/01/2009 BBL Pokal Bonn vs. Oldenburg 86:71
27/09/2008 BBL Bonn vs. Oldenburg 65:62
W sezonie zasadniczym lepszym zespołem byli gospodarze, z bilansem 25-9 zajęli 3 pozycję, Telekom skończył sezon na 4 pozycji (22-12), dodatkowo dość kiepsko ten zespół radził sobie w meczach wyjazdowych, przegrywając 9 z 17 z nich. Trudno jednak spodziewać się dzisiaj tego, że to spotkanie bedzie pod dyktando jednej z drużyn. Zawodnicy obu teamów na pewno są świadomi wagi tego meczu. Spodziewam się niskiego wyniku i gry na styku do końca meczu. Zadna z drużyn nie powinna uzyskać dużej przewagi, a zadecydować mogą wolne w ostatniej minucie.

71

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 27-06-2009 o 13:47
grzeg232 jest offline  
stare 25-06-2009, 18:17   #29

1 raz!

Fram Reykjavik - FH Hafnarfjordur
Typ:2
Kurs:1.50
Buk:Bet-at-home

Analiza:Stawiam na tą drużynę, ponieważ Framu siebie niema najlepszej formy,a Hafnarfjordur przeciwnie.Na wyjeździe gra dobrze.
Fram u siebie wygrało 4-1 z Hafnarfjordur.Więc mam nadzieję, że tym razem Hafnarfjordur wygra.

Gdy patrzyłem na statystyki meczowej formy to na pierwszym miejscu jest FH Hafnarfjordur, a dopiero na dziewiątym Fram Reykjavik.

To co mam do zaoferowania na sam początek.
Myślę, że się powiedzie.

Archi

50

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 27-06-2009 o 13:51
arczi99walker jest offline  
stare 25-06-2009, 18:58   #30

Reputacja: 71
Norweska Tippeligaen
Lillestrom - Molde 2
2.50 Bwin
Krótko. Molde prezentuje najlepszą forme w ostatnich 6 meczach (13 pkt), a Lillestrom jest jedną z najgorszych ekip w lidze norweskiej. Po drugie - Molde jst najlepszą ekipą na wyjeździe. Lillestrom u siebie ma bilans 3-6-4 a Molde na wyjezdzie 7-4-2, mimo że bardzo prawdopodobnym wynikiem jest remis (w ostatnim spotkaniu obu ekip było 1-1), ja stawiam jednak na Molde, ich forma w ostatnich meczach przekonała mnie by na nich postawić czystą 2. Dodam, że obie ekipy dzieli 17 pktów a Lillestrom ma kłopoty ze strzelaniem bramek. Typuje 0-1 lub 1-2.

X2 wydaje sie byc pewniakiem. Zawsze to 1-1 może paść

150

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 27-06-2009 o 13:51
korzychxp jest offline  
stare 25-06-2009, 19:00   #31

KR Reykjavík - Grindavík
Typ: over 2.5 goals
Kurs: 1.45
Bukmacher: Expekt

Mecze pomiędzy drużynami KR Reykjavík - Grindavík obfitują zazwyczaj dużą ilością bramek.I Myślę, że tym razem będzie podobnie.W ostatnich 8 meczach z udziałem drużyny KR Reykiavik padał aż 6 razy wynik powyżej 2,5 goli.Natomiast mecze z udziałem drużyny Grindavík kończyły się aż 7 na 8 spotkań wynikami powyżej 2,5 goli.
A oto statystyki w bezpośrednich meczach między tymi drużynami:
Grindavík KR Reykiavik 0:4
KR Reykiavik Grindavík 3:2
Grindavík KR Reykiavik 2:1
KR Reykiavik Grindavík 3:1.

Są to ostatnie 4 mecze, które zostały rozegrane w roku 2008 i 2009.Ale sięgając dalej pamięcią we wcześniejszych latach zawodnicy obu tych drużyn też strzelali dużo bramek.

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 27-06-2009 o 13:50
jez_pustynny jest offline  
stare 25-06-2009, 20:26   #32
Ban

Brazylia - RPA

typ: Zdobywca gola? Kaka
kurs: 2,44
bukmacher: Betfair

Już za kilkanaście minut zostanie rozpoczęty drugi półfinał Pucharu Konfederacji, gdzie Brazylia podejmie RPA. Po wczorajszym sensacyjnym awansie USA, wiele osób myśli, że w tym meczu może paść podobna niespodzianka. Wczoraj USA zagrało świetnie organizacyjnie, co prawda nie uchronili się od ataków Hiszpanii ale i tak obrona świetnie się broniła, dwie świetne kontry i po meczu. Hiszpania od pierwszych minut grała w środku pola jakby była sparaliżowana - jednak nie oczekuję dzisiaj tego po Brazylijskich piłkarzach. W środku polu defensywnego pomocnika zagra Gilberto Silva i o jego dyspozycję bać się nie muszę - na pewno przerwie nie jednak atak dynamicznego Steavana Pienaara, a gdy sobie nie będzie radził, tona pewno wyżej wysunięty gracz Fiorentiny, Felipe Melo pomoże w przerywaniu ataków. Tak jak Ramires w przodzie będzie wspomagał Ricardo Kake. Ofensywna trójka, Robinho-Kaka-Fabiano mają dzisiaj zapewnić bramki. Przy dobrej mobilizacji i ich grze na podstawowym poziomie to jest w stanie rzecz, że każdy z nich strzeli po bramce. Kaka na pewno nie raz poda piłkę świetnie do Luisa, jednak on na pewno będzie kryty 100%, więc to mogą być problemy. Robinho - kolega z ataku - nie raz będzie robił rajdy od bocznej linii i ścinał do środka pola aby strzelić lub wystawić piłkę na strzał. Podsumowując moim zdaniem Brazylia grając swój futbol zdominują ekipę gospodarzy turnieju, jednak do tego przyda się 100% mobilizacja. Na RPA fakt, że USA wygrało z Hiszpanią może podziałać trochę denerwująco, cały świat teraz spiskuję, że mogą Oni również tego dokonać - jednak to moim zdaniem to Im zaszkodzi. Typ jednak opiera się na strzelcu gola przez Canarinhos - typuję tutaj Kake, gdyż ten zawodnik nie raz będzie miał sytuację do strzału - życzę mu dobrego spotkania udokumentowanego strzeleniem gola!

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 27-06-2009 o 13:48
gabriel jest offline  
stare 25-06-2009, 21:40   #33

Reputacja: 67
Fram Reykjavik - FH Hafnarfjordur
Typ: X
Kurs: 4.33
Buk: Bet365
Analiza: W ostatnim spotkanie Islandskiej KSI pierwszej lidze spotykaja sie Fram Reykjavik i FH Hafnarfjordur. Gospodarze po 8 spotkaniach sa na 8 pozycji z 8 punktami a goscie z dorobkiem 21 punktow sa na czele tabelii. Po fatalnej passa Fram zygralo ostaniego spotkanie u siebie 3-0 i dzis bedzie chciala ponownie zdobyc punktow. W tym sezonie tylko u siebie Fram zdobyla punktow wiec mozna spodziewac sie ze gospodarze beda chcieli wykorzestac atut wlasnego boiska. Zadanie nie bedzie latwe poniewaz ich dzisajsze rywal to aktualnie najlepsza druzyna w lidze ktora po porazsze na otwarcie sezonu wygrala wszystkie pozostale spotkanie zarowno u siebie jak i na wyjedzie. Moim zdaniem dzis zadaniem przez pilkarze Fram Reykjavik bedzie przede wszystkim tego spotkanie nie przegrac przy klasse FH Hafnarfjordur, wobec tego stawiam ze to spotkanie gospodarze zagraja jak najbardziej ostroznie zeby nie schodzic z boiska pokonany. Dlatego stawiam ze w to spotkanie padnie remis co nie badzie tez dla goscie zlym wynikiem szczegolnie ze ich ostania wizyta na obiekt Framu zakonczylo sie porazka 1-4

100

Ostatnio edytowane przez Snajper ; 27-06-2009 o 13:49
safa02 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 25 czerwca 2009r. (Czwartek)

Zamknięty Temat