![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | |
| Forum VIP Dołączył: 02.02.2006 Skąd: Lublin
Reputacja: 150 | Typy Dnia - 25 sierpień - (Sobota)
Tutaj podajemy typy na Sobotę - 25 sierpnia !! ![]() Typy podajemy według wzoru: Cytat:
Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie wyrzucany z konkursu | |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 18.12.2006
Reputacja: 103 |
Tampa Bay Devil Rays - Oakland Athletics Oakland Athletics -1.5 2.70 Expekt Dziś drugie spotkanie pomidzey Tampa Bay Devil Rays i Oakland Athletics. Wczoraj górą było OAK.Zaliczyła ładny występ i rozgromiła Diabły z Tampa Bay. Wczorajszym mecz wygladał naprawde dobrzew wykonaniu Athletics. NIe mozna było im nieczego zarzucić. Dziś powinno być podonie. Jeśli zagarja tak jak wczoraj to naprawde nie ma sie o co bać. Trochce dziwi mnie tak duzy kurs na OAK. Nie wiem czym to jest spowodowane. No ale nic. Bilansobu ekip przedstawia sie nastepujaco: Oakland (65-64, 32-32 away) Tampa Bay (48-79, 28-38 home). Widzimy ze OAK ma tyle samo porazek co zwyciestw na wyjeździe, zaś Tampa gra bardzo słabo i ma dziesięc porazek wiecej niz zwyciestw w domu. Start Picherami w druzynach beda:OAK: DiNardo (8-6, 3.13 ERA) TAM: Shields (9-8, 4.18 ERA). DiNardo jest dosc znanym i lubianym w OAK zawodnikiem. a co najważniejsze radzi sobie batrdzo dobrze na boisku. |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 09.08.2007 Skąd: okolice Opola
|
Spotkanie: Real Madryt – Athletico Madryt: CZY GOSCIE STRZELĄ BRAMKĘ? Typ: TAK Kurs: 1,52 Bukmacher: Expekt Analiza: Bardzo ciekawe spotkanie derbowe miedzy klubami z Madrytu. Mówi się ze derby się rządzą swoimi prawami i te właśnie spotkania są pokazem ducha walki. Osobiście jestem wielkim kibicem i fanem Realu Madryt, ale ze względu na kaszankę jaką pokazują w ostatnim czasie (porażka u siebie z Sewillą 3-5 i wcześniej z Betisem tez u siebie 0-1) postawie na zdarzenie przeciwko nim a mianowicie ze Athletico strzeli bramkę. Athletico w ostatnich meczach przed sezonowych prezentowało się bardzo dobrze i na 6 poprzednich meczy jakie nie dawno grali wygrali Az 5 spotkań. Real jest już teraz tylko cieniem zespołu sprzed kilku lat i szczerze mówiąc martwię się czy zmieszczą się po tym sezonie w pierwszej czwórce która gra w lidze mistrzów. Jeżeli chodzi o statystyki to według mnie zdecydowanie przemawiają za Athletico; pomijając wcześniejsze mecze przed sezonowe wystarczy spojrzeć na tabele z tamtego sezonu i już widzimy ze jeżeli chodzi o mecze wyjazdowe to Athletico zajęło 2 miejsce (za Realem) z bilansem 26 goli zdobytych i 19 straconych co daje średnią 1,3 bramki w meczu wyjazdowym, a w sumie Athletico strzeliło 46 goli w 38 meczach. Sądząc po tych statystykach i tym co pokazują ostatnio obie drużyny to w sumie dziwie się czemu nie stawiam na wygrana Athletico, cóż chyba mój duch kibica Realu mi na to nie pozwala |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 20.08.2007
|
Spotkanie: Sunderland Afc - Liverpool Fc Typ: 2 Kurs: 1,65 Bukmacher: Betway Analiza: Według mnie mecz ten ma tylko jednego faworyta, a jest nim Liverpool. Goście zaczeli ten sezon dośc udanie wygrywając w pierwszej kolejce z Aston Villa 2:1 oraz remisując bardzo trudny mecz z Londyńską Chelsea 1:1. Natomiast jedenastka Sunderland obecny sezon zaczeła dośc dobrze wygrywając 1:0 z Tottenham Hotspur, jednak puźniej było już troch gorzej, gdyż zremisowali 2:2 z Birmingham City oraz przegrali 3:0 z Wigan Athletic. Goście jako jedni z głównych faworytów do mistrzostwa powinni sobie w łatwy sposób poradzić, ze średnią dróżyną Premier League i wywieśc komplet punktów. |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 08.08.2006
Reputacja: 2 |
Detroit Tigers - New York Yankees Typ: NY YANKEES -1.5 [RL] Kurs: 1.97 Expekt Dziś w Detroit spotkają się miejscowe Tygrysy z Yankeesami. Drużyna NYY ostatnio złapała wiatr w żagle i awans do PO stał się jak najbardziej realny ale teraz muszą grać cały czas na poziomie bo Boston nie odpuszcza. Największą zaletą Yankeesów jest gra w ofensywie a największym problemem Detroit jest defensywa(miotacze) z tąd mój typ na Run line. Dziś dla Yankeesów będzie rzucał R. Clemens (5-5, 3.92) który jest bardzo doświadczonym zawodnikiem,ostatnio wygrał mecz z Detroit na Yankiee stadium- w 6 iningach pozwolił na 2 run. Dla drużyny z Detroit będzie dziś miotał A. Miller (5-4, 4.42) który ostatnio jest w katastrofalnej formie: 3 ostatnie mecze: 0-1;8.56 w zaledwie 13 iningach! A ostatnio zaliczył ere: 13.50 napewno dziś Yankeesi zdobędą dużo punktów... Bardzo mocna ofensywa Yankeesów mająca za sobą doświadczonego Clemesa powinna sprostać drużynie Detroit tym bardziej że wystawiają pitchera który ostatnio jest w katastrofalnej formie.... |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 05.08.2007 Skąd: Szczecin
Reputacja: 4 | typ: 2 kurs: 1,4 buk: Expekt Analiza: Jak dla mnie ten typ to promocja. 1,4 kurs za free? Raczej tak bo Agnes ostatnio gra bardzo dobrze i zawodniczki tej klasy co greczynka nie ma z nia wiekszych szans.Eleni juz w zasdazie nie powinno byc w tym turnieju.Wczoraj jakims cudem wygrala mecz juz przegrany..a jednak wygrala.Grala z rosjanka Dinara Safina w 1 secie "poplynela" 6-1 w drugim stracila serwis i Safina miala rezultat 5-4 + wlasny serwis.Rosjanka serwis stracila potem przegrala tb a w 3 secie zmotywowana Daniilidou poradzila sobie bez wiekszych kolpotow.Szavay zas grala wczoraj z Bondarenko i o tym meczu mozna powiedziec tylko ze sie odbyl bo grala tam tylko węgierka.Wygrala gladko i bez wiekszego zmeczenia 6-1 6-4. Dzisiejszej nocy wydaje mi sie ze rowniez skonczy sie w 2 setach na korzysc Agnes jednak roznie to bywa i wole postawic moim zdaniem pewny typ 2. |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 20.09.2005 Skąd: WRO
|
Spotkanie: Falkirk - St Mirren (połowa czasu/pełny czas) Typ: 1/1 Kurs: 3.25 Bukmacher: Expect Analiza: Drużyna gospodarzy mocno rozpoczęła sezon. Zwycięstwo 0-4 na wyjeździe z Gretna pozytywnie wpłynęła na zespół. Myślę, że uwierzyli w swoje możliwości, co było widać w kolejnym meczu z Celtikiem. Cała pierwszą połowę i początek drugiej zespół Falkirk prezentował się lepiej od Celtów. Ich gra naprawdę mogła się podobać. Grali z pomysłem i wiarą we własne umiejętności. Meczu z Rangersami nie miałem okazji oglądać, mogę sugerować się więc jedynie wynikiem. 7-2 może wydawać się miażdżącym zwycięstwem. Dla mnie jest to dowód na to, że zespół Falkirk nie boi się tracić bramek i stara się walczyć z każdym, nawet bardziej utytułowanym zespołem. Zespół St Mirren wręcz odwrotnie. Po 3 meczach mają na koncie tylko 2 strzelone bramki (Falkirk 7). Mam nadzieję, że jutro ciekawa i pomysłowa gra Falkirk zostanie w końcu nagrodzona zwycięstwem przed własną publicznością. |
| |
| | #8 |
| Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Bytom City
|
Spotkanie : Real - Atletico Typ : 1 Kurs : 1.60 Bukmacher : Profesjonal Analiza : Jak wszyscy wiedzą derby żądzą sie swoimi prawami... Ale myśle że real jush dosyc sie skompromitowal przed wlasna publicznoscia z fc sevilla W przedsezonowych sparingach piłkarze Atletico grali w kratkę, dlatego też ich forma jest sporą niewiadomą. W pierwszym spotkaniu nowego sezonu stawiam na wygraną Królewskich, którzy moim zdaniem sięgną po komplet punktów. |
| |
| | #9 |
| Dołączył: 08.06.2007
| Spotkanie: Bhupathi/Zimonjic - Fyrstenberg/Matkowski Typ: 2 Kurs: 2,55 Bukmacher: Bwin Analiza: Polacy w świetnej formie przed US. Nigdy nie widziałem ich w takiej dyspozycji przed wszystkim serwisowej. Dużo asów, pewnie wygrywane swoje gemy serwisowe, praktycznie zero szans na przełamania dla przeciwników. Owszem, przeciwnicy nie byli może zbyt wymagający ale często Mariusz z Marcinem nawet z przeciętniakami męczyli się w 3 setach bądź przegrywali. Tutaj grają swój najlepszy praktycznie tenis. Rok temu bodajże przegrali tu w finale o ile dobrze pamiętam (a nie chce mi się sprawdzać:P), ale dziś turniej jest ich. |
| |
| | #10 |
| Dołączył: 09.08.2007
| Spotkanie: SM Caen - Olympique Marseille Typ:2 Kurs: 2,35 Buk: Expekt Analiza: Dzisaj o godzinie 17.10 na Stade Michel d'Ornano odbedzie sie pojedynek beniaminka Caen z wicemistrzem kraju Olimpique Marsylia. Gospodarze po 3 meczach zajmuja 14 miesjce z 2 porazkami i jedna wygrana (wszystkie mecze po 1:0). Goscie fatalnie rozpoczeli sezon, do tej pory jeszcze nie wygrali. Zremisowali z Nancy i Rennes, ulegli Valenciennes 1:2. Dzis zagram na zwyciestwo Marsylii, napewno beda oni chcieli przelamac fatalna passe i w koncu zwyciezyc, a z kim zrobic to najlepiej jesli nie z beniaminkiem. W ostatnim meczu Marsylia zagrala swietnie w pierwszej polowie, prowadzili 2:0 z dotychczasowym liderem - Nancy. Po przerwie jednak ich gra nie wygladal juz tak dobrze, stracili 2 bramki i zremisowali. Roznica klas miedzy oboma zespolami jest duza, Caen to zespol bardzo solidny w obronie ale nie potrafiacy strzelac wielu bramek. O ile w tamtym sezonie w Lige 2 strzelil ich najwiecej to wydaje sie, ze na Ligue 1 napastnicy Caen sa za slabi. W druzynie gosci nie wystapi dzis bramkarz Carrasso ktory z powodu kontuzji bedzie pauzowal przez pol roku. Mysle, ze dzis w pelni zmobilizowana Marsyli upora sie z beniaminkiem, bo poprostu jest juz przyparta do muru. Ostatnio fatalna passe przelamalo Auxerre wlasnie meczem z Nancy, dzis moze byc podobnie i Marsylia powinna wygrac swoj pierwszy mecz w tym sezonie. Ostatnie pojedynki: 7.05.05 Ligue 1 Olympique Marseille - SM Caen 2:3 4.12.04 Ligue 1 SM Caen - Olympique Marseille 2:3 |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 09.10.2006 Skąd: Krosno
|
New York Mets - Los Angeles Dodgers Mets-1.5 2.30 w Bwin Gospodarze to jak wiadomo jedna z lepszych druzyn MLB.Wczoraj również okazali sie lepsi wygrywając pierwszy mecz z tej serii 5:2.Przełamiali tym samym serie 2 porazek z Padersami.Miotał w skladzie Metsów bedzie piczer,którego nie trzeba przedstawiac...Orlando P. Hernandez.Jest w bardzo dobrej formie.ERA z 3 ostatnich spotkan to 3.60,a rozegrał 20 ininow.Z Los Angeles zagrał do tej pory 3 razy,2 mecze zostały mu uznane za przegrane i 1 za wygrany,wiec pora to poprawic Ostatnie mecze New York Mets: 25/08-07 New York Mets vs. Los Angeles Dodgers 5:2 24/08-07 New York Mets vs. San Diego Padres 8:9 23/08-07 New York Mets vs. San Diego Padres 5:7 22/08-07 New York Mets vs. San Diego Padres 7:6 19/08-07 Washington Nationals vs. New York Mets 2:8 Ostatnie mecze Los Angeles Dodgers: 25/08-07 New York Mets vs. Los Angeles Dodgers 5:2 23/08-07 Philadelphia Phillies vs. Los Angeles Dodgers 2:5 23/08-07 Philadelphia Phillies vs. Los Angeles Dodgers 3:15 22/08-07 Philadelphia Phillies vs. Los Angeles Dodgers 5:4 19/08-07 Los Angeles Dodgers vs. Colorado Rockies 4:3
__________________ |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 18.08.2007 Skąd: Siedlce
Reputacja: 130 | Sevilla FC-CF Getafe Typ: 1 Kurs: 1,40 Bet-at-home Gracze z Sevili są już w zaawansowanej formie przygotowań do sezonu. Maja za sobą już dwa mecze o Super Puchar Hiszpanii (Dwie wygrane z Realem Madryt) i mecz Kwalifikacji Ligi Mistrzów oczywiście także wygrany. Gracze są już w zdecydowanie lepszej formie niż ci z Getafe. Jak pokazały wyniki spotkań z Realem gospodarze dzisiejszego spotkania chcą wywalczyć jak najwyższą pozycję w tabeli. Praktycznie już zapewnili sobie awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów i mogą do spotkania ligowego podejść w pełnym składzie. Do tego z tym rywalem (chodzi o Getafe) gra się sevilczykom bardzo łatwo w ostatnich trzech meczach nie stracili z nimi bramki. Co tu dużo pisać poprostu trzeba postawić na Seville i ja tak zrobię. |
| |
| | #13 |
| Dołączył: 01.01.2007 Skąd: Głogów
Reputacja: 8 |
Spotkanie: Arsenal - Manchester City Typ: X Kurs: 3,80 Bukmacher: Betathome Analiza: Dzis pierwszy wazny test przed druzyna Machesteru City. Po bardzo dobrym poczatku sa liderami i maja 3 zwyciestwa bez straty chocby gola. Zastep nowych nabytkow spisuje sie jak na razie swietnie. Arsenal po odejsciu Henryego , Baptisty, Ljungberga jest jakby troche inna druzyna - nie tak grozna jak w zeszlym sezonie. Dzis oslabiony brakiem Lechmanna raczej jest niemal pewne ze straci bramke w tym spotkaniu. Zastapi go niepewny Manuel Almunia. Manchester to wymagajacy przeciwnik i z ich ambicjami w tym sezonie przyjada do Londynu conajmniej po remis. Wlasnie wydaje mi sie ze takim wynikiem zakonczy sie to spotkanie, zapewne 1:1. Zespol prowadzony przez Erikssona jest glodny sukcesu i to zawazy ze wyrwa 2 punkty londynczykom, a kurs na tyle wysoki ze warto postawic. |
| |
| | #14 |
| Dołączył: 22.07.2007 Skąd: Zgierz
|
Spotkanie: Arsenal - Manchester City Typ: 1 Kurs: 1.55 Bukmacher: Bet-at-home City rozpoczęło sezon bardzo udanie, 3 zwycięstwa, 0 straconych goli, jednak dzisiaj na pewno jakieś gole stracą. W derbach z Manchesterem United zaprezentowali się fatalnie, wyszli wystraszeni na boisko, oddali praktycznie jeden groźny strzał i zdobyli gola, United oddał ponad 20 strzałów i gdyby miał lepszą skuteczność to bym miał korzystny wynik. Teraz City gra z Arsenalem który także należy do czołowych zespołów Premiership. Na ostatnie 9 meczy w Londynie aż 7 razy wygrywał Arsenal, a 2 razy padł remis. W Arsenalu nie zagra kapitan Gallas oraz Lehmann który ostatnio puszczał "szmaty". W City pewnie znów będzie bronił młody Schmeichel, jednak widać że ma jeszcze sporo niepewnych interwencji, dlatego myślę że Arsenal wygra to spotkanie. |
| |
| | #15 |
| Dołączył: 06.01.2007
Reputacja: 1 |
Spotkanie:Cowdenbeath v Raith Rovers(-1) handicap Typ:2 Kurs:3.20 Buk:Sportingbet: Analiza: Wczoraj na ten mecz kurs był 1.90.Jest to pojedynek 8. drużyny z wiceliderem 3.ligi Szkockiej.Drużyna Cowdenbeath nie wygrała w tym sezonie jeszcze żadnego meczu a ich dzisiejsi rywale wygrali wszystkie.Ostatnie spotkanie tych drużyn zakończyło się pewną wygraną(1:5) dla drużyny Raith.Wystarczy tych statystyk...W tym typie najważniejsze jest to,że trener drużyny gospodarzy ma do dyspozycji tylko 10 zdrowych graczy w tym 2 bramkarzy.Tak podaje oficjalna strona klubu.Gospodarze starali się przełożyć to spotkanie na inny termin,ale niestety dla nich nie udało się.Wg mnie pewna wygrana Raith.Handi również bardzo realne. |
| |
| | #16 |
| Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Żary
Reputacja: 9 |
Spotkanie: Polonia Bytom - Groclin Dyskobolia Typ: 2 Kurs: 2.20 Bukmacher: Expekt Analiza:Spotkanie 11 w tabeli POloni Bytom , z 12 w taeli Groclinem Grodzisk Wielkopolski !! Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest druzyna z Grodziska , mószą zacząć zdobywać punkty w lidze tym bardziejz takimi łatwymi druzynami jak Polonia która nie gra na własnym stadionie tylko Ruchu Chorzów !! Oto wyniki spotkań groclnu !! 19/08-07 Groclin Dyskobolia vs. GKS Belchatow 0:0 12/08-07 Legia Warszawa vs. Groclin Dyskobolia 1:0 05/08-07 Jagiellonia Bialystok vs. Groclin Dyskobolia 1:3 27/07-07 Groclin Dyskobolia vs. Ruch Chorzow 1-4 Widać ze powoli wracają do swojej wysokiej formy , pozatym ich przciwnik POlaonia Gra bardzo słabo otatnio przegrali 1-0 na wyjeżdzie z ostatnim w tabeli Zagłębiem Sosonowiec !! Stawiam na gładkie i efektowne zwycięstwo Groclinu 0-3 !! |
| |
| | #17 |
| Forum VIP Dołączył: 31.07.2007
Reputacja: 219 |
Real Madryt – Atletico Madryt Typ : over 2.5 Kurs : 1.90 Bah Analiza :Wow ale kursik az milo patrzec. Ale dobra czas zaczac 1 kolejka Primera Division i od razu mamy derby Madrytu , kto wyjdzie z tego zwyciezko ? Nie wiem naprawde lecz nie zdziwie sie ja kreal wygra. W tym okienku transferowym "Galaktikos" wydalo rekordowa sume na transfery czyli az 119 mln euro i jak się okazuje, jest to rekord w Hiszpanii. Kupili miedzy innymi : Najdroższy był Arjen Robben, który kosztował 36 mln euro, a niewiele tańszy był Pepe (30 mln). Sporo wydano także na Wesley'a Sneijdera (27 mln), Roystona Drenthe (14 mln) i Gabriela Heinze (12 mln). Za darmo pozyskani zostali natomiast Christoph Metzelder, Jerzy Dudek i Javier Saviola.Atletico zajelo drugie miejsce w tej abeli wydajac 75mln na pilkarzy, lecz Alletico oslabil Fernando Torresa i Martina Petrowa i kupili Raúl García, Diego Costa, Abbiati, Luis García, Forlán,Cléber Santana Diego Forlan, Jose Antonio Reyes, Luis Garcia, Simao Sabrosa czy też Raul Garcia . Niewatpliwie celem numer jeden dla Realu jest obrona mistrzostwa kraju, a dla Altetico awans do Europejskich Pucharow . I zajecie miejsca w pierwszej piatce . Napewno tacy gracze jak Reyes Luis García Sabrosa czy Forlan beda decydowali o sile ataku Rojiblancos .Krolewscy juz w w pierwszych powaznych meczach przegrali dwa razy w Superpuchar Hiszpanii u siebie 3:5 i na wyjezdzie 0:1. To ze dizurawa obrone ma Real chyba kazdy wie ... dlatego czesto traci wiele bramek .a to nie wypada tak klasowej druzynie . W ubieglem sezonei real stracil az 40 bramek z czego barcelona tylko 33 to o czyms mowi . lecz w tym saezonie dzialacze Realu gleboko siegneli do kieszeni i sciagneli min. Pepe ( chocw meczach kontrolnych niczego nei pokazal i ja bym nie dal za niego 20 mln. lekkie drewno w jego nogach) i Torresa.Lecz Canavaro zdobywca zlotej pilki nie gra najlepiej , co pokazal w ostatnim meczu Wegry - Wlochy i moze takze zagrac tak w mecz przeciwko Atletico co moze dac duzo goli. real owiele bardziej wzmocnil sie w ataku co jest juz jego dywizja kupujac min Arjena Robbena z Chealsea ktory ma pociagnac lewo strone , a takze Snajdera . W dobrej formie jest Guti ktorzy zadzi i dizeli na boisku jak ma mecz a coraz czesciej mu sie to zdaza.Napewno Rud van Nistelrooybedzie chcial juz w pierwszej kolejce strzelic gola i poakzac ze chce walcxzyc o korone krola strzelcow i w tym sezonie .Takze grozna bornia jest Saviola sprowadzony na Santiago Bernabéu za darmo . Niezapomnijmy takze o legendzie Krolewskich Realu ktory walczy na boisku ja kzawsze za dwoch .Takze mlodzi zmiennicy Higuaín . O i zapomnial bym o Robinho ktory coraz bardziej przypomina poukladanego pilkarza , I z tego co napisalem widac ze real w napadzie ma naprawd e w czym przebierac tyroche gorzej z obrona.Co do obrony to wspomne jeszcze o Balboa Osa ktory moze naprawde wniesc cos do druzyny , 22 latek juz strzlil swojego pierwszego gola takwiec nie zdziwie sie jak zacznie strzelac ich wiecej . W bramce najprawdopodbneij Iker Casillas za ktorego zmiennikiem jest nasz rodak Jerzy Dudek . Mysle ze dziurawa obrona dobry atak Rewalu i poukladana ofensywa Atletico moze przyniesc grad bramek i over jak anjbardizej prawdopodobny.W dwudizestu ostanich pojedynkach ,Real wygrywal pietnascie razy z czego Atletico dwa rayz i tzry razy zawodnicy podzielili sie punktami.trzynascie razy padl wynik overowy.W poprzednim sezonei w 19 meczach u siebie strzelil 32 gole i stracil 18 czyli 2.5 gola na mecz . Natomaist Atletico w 19 meczach na wyjazdach strzelilo 26 goli a stracilo 19 .Czyli 2.36 gola na mecz. Sadze ze doskonaly doping pomoze strzelic gospodarzom conajmniej trzy bramki . Real: Casillas (Dudek) - Michel Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Torres, Gago, Guti, Diarra, Robinho, Van Nistelrooy, Raul Atletico: Leo Franco - Seitaridis, Perea, Eller, Pernia, Maniche, Raul Garcia, Maxi Rodriguez, Simão, Agüero, Forlan |
| |
| | #18 |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Z KSZO
Reputacja: 14 | Real Madryt - Atletico Madryt Typ: X2 Kurs: 1.88 Bukmacher: Betathome Analiza: Bardzo interesująco powinno być w derbach stolicy. Real podejmuje Atletico, więc można spodziewać się walki na każdym skrawku murawy. Kto zwycięsko wyjdzie z tego szlagierowego pojedynku? Faworytem jest drużyna mistrza kraju, Realu. Za "Królewskimi" przemawia atut własnego stadionu i... to chyba jedyny powód, by typować ich wygraną. Choć Real to klub z olbrzymim budżetem, który latem na wzmocnienia wydał ok. 100 milionów euro (przyszli między in. Pepe, Drenthe, Sneijder), a nie jest wykluczone, że do Madrytu przybędzie wkrótce także Arjen Robben - to w niczym nie poprawia to jakości gry zespołu. Wygląda na to, że Bernd Schuster będzie miał równy początek sezonu, co jego poprzednik, Fabio Capello, przed rokiem. Real nie najlepiej spisywał się w przedsezonowych sparringach, a porażka 3-5 u siebie z Sevillą w Superpucharze, uwidoczniła wszelkie dziury w defensywie i brak kreujących grę pomocników. W Atletico latem doszło do kilku interesujących transferów. Z klubu odszedł napastnik - symbol Fernando Torres a także Petrov czy Arizmendi. Warto zaznaczyć jednak, że Atletico poczyniło także odważne kroki w celu wzmocnienia drużyny. Simao, Forlan, Raul Garcia, Luis Garcia czy niechciany w Realu J.A. Reyes to zawodnicy, którzy w tym sezonie mogą sporo pokazać, a Atletico powinno walczyć o miejsce w ścisłej czołówce tabeli. Już w pierwszej kolejce ,w derbach Madrytu, wróżę im zdobycz punktową, nie tylko dlatego, że forma Realu daleka jest od doskonałości. |
| |
| | #19 |
| Dołączył: 25.08.2007 Skąd: Internet
|
Falkirk - St.Mirren Typ: 1 Kurs tipsport: 1.79 Będzie zacięty mecz. Falkirk gra u siebie i według mnie jest liderem. |
| |
| | #20 |
| Dołączył: 22.11.2006
| Spotkanie
GKS BEŁCHATÓW - WISŁA KRAKÓW TYP: 2 KURS: 2,20 Bukmacher :Toto mix Analiza Dzisiejszy mecz jest hitem kolejki orange ekstraklasy mecz dosyć wyrównany ale to wisła strzeli bramke na wage 3 ptk ! GKS ostatnio cienko gra a wisła jest na fali i wygra to spotkanie |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy Dnia - 24 sierpień - (Piątek) | Sutek | Typy Dnia | 20 | 24-08-2007 18:22 |
| Typy Dnia - 23 sierpień - (Czwartek) | cerber | Typy Dnia | 17 | 23-08-2007 18:21 |
| Typy Dnia - 22 sierpień - (Środa) | Sutek | Typy Dnia | 29 | 22-08-2007 19:57 |
| Typy Dnia - 11 sierpień - (Sobota) | MefiuPro | Typy Dnia | 44 | 11-08-2007 21:58 |
| Typy Dnia - 9 sierpień - (Czwartek) | cerber | Typy Dnia | 22 | 09-08-2007 22:41 |