Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 24-08-2007, 21:48   #1
Forum VIP

Reputacja: 150
Typy Dnia - 25 sierpień - (Sobota)

Tutaj podajemy typy na Sobotę - 25 sierpnia !!

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:

Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie wyrzucany z konkursu
Beau jest offline  
stare 24-08-2007, 22:12   #2

Reputacja: 103
Tampa Bay Devil Rays - Oakland Athletics
Oakland Athletics -1.5
2.70
Expekt
Dziś drugie spotkanie pomidzey Tampa Bay Devil Rays i Oakland Athletics. Wczoraj górą było OAK.Zaliczyła ładny występ i rozgromiła Diabły z Tampa Bay. Wczorajszym mecz wygladał naprawde dobrzew wykonaniu Athletics. NIe mozna było im nieczego zarzucić. Dziś powinno być podonie. Jeśli zagarja tak jak wczoraj to naprawde nie ma sie o co bać. Trochce dziwi mnie tak duzy kurs na OAK. Nie wiem czym to jest spowodowane. No ale nic. Bilansobu ekip przedstawia sie nastepujaco: Oakland (65-64, 32-32 away) Tampa Bay (48-79, 28-38 home). Widzimy ze OAK ma tyle samo porazek co zwyciestw na wyjeździe, zaś Tampa gra bardzo słabo i ma dziesięc porazek wiecej niz zwyciestw w domu. Start Picherami w druzynach beda:OAK: DiNardo (8-6, 3.13 ERA) TAM: Shields (9-8, 4.18 ERA). DiNardo jest dosc znanym i lubianym w OAK zawodnikiem. a co najważniejsze radzi sobie batrdzo dobrze
na boisku.

100
telprzem jest offline  
stare 24-08-2007, 22:15   #3

Spotkanie: Real Madryt – Athletico Madryt: CZY GOSCIE STRZELĄ BRAMKĘ?
Typ: TAK
Kurs: 1,52
Bukmacher: Expekt

Analiza:
Bardzo ciekawe spotkanie derbowe miedzy klubami z Madrytu. Mówi się ze derby się rządzą swoimi prawami i te właśnie spotkania są pokazem ducha walki. Osobiście jestem wielkim kibicem i fanem Realu Madryt, ale ze względu na kaszankę jaką pokazują w ostatnim czasie (porażka u siebie z Sewillą 3-5 i wcześniej z Betisem tez u siebie 0-1) postawie na zdarzenie przeciwko nim a mianowicie ze Athletico strzeli bramkę. Athletico w ostatnich meczach przed sezonowych prezentowało się bardzo dobrze i na 6 poprzednich meczy jakie nie dawno grali wygrali Az 5 spotkań. Real jest już teraz tylko cieniem zespołu sprzed kilku lat i szczerze mówiąc martwię się czy zmieszczą się po tym sezonie w pierwszej czwórce która gra w lidze mistrzów. Jeżeli chodzi o statystyki to według mnie zdecydowanie przemawiają za Athletico; pomijając wcześniejsze mecze przed sezonowe wystarczy spojrzeć na tabele z tamtego sezonu i już widzimy ze jeżeli chodzi o mecze wyjazdowe to Athletico zajęło 2 miejsce (za Realem) z bilansem 26 goli zdobytych i 19 straconych co daje średnią 1,3 bramki w meczu wyjazdowym, a w sumie Athletico strzeliło 46 goli w 38 meczach.
Sądząc po tych statystykach i tym co pokazują ostatnio obie drużyny to w sumie dziwie się czemu nie stawiam na wygrana Athletico, cóż chyba mój duch kibica Realu mi na to nie pozwala

52
zany jest offline  
stare 24-08-2007, 22:33   #4

Spotkanie: Sunderland Afc - Liverpool Fc
Typ: 2
Kurs: 1,65
Bukmacher: Betway
Analiza:
Według mnie mecz ten ma tylko jednego faworyta, a jest nim Liverpool. Goście zaczeli ten sezon dośc udanie wygrywając w pierwszej kolejce z Aston Villa 2:1 oraz remisując bardzo trudny mecz z Londyńską Chelsea 1:1. Natomiast jedenastka Sunderland obecny sezon zaczeła dośc dobrze wygrywając 1:0 z Tottenham Hotspur, jednak puźniej było już troch gorzej, gdyż zremisowali 2:2 z Birmingham City oraz przegrali 3:0 z Wigan Athletic. Goście jako jedni z głównych faworytów do mistrzostwa powinni sobie w łatwy sposób poradzić, ze średnią dróżyną Premier League i wywieśc komplet punktów.

65
piotrek421 jest offline  
stare 24-08-2007, 22:36   #5

Reputacja: 2
Detroit Tigers - New York Yankees
Typ: NY YANKEES -1.5 [RL]
Kurs: 1.97
Expekt
Dziś w Detroit spotkają się miejscowe Tygrysy z Yankeesami. Drużyna NYY ostatnio złapała wiatr w żagle i awans do PO stał się jak najbardziej realny ale teraz muszą grać cały czas na poziomie bo Boston nie odpuszcza. Największą zaletą Yankeesów jest gra w ofensywie a największym problemem Detroit jest defensywa(miotacze) z tąd mój typ na Run line.
Dziś dla Yankeesów będzie rzucał R. Clemens (5-5, 3.92) który jest bardzo doświadczonym zawodnikiem,ostatnio wygrał mecz z Detroit na Yankiee stadium- w 6 iningach pozwolił na 2 run. Dla drużyny z Detroit będzie dziś miotał A. Miller (5-4, 4.42) który ostatnio jest w katastrofalnej formie: 3 ostatnie mecze: 0-1;8.56 w zaledwie 13 iningach! A ostatnio zaliczył ere: 13.50 napewno dziś Yankeesi zdobędą dużo punktów...
Bardzo mocna ofensywa Yankeesów mająca za sobą doświadczonego Clemesa powinna sprostać drużynie Detroit tym bardziej że wystawiają pitchera który ostatnio jest w katastrofalnej formie....

100
mateusz209 jest offline  
stare 24-08-2007, 23:10   #6

Reputacja: 4
Spotkanie: Daniilidou Eleni - Szavay Agnes
typ: 2
kurs: 1,4
buk: Expekt

Analiza:

Jak dla mnie ten typ to promocja. 1,4 kurs za free? Raczej tak bo Agnes ostatnio gra bardzo dobrze i zawodniczki tej klasy co greczynka nie ma z nia wiekszych szans.Eleni juz w zasdazie nie powinno byc w tym turnieju.Wczoraj jakims cudem wygrala mecz juz przegrany..a jednak wygrala.Grala z rosjanka Dinara Safina w 1 secie "poplynela" 6-1 w drugim stracila serwis i Safina miala rezultat 5-4 + wlasny serwis.Rosjanka serwis stracila potem przegrala tb a w 3 secie zmotywowana Daniilidou poradzila sobie bez wiekszych kolpotow.Szavay zas grala wczoraj z Bondarenko i o tym meczu mozna powiedziec tylko ze sie odbyl bo grala tam tylko węgierka.Wygrala gladko i bez wiekszego zmeczenia 6-1 6-4. Dzisiejszej nocy wydaje mi sie ze rowniez skonczy sie w 2 setach na korzysc Agnes jednak roznie to bywa i wole postawic moim zdaniem pewny typ 2.

40
Ronaldinho1991 jest offline  
stare 25-08-2007, 00:07   #7

Spotkanie: Falkirk - St Mirren (połowa czasu/pełny czas)

Typ: 1/1

Kurs: 3.25

Bukmacher: Expect

Analiza: Drużyna gospodarzy mocno rozpoczęła sezon. Zwycięstwo 0-4 na wyjeździe z Gretna pozytywnie wpłynęła na zespół. Myślę, że uwierzyli w swoje możliwości, co było widać w kolejnym meczu z Celtikiem. Cała pierwszą połowę i początek drugiej zespół Falkirk prezentował się lepiej od Celtów. Ich gra naprawdę mogła się podobać. Grali z pomysłem i wiarą we własne umiejętności. Meczu z Rangersami nie miałem okazji oglądać, mogę sugerować się więc jedynie wynikiem. 7-2 może wydawać się miażdżącym zwycięstwem. Dla mnie jest to dowód na to, że zespół Falkirk nie boi się tracić bramek i stara się walczyć z każdym, nawet bardziej utytułowanym zespołem. Zespół St Mirren wręcz odwrotnie. Po 3 meczach mają na koncie tylko 2 strzelone bramki (Falkirk 7). Mam nadzieję, że jutro ciekawa i pomysłowa gra Falkirk zostanie w końcu nagrodzona zwycięstwem przed własną publicznością.

100
remik47 jest offline  
stare 25-08-2007, 09:01   #8

Spotkanie : Real - Atletico

Typ : 1

Kurs : 1.60

Bukmacher : Profesjonal

Analiza : Jak wszyscy wiedzą derby żądzą sie swoimi prawami...
Ale myśle że real jush dosyc sie skompromitowal przed wlasna publicznoscia z fc sevilla
W przedsezonowych sparingach piłkarze Atletico grali w kratkę, dlatego też ich forma jest sporą niewiadomą. W pierwszym spotkaniu nowego sezonu stawiam na wygraną Królewskich, którzy moim zdaniem sięgną po komplet punktów.

100 zły bukmacher
owen_pl jest offline  
stare 25-08-2007, 09:10   #9

Spotkanie: Bhupathi/Zimonjic - Fyrstenberg/Matkowski
Kurs: 2,55
Bukmacher: Bwin
Analiza:

Polacy w świetnej formie przed US. Nigdy nie widziałem ich w takiej dyspozycji przed wszystkim serwisowej. Dużo asów, pewnie wygrywane swoje gemy serwisowe, praktycznie zero szans na przełamania dla przeciwników. Owszem, przeciwnicy nie byli może zbyt wymagający ale często Mariusz z Marcinem nawet z przeciętniakami męczyli się w 3 setach bądź przegrywali. Tutaj grają swój najlepszy praktycznie tenis. Rok temu bodajże przegrali tu w finale o ile dobrze pamiętam (a nie chce mi się sprawdzać:P), ale dziś turniej jest ich.

100
smoooke jest offline  
stare 25-08-2007, 09:31   #10

Spotkanie: SM Caen - Olympique Marseille
Typ:2
Kurs: 2,35
Buk: Expekt
Analiza:

Dzisaj o godzinie 17.10 na Stade Michel d'Ornano odbedzie sie pojedynek beniaminka Caen z wicemistrzem kraju Olimpique Marsylia. Gospodarze po 3 meczach zajmuja 14 miesjce z 2 porazkami i jedna wygrana (wszystkie mecze po 1:0). Goscie fatalnie rozpoczeli sezon, do tej pory jeszcze nie wygrali. Zremisowali z Nancy i Rennes, ulegli Valenciennes 1:2. Dzis zagram na zwyciestwo Marsylii, napewno beda oni chcieli przelamac fatalna passe i w koncu zwyciezyc, a z kim zrobic to najlepiej jesli nie z beniaminkiem. W ostatnim meczu Marsylia zagrala swietnie w pierwszej polowie, prowadzili 2:0 z dotychczasowym liderem - Nancy. Po przerwie jednak ich gra nie wygladal juz tak dobrze, stracili 2 bramki i zremisowali. Roznica klas miedzy oboma zespolami jest duza, Caen to zespol bardzo solidny w obronie ale nie potrafiacy strzelac wielu bramek. O ile w tamtym sezonie w Lige 2 strzelil ich najwiecej to wydaje sie, ze na Ligue 1 napastnicy Caen sa za slabi. W druzynie gosci nie wystapi dzis bramkarz Carrasso ktory z powodu kontuzji bedzie pauzowal przez pol roku. Mysle, ze dzis w pelni zmobilizowana Marsyli upora sie z beniaminkiem, bo poprostu jest juz przyparta do muru. Ostatnio fatalna passe przelamalo Auxerre wlasnie meczem z Nancy, dzis moze byc podobnie i Marsylia powinna wygrac swoj pierwszy mecz w tym sezonie. Ostatnie pojedynki:

7.05.05 Ligue 1
Olympique Marseille - SM Caen 2:3

4.12.04 Ligue 1
SM Caen - Olympique Marseille 2:3

135
angelripper jest offline  
stare 25-08-2007, 10:13   #11

New York Mets - Los Angeles Dodgers
Mets-1.5
2.30 w Bwin

Gospodarze to jak wiadomo jedna z lepszych druzyn MLB.Wczoraj również okazali sie lepsi wygrywając pierwszy mecz z tej serii 5:2.Przełamiali tym samym serie 2 porazek z Padersami.Miotał w skladzie Metsów bedzie piczer,którego nie trzeba przedstawiac...Orlando P. Hernandez.Jest w bardzo dobrej formie.ERA z 3 ostatnich spotkan to 3.60,a rozegrał 20 ininow.Z Los Angeles zagrał do tej pory 3 razy,2 mecze zostały mu uznane za przegrane i 1 za wygrany,wiec pora to poprawic .Eric Stults natomiast bedzie rzucał w składzie gosci.Jest to jego drugi sezon w MLB.W pierwszym zagrał tylko 1 mecz.W tym ERA wynosi 3.91 a bialns to 1 zwyciestwo i tyle samo porazek.Jak widac startera Metsi mają lepszego,a jeszcze trzeba dodac ,ze dobrze grają u siebie i po tych 2 porazkach z Padersami teraz mam nadzieje bedą 2 wygrane z Dodgersami .

Ostatnie mecze New York Mets:

25/08-07 New York Mets vs. Los Angeles Dodgers 5:2
24/08-07 New York Mets vs. San Diego Padres 8:9
23/08-07 New York Mets vs. San Diego Padres 5:7
22/08-07 New York Mets vs. San Diego Padres 7:6
19/08-07 Washington Nationals vs. New York Mets 2:8

Ostatnie mecze Los Angeles Dodgers:

25/08-07 New York Mets vs. Los Angeles Dodgers 5:2
23/08-07 Philadelphia Phillies vs. Los Angeles Dodgers 2:5
23/08-07 Philadelphia Phillies vs. Los Angeles Dodgers 3:15
22/08-07 Philadelphia Phillies vs. Los Angeles Dodgers 5:4
19/08-07 Los Angeles Dodgers vs. Colorado Rockies 4:3

100

cerber jest offline  
stare 25-08-2007, 10:24   #12

Reputacja: 130
Sevilla FC-CF Getafe

Typ: 1
Kurs: 1,40
Bet-at-home

Gracze z Sevili są już w zaawansowanej formie przygotowań do sezonu. Maja za sobą już dwa mecze o Super Puchar Hiszpanii (Dwie wygrane z Realem Madryt) i mecz Kwalifikacji Ligi Mistrzów oczywiście także wygrany. Gracze są już w zdecydowanie lepszej formie niż ci z Getafe. Jak pokazały wyniki spotkań z Realem gospodarze dzisiejszego spotkania chcą wywalczyć jak najwyższą pozycję w tabeli. Praktycznie już zapewnili sobie awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów i mogą do spotkania ligowego podejść w pełnym składzie. Do tego z tym rywalem (chodzi o Getafe) gra się sevilczykom bardzo łatwo w ostatnich trzech meczach nie stracili z nimi bramki. Co tu dużo pisać poprostu trzeba postawić na Seville i ja tak zrobię.

40
pawelek78 jest offline  
stare 25-08-2007, 10:30   #13

Reputacja: 8
Spotkanie: Arsenal - Manchester City
Typ: X
Kurs: 3,80
Bukmacher: Betathome
Analiza: Dzis pierwszy wazny test przed druzyna Machesteru City. Po bardzo dobrym poczatku sa liderami i maja 3 zwyciestwa bez straty chocby gola. Zastep nowych nabytkow spisuje sie jak na razie swietnie. Arsenal po odejsciu Henryego , Baptisty, Ljungberga jest jakby troche inna druzyna - nie tak grozna jak w zeszlym sezonie. Dzis oslabiony brakiem Lechmanna raczej jest niemal pewne ze straci bramke w tym spotkaniu. Zastapi go niepewny Manuel Almunia. Manchester to wymagajacy przeciwnik i z ich ambicjami w tym sezonie przyjada do Londynu conajmniej po remis. Wlasnie wydaje mi sie ze takim wynikiem zakonczy sie to spotkanie, zapewne 1:1. Zespol prowadzony przez Erikssona jest glodny sukcesu i to zawazy ze wyrwa 2 punkty londynczykom, a kurs na tyle wysoki ze warto postawic.

100
kristo83 jest offline  
stare 25-08-2007, 10:53   #14

Spotkanie: Arsenal - Manchester City
Kurs: 1.55
Bukmacher: Bet-at-home

City rozpoczęło sezon bardzo udanie, 3 zwycięstwa, 0 straconych goli, jednak dzisiaj na pewno jakieś gole stracą. W derbach z Manchesterem United zaprezentowali się fatalnie, wyszli wystraszeni na boisko, oddali praktycznie jeden groźny strzał i zdobyli gola, United oddał ponad 20 strzałów i gdyby miał lepszą skuteczność to bym miał korzystny wynik. Teraz City gra z Arsenalem który także należy do czołowych zespołów Premiership. Na ostatnie 9 meczy w Londynie aż 7 razy wygrywał Arsenal, a 2 razy padł remis. W Arsenalu nie zagra kapitan Gallas oraz Lehmann który ostatnio puszczał "szmaty". W City pewnie znów będzie bronił młody Schmeichel, jednak widać że ma jeszcze sporo niepewnych interwencji, dlatego myślę że Arsenal wygra to spotkanie.

55
Krelian jest offline  
stare 25-08-2007, 11:14   #15

Reputacja: 1
Spotkanie:Cowdenbeath v Raith Rovers(-1) handicap
Typ:2
Kurs:3.20
Buk:Sportingbet:
Analiza:
Wczoraj na ten mecz kurs był 1.90.Jest to pojedynek 8. drużyny z wiceliderem 3.ligi Szkockiej.Drużyna Cowdenbeath nie wygrała w tym sezonie jeszcze żadnego meczu a ich dzisiejsi rywale wygrali wszystkie.Ostatnie spotkanie tych drużyn zakończyło się pewną wygraną(1:5) dla drużyny Raith.Wystarczy tych statystyk...W tym typie najważniejsze jest to,że trener drużyny gospodarzy ma do dyspozycji tylko 10 zdrowych graczy w tym 2 bramkarzy.Tak podaje oficjalna strona klubu.Gospodarze starali się przełożyć to spotkanie na inny termin,ale niestety dla nich nie udało się.Wg mnie pewna wygrana Raith.Handi również bardzo realne.

100
Sztywny jest offline  
stare 25-08-2007, 11:42   #16

Reputacja: 9
Spotkanie: Polonia Bytom - Groclin Dyskobolia
Kurs: 2.20
Bukmacher: Expekt
Analiza:Spotkanie 11 w tabeli POloni Bytom , z 12 w taeli Groclinem Grodzisk Wielkopolski !!
Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest druzyna z Grodziska , mószą zacząć zdobywać punkty w lidze tym bardziejz takimi łatwymi druzynami jak Polonia która nie gra na własnym stadionie tylko Ruchu Chorzów !! Oto wyniki spotkań groclnu !!

19/08-07 Groclin Dyskobolia vs. GKS Belchatow 0:0
12/08-07 Legia Warszawa vs. Groclin Dyskobolia 1:0
05/08-07 Jagiellonia Bialystok vs. Groclin Dyskobolia 1:3
27/07-07 Groclin Dyskobolia vs. Ruch Chorzow 1-4
Widać ze powoli wracają do swojej wysokiej formy , pozatym ich przciwnik POlaonia Gra bardzo słabo otatnio przegrali 1-0 na wyjeżdzie z ostatnim w tabeli Zagłębiem Sosonowiec !! Stawiam na gładkie i efektowne zwycięstwo Groclinu 0-3 !!

120
krycha18 jest offline  
stare 25-08-2007, 11:43   #17
Forum VIP

Reputacja: 219
Real Madryt – Atletico Madryt
Typ : over 2.5
Kurs : 1.90
Bah

Analiza :Wow ale kursik az milo patrzec. Ale dobra czas zaczac 1 kolejka Primera Division i od razu mamy derby Madrytu , kto wyjdzie z tego zwyciezko ? Nie wiem naprawde lecz nie zdziwie sie ja kreal wygra. W tym okienku transferowym "Galaktikos" wydalo rekordowa sume na transfery czyli az 119 mln euro i jak się okazuje, jest to rekord w Hiszpanii. Kupili miedzy innymi : Najdroższy był Arjen Robben, który kosztował 36 mln euro, a niewiele tańszy był Pepe (30 mln). Sporo wydano także na Wesley'a Sneijdera (27 mln), Roystona Drenthe (14 mln) i Gabriela Heinze (12 mln). Za darmo pozyskani zostali natomiast Christoph Metzelder, Jerzy Dudek i Javier Saviola.Atletico zajelo drugie miejsce w tej abeli wydajac 75mln na pilkarzy, lecz Alletico oslabil Fernando Torresa i Martina Petrowa i kupili Raúl García, Diego Costa, Abbiati, Luis García, Forlán,Cléber Santana Diego Forlan, Jose Antonio Reyes, Luis Garcia, Simao Sabrosa czy też Raul Garcia . Niewatpliwie celem numer jeden dla Realu jest obrona mistrzostwa kraju, a dla Altetico awans do Europejskich Pucharow . I zajecie miejsca w pierwszej piatce . Napewno tacy gracze jak Reyes Luis García Sabrosa czy Forlan beda decydowali o sile ataku Rojiblancos .Krolewscy juz w w pierwszych powaznych meczach przegrali dwa razy w Superpuchar Hiszpanii u siebie 3:5 i na wyjezdzie 0:1. To ze dizurawa obrone ma Real chyba kazdy wie ... dlatego czesto traci wiele bramek .a to nie wypada tak klasowej druzynie . W ubieglem sezonei real stracil az 40 bramek z czego barcelona tylko 33 to o czyms mowi . lecz w tym saezonie dzialacze Realu gleboko siegneli do kieszeni i sciagneli min. Pepe ( chocw meczach kontrolnych niczego nei pokazal i ja bym nie dal za niego 20 mln. lekkie drewno w jego nogach) i Torresa.Lecz Canavaro zdobywca zlotej pilki nie gra najlepiej , co pokazal w ostatnim meczu Wegry - Wlochy i moze takze zagrac tak w mecz przeciwko Atletico co moze dac duzo goli. real owiele bardziej wzmocnil sie w ataku co jest juz jego dywizja kupujac min Arjena Robbena z Chealsea ktory ma pociagnac lewo strone , a takze Snajdera . W dobrej formie jest Guti ktorzy zadzi i dizeli na boisku jak ma mecz a coraz czesciej mu sie to zdaza.Napewno Rud van Nistelrooybedzie chcial juz w pierwszej kolejce strzelic gola i poakzac ze chce walcxzyc o korone krola strzelcow i w tym sezonie .Takze grozna bornia jest Saviola sprowadzony na Santiago Bernabéu za darmo . Niezapomnijmy takze o legendzie Krolewskich Realu ktory walczy na boisku ja kzawsze za dwoch .Takze mlodzi zmiennicy Higuaín . O i zapomnial bym o Robinho ktory coraz bardziej przypomina poukladanego pilkarza , I z tego co napisalem widac ze real w napadzie ma naprawd e w czym przebierac tyroche gorzej z obrona.Co do obrony to wspomne jeszcze o Balboa Osa ktory moze naprawde wniesc cos do druzyny , 22 latek juz strzlil swojego pierwszego gola takwiec nie zdziwie sie jak zacznie strzelac ich wiecej . W bramce najprawdopodbneij Iker Casillas za ktorego zmiennikiem jest nasz rodak Jerzy Dudek . Mysle ze dziurawa obrona dobry atak Rewalu i poukladana ofensywa Atletico moze przyniesc grad bramek i over jak anjbardizej prawdopodobny.W dwudizestu ostanich pojedynkach ,Real wygrywal pietnascie razy z czego Atletico dwa rayz i tzry razy zawodnicy podzielili sie punktami.trzynascie razy padl wynik overowy.W poprzednim sezonei w 19 meczach u siebie strzelil 32 gole i stracil 18 czyli 2.5 gola na mecz . Natomaist Atletico w 19 meczach na wyjazdach strzelilo 26 goli a stracilo 19 .Czyli 2.36 gola na mecz. Sadze ze doskonaly doping pomoze strzelic gospodarzom conajmniej trzy bramki .

Real: Casillas (Dudek) - Michel Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Torres, Gago, Guti, Diarra, Robinho, Van Nistelrooy, Raul

Atletico: Leo Franco - Seitaridis, Perea, Eller, Pernia, Maniche, Raul Garcia, Maxi Rodriguez, Simão, Agüero, Forlan

90
easy jest offline  
stare 25-08-2007, 12:44   #18

Reputacja: 14
Real Madryt - Atletico Madryt
Typ: X2
Kurs: 1.88
Bukmacher: Betathome

Analiza: Bardzo interesująco powinno być w derbach stolicy. Real podejmuje Atletico, więc można spodziewać się walki na każdym skrawku murawy. Kto zwycięsko wyjdzie z tego szlagierowego pojedynku? Faworytem jest drużyna mistrza kraju, Realu. Za "Królewskimi" przemawia atut własnego stadionu i... to chyba jedyny powód, by typować ich wygraną. Choć Real to klub z olbrzymim budżetem, który latem na wzmocnienia wydał ok. 100 milionów euro (przyszli między in. Pepe, Drenthe, Sneijder), a nie jest wykluczone, że do Madrytu przybędzie wkrótce także Arjen Robben - to w niczym nie poprawia to jakości gry zespołu. Wygląda na to, że Bernd Schuster będzie miał równy początek sezonu, co jego poprzednik, Fabio Capello, przed rokiem. Real nie najlepiej spisywał się w przedsezonowych sparringach, a porażka 3-5 u siebie z Sevillą w Superpucharze, uwidoczniła wszelkie dziury w defensywie i brak kreujących grę pomocników. W Atletico latem doszło do kilku interesujących transferów. Z klubu odszedł napastnik - symbol Fernando Torres a także Petrov czy Arizmendi. Warto zaznaczyć jednak, że Atletico poczyniło także odważne kroki w celu wzmocnienia drużyny. Simao, Forlan, Raul Garcia, Luis Garcia czy niechciany w Realu J.A. Reyes to zawodnicy, którzy w tym sezonie mogą sporo pokazać, a Atletico powinno walczyć o miejsce w ścisłej czołówce tabeli. Już w pierwszej kolejce ,w derbach Madrytu, wróżę im zdobycz punktową, nie tylko dlatego, że forma Realu daleka jest od doskonałości.

100
bombelkszo jest offline  
stare 25-08-2007, 13:22   #19

Falkirk - St.Mirren
Kurs tipsport: 1.79

Będzie zacięty mecz. Falkirk gra u siebie i według mnie jest liderem.

100 fatalna analiza
makaronHC jest offline  
stare 25-08-2007, 15:31   #20

Spotkanie

GKS BEŁCHATÓW - WISŁA KRAKÓW
TYP: 2
KURS: 2,20
Bukmacher :Toto mix
Analiza
Dzisiejszy mecz jest hitem kolejki orange ekstraklasy mecz dosyć wyrównany ale to wisła strzeli bramke na wage 3 ptk ! GKS ostatnio cienko gra a wisła jest na fali i wygra to spotkanie

100 zły bukmacher
can_you_see jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 25 sierpień - (Sobota)

Zamknięty Temat