Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 26-06-2009, 16:20   #21
Ban

Mardy Fish - Novak Djokovic

typ: Kto wygra pierwszego seta? Mardy Fish
kurs: 3,2
bukmacher: Bwin

Oferta piłki nożnej dzisiaj denna, więc spróbuję dzisiaj tenisa. A więc za interesujące mnie zdarzenie ma się pojedynek Mardy'ego Fisha i Novaka Djokovica. Szczerze przyznam się, że nie lubię Serba i gram przeciwko mu - nie raz na nim się zawiodłem, gdyż odpuszczał grę. Oczywiście Novak to 4 rakietka rankingu ATP, ostatnio całkiem dobra gra, jednak jest to taki typ tenisisty, który często wygrywa oddając seta, przede wszystkim z graczami do 30 miejsca rankingu ATP. Novak już w pierwszej rundzie stracił pierwszego seta z Julienem Benneteau - i dzisiaj upatruję nawet porażki Djokovica. Amerykanin obecnie plasuję się na 24 miejsce rankingu ATP, jest to gracz, który zawsze lubi "namieszać" tym najlepszym. Ostatnio może, aż tak daleko nie dochodził ale czemu by nie zmienić tego dzisiaj? Podsumowując miałem tutaj grać handicap na gemy -, ale postanowiłem upolować na większy kurs. Na wygraną Mardy'ego mamy ładny kurs, ale jednak nie wiem czy w Fisk zdoła ugrać te 3 sety, więc postanawiam zagrać, że wygra 1 seta po ładnym kursie. Na pewno od początku siły będą wyrównane i Mardy powalczy jak równy z równym, dlatego tak stawiam.

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 27-06-2009 o 08:46
gabriel jest offline  
stare 26-06-2009, 16:36   #22

Reputacja: 78
Spotkanie: Parrott T./Bondarenko K. - Auckland J./Baltacha E.
Typ: 2
Kurs: 3.03
Bukmacher: Bwin
Analiza: Dzisiaj już pełne ryzyko. Konkurs wchodzi w fazę końcową więc trzeba coś takiego zagrać. Wimbledon gra już prawie tydzień, więc do boju ruszyły i deble i miksty. W mikstach dochodzi do mnóstwa niespodzianek, bo pary rozstawione nie muszą wcale być lepszymi od nierozstawionych. Nie każdy lubi świętą trawę w Londynie. Wybrałem spotkanie Anglików Aucland/Baltacha z mikstem amerykańsko-ukrainskim Parrott/Bondarenko. Obie pary nie są rozstawione, a jest to spotkanie pierwszej rundy. Auckland J / Baltacha E w zeszłym roku odpadli już w pierwszej rundzie, ale co ważniejsze już ze sobą grali. Parrott T./Bondarenko K. razem zagrają pierwszy raz. Jeśli chodzi o samych zawodników to Auckland w parze z Goodallem przegrali w pierwszej rundzie debla z Norman/Moodie 1:3. Trzeba jednak zaznaczyć, że para Norman/Moodie ostatnio mają świetną serię i wygrywają dość dużo, zdaje się ostatnio byli w finale w Paryżu i wygrali w Holandii. Baltacha odpadła w 2 runzie singla z Flipkens (ale w pierwszej ograła A. Bondarenko) i w pierwszej debla. Parrott jeszcze nie grał w tym roku w Wimbledonie, a w zeszłym był w 3 rundzie debla. Bondarenko w poprzednim roku była w 2 rundzie singla, debla i miksta. W tym także dotarła do 2 rundy singla, przegrywając z V. Williams. W deblu z siostrą przegrała w pierwszej rundzie z nieznanymi Brytyjkami. Stawiam tutaj na Brytyjczyków, grają u siebie, na pewno będzie pomoc od kibiców, a umiejętnoości chyba porównywalne. Zależy która para bardziej poczuje grę. Kursy raczej powinny być ustawione po równo, Bwin proponuje ponad 3 na gospodarzy więc stawiam na to.

203

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 27-06-2009 o 08:47
grzeg232 jest offline  
stare 26-06-2009, 17:38   #23

FC Gomel - FC Smorgon
Typ: 2
Kurs: 6,0
Bukmacher: Expekt

Mecz ligi białoruskiej pomiędzy FC Gomel, który zajmuje ostatnie miejsce w tabeli, a FC Smorgon zajmuje 10 miejsce.Statystyki i kurs przekonuje mnie do tego żeby dzisiaj postawić na FC Smorgon ponieważ dwa ostatnie mecze zakończyły się właśnie wygranymi FC Smorgon.
Gomel Smorgon 0:1 09.08.2008
Smorgon Gomel 2:1 20.04.2008

100 ( Mógłbyś się troszkę bardziej wysilić z tym opisem )

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 27-06-2009 o 08:54
jez_pustynny jest offline  
stare 26-06-2009, 17:39   #24

Reputacja: 542
Spotkanie: Lilleström SK 2 - Valerenga IF 2
Typ: X
Kurs: 4,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Jako ze mecz Strindheim IL - Levanger został już zajęty, a typowałbym także remis z tych samych powodów co kolega,pozostaje spróbować zagrać remisem w innym spotkaniu 3 ligi norweskiej. Tym razem spotkanie w grupie 1 pomiedzy drugimi drużynami dobrze znanych pierwszoligowców: Lilleström SK i Valerengi IF. Obie drużyny w trzeciej lidze prymu nie wiodą. O ile 9 miejsce ekipy gości dzisiejszego spotkania można uznać za nie złe, o tyle Lillestrom ma ciężki orzech do zgryzienia, będąc przysłowiową "czerwoną latarnią" w lidze. Zdobyte tylko 4 punkty(wszystkie na swoim terenie) po 9 spotkaniach są bardzo miernym wynikiem. Pocieszające jest to, że 9-ta Valerenga ma ich niewiele więcej, bo 9, więc perspektywa zwycięstwa gospodarzy i zdobycie 3 punktów, znacznie poprawiłaby ich pozycję w lidzę. Obie drużyny mają bardzo słabą serię ostatnich meczów: gospodarze P-R-P-P-P natomiast goście P-P-P-R. W piłce często jest tak że serie porażek zostają przełamane najpierw remisem, a potem dopiero zwycięstwem. Lillestrom swoje punkty zdobywa tylko u siebie, więc na stratę wszystkich punktów w dzisiejszym meczu nie mogą sobie pozwolić. Drużyna gości sporo remisuje jak na specyfikę 3 ligi, na 9 spotkań aż 4 zakończyły się podziałem punktów, a ostatni zanotowali 4 kolejki temu. Kolejny argument to mecz drużyn rezerw, kto wie czy nie zremisując poprawiając w ten sposób bilans dla obu. Tragiczna postawa gospodarzy skłania mnie ku remisowi, bo jak nie spojrzeć to są za słabi aby wygrać - mimo że mecz na swoim terenie. Jak będzie, zobaczymy... W tej lidze nie zdziwi mnie żaden wynik, duży kurs, myślę że warty spróbowania

350

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 27-06-2009 o 08:53
Diuq85 jest offline  
stare 26-06-2009, 18:42   #25

Arsenal - Independiente
Over 4
6.74(5.00)
Bet365

Tak sobie czytam co obie strony pisza o tym meczu, i wychodzi na to, że spotkanie zostanie potraktowane jako trening. Końcówka ligi, w zasadzie wszystko juz wyjasnione. A, że obie drużyny w obronie nie graja najlepiej, a przy dobrym dniu strzelić potrafią, taki kurs jest dla mnie zawyzony. Tym bardziej, że w ostatnich latach trzy bramki w spotkaniach z udziałem tych ekip nie były niczym nadzwyczajnym. Zdarzało sie i 6. Ostatnie wyniki gospodarzy: 4:1, 3:0. Goście niedawno kończyli z bagażem 5 goli w spotkaniu z Banfield. Po wakacyjnej stawce do spróbowania.

100 ( Mógłbyś się troszkę bardziej wysilić z tym opisem )

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 27-06-2009 o 08:52
Womanizer jest offline  
stare 26-06-2009, 18:58   #26

Reputacja: 67
Spotkanie: WlochyU21 - NiemcyU21
Typ: Powyzej 3,5
Kurs: 5.10
Bukmacher: Betfair
Analiza: Drugi polfinal mistrzostwa Europie Under 21 spotykaja sie reprezentacje Wlochy i Niemiec. Wieksosc typuje jako fawotytow Wlosi ktorze zajeli pierwsza pozycja w swojej grupie wygrywajac 2 spotkan i remisujac jedno. Niemcy nie grali przekonujaca ale to oni graja dalej a nie reprezentacja Hiszpanii ktora w tej kategorii wiekowej zawsze gra o medalach. W swoich poprzednich spotkania obie reprezentacje pokazale ze maja dobra obrona ale do tej pory tylko raz udalo im sie zakonczyc spotkanie bez strate gola. Dzis zadanie bedzie bardzo ciezkie szczegolnie w przepadku reprezentacja niemiec grajac przezciwko wlochom ktorze lepiej zagrali w dwoch ostanich sptokaniach a szczegolnie ich napastnik o polkich korzeniach acquafresca ktore chce sie pokazac z jaknalepszej stronie. Wedlug mnie Niemcy jesli mysla o gre dalej musza poprawic ich skutecznosc i wykorzestac stworzonych sytuajce. Przed nami wiec spotkanie polfinalowe gdzie dwie druzyny zagraja asykuracyjnie poki nie straca zadnego gola. Kiedy padnie pierwsza bramka obraz gry sie napewno zmieni i druzyna ktora bedzie przegrywala zagra bardziej dowaznie co w tej kategorii wiekowej nie raz powoduje przed wszystkim utraty kolejnych gole w kilku minutach z wzgledu na brak doswiadczenia. Stawiam wiec w to spotkanie ze padnie over 3,5 gole.

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 27-06-2009 o 08:50
safa02 jest offline  
stare 26-06-2009, 20:44   #27

26 czerwiec

Thor Akureyri-Leiknir Reykjavik
typ:1/1
kurs:3.00
buk:Bet365
analiza:dzisiaj o godzinie 21.15 dojdzie do spotkania w drugiej lidze islandzkiej pomiędzy drużynami dołu tabeli.obie ekipy w siedmiu meczach uzbierały ledwie po 6 punktów.dzisiaj jedna z nich Thor,odskoczy o 3 oczka,z tego powodu że po pierwsze grają u siebie,po drugie wygrywa lub przegrywa w tych siedmiu dotychczas meczach,po trzecie mają średnią ponad 2 gole u siebie.to nie daje 100% pewności ale według mnie po czterech meczach z rzędu przegranych,wreszcie się przełamali i wygrali,czyli nie pozostaje nic innego jak kontynuować marsz w górę tabeli.stawiam że Thor sztrzeli gola w pierwszej połowie,wygra ją jak i cały mecz

100

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 27-06-2009 o 08:48
RafaB27 jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 26 czerwca 2009r. (Piątek)

Zamknięty Temat