Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 26-06-2009, 21:43   #1

Reputacja: 5
Typy Dnia - 27 czerwca 2009r. (Sobota)

Tutaj podajemy typy na Sobotę - 27 Czerwca !!!

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Buk:
Analiza:
Jeśli ktoś nie będzie podawał typów jak w przykładzie, to jego post z typem będzie usuwany z konkursu !!!

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej

Prosimy wklejać swoje analizy również w działach tematycznych.
Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 27-06-2009 o 15:54
MajkelAngelo jest offline  
stare 26-06-2009, 21:44   #2

Reputacja: 5
Spotkanie: Gonzalez, Fernando - Ferrero, Juan Carlos
Typ: 2
Kurs: 2,75
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

4 runda Wimbledonu, w ktorej spotkaja sie 10 w rankingu Gonzo i 69 Ferrero (ranking wg. Bet365).
H2h na korzys Ferrero 3:1. To pierwszy argument przemawiajacy za Hiszpanem. Kolejny wd. mnie najwazniejszy to obecna forma. Ferrero jak juz niedawno w typach pisalem, ze jest w bardzo dobrej formie na trawie ostatnio. Poprostu "miazdzy" jak na swoje mozliwosci i niby ten ranking. Juan Carlos Wygral z Santoro 3-1 w setach i z Youzhny'm 3-0.
Gonzo natomiast to sredniak na trawie. On jest dobry na piasku, tak jak wiekszosc latynosow. Wygral z Mayerem ostatnio, trudnym przecinikiem, ale ciezko bylo jednym przelamaniem sety wygrywal. Teraz jeszcze trudniej i wd. mnie przegra.
Czy mialem racje okaze sie na korcie.

175

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:40
MajkelAngelo jest offline  
stare 26-06-2009, 23:07   #3

Reputacja: 78
Spotkanie: San Diego Padres u Texas Rangers [godz. 2:05]
Typ: Padres under 4
Kurs: 1.943
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Rangers Ballpark będzie gościł graczy Padres z San Diego. Buki w tym spotkaniu widzą tylko jednego faworyta i trudno się z nimi nie zgodzić. Rangers ten mecz powinni wygrać i inny wynik będzie niespodzianką. Ten zespół nieźle sobie radzi na własnym terenie, bilans 22-14 dużo wyjaśnia. Ostatnio mieli serię porażek, ale dwie wyjazdowe wygrane z Diamondbacks pozwoliły temu zespołowi wrócić na właściwe tory. Rangers jest liderem West w AL Goście z San Diego mają fatalny bilans wyjazdowy, wygrali 10 z 35 spotkań. Dodatkowo narzucającym ze strony Rangers będzie znakomity ostatnio Kevin Millwood (7-5) 2.62 ERA. Można tylko powiedzieć, ze to nie wróży nic dobrego hitterom Padres. W ostatnich 4 spotkaniach zagrał 28.2 inninga i oddał przeciwnikom zaledwie 5 pkt. (3 earned runs). W ostatnim spotkaniu grał 7 IP oddając 3 runs i przegrał z SF. W domu 5-1 2,08 ERA w 8 spotkaniach. W 15 spotkaniach w tym sezonie w 3 oddawał 4 runs, tylko w jednym 5. W 12 z 15 spotkań grał przynajmniej 7 IP, najmniej 5.2. Ogólnie w tym sezonie 106.2 IP, 97 H i 35 R. Jeśli podtrzyma poziom z czerwcowych meczów, to Padres nie powinni za dużo poodbijać. Myślę, że 3 runs to góra na co pozwoli Millwood przy 7 a może i trochę więcej inningach gry. Mam nadzieję, że i bullpen dokończy spotkanie na dobrym poziomie.

94

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:41
grzeg232 jest offline  
stare 26-06-2009, 23:29   #4

Japonia - Kuba
typ 2
kurs 1.5
Bet-at-home.pl

Mysle, ze spotkanie warte uwagi. Kuba to zespol bardzo mlody. Jak ogladalem mecz z Rosja, bardzo na nich liczylem i mialem nadzieje, ze wygraja. Bylo 2-1 dla Kubanczykow, ale wyszlo to doswiadczenie Rosjan i niedoswiadczenie Kubanczykow. W tym meczu moze, byc z gory inaczej. Japonia to zdecydowanie slabszy zepol niz Rosja. Niscy zawodnicy moga miec problemy z zablokowaniem i atakiem w tym meczu, a wszystko za sprawa swietnych warunkow fizycznych Kubanczykow. Nie widzialem chyba wyzej skaczacych siatkarzy w wieku 15 lat jak Wilfredo Leon. Chlopak jest czolowym atakujacym w zespole, a wyskok bym okreslil w granicach 90-105 cm. Moze slabo sie znam, ale to tak naprawde niebywalem wygladalo. Leon na 9 atakow calego zespolu, 8 razy atakowal. Tak dzialo sie w meczu z Rosja a samym Tie Breaku.(trzeba podkreslic ze 6 lub 7 z nich bylo skutecznym [nie pamietam juz sam]). Drugim zawodnikiem, ktory bardzo sie zasluzyl w walce
Kuby z Rosja i wygranej w 1 meczu jest Cepeda. Nie przecietny leowreczny atakujacy, przypominajacy stylem gry Andre z Brazylii. Chlopak tez moglby zaistniec w swiecie siatkowki, gdyby nie to ze urodzil sie na Kubie..... . Warty uwagi jest jeszcze Simon. Srodkowy o bardzo dobrej budowie, wysoki i jak wiekszosc zawodnikow Kuby niesamowity wyskok. Gra obronna Kuby jest takze dosc dorba jak na zawodnikow a takich warunkach fizycznych. Sam sie zdziwilem jak zoabczylem ich obrone. Myslalem ze ludzi o takich warunkach beda malo sprawni jak na siatkarzy i obrona zalatwi ich calkowicie. Okazalo sie zupelnie inaczej. Zaskoczyli mnie niesamowicie. Japonczycy to technika. Sa niscy, lecz bardzo dobrzy technicznie. Lubia obijac blok. Lecz z tak dobrze grajacymi w powietrzu Kubanczykami, czy bedzie to skuteczna taktyka Sadze ze nie. Kubanyczcy, dzieki swojemu niesamowitemu wyskokowi, potrafia niesamowicie daleko przelozyc rece przez siatke. Poza tym Japonia zle gra w tej edycji Ligi Swiatowej. Odniosla tylko jedno zwyciestwo ze slabo spisujaca sie reprezentacja Bulgarii (trzeba pokreslic ze Kubanczycy wygrali z Bulgarami 2-krotnie). Japonia odnisla porazki z: 2-krotnie z Rosja u siebie, Bulgarami na wyjezdzie. Nie wyrozniaja sie niczym szczegolnym, nie graja na miare swoich mozliwosci, zdecydowanie bardziej mozliwe jest zwycisetwo Kubanczykow. I tak dzisiaj obstawiam. Mysle, ze mecz bedzie bardzo widowiskowy, Cepeda i Leon, 2 atakujacych z niesamowita sila, "wbijajacych gwozdzie" w pole zapewne ujrzymy i to nie sporadycznie. Te zdarzenie mysle ze zagram nawet za wieksza sumke, bo typu jestem praktycznie pewnien w 100% (wiem ze nigdy nie mzna byc az tak tego pewnien, ale jakos bardzo mnie ten mecz przekonuje i sadze ze zwycisetwo Kuby jest pewne). Dzieki za uwage i piszcie co o tym myslicie.

50

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:44
Przezdziak jest offline  
stare 27-06-2009, 00:25   #5

Spotkanie: Wawrinka S. v Levine J.[wynik pierwszego seta]
Typ: 6:3
Kurs: 5
Buk: Gamebookers
Analiza:

Trzecia runda tenisowego turnieju mężczyzn na kortach trawiastych słynnego Wimbledonu.
Naprzeciw siebie stają Szwajcar Wawrinka S. oraz Amerykanin Levine J.
Wawrinka jest obecnie na 18 miejscu w rankingu ATP, natomiast Levine zajmuje 136 pozycje.
Jak do tej pory zawodnicy spotkali sie ze sobą tylko raz(wygrał Wawrinka 2:1[7-5,4-6,6-4]).
Będzie to dopiero pierwszy pojedynek miedzy tymi zawodnikami na nawierzchni trawiastej, a zdecydowanie lepiej na trawie gra Wawrinka.
Miejsce w rankingu i wyniki w tegorocznym Wimbledonie świadczą o tym że to Szwajcar lepiej rozpoczął ten turniej i jest w wyższej formie.
Wawrinka jest o klasę lepszym zawodnikiem i moim zdaniem to on ma większe szanse w dzisiejszym spotkaniu.
Zagram dziś na dokładny wynik pierwszego seta. W pierwszych dwóch rundach Wawrinka pewnie wygrywał pierwszego seta i myślę że i tym razem będzie podobnie. Stawiam na 6:3 dla Wawrinki w pierwszym secie.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:42
januask jest offline  
stare 27-06-2009, 00:58   #6

Reputacja: 8
Spotkanie: Berdych T. - Davydenko N.
Typ: 2
Kurs: 2.2
Bukmacher: Sportingbet

Właściwie to spotkanie to jedna wielka niewiadoma. Zdecydowałem się jednak postawić na Rosjanina. Oto powody: Dotychczas obaj panowie spotykali się na korcie 8 razy i za każdym razem górą był Dawydenko! Prawdą jest, że żaden z tych 8 meczów nie odbył się na trawie, ale wydaje się iż Rosjanin jest bardzo uniwersalnym zawodnikiem i również na tej nawierzchni powinien sobie nieźle radzić. W ostatnim czasie obaj zawodnicy prezentują wysoką formę jednak to forma Davydenki zdaje się być bardziej stabilna. Dla przykładu w Roland Garros osiągnął on ćwierćfinał, w którym uległ rewelacyjnemu w ostatnim czasie Szwedowi Sonderlingowi (12. ATP). Bedrych odpadł już w pierwszej rundzie po przegranej z Bollelim (63. ATP). Davydenko, gdy już przegrywał to tylko z wielkimi nazwiskami jak Sonderling czy Blake (17. ATP). Bedrychowi natomiast zdarzały się wpadki jak przegrane z Zverevem (45. ATP) czy Darcisem (77. ATP). Oczywiście rankingi nie grają tylko zawodnicy, mam jednak nadzieję, że Davydenko poradzi sobie z mocnym serwem, który na trawie jest zapewne największym atutem potężnego Czecha, zagra swoje i wygra ten mecz.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:42
Danni jest offline  
stare 27-06-2009, 03:49   #7

Reputacja: 14
Seattle Storm - LA Sparks
typ : 2
kurs: 6.00
buk - Bwin

analiza - cóż, czas walczyć o jak najwyższy trafiony kurs, więc myślę, że skoro w WNBA dzieją się rzeczy dziwne, to czemu miałbym nie powalczyć na tym meczu, który stawiam tylko tutaj, gdyż jak już wspominałem WNBA wogle sobie daruję, ale skoro wysoki kurs to wysoki kurs. Myślę, że szans ekipy Sparks można upatrywać m.in. w znakomitej formie zawodniczek Storm. Kobeta zmienną jest, a zatem czasem po serii bardzo dobrych meczów może nadejść ten bardzo słaby i w sumie szczerze mówiąc na to liczę, gdyż gra ekipy Sparks od początku sezonu mnie nie przekonuje, lecz może dziś nadejdzie noc w której zawodniczki Seattle będą trafiać z mniejszą skutecznością, a zawodniczki LA wreszcie rozegrają jakiś wyjazdowy mecz na poziomie.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:44
Kostuch jest offline  
stare 27-06-2009, 07:57   #8

27 czerwiec

Urawa Red-Vissel Kobe
typ:dokładny wynik 1-1
kurs:7.00
buk:Bet365
analiza:spotkaniem w pierwszej lidze japońskiej zacznę weekend,i tak,dlaczego 1-1,a to dlatego że ostatnimi czasy goście z Kobe jak mało która drużyna w Japonii dwa razy pod rząd wygrała ze znakomitą drużyną Urawa Red na ich boisku.działo się to w 2008 roku(marzec-w pucharze Japonii i październik-w lidze).oba mecze zakończyły się skromnym 0-1.dziś patrzę pod pryzmat tych wyników jak i pod słabą formę gospodarzy gdzie w czterech meczach w J-lig zdobyli ledwo 2 punkty.Vissel jest w lepszej formie,dlatego też liczę że goście strzelą jedną bramkę a gospodarze im wyrównają i mecz zakończy się sprawiedliwym 1-1.to mój typ,mecz za 3 minuty.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:45
RafaB27 jest offline  
stare 27-06-2009, 08:55   #9

Cytat:
Napisał Przezdziak ->

Japonia - Kuba
typ 2
kurs 1.5
Bet-at-home.pl

Mysle, ze spotkanie warte uwagi. Kuba to zespol bardzo mlody. Jak ogladalem mecz z Rosja, bardzo na nich liczylem i mialem nadzieje, ze wygraja. Bylo 2-1 dla Kubanczykow, ale wyszlo to doswiadczenie Rosjan i niedoswiadczenie Kubanczykow. W tym meczu moze, byc z gory inaczej. Japonia to zdecydowanie slabszy zepol niz Rosja. Niscy zawodnicy moga miec problemy z zablokowaniem i atakiem w tym meczu, a wszystko za sprawa swietnych warunkow fizycznych Kubanczykow. Nie widzialem chyba wyzej skaczacych siatkarzy w wieku 15 lat jak Wilfredo Leon. Chlopak jest czolowym atakujacym w zespole, a wyskok bym okreslil w granicach 90-105 cm. Moze slabo sie znam, ale to tak naprawde niebywalem wygladalo. Leon na 9 atakow calego zespolu, 8 razy atakowal. Tak dzialo sie w meczu z Rosja a samym Tie Breaku.(trzeba podkreslic ze 6 lub 7 z nich bylo skutecznym [nie pamietam juz sam]). Drugim zawodnikiem, ktory bardzo sie zasluzyl w walce
Kuby z Rosja i wygranej w 1 meczu jest Cepeda. Nie przecietny leowreczny atakujacy, przypominajacy stylem gry Andre z Brazylii. Chlopak tez moglby zaistniec w swiecie siatkowki, gdyby nie to ze urodzil sie na Kubie..... . Warty uwagi jest jeszcze Simon. Srodkowy o bardzo dobrej budowie, wysoki i jak wiekszosc zawodnikow Kuby niesamowity wyskok. Gra obronna Kuby jest takze dosc dorba jak na zawodnikow a takich warunkach fizycznych. Sam sie zdziwilem jak zoabczylem ich obrone. Myslalem ze ludzi o takich warunkach beda malo sprawni jak na siatkarzy i obrona zalatwi ich calkowicie. Okazalo sie zupelnie inaczej. Zaskoczyli mnie niesamowicie. Japonczycy to technika. Sa niscy, lecz bardzo dobrzy technicznie. Lubia obijac blok. Lecz z tak dobrze grajacymi w powietrzu Kubanczykami, czy bedzie to skuteczna taktyka Sadze ze nie. Kubanyczcy, dzieki swojemu niesamowitemu wyskokowi, potrafia niesamowicie daleko przelozyc rece przez siatke. Poza tym Japonia zle gra w tej edycji Ligi Swiatowej. Odniosla tylko jedno zwyciestwo ze slabo spisujaca sie reprezentacja Bulgarii (trzeba pokreslic ze Kubanczycy wygrali z Bulgarami 2-krotnie). Japonia odnisla porazki z: 2-krotnie z Rosja u siebie, Bulgarami na wyjezdzie. Nie wyrozniaja sie niczym szczegolnym, nie graja na miare swoich mozliwosci, zdecydowanie bardziej mozliwe jest zwycisetwo Kubanczykow. I tak dzisiaj obstawiam. Mysle, ze mecz bedzie bardzo widowiskowy, Cepeda i Leon, 2 atakujacych z niesamowita sila, "wbijajacych gwozdzie" w pole zapewne ujrzymy i to nie sporadycznie. Te zdarzenie mysle ze zagram nawet za wieksza sumke, bo typu jestem praktycznie pewnien w 100% (wiem ze nigdy nie mzna byc az tak tego pewnien, ale jakos bardzo mnie ten mecz przekonuje i sadze ze zwycisetwo Kuby jest pewne). Dzieki za uwage i piszcie co o tym myslicie.
3-0

Kuba nie zawiodla. Moze Leon nie gral tak jak przypuszczalem ze bedzie gral, ale Simon dobrze poprowadzil zespol do zwyciestwa. Leal przebudzil sie w ataku, a drugi srodkowy Camejo swoimi krotki bardzo skutecznie punktowal. Pewne zwyciestwo, chociaz w 3 secie Japonia mogla wygrac. Duzo bledow nizutkich Japonczykow sprawilo, ze 3-0 stalo sie faktem.
Przezdziak jest offline  
stare 27-06-2009, 09:18   #10

Spotkanie: Holandia - Włochy
Typ: 3:0
Kurs: 4,20
Bukmacher: Betsafe

Analiza:
Mecz grupy A Ligi Światowej gdzie Holendrzy podejmą na własnym parkiecie Włochów. Włosi są w trakcie przebudowy składu i nie wiedzie im się najlepiej: na 3 spotkania wygrali tylko 1 raz z Chinami i to w dodatku u siebie w rewanżu już z nimi przegrali, oraz zaliczyli 2 porażki z USA i zajmują 3 miejsce w grupie. Natomiast Holendrzy są 2 z 10 punktami oraz tylko z jedną porażką z USA, ale od początku najpierw u siebie pokonali Amerykanów 3-0 by w rewanżu przegrać 2-3, potem były już 2 gładko wygrane mecze z Chinami po 3-0. Holendrzy napewno prezentują stabilniejszą formę niż Włosi, których trener próbuje różnych wariantów i kombinacj ustawienia. Dziś spodziewam się gładkiej przeprawy pomarańczowych, podejrzewam, że mecz zakończą po 3 szybkich setach, i przekreślą szanse Włochów na dobry wynik w tym turnieju.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:46
sporthq jest offline  
stare 27-06-2009, 09:25   #11

Spotkanie: Mauresmo A. - Pennetta F.
Typ: Zakład na sety 0:2
Kurs: 4,30
Buk: Bet-at-home

Analiza: mecz III rundy Wilkoszlemowego Wimbledonu. Naprzeciw siebie staną Francuzka Amelie Mauresmo i Włoszką Flavia Pennetta. Zacznę może od tego, że obie zawodniczki do tej pory spotkały się 4 razy. Bilans meczy wyrównany, bowiem 2 razy triumfowała Francuzka i 2 razy Włoszka.

29/03-09 MiamiR32 Ameryka Mauresmo, Amelie 2:1 67 62 62
07/02-09 Gra pojedyncza Pennetta, Flavia 1:2 62 67 46
01/09-08 US Open R16 Pennetta, Flavia 0:2 36 06
22/04-06 Gra pojedyncza Mauresmo, Amelie 2:0 61 61

Jak widzimy również warte zaryzykowania jest typ, że zostaną rozegrane 3 sety. Ja jednak pokuszę się na zywcięstwo Flavia 2:0 w setach. Rok temu taka sztuka jej sie odała, wygrała bowiem w US Open 6:3, 6:0. W ostatnim meczu między tymi tenisistkami, triumfowała jednak Amelie. Myślę, że Włoszka będzie chciała się odegrać za tamtą porażke. Tym bardziej, że prezentuje ona dość dobra formę. W turnieju poprzedzającym Wimbledon, dotarła ona do ćwierćfinału, w którym uległa, jak się później okazało triumfatorce turnieju. Z pewnością nie może ona miło wspominac turnieju w Madrycie, oraz Paryskiego Rolland Garros, jednak od tamtego czasu jakby coś się złamało w tej zawodniczce i gra bardzo dobry tenis. Mauresmo to jednak bardzo silna zawodniczka, która z pewnością będzie stawiać opór. Jest ona zawodniczką nieobliczalną, potrafi zagrać bardzo dobry turnieju, tak jak w Madrycie gdzie dotarła do półfinału, ale zdarzają jej się też "wpadki", w których potrafi przegrać w I rundzie Rolanda Garrosa. Puki co Francuzka na tych trawiastych kortach, nie miała zbyt trudnych rywalek. Jednak i tak, w I rundzie miała problemy z pokonaniem Melindy Czink. Ten dzisiajeszy mecz z Flavią będzie niezwykle wyrównany, ale myśle, że wygra przede wszystkim młodość. Włoszka jest świeżą tenisistką, która jeszcze kariere ma przed sobą, i które z pewnośćią jest głodna sukcesów. Amelie mimo swojego wieku, jest nadal czołową zawodniczką, jednak wydaje mi się, że tym meczem pożegna się z turniejem i przegra 2:0.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:46
tofikk90 jest offline  
stare 27-06-2009, 10:05   #12

Spotkanie: Nikolay Davydenko (RUS) - Tomas Berdych (CZE) (ile setów ?)
Typ: 3 sety
Kurs: 2.90
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Dziś do analizy wybrałem pojedynek z Wimbledonu...Davydenko obecnie 11 miejsce w rankingu ATP, jego dzisiejszy rywal Berdych zajmuje miejsce 21...Spotkanie bardzo ciekawe...bukmacherzy nie wskazują faworyta i kursy sa bardzo wyrównane...jednak moim zdaniem dziś Rosjanin wygra to spotkanie...pierwsze co rzuca się w oczy to historia meczy obu panów:

30/10/2008 Paris, France R16 Europe Carpet indoor Davydenko, Nikolay 2:0 6:1 6:1
13/04/2008 Single Matches Davydenko, Nikolay : 6:3 2:6 6:7 6:3 1:2
16/08/2007 W S Financial Group Masters, Cincinnati, USA R16 America Hardcourt outdoor Davydenko, Nikolay 2:0 6:3 6:2
22/01/2007 Australian Open, Melbourne, Australia R16 Australia Hard Davydenko, Nikolay 3:1 5:7 6:4 6:1 7:6
10/01/2006 Medibank Int. Sydney, Australia R32 Australia Hard Davydenko, Nikolay 2:0 7:6 6:3
10/08/2005 Rogers Cup, Montreal R32 America Hard Davydenko, Nikolay 2:1 5:7 6:1 6:3
22/07/2005 Mercedes Cup, Stuttgart Quarterfinals Europe Clay Davydenko, Nikolay 2:0 6:4 6:2
16/02/2005 ABN AMRO World Tennis Tournament, Rotterdam R16 Europe Hard Davydenko, Nikolay 2:0 7:6 6:0

8 pojedynków i 8 wygranych Rosjanina !! Moim zdaniem ma on po prostu patent na granie z Czechem...wyniki naprawdę dobre i świadczą o większych umiejętnościach Davydenki...Nikolay ten sezon ma tani nieco przygaszony...co prawda od maja ma dość napięty terminarz:

* półfinał w Estoril - porażka 1:2 z Blake
* ćwierćfinał R.Garrosa - porażka 0:3 z Soderlingiem

Tak więc widzimy, że jednak czegoś Rosjaninowi brakuje w tym sezonie...moim zdaniem w Wimbledonie osiągnie wynik bardzo dobry (minimum półfinał)...Berdych to solidny zawodnik ale jednak z lepszymi rywalami ma problemy...dodatkowo podczas turnieju w Madrycie kontuzja która potem odbiła się na grze na kortach Garrosa (porażka z Bolellim w 1 rundzie) nastepnie był półfinał w turnieju w czeskim Prostejovie i porażka w 2 rundzie w turnieju w Halle...jak widzimy lepiej wygląda Davydenko dlatego moim zdaniem jest on dzisiaj na dobrej drodze do awansu...mnie osobiście przekonała jednak historia pojedynków tych panów...8:0 jest to wynik niesamowity...sądzę iż Davydenko dzisiaj pokona Berdycha w 3 setach dlatego typuję na niego

190

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:47
KrajziCinek jest offline  
stare 27-06-2009, 10:21   #13

Spotkanie : Agnieszka Radwańska (POL) - Na Li (CHN)

Typ : 2

Kurs: 1.96

Buk: Bwin

Analiza:

Nasza hmm 'nadzieja' Wimbledonu pani Agnieszka mierząca w ćwierćfinał Wimbledonu jakoś nadzwyczaj cińiutko sobie w tym turnieju poczyna , zwłaszcza jesli zobaczyć na ostatni mecz z CHINKĄ Peng ... ech.... widać ze daleko jest Isia od swojej optymalnej formy , za to Li Na gra dobrze , wygrywa zdecydowanie swoje mecze . Sadze , że Aga nie poradzi sobie z Chinką i przegra 1:2 . Stawiam ,że teraz rodaczka Peng weźmie rewanż na Polce i pokaże ze zwyciastwo w ostatniej rundzie Agi było na wyrost.

Polecam

100

WigrySuwałki jest offline  
stare 27-06-2009, 10:58   #14

Spotkanie: Holandia - Włochy
Typ: Holandia (-1,5 seta)
Kurs: 2,10
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Holendrzy w tym roku w LŚ poczynają sobie nad wyraz dobrze. Zwycięstwa nad Chinami i jedna wiktoria nad mistrzami olimpijskimi wskazują na to, że Holendrzy są w dobrej dyspozycji. Grają pełnym składem. Nikogo nie brakuje. Robert Horstink jest w wyśmienitej formie. Holenderski przyjmujący zagrał dwa świetne mecze z Chińczykami i jest niekwestionowanym liderem swojej reprezentacji. Co innego Włosi. Grają praktycznie drugą szóstką. Nie ma wielu podstawowych zawodników i dlatego Włosi grają tak jak grają. Porażka z Chinami, dwie porażki z USA mówią samo za siebie. Dziś nie daję Włochom większych szans na sukces i myślę, że kurs 2,10 warty jest postawienia na Holendrów z handicapem -1,5 seta.

100

Ding jest offline  
stare 27-06-2009, 11:40   #15

Reputacja: 7
HANESCU V - SIMON G
2
1.86
PinnacleSports

Na dzisiaj typuje zwycięstwo Simona, gdyż wydaje mi się iż jest to najbardziej pewny typ z tenisa na dzisiaj, po dobrym kursie.
Simon to Francuz, który znajduje się na 7 miejscu w rankingu ATP, jego rywal z Rumunii jest na pozycji 28. W poprzedniej rundzie Simon grał z Thiago Alvesem i pokonał go pewnie 3-1. W pierwszej rundzie zmierzył się z Bobby Reynoldsem, który jest na miejscu 93 w rankingu i gładko go pokonał 3-0. Rumun w pierwszej rundzie z Navarro-Pastor i męczył się z nim niesamowicie. Wygrał 3-2 ale w każdym niemal secie dochodziło do stanów 6-6 gemach. (Navarro w rankingu jest na pozycji 68 ) W drugiej rundzie miał łatwiej gdyż zagrał z Devilderem, który jest dopiero 96 i wygrał z nim 3-0. Skoro Rumun miał duże problemy z zawodnikiem, który jest 68 w rankingu wątpie, żeby poradził sobie z 7 Simonem. Ostatni turniej Francuza na trawie to Londyn. Tam doszedl do 1/8 finału. Hanescu natomiast grał na trawie w Halle i odpadł już w pierwszej rundzie, przegrwając z B.Beckerem (84 w rankingu).
Po za tym Francuz przegrał ze swoim dzisiejszym rywalem w French Open. Wtedy Rumun nie dał mu szans i pewnie zwyciężył 3-0. Dzisiaj więc jest okazja do rewanżu. Simon w tym roku doszedł do półfinału w Dubai oraz Marseille ale był też w cwiercfinale w Australian Open więc w turniejach wielkiego szlema grać potrafi. Hanescu w tym roku najdalej doszedł do 1/4 finału. Miało to miejsce w Doha, Casablance oraz Kitzbühel.
W obecnej formie jaką prezentuje Rumun myślę, że nie poradzi sobie z tak silnym rywalem. Po za tym Simon ma ogromną chęć odnieść sukces, ale żeby tak się stało musi zrewanżować się rywalowi za ostatni przegrany pojedynek.

86

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:48
Kucharz_TM jest offline  
stare 27-06-2009, 11:46   #16
Moderator

Reputacja: 917
Radwanska A. - Li N. (ile setów będzie granych ?)
Typ: 3 sety
Kurs: 1,90
Bukmacher: Bet At Home

Dziś o 14:30 Agnieszka Radwańska stoczy bój z Chinką Na Li.
Agnieszka w tegorocznym Wimbledonie grała z Peng, Shuai (2:1 6:2 6:7 9:7) oraz z Martinez Sanchez, Maria Jose wygrane lekko (2:0 7:5 6:1) Chinka miała rywalki na podobnym stopniu trudności co Polka i wygrała oba spotkania do 2 setów - z Govortsova, Olga (6:4 6:2) oraz z Voskoboeva, Galina ( 7:6 6:0). Agnieszka na korcie popełnia ostatnio wiele prostych błędów. Dziś może grać pod wielką presją z jaką młoda zawodniczka może sobie nie poradzić. Obstawiam jednak ilość setów - myślę że zagramy w tym spotkaniu 3 sety. W moich oczach pierwszego seta wygra Agnieszka - resztę spotkania zdominuje Chinka. Mimo że bardzo lubię naszą tenisistkę to niestety w tym spotkaniu bardziej upatruje zwycięstwa Chinki. Pomimo tego myślę że Radwańska podejmie rękawice i nawiąże walkę. Tak łatwo Chince nie będzie - myślę też że podejdzie do naszej rodaczki z lekkim dystansem i szacunkiem. Agnieszka młoda i pewna siebie ugryzie pierwszego seta. Myślę że Agnieszka i tak dobrze zaprezentowała się w tym turnieju - przegrana z Li nie będzie upokorzeniem jeśli dodamy wynik 3 setowy

Polecam

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:48
Ramzesa jest offline  
stare 27-06-2009, 11:46   #17

Reputacja: 6
Spotkanie: Brazylia-USA
Typ: X
Kurs: 4,5
Bukmacher: Betclick
Analiza:
Brazylia w ostatnim spotkaniu pucharu konfederacji z RPA zaprezentowała się wyjątkowo kiepsko i wymęczyła wygraną 1-0 (gol Alvesa w 87min.). Według mnie Brazylijczycy nie mają wystarczającej motywacji motywacji do grania na 100% w pucharze konfederacji lub też odczuwają przesycenie sezonem. Jeśli chodzi o USA to ta drużyna gra z meczu na mecz lepiej, 3-0 z Egiptem i przede wszystkim 2-0 z Hiszpanią. Przewaga techniczna stoi po stronie Brazylii, jednak USA jeśli wykażą się walką i motywacją mają szansę sprawić niespodziankę. Typuje remis w regulaminowym czasie gry, gdyż stworzy on szansę dla obydwu drużyn do rozstrzygnięcia spotkania w dogrywce bądź rzutach karnych, kurs również zachęcający.

Edit by Ass: Ten mecz jest grany w innym terminie!

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:49
detmold jest offline  
stare 27-06-2009, 12:21   #18

Spotkanie: Andreas Jonsson - Tomasz Gollob
Typ: 1
Kurs: 1.70
Buk: Tobet
Analiza: Na wstepie chce zaznaczyć że to mój pierwszy typ trenowałem żużel przez 3.5 roku także mam wiedze na ten temat i wiekszość polecanych przeze mnie typów bedzie z speedway. Do analizy wybrałem dzis spotkanie Andreasa Jonssona z Tomaszem Gollobem .Młody szwed jest w wyśmienitej formie ostatnio w naszej polskiej lidze z spotkaniu Polonia Bydgoszcz - Lotos Gdańsk zrobił komplet 15 pkt (3 3 3 3 3 ) .Forma Tomka Golloba jest aktualnie nierówna ale w ostatnich derbach ziemi lubuskiej i na motoarenie w Toruniu pojechał świetnie . Tor w Cardiff jest torem jednodniowym i zapewne po 12 biegu zaczną sie robić dość spore dziury i wtedy szanse Jonssona w tej parze wzrosną.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:55
astmik-kaka jest offline  
stare 27-06-2009, 12:46   #19

Spotkanie: Caroline Woznacki - Anabel Medina Garrigues
Data i godzina: 27.06.09 godz. 14:00
Typ: Over 19 gems
Kurs: 1,93
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dziś o godzinie 14:00 na kortach Wimbledonu odbędzie się ciekawy pojedynek pomiędzy Caroline Woznacki, a Anabel Medina Garrigues. Ta pierwsza jest 9 w rankingu WTA, zaś Hiszpanka jest 20. Dunka polskiego pochodzenia w tym sezonie gra fenomenalnie, wygrywając nie jeden turniej. Kilkanaście dni temu wygrała w Eastbourne pokonując w finale Virginie Razzano. Na kortach w Londynie również radzi sobie dobrze. Co prawda w pierwszej rundzie miała problemy z Kimiko Date Krumm wygrywając w 3 setach (5:7 6:3 6:1), a w drugiej rundzie pewnie wyeliminowała Marie Kirilenko 2:0 (6:0 6:4). Hiszpanka to zawodniczka wysokiej klasy. W tym roku rozegrała jeden turniej na trawie (w Eastbourne), gdzie odpadała w ćwierćfinale z Marion Bartoli. W Londynie gra dobrze. W pierwszej rundzie pokonała polkę Martę Domachowską 2:1 (3:6 6:3 6:4), a w drugiej wyeliminowała Tathiane Garbin 2:0 (7:6 6:3). Bukmacherzy pewnie stawiają na Woznacki, moim zdaniem również wygra Caroline, lecz w zaciętym meczu, dlatego stawiam na over 19 gemów.

100

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:49
Mroyen jest offline  
stare 27-06-2009, 13:17   #20
dpi

Atletico Paranaense - Corinthians

Atletico Paranaense - Corinthians
Typ: 1
Kurs: 1,85
Buk: Expekt
Analiza:

Piłka nożna > Brazylia > Brasileirão A 27.06.2009 godz. 21:10
Pozycja w tabeli:
Atlético Paranaense miejsce 20 (5pkt) ; Corinthians miejsce 5 (11pkt)

Sobotni mecz ligowy jest dla Corinthians drugorzędnym zjawiskiem, najzwyklejszym meczem ligowym. Goście są już tylko o krok od wygrania Copa do Brasil. W pierwszym meczu finałowym z Internacionalem wygrali 2-0 u siebie. 2 lipca odbędzie się mecz rewanżowy i tylko o nim mówi się obecnie w klubie. Trener Mano Menenzes oficjalnie zapowiedział, że oszczędzi pierwszy skład by jego podstawowi gracze złapali świeżość na starcie w Porto Alegre, a co najważniejsze aby nie złapali przypadkiem urazów i kontuzji. Zespół gospodarzy zaczął grać coraz lepiej pod wodzą nowego szkoleniowca. Wygrali mecz wyjazdowy ze Sport Recife 1-0, a w ostatniej kolejce byli bardzo blisko wygranej nad Palmeiras o wiele wyżej notowanym przeciwnikiem zajmującym wyższą pozycje od dzisiejszych rywali. Stracili bramkę na 2-2 tuż przed końcowym gwizdkiem sędziego. Trener Waldemar Lemos tchnął w nich nowego ducha walki. U gospodarzy w spotkaniu nie zagra Marcinho, jednak przeciwko drugiej jedenastce gości na własnej murawie powinni zwyciężyć ten mecz.

Copa do Brasil 2009
2009-05-07 02:50 Corinthians SP - Atlético Paranaense 2-0
2009-04-30 02:50 Atlético Paranaense - Corinthians SP 3-2

Brasileirão A 2007
2007-11-04 20:00 Corinthians - Atletico-PR 2-2
2007-08-02 02:45 Atletico-PR - Corinthians 2-2

Brasileirão A 2006
2006-11-09 00:45 Atletico-PR - Corinthians 1-2
2006-08-05 23:10 Corinthians - Atletico-PR 2-1

Brasileirão A 2005
2005-09-11 21:00 Corinthians - Atletico-PR 2-0
2005-05-15 21:00 Atletico-PR - Corinthians 1-2

Brasileirão A 2004
2004-09-12 21:00 Atletico-PR - Corinthians 3-1
2004-05-23 23:00 Corinthians - Atletico-PR 0-5

Brasileirão A 2003
2003-10-26 19:00 Corinthians - Atlético-PR 2-3
2003-07-06 21:00 Atlético-PR - Corinthians 3-1

85

Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 28-06-2009 o 22:50
dpi jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Typy Dnia > Typy Dnia - 27 czerwca 2009r. (Sobota)

Zamknięty Temat